#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Midnight Ghost Hunt

Купити комп'ютер для Midnight Ghost Hunt

Midnight Ghost Hunt – комп'ютерна гра у жанрі командного stealth / shooter, розроблена студією Vaulted Sky Games у 2022 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Midnight Ghost Hunt
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Midnight Ghost Hunt
  5. Огляд гри Midnight Ghost Hunt
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Midnight Ghost Hunt від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Гравці поділяються на дві команди: привиди та мисливці. Примари повинні протриматися до другого раунду, щоб із жертви перетворитися на мисливця.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Midnight Ghost Hunt

 

Системні вимоги Midnight Ghost Hunt середні. Знадобиться ігрова збірка з ігровою відеокартою бюджетного рівня, а також 64-розрядна операційна система. Гра займає не так багато місця на жорсткому диску та підтримує DirectX 11.

 

Мінімальні системні вимоги Midnight Ghost Hunt

  • Процесор: Intel Core i3-4130 / AMD Ryzen 3
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Midnight Ghost Hunt

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Midnight Ghost Hunt

 

Який процесор потрібний для Midnight Ghost Hunt

Для Midnight Ghost Hunt вибираємо 4-ядерний процесор AMD Ryzen 3 3300X. Це досі актуальний варіант із відмінним забезпеченням високого рівня швидкодії.

 

Яка відеокарта потрібна для Midnight Ghost Hunt

Для Midnight Ghost Hunt вибираємо Nvidia GeForce GTX 1660. Тут гарна оптимізація, але краще купити одну з найкращих бюджетних відеокарт, ніж вмирати через мікрофризи.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Midnight Ghost Hunt

Для гри вистачає 8 гігабайт оперативної пам'яті та HDD-накопичувача.

 

 

Огляд гри Midnight Ghost Hunt

 

Атмосфера

Гра в хованки досі актуальна. Її модель використовує велику кількість комп'ютерних ігор. Переважна більшість із таких – кооперативні онлайн-проекти, які одягають найдавнішу гру у цьому світі у новий сетинг. Найчастіше розробники обирають сетинг фільму жахів, адже це найпростіший спосіб пояснити те, що відбувається. Та трапляються й унікальні випадки, які пропонують унікальний досвід. Один з таких зустрінемо в Midnight Ghost Hunt, опівнічному полюванні на привидів.

Широкого ажіотажу під час релізу гра не набула. Її кілька разів прорекламували у Steam, після чого проект рухається своїм шляхом. Це не завадило йому зібрати біля себе вірних фанів, кількість яких збільшується з часом. Не дивно, адже Midnight Ghost Hunt є що запропонувати і чим здивувати. Перед нами реально захоплююча сесійка з максимально простим сюжетом, але далеко не найпростішим завданням.

Вісім гравців розділяються на дві команди. Одні грають за мисливців на привидів, інші – за тих самих привидів. Привидам дають час перед початком матчу, щоб сховатись. Після його закінчення на сцену виходять мисливці і починають шукати духів, що засіли в предметах. Якщо до кінця першого раунду, який триває тут 5 хвилин, мисливці не зможуть знищити всіх привидів, запускається другий 5-хвилинний раунд. У ньому привиди воскресають і набувають величезної сили, через що мисливці перетворюються на жертву.

 

Геймплей

Midnight Ghost Hunt пропонує дуже кумедний і цікавий геймплей. Відразу скажемо, що перед нами не хоррор, тому жодних скрімерів тут ви не зустрінете. У гри дуже м'який характер з красивою графікою, великою кількістю яскравих кольорів та відмінним, навіть магічним, освітленням. Грати можна як одному, так і разом з друзями – обидва варіанти хороші, але single player потребує англійської, оскільки переважна більшість гравців тут є англомовними.

Правила гри звучать просто, але знайти привидів на величезних картах далеко не найпростіше завдання. Примари можуть ховатися в будь-якому предметі: кріслах, вазонах, величезних статуях, диванах, сервантах, ящиках для одягу. Предметів настільки багато, що для перерахування всіх знадобиться багато часу. До того ж тут багато естетичного барахла, за допомогою якого можна пофанитися. Наприклад - величезна гармата, в яку можна вселитись і розстрілювати мисливців. У ядра також можна вселятися, тому приколи гарантовані.

Коли дух вселяється у якийсь предмет, може переміщатися у його образі. Мисливці не знають, в якому саме стільці ти знаходишся, тому їх можна подразнити телекінезом. Примари можуть кидати у мисливців різні предмети, капостити, жартувати з них і відволікати увагу від інших задля збільшення шансів на виживання. У кожного є свої абілки – їх ми обираємо перед початком матчу. Тут потрібно зупинитися, адже абілку можна взяти лише одну, а кожна поділяється на сапорт та damage можливості. Тобто деякі стануть у нагоді в першому раунді, інші в другому. Тут треба обговорювати з командою, яку саме вибирати, але найчастіше граєш сам.

Якщо ви подумали, що гра в хованки тут надто примітивна та кемперська – зовсім навпаки. Динаміку гри підвищує ектоплазма. Якщо примара довго сидить в одному предметі, він починає випромінювати свічення, демонструвати свою ектоплазму. Потрібно швиденько переміщатися та сідати в інший предмет, щоб не бути вбитим. Рівень ТТК у грі нормальний, тому за два постріли вам не знесуть голову. Під час погоні можна використовувати всякі штуки: кидатися речами, блокувати шлях, ставати невидимим і навіть перетворюватися на одного з мисливців! Спалити вас можна лише спеціальними приладами або простим пострілом. Після смерті привид не зникає. Ви все одно можете грати і робити пакості: блокувати сигнал пошукових пристроїв, залишати помилкові сліди, кидатися предметами тощо. Щоб знищити вас повністю, потрібно спилососити ектоплазму, яку залишає дух після смерті.

Але навіть такий вірний метод не гарантує безповоротність. Якщо один із привидів виживе, вся команда духів повертається до життя у посиленій формі. Починається полювання на мисливців, яким потрібно протриматись п'ять хвилин, щоб звалити. Рубилово серйозне – рухається все, що знаходиться під руками. Духи можуть навіть йти в рукопашну, залежить все від того, яку ви вибрали абілку.

Гра вийшла насиченою та різнобічною. Тут пристойна кількість величезних карт з безліччю предметів, великий вибір зброї, як дивної, так і не надто, багато допоміжних речей і цікава ігрова модель. Грається швидко і приємно, хоч зрідка трапляються чітери. На щастя, один із гравців є адміном, тому чітера можна завжди вчасно кікнути.

 

Графіка

Midnight Ghost Hunt відрізняється гарною графікою. Незважаючи на те, що гра в ранньому доступі, ми бачимо чітко промальовані текстури, красиві модельки мисливців та привидів з величезною кількістю скінів, які можна купити за виформлену валюту. Багів мінімум, є античіт. Відзначити варто і хорошу роботу з освітленням, яке перетворює гру майже що на казку. Ні pay 2 win та грінду прогресії – вирішують тільки руки.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Midnight Ghost Hunt від ARTLINE

 

Підібрати ігрову збірку онлайн можна на ARTLINE. Обсяг нашого асортименту не дозволить помилитися. Тільки найкращі ігрові комп'ютери в Україні! Чотири моделі наші фахівці підібрали під Midnight Ghost Hunt, розмістивши їх у списку:

 

 

Стандартні системні вимоги Midnight Ghost Hunt для ПК

ARTLINE Gaming X31v16Win – персональний ігровий комп'ютер з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz) з роботою на 8 потоків. У комп'ютері встановлена операційна система Windows 10 Home, встановлено 8 гігабайт пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Для геймінгу використовується відеокарта Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB). Файловий накопичувач представлений 480-гігабайтним SSD.

 

Високі системні вимоги Midnight Ghost Hunt для ПК

ARTLINE Gaming X31v11 – ігровий персональний комп'ютер з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz). Комп'ютер має ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), яка, як і інші відеокарти на архітектурі Turing підтримує Reflex, технологію для підвищення FPS в комп'ютерних іграх. Щоб користувач міг зберігати велику кількість файлової інформації, прийнято рішення встановити два накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Midnight Ghost Hunt для ПК

ARTLINE Gaming X63v14 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz). Чіп працює на 12 потоків, позиціонується як один із найпопулярніших CPU на сьогоднішній день. Комп'ютер створено у корпусі QUBE NEPTUNE. Дизайн доповнений LED-підсвічуванням, яке підвищує естетичні якості цієї збірки. Усередині знаходиться ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB), покращена версія стандартної 1660. Накопичувач: HDD (1 TB). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Midnight Ghost Hunt для ПК

ARTLINE Gaming X71v61 – персональний ігровий комп'ютер у корпусі QUBE BLOCK з ARGB LED-підсвічуванням. Машина відрізняється великими робочими можливостями, але призначена для геймінгу, найвищу якість якого забезпечить відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). Дана відеокарта підтримує такі технології як Ray Tracing та DLSS. Для покращення якості графіки та підвищення FPS. Комфортно працювати з ПЗ дозволить 8-ядерний Intel Core i7-9700F (3.0 – 4.7 GHz) та 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Накопичувачів два: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

Питання

+ Скільки гравців у Midnight Ghost Hunt?
8 гравців діляться на дві команди та починають гру
+ Скільки часу триває раунд у Midnight Ghost Hunt?
У грі два раунди по 5 хвилин
+ Де придбати Midnight Ghost Hunt?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/915810/Midnight_Ghost_Hunt/