UA RU
Сервери Artline
Сервери Artline

Кількість ядер процесора

Об'єм оперативної пам'яті

Мережева карта

Форм-фактор корпусу

Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Потужність БЖ

Максимальна висота кулера ЦП

Максимальна довжина відеокарти

Смарт приставки
Смарт приставки

Підтримка протоколів

Бездротовий зв'язок

Відеовиходи

Операційна система

Кіл-ть ядер процесора

Об'єм накопичувача

Об'єм оперативної пам'яті

Комп'ютерна периферія
Комп'ютерна периферія

Політика конфіденційності

Ласкаво просимо в інтернет-магазин Artline.ua, цей сайт є власністю компанії Artline.

Уважно прочитайте нашу Політику конфіденційності.

Дана Політика конфіденційності пояснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту Artline.ua. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

У деяких випадках ми можемо публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів сайту. Якщо вам потрібна додаткова інформація про способи обробки ваших особистих даних на сайті Artline.ua, надішліть запит по електронній пошті на адресу admin@artline.ua

Останнє оновлення: 08.06.2021

 

Збір і використання даних

Сайт Artline.ua збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.

Персональні дані можуть використовуватися в наступних цілях:

  • ідентифікація Користувача;
  • взаємодія з Користувачем;
  • моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій;
  • напрямок Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів; обробка платежів Користувача;
  • надання Послуг Користувачу; проведення статистичних та інших досліджень;

Artline.ua може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами при:

  • заповненні наших анкет і опитувальників;
  • спілкуванні з нами за звичайною або електронною поштою, або по телефону;
  • оформленні замовлень; реєстрації абонента на нашому сайті;
  • участю в програмах лояльності та розіграшах;

Сайт Artline.ua в тому числі збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • Ваше ПІБ;
  • поштову та електронну адресу;
  • номер мобільного телефону;
  • хронологію покупок;
  • розмови в чаті, ваші скарги щодо наших товарів або обслуговування; ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
  • запис розмов; список товарів, запропонованих вам під час рекламних кампаній;
  • товари, які продаються через cайт Artline.ua, яким Ви віддали перевагу.

Подібного роду відомості збираються і використовуються тільки на вашу згодою, відповідно до чинного законодавства України, в рамках Аrtline.ua. Відомості не передаватимуться або повторно не розголошуються третім особам і її використання обмежене цілями, заради яких вони збиралися згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності.

Розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону не вважається розголошенням. Згода на передачу своїх особистих даних проводиться з метою виконання укладених договорів та прийнятих зобов'язань в питаннях продажу і доставки товару, а також з метою реклами. Згода на обробку персональних даних Користувач дає при вказівці ним інформації при реєстрації та оформленні замовлення. Адміністрація сайту не несе відповідальності за інформацію, надану в загальнодоступній формі.

Файли cookie, інформація про відвідування

При вході на наш сайт, на ваш пристрій відправляється один або кілька файлів cookie. Вони використовуються для підвищення якості послуг, представлених на нашому сайті, а також вони використовуються в рекламних цілях.

При доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або інший клієнт наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як IP-адреса, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

Інші сайти

Дана політика конфіденційності діє тільки на сайті Artline.ua. Ми не можемо контролювати сайти, які беруть інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Інформаційні розсилки:

  • Під час проходження процедури реєстрації на сайті, ви даєте свою згоду на отримання розсилок від Artline.ua. Листи містять в собі інформацію про новинки, акції, розіграші та інших заходах.
  • Ви можете в будь-який момент відмовитися від розсилки Artline.ua, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки.
  • Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та / або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, зазначені вами при реєстрації або в своєму Особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Крім цього, встановлена ​​нами інформація може бути використана в наступних цілях:

  • Поставка, підтримка, забезпечення захисту та удосконалення нашого Сайту, а також розробка нових служб. Захист прав і власності сайту Artline.ua і наших користувачів. перед использованям інформації в інших цілях, ніж було заявлено при її зборі, ми попросимо у вас дозволу на таке використання.
  • Сайт Artline.ua обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. Особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Надання доступу до інформації

Розголошення особистої інформації користувача організаціям, не пов'язаним з компанією ми надаємо в разі:

  • Користувач дав на це свою згоду

Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з сайтом Artline.ua, якщо ви надали згоду на це:

  • Для обробки третіми сторонами

Також, Адміністрація Artline.ua може надати вашу особисту інформацію без вашої згоди на вимогу законодавства чи спецслужб, наділених такими повноваженнями.

У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації розумним чином необхідно з метою:

      • Дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів
      • Дотримання діючих Умов продажу товарів і надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень
      • Виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок
      • Захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки сайту Artline.ua, її користувачів або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.
      • Якщо Artline.ua зіллється з іншою компанією, закриється або заморозити, Адміністрація збереже конфіденційність ваших персональних даних.

Захист інформації

Сайт Artline.ua надійно захищає Персональні дані відповідно до Законодавства та вживає всіх необхідних і достатні організаційні та технічні заходи для захисту Персональних даних від незаконного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з ними третіх осіб.

Зміна персональних даних

      • Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) Персональні дані в Особистому кабінеті за допомогою відправки письмової заяви на адресу content@artline.ua
      • Користувач в будь-який момент має право видалити Персональні дані за допомогою відправки письмової заяви на адресу content@artline.ua
      • Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

Дотримання вимог

Справжня Політика конфіденційності висловлює основні принципи використання інформації компанією Artline.ua. Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи компанії Artline.ua свою особисту інформацію, ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами просимо не надавати нам свою особисту інформацію.

Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності.

Ми завжди зв'язуємося з користувачами, відправити скаргу в офіційній письмовій формі, для обговорення його претензій і пропозицій. Для вирішення проблем, пов'язаних з порушеннями політики конфіденційності, які неможливо вирішити між сайтом Artline.ua і приватною особою, ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, які займаються захистом персональних даних.

Зміна політики конфіденційності

Сайт Artline.ua має право змінювати і доповнювати справжню політику конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.