#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Wanted Dead

Купити комп'ютер для Wanted Dead

Wanted Dead – комп'ютерна гра в жанрі shooter / fighting, розроблена студією Soleil у 2023 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Wanted Dead
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Wanted Dead
  5. Огляд гри Wanted Dead
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Wanted Dead від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми граємо за Ханну Стоун, члена елітного підрозділу поліції Гонконгу, яка протистоїть злочинному синдикату.

 

 

Гра отримала негативні відгуки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Wanted Dead

 

Системні вимоги Wanted Dead вищі за середні, але навіть вони не здатні визначити ПК для гри з таким поганим рівнем оптимізації. Щоб хоч якось пройти цей проект, вам знадобиться топова ігрова збірка. Її компаньйони: 64-розрядна Windows 10 / 11 та 50 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Wanted Dead

  • Процесор: Intel Core i5-2500K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Wanted Dead

  • Процесор: Intel Core i7-2700K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Wanted Dead

 

Який процесор потрібен для Wanted Dead

Щоб зменшити негативний вплив поганої оптимізації, вибираємо 8-ядерний процесор Intel Core i7-11700F з 16 потоками для обробки.

 

Яка відеокарта потрібна для Wanted Dead

Для Wanted Dead ми рекомендуємо встановити Nvidia GeForce RTX 3070, щоб хоч якось мінімізувати монструозні просадки FPS в рандомні моменти.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Wanted Dead

Встановлюємо 16 гігабайт ОЗУ та SSD-накопичувач.

 

 

Огляд гри Wanted Dead

 

Атмосфера

Реклама може надавати дивовижного впливу на людину. Навіть найскептичніші люди можуть бути обдурені красивою картинкою та обіцянками з блакитного екрану. Це, звичайно, приносить розчарування, хоч десь у глибині душі чути голос: «Я ж говорив». Схожа історія сталася з Wanted Dead.

Перші трейлери новинки розсипалися у гучних обіцянках. Шалена дівчина з катаною, яка безжально рубає ворогів, майстерно управляється з вогнепальною зброєю і під корінь вирізає злочинність у Гонконгу. У випусках Новини Ігросвіту ми кілька разів згадували гру, присвоюючи їй стиль Квентіна Тарантіно з культовим «Вбити Білла». Твори справді схожі, але схожі лише дівчиною та катаною.

Wanted Dead створена тими ж хлопцями, що створили Ninja Gaiden та Dead or Alive. Обнадійливо, чи не так? Але вестися на гучні слова не варто, оскільки студія, напевне, розгубила всю свою майстерність. Скажемо відразу: Wanted Dead – це одна з найгірших ігор, які виходили останнім часом. І ми аж ніяк не жартуємо.

 

Геймплей

Перейдемо відразу до геймплею, оскільки сюжет у цій грі – це лише ще один спосіб її розтягнути. Якщо говорити коротко, ми граємо за Ханну Стоун, члена елітного поліцейського підрозділу Zombie Unit. У нього входять всякі пихати індики, які більше нагадують дорослих дітей, хоч і намагаються здаватися ну дуже крутими хлопцями. Це не вдається так само, як і лицьова міміка, котра перекочувала сюди з Sony PlayStation 2. Кожен діалог - марний, кожен персонаж - не цікавий.

Спершу нам радять пройти навчання. Проблеми починаються відразу, тому що навіть після кількох разів виконання того чи іншого прийому гра не зараховує його, змушуючи займатися кнопковим мастурбуванням. Вже з навчання видно, наскільки зламана ця гра, як персонаж рандомно притискається до стінки, наскільки мало прийомів і варіацій для бойового розмаїття. Бувають моменти, коли Ханна просто не хоче робити те, що вказано, зате легко робить щось зовсім інше.

Після низки вбогих кат-сцен з максимально викрученим рівнем пафосу та тупими діалогами, ми потрапляємо на перший рівень, де головними ворогами стають просідання FPS. Гра починає люто фрізити, але, можливо, це задум розробників, мовляв: «Роздивись тут все, оціни обстановку, продумай план дій». Оптимізація проекту просто на дні і ми сумніваємося, що в майбутньому щось буде виправлено. При цьому бюджет гри пристойний, але гроші й велика команда вирішують далеко не завжди.

Незважаючи на те, що у нас є катана, використовувати її ми будемо лише для двох-трьох ударів. Якщо вдасться парирувати, можна накопичити очки на добивання і знову продемонструвати пафос, але парирування рідко виконаєш, так як на вас біжать з усіх боків і з усіх боків обстрілюють. Просто йти вперед і виносити всіх з меча не вийде, падати будеш раз за разом. На щастя, у нас є пістолет та автомат, а також опецькуваті шутерні механіки. Стрільба не відчувається зовсім, а кулі витрачаються дуже швидко - поповнювати запас можна з трупів ворогів або на чекпоінтах, які тут розставлені за кілометри один від одного. Типів захисту два: блок і парування + контрудар з пострілом із пістолета. У грі так мало механік, що вже через 30 хвилин присутні починають набридати. Більше того, нас постійно закривають в одній кімнаті з величезною кількістю манекенів, які як губки всмоктують шкоду. Іноді на одного солдата може піти цілий ріжок щільної автоматної черги, при цьому немає жодних гарантій у його смерті.

Рівнів у грі небагато, тому різноманітності у їхній стилістиці чекати не варто. Всі вони максимально коридорні, тож займатися хоч якимось експлорингом сенсу немає. Текстури або ватні, або дубові, логіка в їх створенні була відсутня повністю, тому що дерев'яну колону пробити можна, а вазон аж ніяк ні. Часто персонаж відмовляється виконувати задані дії, через що отримує зайву шкоду. На останніх рівнях гра щедро насипає найжирніших ворогів, перетворюючи ваше життя на пекло. І хоч би музика була бадьора, але ні, у цій грі все на рівні 2005-го, а може й гірше.

 

Графіка

Графічний рівень Wanted Dead просто огидний. Він ніби прибулець з минулого, якому не радіють у майбутньому. Убога деталізація, жахливі текстури, бідний візуальний стиль і жахливі лицьові анімації роблять цю гру одним з головних номінантів на «Золоту малину». Що в кат-сценах, що під час геймплею анімації по-справжньому вражають (в негативному сенсі). Додайте постійні просідання FPS і отримаєте Wanted Dead.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Wanted Dead від ARTLINE

 

Підібрати комп'ютер легко, якщо ви знаєте про продукцію компанії ARTLINE. На сайті нашого інтернет-магазину понад 2 тисячі ігрових збірок, як бюджетних, так топових. Орієнтуйтесь на характеристики та власний смак, починаючи з 4 комп'ютерів для Wanted Dead.

 

Стандартні системні вимоги Wanted Dead для ПК

ARTLINE Gaming X65v19 – ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) з 12 потоками для обробки. Встановлений графічний процесор – Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою Ray Tracing, DLSS. У збірці встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming) та 2 накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Wanted Dead для ПК

ARTLINE Gaming X48v15 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) та ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) у корпусі QUBE BREEZE. Комп'ютер відрізняється гарним дизайном, який підійде під будь-який інтер'єр, чи то офіс, чи домашня обстановка. Доповнений LED-підсвічуванням. На борту знаходиться 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Wanted Dead для ПК

ARTLINE Gaming X75v29 – ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 – 4.9 GHz), який ми рекомендували під Wanted Dead. Він належить до 11-го покоління Intel, яке зветься Rocket Lake. Обробкою графіки займається відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Також у збірці ви побачите 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) та 2 файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Wanted Dead для ПК

ARTLINE Overlord X96v47 - ігрова збірка з 12-ядерним процесором AMD Ryzen 9 5900X (3.7 - 4.8 GHz). Створена в стильному корпусі QUBE TITAN без жодних надмірностей. Комп'ютер має 64 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3600 Gaming), що не може не вражати, як і потужність ігрової відеокарти Nvidia GeForce RTX 3080 (12 GB), яку ви теж тут побачите. Файлове сховище представлене двома дисками: SSD (1 TB / NVME) + SSD (1 TB).

Питання

+ Wanted Dead підтримує геймпад на ПК?
Так, тут є підтримка геймпаду
+ Час проходження Wanted Dead
Гру можна пройти за 15 годин
+ Де придбати Wanted Dead?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1981610/Wanted_Dead/