#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Gotham Knights

Купити комп'ютер для Gotham Knights

Gotham Knights – комп'ютерна гра в жанрі action / RPG, розроблена студією WB Games Montreal у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 5, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Gotham Knights
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Gotham Knights
  5. Огляд гри Gotham Knights
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Gotham Knights від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Бетмен помер і боротися зі злом у Готемі починають його вірні протеже.

Гра отримала змішані відгуки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Gotham Knights

 

Системні вимоги Gotham Knights високі. Знадобиться ігрова відеокарта серії RTX та SSD-накопичувач. Гра запускається лише на Windows 10 x64 та Windows 11. Займає 45 гігабайт вільного простору.

 

Мінімальні системні вимоги Gotham Knights

  • Процесор: Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 3600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD Radeon RX 590
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Gotham Knights

  • Процесор: Intel Core i7-10700K / AMD Ryzen 5 5600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700 XT
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Gotham Knights

 

Який процесор потрібний для Gotham Knights

Під Gotham Knights підійде 6-ядерний процесор, але найкраще встановити 8-ядерний чіп Intel Core i7-11700KF з 16 додатковими потоками для обробки.

 

Яка відеокарта потрібна для Gotham Knights

Щоб зменшити негативний вплив поганої оптимізації, встановлюйте Nvidia GeForce RTX 3070 або 3080. З такими моделями можна мінімізувати власні прикрощі.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Gotham Knights

Гру встановлюємо тільки на SSD-диск. 16 гігабайт ОЗУ – саме те, що нам потрібно.

 

 

Огляд гри Gotham Knights

 

Атмосфера

За вікном осінь, а на екрані комп'ютера лише зрідка з'являються проекти ААА. Нестача відчутна, але палкі бажання заходять на завищені амбіції – розробники починають створювати щось подібне, видавати це за ААА, а після обидві сторони чекає розчарування. Так сталося і з Gotham Knights, грою в одному із всесвітів, де Бетмен гине.

Смерть Бетмена - цікавий хід, мало хто думав про це, а про реалізацію взагалі говорити не доводиться. Хто ж захищатиме Готем, якщо не людина-кажан? Адже в ньому так багато злочинців! Канадська студія WB Games Montreal вирішила замінити Чорного лицаря на декілька інших. Ця супергеройська команда з чотирьох є спадкоємцем Бетмена, його приватною ясельною групою боротьби зі злочинністю. Брюс залишає їм свою спадщину і прирікає на вічну боротьбу добра зі злом.

 

Геймплей

Gotham Knights – це кооперативна сюжетна гра, яка розрахована на чотирьох гравців. Проходити її можна і самотужки, при цьому таке рішення навіть краще, ніж проходити цю гру вдвох, але про все по порядку. Як не крути, гра створювалася під кооператив, ось тільки про багато деталей розробники зовсім забули.

Про сюжет Gotham Knights багато говорити не потрібно. Перед нами чотири супергерої: Беттгьол, Червоний Ковпак, Робін, Найтвінг. Усі вони одна сім'я, яка виступає за добро і правосуддя. Бетгьол, до речі, є донькою нині покійного комісара Гордона. Вона створює іграшкові детективні сцени з власним батьком, що явно натякає на її проблеми з психікою, але подібні аспекти не варто брати до уваги, адже їх тут дуже багато, а герої все одно виявилися безликими. При цьому балаканина у цій грі не закінчується ніколи. Лиходії виглядають куди імпозантніше і навіть якщо у них не так багато екранного часу, вони встигають запам'ятатися.

Тривіальний і навіть дитячий сюжет ми опустимо, тому що настав час поговорити про геймплей. Перед нами величезне місто, розміри якого в кілька разів перевищують розміри Готема в Arkham Knight. Воно ділиться на райони, кожен з яких контролює банда бандитів, і ці райони істотно відрізняються один від одного архітектурою і атмосферою. З містом розробники серйозно запарилися, зробили його великим та привабливим, ось тільки є одна проблема – воно порожнє. Готем у цій грі більше нагадує Silent Hill. Тут практично не їздять авто, а пішоходів можна побачити лише зрідка. При цьому нас постійно змушуватимуть подорожувати ним на своїх двох або на спеціальному транспорті. Бачили б ви як тут з'являються тачки – просто візуалізуються з повітря. Без жартів, жодної кінематографії та реалізму. Але це лише початок, адже поїздки містом вкрай повільні. Встигаєш занудьгувати, доки доїдеш, а швидке переміщення відкривається не відразу. Зате кожен герой може подорожувати повітрям, використовуючи спеціальні вміння. Найкрутіший тут Червоний Ковпак - він просто може стрибати повітрям і прямувати в потрібну точку без жодних перешкод. Одна з найтупіших ідей в ігровій індустрії ever.

Сюжетна порожнеча і міська доповнені пусткою місцевої бойової системи. Гру можна віднести до жанру beat em up – весь час ми вибиватимемо лайно з ворогів голими руками. Так, у кожного персонажа є зброя, що дозволяє наносити дамаг на відстані, але вона практично нічого не змінює, тому що бити ворогів доведеться після декількох пострілів, які забирають не так багато життя. Смужки ХП над головами ворогів – а як ви думали, хлопці? Адже насправді за вікном 2010-й! Так, їх можна відключити, але це не змінює рівно нічого. Кожен ворог тут - це моделька з суворо розрахованою кількістю отримання шкоди. Всю гру нам доведеться довбати ці смужки ХП і спускати їх у нуль, що в кінцевому результаті перетворює гру на одну суцільну смужку, ось тільки не ХП, а терпимості. Можна сказати: «І що? В багатьох іграх досі використовується така схема, не гони», але питання тут лише одне – навіщо? І відповідь на це питання дуже проста – тому що перед нами гра на два дні, тінейджерський попкорн з одноманітними механіками та анімаціями. У кожного персонажа є легкі та важкі удари, які комбінуватимемо. Звичні добивання здебільшого замінили захватами. Анімацій ударів мінімум, за годину гри встигаєш вивчити муви. Противників завжди дуже багато. Вони тут вкрай небезпечні і небезпечні по-чітерськи: недруги збиватимуть вам прийоми, адже в цій грі розробники не додумалися до того, щоб зробити персонажа невразливим під час виконання комбо. А накидають дуже непогано: і з руки, і кулями, і гранатами. Від початку і до кінця ми одноманітно накидатимемо незграбним супротивникам, лише на середині з'являться хлопці з катанами, яких дуже важко вбити.

Однією з головних проблем цієї кооперативної гри є сам кооператив. Він тут зламаний. Справа в тому, що розробники, мабуть, налаштовували складність кооперативу одразу під чотирьох гравців. Якщо граєш з другом, вороги стають занадто жирні і з завищеними показниками шкоди. Крім цього не змінюється нічого. Таким чином, гра в кооперативі забезпечує вас зменшеним дамагом від вас та збільшеним дамагом + ХП у супротивників. У сингл плеєрі проходження набагато простіше, тому радимо грати або одному, або відразу чотирьом. Багів все одно назбираєте цілий мішок.

 

Графіка

У Gotham Knights сучасна графіка і це видно неозброєним оком. Гра виглядає привабливо, розробники чудово попрацювали зі світлом та з самим містом. Модельки і анімації виглядають чудово, шкода лише, що останніх дуже мало. А ось технічний стан цієї гри – це катастрофа. FPS просідатиме незалежно від заліза, багів ціле море, деякі з них ламають скрипти, доводиться рятуватися перезавантаженням з чекпоїнту. Текстури часто підвантажуються з затримкою, трафіку нуль, моделей ворогів не так багато. Відчуття порожнечі цієї гри буде переслідувати вас до кінця проходження.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Gotham Knights від ARTLINE

 

Найпотужніші ігрові збірки ви можете знайти на Artline. Комп'ютери з новою відеокартою Nvidia GeForce RTX 4090 вже в асортименті, як і багато інших унікальних моделей. Декілька з них ми підібрали під Gotham Knights.

 

 

Стандартні системні вимоги Gotham Knights для ПК

ARTLINE Gaming X71v61 - ігрова збірка з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz). Комп'ютер створений у корпусі QUBE з ARGB LED-підсвічуванням та системою охолодження з кулером Tower. ПК забезпечений ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB) з підтримкою технологій покращення графіки, а також 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та двома файловими накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Gotham Knights для ПК

ARTLINE Gaming X36v23 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz). Цей чіп відноситься до 12-го покоління і вміє працювати на 12 потоків. Функціонує у парі з 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz). Обробкою графіки займається AMD Radeon RX 6600 (8 GB). Файлових сховищ тут два: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Gotham Knights для ПК

ARTLINE Gaming X75v26Win – ігровий комп'ютер з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 – 4.9 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming). Комп'ютер обладнаний потужною ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою DLSS + Ray Tracing. Файловий накопичувач – SSD на 1 терабайт пам'яті.

 

4К системні вимоги Gotham Knights для ПК

ARTLINE Gaming X96v21 - топова ігрова збірка з 12-ядерним процесором AMD Ryzen 9 5900X (3.7 - 4.8 GHz), який вміє "говорити сам за себе". Промовистою у плані графічних налаштувань буде й ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6900 XT (16 GB), одна з найбільш потужних у 2022-му. У ПК встановлено 32 гігабайти ОЗУ (DDR4 / 3600 Gaming) та 1-терабайтний SSD. Виконаний у корпусі QUBE SHIELD.

Питання

+ На скільки розрахований кооператив Gotham Knights?
Кооператив розрахований на 4 гравців
+ У Gotham Knights можна грати одному?
Так, звичайно
+ Де придбати Gotham Knights?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1496790/Gotham_Knights/