#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Assassins Creed Chronicles China

Купити комп'ютер для Assassins Creed Chronicles China

Assassins Creed Chronicles China - комп'ютерна гра-платформер в жанрі пригодницького бойовика, розроблена компанією Climax Studios і видана компанією Ubisoft в 2015 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, PS Vita.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Assassins Creed Chronicles China
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Assassins Creed Chronicles China
  5. Огляд гри Assassins Creed Chronicles China
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Assassins Creed Chronicles China від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

 

Гра переносить нас в середньовічний Китай, владу в якому узурпували спадкоємці ордена Тамплієрів. У центрі сюжету ассасін Шао Цзюнь, який стає на шлях помсти. 

Гра отримала позитивні відгуки від гравців. В Steam вона набрала більше 2 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги Assassins Creed Chronicles China для ПК

 

Системні вимоги Assassins Creed Chronicles China вкрай скромні. Гру зможе запустити навіть офісний комп'ютер з дискретною відеокартою на 1 гігабайт. Працює Chronicles China як на 64, так і на 32-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 7. З деталями її системних вимог ви можете ознайомитися нижче:

 

Мінімальні системні вимоги Assassins Creed Chronicles China

  • Процесор: Core 2 Duо
  • Оперативна пам'ять: 2 гігабайти
  • Відеокарта: будь-яка з 1 гігабайтом пам'яті
  • Операційна система: Windows 7

 Системні вимоги Assassins Creed Chronicles China

  • Процесор: Intel Core i3-2105 / AMD Phenom II X4 955
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 470 / AMD Radeon HD 5770
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Assassins Creed Chronicles China

 

Який процесор потрібен для Assassins Creed Chronicles China

Хороший ігровий ПК - кращий інструмент для подорожі в віртуальну реальність. Він повинен включати в себе 6-ядерний процесор, що працює на кілька потоків з останніх поколінь свого виробника. Відмінні варіанти: Intel Core i5-10400F / AMD Ryzen 5 5600Х.

 

Яка відеокарта потрібна для Assassins Creed Chronicles China

Ігрова збірка обов'язково повинна включати в себе ігрову дискретну відеокарту. GPU такого «калібру» діляться на три категорії: бюджетні, середні, топові. У представленому списку відеопроцесори розміщені в такому ж порядку: Nvidia GeForce GTX 1650 / Nvidia GeForce RTX 2060 / Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Assassins Creed Chronicles China

16 гігабайт ОЗУ - прекрасний вибір для будь-якого комп'ютера. Важливо лише звернути увагу на стандарт пам'яті, він повинен бути DDR4. Накопичувач річ не менш важлива, так як його роль в злагодженій роботі системи велика. Радимо встановити SSD-диск - він прискорить роботу комп'ютера і зменшить час відгуку операційної системи.

 

 

Огляд гри Assassins Creed Chronicles China

 

Атмосфера

Здається, серія Assassins Creed завжди буде піддаватися критиці. Брак нових ідей, самокопіювання і виробництво нових частин серії для самозбагачення - все це давно знайомі нам речі. При цьому прихильники не втрачають віри і з величезним ентузіазмом чекають нові частини серії - можливо, вони повернутися до власних витоків? Сьогодні ми пропонуємо вам поглянути на Assassins Creed з іншого ракурсу. Ми познайомимо вас з маловідомою частиною серії під назвою Chronicles: China - чи зможе вона повернути колишню ностальгію?

Assassins Creed Chronicles China - це псевдотрьохмірний платформер, розроблений компанією Climax Studios в 2015-му році. Chronicles - окрема серія, яка включає в себе три гри: China, India, Russia. Всі вони пов'язані з попередніми частинами, а сюжет China починається після короткометражного мультфільму Assassins Creed Embers, головним героєм якого є наш старий знайомий Ецио Аудіторе.

Одного дня постарілий Ецио зустрічає Шао Цзюнь, юну асасинку східного походження. Вона відправилася до Флоренції після того, як китайський трон перейшов до злого племінника попереднього імператора. Шао - повноцінний асасин, але навіть незважаючи на свої вміння, вона вирішує пізнати справжню майстерність, навчаючись у пана Ецио. Довго не роздумуючи, той викладає нам кілька уроків, після чого ми вирушаємо назад до Китаю, щоб відновити справедливість.

 

Геймплей

Assassins Creed Chronicles China являє собою 2.5D-платформер, в якому нам потрібно рухатися від точки А в точку Б по горизонтальній прямій. Так як гра псевдотрьохвимірна, гравець може пересуватися і по вертикальній прямій, яку час від часу підкидає гра. Можливість зробити крок вгору і вниз розширює варіації того, що відбувається. Ми можемо ховатися в натовпі або проходити повз стражників, залишившись непоміченим. Гра не диктує метод проходження і дозволяє використовувати власний, найбільш підходящий. Любите стелс? Тут можна обійтися без єдиного вбивства. Бажаєте кривавий бенкет? Візьміть в руки меч і крокуйте по трупах переможених ворогів.

Assassins Creed Chronicles China відтворює всі фішки серії AC, від геймплейних, до стилістичних. Безшумні вбивства, паркур, стрибки в сіно, злиття з натовпом - все як за підручником. Битви з противниками вимагають часу на вивчення їх поведінки, з гарячою головою в цю гру лізти не варто. Радує China і великою дозою екшену: гравця постійно ставлять в екстремальні ситуації, з яких потрібно вибиратися максимально швидко. Піднога під ногами валитися або горить, стеля накриває голови ворогів, бочки вибухають і провокують пожежу. Довго думати тут не доводиться, більше дій, менше роздумів.

Чудова стилістика Assassins Creed Chronicles China заворожує. Серія вже давно хотіла перекочувати на азіатський континент і в Chronicles China у неї це вийшло дійсно чудово. Східний антураж виконаний на 5+, що вже говорити про мультяшний стиль з культовими елементами східних мультфільмів. China одночасно мінімалістична і багата на деталі, це вкрай неоднозначна гра, яка намагається видати себе за повноцінний ААА-проект, хоча насправді найкраще виглядала б на Android або iOS.

Гра чергує безліч чарівних локацій. Іноді хочеться просто зупинитися і насолодитися пейзажем, залишивши криваві бої на потім. Епітет криваві тут невипадковий, оскільки кожне вбивство супроводжується цілим фонтаном з крові. Розправа над противниками завжди виглядає ефектно, незалежно від зброї, яке використовує гравець. Арсенал у Шао досить об'ємний: меч, метальна зброя, петарди, прихований клинок і безліч інших смертоносних штук (навіть гарпун з Mortal Combat завезли). З'єднайте їх з акробатичними вміннями і отримаєте екшен, від якого не можна відмовитися.

 

Графіка

Assassins Creed Chronicles China відрізняється барвистою і приємною картинкою з яскраво вираженими основними тонами: болотистий, сірий, червоний. У грі присутній широкий ряд анімацій і пристойний набір ігрових механік, який відтворює фундамент серії Assassins Creed. Чудова стилістика - те, за що легко закохатися в цю гру, опустивши вельми тривіальний 4-годинний сюжет. Помста чекає - чи готові ви стати знаряддям в її руках?

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Assassins Creed Chronicles China від ARTLINE

 

Кожна ігрова рецензія від ARTLINE закінчується індивідуальним підбором ПК. Для Assassins Creed Chronicles China ми підібрали чотири комп'ютери, кожен з яких зможе запустити гру на максимальних графічних налаштуваннях. Всі вони представлені в списку нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги Assassins Creed Chronicles China для ПК

ARTLINE Business B27v38 - офісний комп'ютер по збірці ARTLINE з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz). Модель обладнана дискретною відеокартою Nvidia GeForce GT 710 (2 GB), яка дозволяє їй справлятися з низкою комп'ютерних ігор. Для підвищення швидкодії був встановлений SSD-накопичувач на 480 гігабайт. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Високі системні вимоги Assassins Creed Chronicles China для ПК

ARTLINE Gaming X35v29 - ігровий ПК від ARTLINE з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F. Чіп відноситься до 9-го покоління Coffee Lake, працює на 4 потоки з підвищенням тактової частоти від 3.6 до 4.2 ГГц. Грамотна робота з комп'ютерними іграми забезпечена за рахунок присутності дискретної відеокарти Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB). Вона настільки популярна серед геймерів, що встигла отримати статус народної. Обсяг ОЗУ в збірці дорівнює 8 гігабайтам (DDR4 / 2666). Кількість постійної пам'яті складає 480 гігабайт (SSD-диск).

 

Ультра системні вимоги Assassins Creed Chronicles China для ПК

ARTLINE Gaming X45v22 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 1600 (3.2 - 3.6 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Збірка забезпечить злагоджений ігровий процес навіть в високобюджетних пригодницьких бойовиках з великою кількістю динамічних ефектів. Актуальна вона і для робочих цілей - обладнана 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666). Файлових накопичувачів два: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Assassins Creed Chronicles China для ПК

ARTLINE Gaming X63v14 - ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE з ARGB LED-підсвіткою на кулерах. Обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який працює на 12 потоків. Чіп позиціонується як один з найбільш популярних з асортименту AMD, часто використовується геймерами для досягнення бажаного рівня графіки в комп'ютерних іграх. Сприяє цьому і дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB / GDDR6). Об'єм оперативної пам'яті в збірці дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 Gaming). Кількість фізичної пам'яті виміряна HDD-накопичувачем (1 терабайт).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки ігор входить в Assassins Creed Chronicles?
  • Три гри: China, India, Russia.

 

  • Чи можна пограти за Ецио в Assassins Creed Chronicles China?
  • На жаль, ні.

 

  • Коли вийде нова частина Assassins Creed в східному антуражі?
  • Подейкують, що її вже розробляють.

 

  • Де купити Assassins Creed Chronicles China?
  • В офіційному магазині Steam