#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Mortal Online 2

Купити комп'ютер для Mortal Online 2

Mortal Online 2 – комп'ютерна гра у жанрі MMORPG, розроблена шведською студією Star Vault AB у 2021 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Mortal Online 2
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Mortal Online 2
  5. Огляд гри Mortal Online 2
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Mortal Online 2 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події гри розгортаються у фентезійному світі Нейв, де у вас з'являється повна свобода дій.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Mortal Online 2

 

Mortal Online 2 піддається широким налаштуванням, тому автори вказують у мінімальних вимогах навіть 2-ядерні процесори з застарілими відеокартами. Насправді для гри знадобиться ігрова збірка з відеокартою на 6 гігабайт пам'яті. Вона не надто добре оптимізована, серйозні просідання FPS можна побачити у великих містах. Mortal Online 2 підтримує DirectX 12. Працює лише на 64-розрядних операційних системах Windows.

 

Мінімальні системні вимоги Mortal Online 2

  • Процесор: AMD FX-6100 / Intel Core i3-3220
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 650 / AMD Radeon HD 7750
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Mortal Online 2

  • Процесор: Intel Core i5-6700K / AMD Ryzen 7 1700
  • Оперативна пам'ять: 32 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD RX Vega 56
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Mortal Online 2

 

Який процесор потрібний для Mortal Online 2

Для Mortal Online 2 вибираємо 6- або 8-ядерний процесор з підтримкою технології багатопоточності. В приклад поставимо наступні моделі: Intel Core i5-10600F / AMD Ryzen 7 5800X / Intel Core i7-10700KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Mortal Online 2

Для Mortal Online 2 можна використовувати Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, як рекомендують автори, але найкращим варіантом стане Nvidia GeForce RTX 3060 Ti. Якщо бюджет у вас невеликий, для середніх налаштувань спробуйте Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Mortal Online 2

Вимоги Mortal Online 2 до ОЗУ високі – від 16 до 32 гігабайт стандарту DDR4. Встановлюємо гру на SSD диск.

 

 

Огляд гри Mortal Online 2

 

Атмосфера

Люди – дивовижні істоти. Живучи у вік стрімкого технологічного прогресу, багато хто з нас бажає жити в Середньовіччі. Людська цікавість не має меж, і для її задоволення вигадана віртуальна реальність, яка дозволяє втілити наші бажання без шкоди для тіла і розуму, розширити межі пізнання та відчути нові відчуття. Тема Середньовіччя завжди мала своєрідний шарм. Лицарі в сяючих обладунках, браві турніри за серце благородних леді, величезні замки та масові битви. Романтизм цього періоду продовжує гріти душу людям з об'ємною фантазією. Сьогодні ж у нас з'явилася нова можливість потрапити до цього суворого, але цікавого світу. 23 листопада відбувся реліз середньовічної фентезійної MMORPG під назвою Mortal Online 2.

Мало хто з нас грали в оригінальну Mortal Online, що вийшла у 2010 році. Проект не блищав графікою, до того ж орієнтувався на нішевого гравця, який любить справжній хардкор. Широкої популярності гра не знайшла, але розробники не склали руки. В результаті вийшло продовження у сучасній оболонці, прямий спадкоємець з орієнтуванням на нішевих гравців. Відзначимо відразу - Mortal Online 2 зайде далеко не всім, хоч і має ту саму атмосферу Середньовіччя. Багато в чому гра перегукується з Kingdom Come Deliverance, і зараз ми пояснимо чому.

 

Геймплей

Події Mortal Online 2 розгортаються у фентезійному світі Нейв у середньовічному сетингу. Тут є 10 грабельних рас, половину з яких складають люди, створені за різними національними відмінностями. Також у грі ви побачите фентезійні раси, такі як темні ельфи, світлі ельфи, орки та щось середнє між людиною й орком. Відмінностей між ними немає, тому що у грі немає класової системи. Встигли здивуватися? Це тільки початок, адже проект має багато козирів у рукаві.

Створивши персонажа, ви у прямому значенні слова з'являєтеся з голою дупою. Тут немає жодної цензури, можна бігати навіть голою дівчиною з кийком у руці. Ось тільки чи довго ви побігаєте у такому образі? Гра орієнтована на спільний геймплей, одинакам у світі Нейв доведеться тяжко. Справа в тому, що Mortal Online 2 працює система фул луту. Якщо ви вб'єте супротивника, ви можете зняти з нього будь-який предмет, а також почистити рюкзак. Доведеться починати все заново, а це досить довгий процес. У світі MO2 ви вільні робити все, що завгодно. Це величезна пісочниця, яка не має жодної мети. Так як системи класів тут теж немає, кожен гравець вкачуватиме певні навички: бойові вміння, інженерна справа, справа ковальська, тощо. Домогтися майстерності не так легко, тому доведеться витратити багато часу на самовдосконалення. Але навички можуть окупитися, адже добрий коваль потрібний завжди, приплив грошей забезпечений. Куди ж ці гроші складати? У грі є банки, котрі можуть будувати гравці. Такі будівлі не власні, вони стають загальним надбанням і можуть переходити під володіння різних фракцій. Також гравці можуть будувати власні будинки на власній землі (треба клеймити). Чим вище інженерна навичка, тим швидше буде будуватися ваш куточок. Для цього знадобляться і ресурси: дерево, камінь, інше. У будинку можна зберігати скрині з лутом під ключом, парадні двері теж замикаються на ключ. Власник будівлі здатний «поселити» до неї інших гравців, зробивши їх співвласниками. У такому разі вони також отримають ключі. Але не поспішайте радіти, адже у ваш притулок можуть проникнути злодії та обікрасти вас, розкривши замок скрині. Будинки, побудовані в диких районах, наражаються на особливу небезпеку, тоді як у місті ви можете почуватися більш захищеним. Що ж робити з грабіжниками? Mortal Online 2 має систему карми. Якщо ви займаєтеся кримінальними справами і при цьому будете помічені, ваш рейтинг впаде і ви не зможете відвідувати міста з NPC. Від атаки стражників не втекти, але завжди можна почистити свою карму, виплативши штраф. Що ж втрачають ПК-шники та інші лиходії? Вони втрачають більшу частину "міського" геймплею, з квестами, крутими магазинами, соціальним прогресом. Гра намагається імітувати реальні соціальні відносини, тому успіх у соціумі залежить від ваших діянь. Якщо ж ви вирішили піти злочинним шляхом, у світі Нейв знайдуться міста для лиходіїв. Бути розбійником чи мисливцем за головами – вирішувати лише вам.

Втім, у Mortal Online 2 не все так однозначно. Справа в тому, що гравці збираються у великі клани, які можуть контролювати територію та місцеву економіку. Існують клани вбивць із негативною кармою, які захищають своїх членів. Клани можуть об'єднуватися в альянси і робити набіги на великі міста. У разі перемоги вони беруть їх під свій контроль, включаючи замок, збудований іншим кланом або альянсом. Міста теж можуть бути побудовані гравцями з нуля, але знадобляться спільні зусилля і багато часу. Існують і так звані благородні клани, що базуються у містах NPC. Вони - борці зі «злом», які обрали шлях доблесті та честі.

Бойова система Mortal Online 2 нагадає вам про Kingdom Come Deliverance (хоча безліч вищезгаданих речей вже не раз нагадали вам про цю гру). Є багато варіантів ударів з різних боків. Блокувати удар потрібно з того боку, з якого він наноситься. На відміну від Kingdom Come, тут немає зірочки на дисплеї. Працює система non target, хітбокси функціонують чудово. Пробиття та шкода залежить від замаху, дальності нанесення, броні. Зброї дуже багато, до того ж у кожного різні характеристики та таймінги. Виходячи з цього ви завжди можете створити унікальний білд свого лицаря. Для вбивства ворога не знадобиться завдавати багато ударів, достатньо лише кількох влучень і твоє тіло вже лежить у високій траві. Нагадаємо про систему фул луту.

Не хочете бути лицарем? Не питання! У грі є луки та магія. На даному етапі дальняки трохи імбалансні, але в майбутньому розробники це виправлять. Цілімося, як у шутерах, жодних фаєрболів на автоматиці. Зі щитоносцями буде важче, як і з хлопцями у важкій броні.

Світ Mortal Online 2 величезний. Він розділяється різними біомами, хоч оточення й не впливає на геймплей. Щедрі на листя зелені ліси зачаровують, круті засніжені схили небезпечні, як і жителі гірських глибин. Щоб не мандрувати пішки, ви можете приручити дикого коня. Коня можна споряджати бронею – типів дуже багато, до того ж виглядають надзвичайно епічно, використовувати його у лицарських турнірах. Так, тут є не лише знамениті битви на конях, а й гладіаторські арени, на яких можна помірятися силами з будь-ким. На таких майданчиках система фул луту не працює, всі речі залишаються при вас. До речі, якщо ви знайдете труп з лутом, можете сміливо забирати речі – у такому разі ви не станете вбивцею.

PvE-частина Mortal Online 2 величезна. Світ гри населений безліччю істот, як мирних, так і ворожих. Полювати на них радимо разом з друзями, тому що монстри тут дуже небезпечні. Вони не тільки добре бачать, але й чудово чують, тому найкращою тактикою стане обережна тактика. Фентезійні істоти, всіляка нежить, представники справжньої фауни та боси – битви тут нагадають вам Skyrim. З босами справи набагато цікавіші, адже ті, здебільшого, величезних розмірів, тому можуть нанизати ваше мляве тільце на свої кінцівки і кидати замертво, як тенісний м'ячик. Титани та дракони присутні.

 

Графіка

Графічний рівень Mortal Online 2 - середній. Гра виконана в дусі Gothic і Skyrim, з останньої сюди перекочувало безліч елементів, включаючи схожий лор і світ. Бойова система хардкорна, як у Kingdom Come Deliverance. Механіки працюють добре, як і хітбокси. Деталізація на непоганому рівні, як і промальовування рослинності. Освітлення теж не можна назвати чудовим, але й поганим його не назвеш. Підтримки технологій покращення графіки немає.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Mortal Online 2 від ARTLINE

 

Для Mortal Online 2 наші фахівці підібрали чотири ігрові збірки. Це потужні ігрові ПК від компанії ARTLINE, чий рівень продуктивності дозволить грати на максимальних налаштуваннях. Розміщені вони за зростанням цінової категорії.

 

 

Стандартні системні вимоги Mortal Online 2 для ПК

ARTLINE Gaming X56v22Win – ігрова збірка від ARTLINE у корпусі QUBE BREEZE. Усередині знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків, 32 гігабайти оперативної пам'яті DDR4 (3200 Gaming). Такий дует повністю «задовольняє» системні вимоги Mortal Online 2, а сукупність їхньої продуктивності доповнює ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB). Накопичувачі: SSD (1 ТБ) + HDD (2 ТБ). Встановлена ОС – Windows 10.

 

Високі системні вимоги Mortal Online 2 для ПК

ARTLINE Gaming X66v21Win – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 – 4.6 GHz) з 12 додатковими потоками для обробки. Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою ray tracing, DLSS. Об'єм ОЗУ складає 16 гігабайт (DDR4 (3200 Gaming), об'єм фізичної пам'яті – 1 терабайт (SSD-диск). Встановлено операційну систему Windows 10.

 

Ультра системні вимоги Mortal Online 2 для ПК

ARTLINE Gaming X85v21Win – потужна ігрова збірка з 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 5800X (3.8 – 4.7 GHz) з роботою на 16 потоків у корпусі QUBE BREEZE. Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB) - одну з найпотужніших відеокарт на 2021 рік. Для зберігання файлів комп'ютер укомплектований двома накопичувачами: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming). Встановлено операційну систему Windows 10.

 

4К системні вимоги Mortal Online 2 для ПК

ARTLINE Overlord X94v15Win – топова ігрова збірка в корпусі Aerocool AirHawk з встановленою Windows 10. Обладнана 12-ядерним процесором AMD Ryzen 9 5900X (3.7 – 4.8 GHz) з 24 потоками для обробки. Має 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3600 Gaming), а також два SSD-накопичувачі: SSD M.2 NVME (500 GB) і SSD NVME (1 TB). Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB).

Питання

+ Скільки важить Mortal Online 2?
Гра займає 110 гігабайт вільного простору
+ Чи є швидкі переміщення в Mortal Online 2?
Ні, у грі вони відсутні
+ Чи є донат у Mortal Online 2?
Ні, розробники відмовилися від цієї імбалансної системи
+ Де придбати Mortal Online 2?
В офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1170950/Mortal_Online_2/