Ігровий ПК для Dead By Daylight

Купити ПК для Dead By Daylight

Dead By Daylight – багатокористувацька комп'ютерна гра в жанрі survival horror від першої і третьої особи, створена канадською студією Behaviour Interactive в 2016 році для Microsoft Windows. Незабаром гра була перенесена на консолі Sony PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймингу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Dead By Dealight
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Dead By Dealight
  5. Огляд гри Dead By Dealight
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Оптимальний ПК для Dead By Dealight від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Dead By Dealight – симулятор вбивці і жертви. Гравець може приміряти одну з ролей. Граючи за вбивцю, ваша мета – вбити всіх, не дозволивши їм втекти. Граючи за жертву, вам потрібно увімкнути всі генератори, щоб втекти з локації. Вбивця один, жертв декілька.

dead by daylight синопсис

Dead By Daylight отримала позитивні оцінки критиків. Гра затягує кооперативом, не дозволяє  спілкуватися між собою. Разом грати можна тільки в лобі.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Dead By Daylight

 

Dead By Daylight захоплює гравців простою, але класичною грою. Вона сподобається цінителям слешерів і класичних horror-фільмів, адже чудово передає атмосферу жаху і відчаю. Люблять Dead By Daylight і за кооперацію з високою долею конспірації - ніякого спілкування, тільки намічена мета або смерть. У той же час гра грішить з технічного боку. Множинні недоліки і недопрацювання негативно впливають на її ігровий процес. Також можна виділити слабкий рівень виконання механік для гри по мережі. Але не поспішайте робити критичні висновки, адже гру постійно допрацьовують і виправляють. Системні вимоги Dead By Daylight прихильні до старих ПК. Пограти в неї сьогодні зможе практично кожен.

 

Мінімальні системні вимоги Dead By Daylight

  • Процесор: Intel Core i3-4170 / AMD FX-8120
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 460 / AMD HD 6850
  • Операційна система: Windows 7 і вище (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Dead By Daylight

  • Процесор: Intel Core i3-9100F / AMD Ryzen 3 3200G
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD HD 8800
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Dead By Daylight

 

Який процесор потрібен для Dead By Daylight

Dead By Daylight не вимагає продуктивного процесора. Ця новина допоможе вам гарненько заощадити, адже гра з легкістю запуститься на 2-ядерних процесорах, що працюють на чотири потоки. Чи вистачить такого процесора для сучасних ігор? Звичайно ж – ні. Вибираючи сучасний ПК, радимо вам звернути увагу на процесори нових поколінь, датованих від 2018 року.

Яка відеокарта потрібна для Dead By Daylight

У плані відеокарти Dead By Daylight також лояльна. Гра запуститися на досить старих моделях відеокарт, таких як Nvidia GeForce GTX 460 або AMD HD 6850. Для ігор новіше, вам знадобиться відеокарта з більш високою продуктивністю. Зверніть увагу на сучасні аналоги від Nvidia і AMD з великою кількістю CUDA-ядер і хорошим запасом відеопам'яті, який починається з 4 гігабайт.

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Dead By Daylight

Оперативна пам'ять - головний каприз Dead By Daylight. Гра вимагає 8 гігабайт ОЗУ, і це не настільки страшно для вашого гаманця, як ви можете собі подумати. Такий стандарт сьогодні позиціонується як основний стандарт для сучасних ПК. Підбираючи накопичувач, сфокусуйтеся на SSD-диску. Коштує він набагато дорожче, але функціонує більш продуктивно, ніж HDD. Якщо фінанси не дозволяють, HDD – класичне рішення.

 

 

Огляд гри Dead By Daylight

 

Атмосфера

Всі ми любимо кіно. І кожен з нас з часом виділяє для себе кілька улюблених жанрів, які приносять найбільше задоволення. Якщо в список ваших входять хоррор і слешер, значить, ви не з пліток знайомі з екстремальними відчуттями в нестандартних ситуаціях. Фільми такого плану дуже люблять підлітки, а хто у нас любить пограти в комп'ютерні ігри? Все вірно.

dead by daylight атмосфера

Слешер – жанр своєрідний. Час зумів наповнити його форму різноманітними кліше, від яких жанр і досі не може відмовитися. Частенько вони гублять хитромудрий сюжет, адже зводиться він тільки до смерті. Але якій! Гуру жанру завжди намагаються продемонструвати її як елемент мистецтва, як частину людської філософії, яка ніколи не зможе зиркнути за межі життя. Адже крім нього у нас нічого немає, так навіщо ж його втрачати?

Ваш інстинкт самозбереження підвищить свій рівень за допомогою Dead By Daylight. Це класична гра в хованки з некласичним кінцем. Dead By Daylight зуміла взяти найкраще і синтезувати це в захоплюючу гру без втрат в реальному світі (часу, хіба). Перед вами стоїть вибір: пограти за вбивцю або за жертву? Але, поспішаємо ощасливити – обидві сторони дуже цікаві.

dead by daylight атмосфера

Гра дозволить вам приміряти маски легендарних вбивць з різних кінофільмів. На старті вона мала у своєму розпорядженні трьох персонажів: селюка (психопата), схожого на виродків з «Поворот не туди», мисливця (м'ясника) з фільму «Не бачу зла», і примару. Кожен з них володіє унікальними здібностями, за допомогою яких вони розправляються зі своїми жертвами: селюк вміє ставити капкани, привид стає невидимим, а мисливець орудує бензопилою, що дозволяє йому долати перешкоди і ламати все на своєму шляху. Пізніше список вбивць в грі суттєво зріс. Завезли таких (культових) персонажів як Майка Маєрса («Хелловін»), Фредді Крюгера («Жах на вулиці В'язів»), Аманду Янг («Пила»), Гоуст Фейса («Крик») і навіть Голову-піраміду з Silent Hill. DLC постійно виходять, приносячи в гру все нових вбивць з відомих фільмів та комп'ютерних ігор. Ті отримують унікальні здібності і виходять на полювання, підвішуючи своїх жертв на гак.

Атмосфера гри вражає. Просторі локації, що лякають і наводять жах, з величезною кількістю тунелів і схованок. Одним словом - ви перебуваєте в справжнісінькому фільмі жахів, панове. Непроглядна кукурудза, кладовища з хрестами в темряві, психіатрична клініка, гнилі болотні топи, м'ясокомбінати та інші зловісні місця, від яких кров холоне в жилах. Як і персонажі, більшість місць взято з тих же класичних фільмів жахів. Існує думка, що відстань між двома крайніми точками будь-якої локації не перевищує 128 метрів. Карти доповнені природними явищами. Так густота темного туману збільшується, якщо посадити на гак якомога більше жертв. Це дає фору вбивці і зменшує шанси жертв на перемогу. Локації вибираються випадковим чином, є абсолютно безкоштовними для всіх гравців. Деякі споруди володіють у своєму розпорядженні власними звуковими ефектами.

 

Геймплей

Dead By Daylight відрізняється досить простим геймплеєм. Жодного разу не граючи в неї, ви відразу ж зможете влитися в те, що відбувається, адже ігрові механіки повністю класичні. 

dead by daylight геймплей

Завдання тих, що вижили прості: чотири людини на карті (не рахуючи вбивці) намагаються вибратися, шляхом включення п'яти генераторів, які відкривають вихід. За ними женеться вбивця. Так як кожен вбивця унікальний, ваша смерть залежить від його характеристик – деякі вбивають з двох ударів, деякі і зовсім з одного. Граючи за жертву, у вас є безліч переваг. По-перше, це камера від третьої особи, яка дозволяє гарненько оглянути всі закутки. По-друге, ви швидше перестрибуєте через бордюри, а також можете залазити в шафи, пролазити через тунелі, використовувати різні предмети і навички. Бігають обидві сторони в однаковому темпі, тільки от коли вбивця наближається, грає зловісна музика і посилюється серцебиття. Вбивця, в свою чергу, бачить все від першої особи. Він вміє вистежувати жертв, бачити невдалі спроби полагодження генераторів, бачити, де лежить поранений вцілілий. Наздоганяючи жертву, він вбиває її, після чого вішає на гак. Щоб не втрачати своїх, жертви можуть знімати їх з гаків, після чого ті знову беруться за справу. Але не все так просто, адже гра дуже хитра, а люди – ще хитріші. Капкан під гаком або бензопила в спину може чекати вас на місці приманки. Баланс в грі працює, завдяки чому втікачі можуть засліпити маніяка ліхтариком, спалювати пастки, ламати капкани і гаки. Також можна лікуватися і лікувати інших.

dead by daylight геймплей

Прокачування персонажів відбувається випадково. Кожен рівень дарує сітку предметів і вмінь, і їх важливість важко переоцінити. Прокачуючи рівні, кожен отримує все більш «чітерські» здібності. Предмети також істотно змінюють ігровий процес. Знайти їх можна на мапі, яку, в свою чергу, можна прокачувати. 

Головна фішка Dead By Daylight – повна відсутність будь-якого спілкування з товаришами по команді. Звичайно, гра дозволяє грати з друзями, але робити це можна тільки в лобі, так як розмови по телефону або скайпу відразу ж вбивають її дух. Грати стає нестерпно легко, і ви втрачаєте будь-який інтерес. Інша справа – гра в інтернеті. Тут ви отримуєте випадковий підбір союзників, після чого рухаєтеся до поставленої мети. Тільки спільними зусиллями ви можете прийти до перемоги, але не все так легко, адже найчастіше з вами (як в Dota 2) трапляються люди, у яких з народження дві ліві руки.

 

Графіка

dead by daylight графіка

Графіку Dead By Daylight не можна назвати вражаючою, але з легкістю можна назвати атмосферною. Вона прекрасно передає жах, відчутий жертвою, а також середовище проживання вселенського зла. Адже виглядати це повинно зловісно, чи не так? У свою чергу, модельки вбивць опрацьовані добре, чого не скажеш про жертв. Вони ніби навмисно зроблені жалюгідними і нікчемними, сутулими і непримітними. Але все змінюють DLC, розбавляють атмосферу новим одягом і новими модельками. Гра постійно поповнюється картами, чию атмосферу ви зможете відчути при першій зустрічі.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Dead By Daylight від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE активно стежить за новинами ігрової індустрії. Вона виробляє потужні ігрові ПК, чиї ціни мчать до геймерської свідомості з відкритими обіймами. Ігрові ПК від ARTLINE дозволять вам насолодитися іграми в 4К. Найпродуктивніші рішення завжди на нашому боці.

 

 

Стандартні системні вимоги Dead By Daylight для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X31v09

  • Процесор: Intel Core i3-9100F (3.6 – 4.2Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

 

Високі системні вимоги Dead By Daylight для ПК

Комп'ютер  ARTLINE Gaming X51v11

  • Процесор: Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

 

Ультра системні вимоги Dead By Daylight для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X51v15

  • Процесор: Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080 Ti (11 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB + 1 TB)

 

4К системні вимоги Dead By Daylight для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X95v23

  • Процесор: Intel Core i7-9700KF (3.6 – 4.9 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080 SUPER (8 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB M.2 NVME SSD + 2 TB)

 

 

Питання та відповіді

 

  • Як грати в Dead By Daylight з друзями?
  • У меню натисніть Kill your friends, після чого створіть приватне лобі.

 

  • Коли поповняться персонажі в Dead By Daylight?
  • Поповнення персонажів відбувається часто, з виходом нових DLC.

 

  • Де купити Dead By Daylight?
  • В офіційному магазині Steam.