#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Hired Ops

Купити комп'ютер для Hired Ops

Hired Ops – комп'ютерна гра у жанрі шутера від першої особи, розроблена студією Absolut Soft у 2021 році для платформ Microsoft Windows, Linux, MacOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Hired Ops
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Hired Ops
  5. Огляд гри Hired Ops
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Hired Ops від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Перед вами сесійний багатокористувацький шутер в сетинзі сучасної війни.

Гра одержала змішані відгуки від гравців. Поширюється безкоштовною моделлю free-to-play.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Hired Ops

 

Системні вимоги Hired Ops низькі, але через погану оптимізацію ми рекомендуємо запускати гру тільки на ігровому комп'ютері. Вона не займає багато місця на диску, тому встановлювати її розробники рекомендують на SSD. Запускається Hired Ops тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7.

 

Мінімальні системні вимоги Hired Ops

  • Процесор: Intel Core i5-2500K / AMD FX-8120
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 740
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Hired Ops

  • Процесор: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 2600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Hired Ops

 

Який процесор потрібний для Hired Ops

Hired Ops найкраще підійде 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3600. Він підтримує технологію Hyper-Threading, працюючи на 12 потоків. Також є підтримка Turbo Boost. Вихід чіпа відбувся у 2020-му році.

 

Яка відеокарта потрібна для Hired Ops

Для Hired Ops встановлюємо ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660. Можна купити модифіковані моделі: 1660 SUPER або 1660 Ti, вони працюють на 20% продуктивніше за оригінал. Підтримка технології Reflex є.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Hired Ops

Для Hired Ops рекомендуємо встановити 16 гігабайт ОЗУ та SSD-накопичувач.

 

 

Огляд ігри Hired Ops

 

Атмосфера

Free-to-play-ігри сьогодні викликають недовіру. А ще шість років тому, побачивши цей бажаний напис, ми мчали, як метелик на світло, збираючи подібні проекти як польові квіти. Ситуація змінилася, прийшла ера ранніх доступів та нескінченних лутбоксів. Кожен наступний free-to-play-проект сьогодні завжди сприймається з сумнівом, адже мета більшості – заробляти гроші. Сьогодні ми поговоримо про шутер Hired Ops, який створила невелика пітерська студія. Чи зможе ця гра відновити чесне ім'я безкоштовних проектів, або перед нами черговий «жебрак»?

Hired Ops – це перероблений шутер Contract Wars, який міг траплятися вам раніше. До розробки цієї гри причетні люди, які розробляли Escape from Tarkov – популярний, але дуже неоднозначний шутер. У HO є навіть карта «Тарков», але автори намагаються відхрещуватися від попереднього дітища.

Перед нами сесійний шутер без сюжетної кампанії. Гра розрахована на багато користувачів, рухається по стопах відомих шутерів, переймаючи як їх позитивні, так і негативні аспекти. Через це вона отримала змішані відгуки у Steam, нижче ми спробуємо з'ясувати чому.

 

Геймплей

Hired Ops – це прямий спадкоємець Call of Duty. З КОД`ом часто порівнюють різні шутери, але тут результат на лице. Навіть ряд інтерфейсів та позначень перекочував сюди з легенди. Нехай буде так, адже багато інших проектів теж так роблять. Нас більше цікавить як грається Hired Ops, адже у гри є акцентований ряд переваг.

Перше, що впадає у вічі, це пристойна кількість ігрових режимів. Їх тут п'ять: командний, тактичний захоплення точок, засвічення цілі, gunfight, death match. Всі режими звичні для нас, дозволяють урізноманітнити геймплей та отримати нові, позитивні емоції. А ось карт у Hired Ops не так багато, як хотілося б. Проте всі вони відрізняються один від одного розмірами та біомами. Ви побуваєте в різних точках світу, хоч їхнє зовнішнє середовище не вплине на вас. Дизайнерів карт варто похвалити, адже виконані вони відмінно. Дуже багато тактичних хитрощів можна побачити, що дозволяє реалізувати найбільш підходящий геймплей, але на цьому фоні проявляється перша проблема гри – через слабку дальність огляду та всілякі ефекти найбільш оптимальною ігровою стратегією є кемперство. Hired Ops - не гра про раш і екшен, це тактичний шутер з досить високим ТТК, в якому потрібно прислухатися до того, що відбувається. Пасивний геймплей тут виграє і це розчарує багатьох. Ніхто вам не заважає носитись на всіх парах, але такий метод не увінчається успіхом.

У Hired Ops працює система класів. Їх у грі чотири: штурмовик, снайпер, руйнівник, розвідник. Кожен має власне озброєння, яке він використовуватиме у бою. Кожен клас потрібно прокачувати. У грі є система рівнів, на кожному рівні вам пропонують вибрати один із трьох перків, які покращують геймплей. Плавно підходимо до наступної проблеми – грінд. Щоб прокачати хоч один клас до максимуму, знадобиться багато часу. Система перків вносить величезний дисбаланс. Досвідчений гравець, у якого вже давно прокачана віддача і прискорена перезарядка, має перевагу перед новачками. Через це велика кількість нових гравців закидає гру після кількох днів, а то й годин гри. Прокачування можна прискорити, купивши преміум-акаунт, але це вже залежить від ваших принципів. Донат не має серйозного впливу на ігровий процес, що похвально.

Hired Ops має матчі на рейтинг. В них яскраво проявляється поганий баланс на пізніх рівнях. Якщо до 20 левела грати легко і приємно, потім стає дуже жарко. Людей на серверах не так багато, та й висять там, здебільшого, прокачені олди. Виглядає така стрілянина сумно. Дисбаланс створює і зброя. Деякі гармати надто імбові, не забуваймо про високий ТТК – померти можна за 2-3 кулі. Залежить смертоносність від відстані та обраного озброєння, але, як показує досвід, навіть з дробовика можна вбивати здалеку. Поведінка зброї не надто реалістична, надто сильна віддача (виправляється перками) та слабкий звуковий супровід. Тактичної перезарядки у грі немає, хоча епітет тактичний самі автори часто люблять застосовувати до свого творіння. Озброєння багато, особливо розробники попотіли з гранатами – їх у грі 14 видів. Щоб вираховувати кемперів, ви можете скористатися спеціальним дроном із прикріпленою гранатою. У грі є можливість використовувати додаткове обладнання, викликати авіаційні удари, кастомізувати пушки. Не обійшлося без лутбоксів із предметами різних грейдів. Торговий майданчик у Hired Ops працює.

Технічна складова гри далека від ідеалу. Тут багато багів та недоробок, іноді гра гальмує з незрозумілих причин, можна провалюватися в текстури. Оптимізація слабка, тому радимо вибирати ігровий комп'ютер під Hired Ops. Системні вимоги проекту представлені нижче.

 

Графіка

Hired Ops не може похвалитися сучасною графікою. Багато гравців називають це даунгрейдом і вони мають рацію. Текстури не відрізняються високою роздільною здатністю, а освітлення працює на трієчку. Похмурі тіні та незрозумілі ефекти часто не дозволяють ідентифікувати ворога. Відсутність балансу виморожує, через що в Hired Ops високий поріг входження. У всьому іншому гра виглядає як типовий шутер у сучасному сетинзі.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Hired Ops від ARTLINE

 

Де купити ігровий ПК в Україні? В інтернет-магазині ARTLINE! Топові збірки, унікальні пропозиції, модні дизайнерські рішення та лише новітні комплектуючі! В інтернет-магазині ARTLINE комп'ютери на будь-який смак. Декілька з них ми підібрали під Hired Ops.

 

 

Стандартні системні вимоги Hired Ops для ПК

ARTLINE Gaming X51v05 – ігрова збірка від ARTLINE з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz) у корпусі QUBE. У ньому розмістилася й ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) з підтримкою технології Reflex. Об'єм ОЗУ – 8 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), обсяг постійної пам'яті – 1 терабайт (HDD-диск).

 

Високі системні вимоги Hired Ops для ПК

ARTLINE Gaming X36v19Win – ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) з сімейства Rocket Lake. Чіп працює на 12 потоків, реалізуючи технологію Hyper-Threading. Є встановлена ОС Windows 11 Home, у корпусі встановлено LED-підсвічування. Відеокарта - AMD Radeon RX 6600 (8 GB). Тип оперативної пам'яті – DDR4 (16 GB / 2666 MHz). Файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Hired Ops для ПК

ARTLINE Gaming X55v25 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. Корпус - QUBE NEPTUNE з ARGB LED-підсвічуванням. З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), реалізуючи технології покращення візуалізації. ПК відрізняється великою кількістю оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming), а також великою кількістю постійної пам'яті: 1 TB (SSD) + 2 TB (HDD).

 

4К системні вимоги Hired Ops для ПК

ARTLINE Gaming X75v30Win – ігровий персональний комп'ютер з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 – 4.9 GHz) у корпусі QUBE WIZARD. Його футуристична зовнішність навіває просту і правдиву думку - це потужна ігрова збірка з відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). GPU підтримує такі технології як Ray Tracing, DLSS, Reflex. Тішить і обсяг оперативної пам'яті – 32 гігабайти стандарту DDR4 (3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

Питання

+ Скільки режимів у Hired Ops?
У грі п'ять ігрових режимів: командний, тактичний, захоплення точок, засвітлення цілі, gunfight, death match
+ Який рівень ТТК у Hired Ops?
Рівень ТТК тут високий
+ Де придбати Hired Ops?
Гра безкоштовна, розповсюджується за моделлю free-to-play https://store.steampowered.com/app/374280/Hired_Ops/?l=rusian