#resheniya-dlya-igr

Зірки Голлівуду в комп'ютерних іграх

Купити комп'ютер для

Зірки Голлівуду в комп’ютерних іграх сьогодні річ звична. Така тенденція стрімко набирає обертів, тож знайомих облич з синіх телеекранів у світі комп’ютерної графіки ми бачимо все більше. Кіану, Рідус, Міккельсен – це лише крапля в морі, яка першою спадає на думку. Адже іноді ви навіть й не здогадувались про участь тієї чи іншої зірки в одному з проектів. Що ж, розповімо вам більше. Я Андрій Безсовісний і ви знаходитесь на каналі ARTLINE PLAY.

 

Подивитись відео на дану тему ви можете на нашому YouTube-каналі ARTLINE PLAY

 

 

Бажання приймати участь в створенні комп’ютерних ігор виникає як за запрошенням, так і саме по собі. Останнє найчастіше приходить після того, як актори прочитають сценарій, після чого ті власноруч пропонують свої послуги ігровим студіям. Отримати подібний досвід – справа унікальна, до того ж якщо гру створює один з найбільш популярних та поважливих розробників. Так Мадс Міккельсен опинився в шоломі посеред зеленої кімнати після прочитання сценарію Death Stranding. 

«Я подумав собі: потрібно зробити це. Я не до кінця розумів, що воно таке, але звучало це все весело»

Мадс зіграв антагоніста на ім’я Кліффорд Унгер, колишнього ветерана війни, який страждає через втрату сім’ї. Компанію йому склав Норман Рідус, зірка Ходячих мерців. Рідус одного разу вже мав з’явитись в грі від Кодзіми. Це P.T., хоррор-проект по серії Silent Hill, який так і не дістався до релізу. Зате найближчим часом ми знову побачимо Нормана в продовженні Death Stranding. Варто зазначити, що актор з’являвся в іграх перед співпрацею з Кодзімою – ми могли побачити його в грі по Ходячих під назвою The Walking Dead Survival Instinct. 

Повертаючись до Death Stranding, варто згадати й про інших акторів, які були в касті. Це Леа Сейду, яка виконувала роль Фреджайл, Маргарет Куеллі в ролі Матері, Троя Бейкера, який озвучував Хіггса, а також режисера Гільєрмо Дель Торо, який раніше працював з Кодзімою над демкою P.T. Сам Кодзіма нещодавно розповів, як він підбирає акторів для другої частини:

«В зв’язку з тим, що я проводжу багато часу, працюючи з основними акторами і акторами озвучки, я не дозволяю агенствам займатись підбором. Я підібрав акторів і актрис самостійно, як особливих партнерів, з якими я міг би піти навіть в бій». 

На що спирається пан Кодзіма, коли обирає акторів? Все просто – на хімію.

«Акторів обирають не тільки за їх голос та гру, але й за відповідність персонажам, за те на скільки вони взаємодіють з героями, за хімію між ними на знімальному майданчику».

Варто зазначити, що сюжет Death Stranding 2 буде присвячений героїні Ель Фаннінг, великим прихильником якої є Хідео Кодзіма.

 

Наступною масштабною грою з великим акторським складом є Quantum Break, гра від компанії Remedy, повз яку вкрай незаслужено пройшла увага ігрового товариства. За невідомих причин Quantum Break залишилась незрозумілою і невідомою для багатьох геймерів. В той ж час гра відрізняється заплутаним і дійсно крутим сюжетом з неочікуваними поворотами, прекрасною акторською грою і чудесною лицьовою мімікою. Головну роль в грі виконав Шон Ешмор, зірка серії Люди-Ікс, в якій він неодноразово грав Айсмена.

Також ми можемо побачити таких зірок як Домінік Монаган, найбільш відомий за роллю Мері у трилогії Володар Кілець, можемо побачити Ейдана Гіллена, який здобув найширну популярність завдяки ролі Мізінця в Грі Престолів. З рештки набільш відомих акторів виділити варто Ленса Реддіка, а також зірку наступної гри Control Кортні Хоуп. 

Тепер перейдемо до очевидного – Кіану Рівза і його Джонні Сільверхенда в Cyberpunk 2077. На цю роль автори з CD Projekt хотіли тільки Кіану, так як той ідеально для неї підходив. На руку зіграв і багатий досвід актора в кіберпанк-історіях, достатньо згадати лише Джонні Мнемоніка чи Матрицю. Щоб зіграти роль Джонні, Кіану довелось провести в офісі польської студії 15 днів. Сам він дуже тепло відгукувався про гру і роботу над нею, хоч досі так і не пройшов її до кінця. 

Варто зазначити, що Кіану з’являється у відеоіграх не вперше. Ми могли побачити його в Matrix Path of Neo, яка виходила ще в 2005-му, а також в грі за мотивами фільму Константин, в котрій Рівз зіграв головну роль. Також актор з’являвся в PayDay2 і Fortnite в образі Джона Віка.

Повертаючись до Кіберпанку, не можна не згадати й Ідріса Ельбу, який отримав роль в DLC Phantom Liberty. Актор писав в Твіттері, що в цьому ДЛС найбільш глибока оповідь в історії відеоігор, що, звісно, наводить на певні сумніви.

Сьогоднішній випуск ми закінчимо Джессі Вільямсом, який зіграв одну з головних ролей в Detroit Become Human. Ця гра – один з найкращих прикладів як потрібно реалізувати лицьову міміку. Актор чудово вписався в роль, хоч у великому кіно його побачиш не так часто, адже найбільшу славу він здобув за ролі в серіалі Анатомія пристрасті і Хижа в лісі.

 

Якщо бажаєш продовження цієї рубрики – пиши в комент під відео на ARTLINE PLAY. Також не забувай про лайк і частіше заходь на сайт нашого інтернет-магазину за ігровим ПК. До нових зустрічей на цьому ж місці.