#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Hard West 2

Купити комп'ютер для Hard West 2

Hard West 2 – комп'ютерна гра у жанрі покрокової стратегії, розроблена студією Ice Code Games у 2022 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Hard West 2
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Hard West 2
  5. Огляд гри Hard West 2
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Hard West 2 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Відомий злочинець Джин Картер разом з бандою збирається пограбувати федеральний потяг. Він зустрічає Диявола, якому програє свою душу в покер.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Hard West 2

 

Системні вимоги Hard West 2 середні та нижчі за середні. Для мінімалок можна використовувати навіть відеокарту на 2 гігабайти відеопам'яті, тоді як для максималок потрібно лише 4. Знадобиться 64-розрядна операційна система: Windows 10 або Windows 11, а також 35 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Hard West 2

  • Процесор: Core 2 Duo
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 / AMD Radeon RX 550
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Hard West 2

  • Процесор: Intel Core i5-2320 / AMD Ryzen 3 3200
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 / AMD Radeon RX 570
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Hard West 2

 

Який процесор потрібний для Hard West 2

Під Hard West 2 ідеально підійде 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F. Робота на 8 потоків, технологія Turbo Boost, високий рівень актуальності у роботі – все це про цей чіп. Вийшов процесор у 2020-му році.

 

Яка відеокарта потрібна для Hard West 2

Для Hard West 2 вибираємо Nvidia GeForce GTX 1650. Досі даний відеопроцесор є одним із найпопулярніших ігрових GPU у світі.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Hard West 2

Не потрібно багато оперативної пам'яті - 8 гігабайт цілком достатньо для цієї гри. Встановлюємо її на HDD-диск.

 

 

Огляд гри Hard West 2

 

Атмосфера

2022 рік багатий на ізометричні вестерни. Начебто розробники перебувають у таємній змові, про яку ніхто з нас не знає. Навесні ми побачили Weird West, більш ніж непоганий шутер з ефектом уповільнення часу та чортівнею. Восени ми побачимо Evil West – вампірський шутер про Дикий Захід. Сьогодні ж поговоримо про Hard West 2, покрокову стратегію з елементами магії та окультизму.

Ковбойський сетинг – річ досить рідкісна. Ігри про Дикий Захід можна перерахувати на пальцях, до того ж першою на думку спадає шедевральна Red Dead Redemption 2. За останні роки ігрова індустрія та кінематограф дуже успішно намагаються реанімувати жанр. Новий час вимагає нових рішень, тому автори вирішили розбавляти ковбойський сетинг магією та чортівнею. Вийшло дуже цікаво, адже ще з доповнення для першої RDR тематика зацікавила багатьох.

Hard West 2 інтригує сюжетом з перших хвилин. Гра розповідає про Джина Картера, відомого злочинця і ватажка особливо небезпечної бандитської зграї. Для Джина немає нічого неможливого. Він настільки вільно почувається, що зазіхає на так званий «Примарний поїзд» - федеральний поїзд, набитий золотом. Зібравши банду головорізів, Картер залазить на нього, але замість грошей знаходить Диявола. Той пропонує йому зіграти у покер на його душу. Як думаєте, що зробить людина в такому становищі, якщо б вона була Джином Картером? Злочинець погоджується та програє душі всієї своєї команди. Він вирішує помститися самому Дияволу, але шлях помсти буде неблизьким.

 

Геймплей

Після сюжетних роликів вас закидають у відкритий світ, досліджувати який ми будемо в режимі реального часу. Карта величезна і напхана різними подіями, цікавими місцями з пригодами та лутом. Виглядає сетинг дуже привабливо, особливо в нічний час, коли місяць висвітлює наші поневіряння по богом забутих місцях.

Мандруємо ми не один – ми маємо кілька компаньйонів, кожен з яких є повноцінною індивідуальністю. Напарники відрізняються вміннями і далеко не завжди сходяться на думці з вами. У кожного є власна система прокачування, розвивати яку будемо картами покеру. Збираючи різні комбінації, ми отримаємо різні бонуси та навіть нові здібності. Проблема лише в тому, що карти не дублюються, а у кожного персонажа у прокачці по 5 карт. Граючи в подібні ігри, ви знаєте, що ваші рішення впливатимуть на ставлення поплічників до вас. Згадуючи перший Dragon Age, товариші могли піти або навіть напасти на вас, якщо низка прийнятих вами рішень кардинально розходилася з їхніми переконаннями. У Hard West 2 шкала лояльності може або підвищитись до п'яти, або впасти до нуля. Що це означає? А значить це те, що жодної відповідальності за рішення ви не несете. Банда все одно подорожуватиме з вами – то який сенс додавати таку систему?

У Hard West 2 взагалі багато нісенітниці, недопрацьовок та непотрібних елементів. Більшість із них стосуються бойової системи, яка може розчарувати вас. Якщо режим дослідження реально атмосферний та привабливий, то бойова система тут – це XCOM на мінімалках. Бої покрокові, у кожного за замовчуванням є три очки дії, за які він може здійснювати ходи. Очки дії можна витрачати на все, що забажаєте, від стрілянини до пробіжок в укриття. Тут є прикольна фішка - персонаж може витратити останнє очко дії на те, щоб пригнутися, протиснувши відповідну кнопку. До речі, тут мінімальний і дуже зручний інтерфейс, розібратися в якому можна за кілька хвилин. Варто зазначити, що стрільба з різної зброї відніматиме різну кількість очок дії. Наприклад, постріл із великокаліберної гвинтівки сховає одразу три. Що найдивовижніше, ти ніколи не знаєш дальність пострілу тієї чи іншої зброї. Що найсмішніше, стріляти в цій грі можна через стіни з абсолютним спокоєм – навіщо тоді вигадали текстури? Укриття працюють раз по через раз, ніколи не можеш бути впевнений. Вбивство ворогів приносить очки дії, тому вбивати потрібно часто, ось тільки справа ця не проста, адже штучний інтелект тут максимально тупий. Хлопці до кінця стоятимуть у засідці, ігноруючи будь-які перестрілки та втрати. Тільки коли ви підійдете на певну дистанцію, вони почнуть виходити з укриття. Таким чином, найкращий спосіб розправлятися з ШІ – байтити їх в одне місце і знищувати з великокаліберної зброї. Який саме бот ходитиме – невідомо. Засмучує і відсутність системи захисту. В інших іграх противник, який потрапляє в зону вашого впливу, отримує кулю автоматично. У Hard West 2 така фішка відсутня. Натомість тут є рикошети. Гравець завжди може вистрілити у певний предмет, який гарантує рикошет і знесе голову противнику. Якщо ваші товариші гинуть у бою, вони відроджуються у таборі з 1 ХП.

Сюжет Hard West 2 інтригуючий, до того ж подається він красивими замальовками з великою кількістю добре написаного тексту. Гравець завжди має вибір, до якого додаються й дії команди. Таким чином ми самі можемо писати історію, але на об'ємну варіативність чекати не варто. Тішить сетинг та окультизм, який оточує нас на постійній основі. Бойова система цієї гри дуже засмучує.

 

Графіка

У Hard West 2 відмінний графічний рівень, як на ізометричні ігри. Непогані анімації, відмінний левелдизайн, красиві малюнки під час діалогів. Сюжет цікавий, на відміну від бойової системи. Багато крові, як у фільмах Тарантіно. Рівень деталізації теж тішить око.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Hard West 2 від ARTLINE

 

Купити ігровий комп'ютер можна на сайті інтернет-магазину ARTLINE. У нас величезний асортимент збірок, кожну з яких уже підібрано під ту чи іншу гру. Під Hard West 2 наші фахівці підібрали чотири комп'ютери, з якими ви можете ознайомитись у списку нижче.

 

 

Стандартні системні вимоги Hard West 2 для ПК

ARTLINE Gaming X71v26 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F, що працює в тактовому діапазоні 3.0 - 4.7 ГГц. У збірці встановлена ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6500 XT (4 GB) - ігрова новинка від AMD, що вийшла на початку 2022 року. Комп'ютер укомплектований 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-накопичувачем на 480 гігабайт (M.2 NVME).

 

Високі системні вимоги Hard West 2 для ПК

ARTLINE Gaming X33v16 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz) з 12 потоками для обробки. Модель отримала корпус QUBE BOREY, усередині якого розмістилася ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Для підвищення параметра швидкодії встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Hard West 2 для ПК

ARTLINE Gaming X89v07 – персональний ігровий комп'ютер з 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 5800X (3.8 – 4.7 GHz), який разом з іншими системними компонентами розмістився в корпусі QUBE WIZARD. Це потужна збірка з топовою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB). За рахунок підтримки RTX та DLSS вона перетворює сучасну графіку на справжнє мистецтво. У комп'ютері встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) та два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Hard West 2 для ПК

ARTLINE Overlord X98v31 – топова геймерська збірка в корпусі Aerocool AirHawk з 16-ядерним процесором AMD Ryzen 9 5950X (3.4 – 4.9 GHz). Разом з CPU, який працює на 32 потоки, функціонує одна з найкращих відеокарт сучасності на архітектурі Ampere – Nvidia GeForce RTX 3090 з 24 гігабайтами відеопам'яті. Об'єм ОЗУ – 64 гігабайт (DDR4 / 3600 Gaming). Два файлові сховища представлені SSD-дискомами по 1 терабайту пам'яті.

Питання

+ Як працює удача в Hard West 2?
Вона накопичується промахами і використовувати її гравець може будь-якої миті
+ Що робити, якщо товариш у Hard West 2 загинув у бою?
Він з'явиться у таборі
+ Де придбати Hard West 2?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1282410/Hard_West_2/