#resheniya-dlya-igr

Рецензія на The Forest

Купити комп'ютер для The Forest

The Forest – комп'ютерна гра у жанрі survival, розроблена канадською студією Endnight Games у 2018 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Forest
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Forest
  5. Огляд гри The Forest
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The Forest від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми граємо за Еріка ЛеБланка, який розбивається на літаку і потрапляє на безлюдний острів.

Гра отримала високі оцінки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Forest

 

Системні вимоги The Forest низькі, можна навіть пограти на слабкому комп'ютері. Оптимізація відмінна, на HDD працює без будь-яких проблем. Також запускається на 32-розрядній операційній системі.

 

Системні вимоги The Forest

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 8800 GT
  • Операційна система: Windows 7 / Windows 11

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Forest

 

Який процесор потрібний для The Forest

Комп'ютер під The Forest ми не підбиратимемо, а ось під Sons of the Forest – дуже навіть. Для запуску сиквела знадобиться машина з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F. Для високих та середніх налаштувань можна використовувати 4-ядерний Intel Core i3-12100F.

 

Яка відеокарта потрібна для The Forest

Для продовження вибираємо Nvidia GeForce RTX 3050, вона підійде найкраще. Але й бюджетні ігрові відеокарти не варто списувати з рахунків - Nvidia GeForce GTX 1660 цілком підійде.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для The Forest

Встановлюємо 16 гігабайт ОЗУ та SSD-диск.

 

 

Огляд гри The Forest

 

Атмосфера

Декількома роками раніше на нашому сайті вже виходила рецензія на The Forest. З того часу гра зовсім не змінилася, але змінилися ми самі. Після кількох проходжень та безлічі годин, проведених у грі, ми сміливо можемо заявити – перед вами справжній шедевр. Адже The Forest – це не просто гідний survival, це справжнісінький пазл.

За сюжетом, батько та син разом з іншими пасажирами розбиваються на літаку на невідомому острові. Ерік ЛеБланк, а саме так звати нашого протагоніста, виживає, але його сина Тіммі викрадає невідома червона людина. Гра ставить основне завдання – знайти сина. Насправді ж пройти її можна так і не знайшовши свого хлопчика, тому що в грі є кілька кінцівок. І, що найважливіше, головна мета, яку ставить гра, виходить вторинною.

На наших YouTube-каналах ми розповідали про геймплей і подвійне дно сюжету The Forest. Там все описано докладніше, тому посилання залишимо тут. Ця стаття буде введенням у курс справ та мотиваційним чинником знову відкрити гру, більш скрупульозно досліджувати її світ. Як пам'ятаєте, карта The Forest досить велика. Вона наповнена великою кількістю цікавих місць та предметів, які викликають низку питань. Звідки тут взялися шахтарі та дайвери? Хто приплив на яхті? Як з'явилися мутанти і чому час від часу ми бачимо таємничу червону людину, яка тікає від нас? Давайте розбиратись.

 

Геймплей

Сюжет The Forest – це величезний пазл, елементи якого потрібно скласти докупи для повноти картини. Тут практично немає випадкових місць і речей, всі вони прописані лором гри, тому що її історія насправді починається ще у 16 столітті. На невідзначений картою острів припливли іспанські конкістадори. Там познайомилися з племенем місцевих тубільців, які їх радісно прийняли, а потім почали шукати золото. Аборигени показали їм печери, а ті почали копати надто глибоко, використовуючи динаміт. Після цього все обернулося плачевно для іспанців.

Наступний етап у розвитку острова – сучасний. Туди приїжджає група золотошукачів та спускається до печер. Судячи з розкиданих касок та скелетів, ці хлопці знайшли щось інше замість золота. Але одному вдалося вижити. Він дістався Великої землі і розповів усьому світу про те, що там побачив. Той, хто вижив, говорив про якийсь обеліск, який може повертати людей з того світу. Заголовки журналів ставали все гучнішими, а через недовгий час науково-дослідна компанія Sahara вирушила туди, щоб перевірити розповідь вцілілого шахтаря. Діяли швидко та злагоджено, зрештою операція увінчалася успіхом. Вченим удалося знайти артефакт, та не один, а кілька. Було збудовано величезний комплекс, до якого ми зможемо потрапити лише під кінець гри.

Щоб достукатися до дверей правди у The Forest, не потрібно необачно досліджувати острів. Варто бути дуже уважним, оскільки світло на його історію проливають не лише печери. Як виявилося, на острові були інші люди. Хтось шукав золото, хтось – зниклих дітей. Таємничим чином біля цього місця пропадали літаки. Встановити причину ми зможемо лише наприкінці. При ретельному дослідженні ми зможемо знайти зачіпки появи тут мутантів, що снують у глибинах. Що стосується канібалів, вони в грі діляться на кілька племен, деякі навіть ворогують один з одним. У кожного племені свої манери поведінки, але чи спільна в них історія?

Градус інтриги піднявся на максимум і, щоб спростити вам життя, ми дамо кілька порад щодо проходження. По-перше – вам потрібно облаштуватись у вигідному місці, щоб не було проблем зі сном, їжею та непроханими гостями. Будувати величезну базу не потрібно, так само, як і прикрашати свій будинок непотрібними меблями. Це марна трата часу, сконцентруйтеся на полюванні, крафті броні та хутряному костюмі, крафті допоміжних сумок. Після цього вам потрібно знайти ліхтарик і катану - це просто must have, без цих предметів гру пройти вкрай важко. Обидва вони знаходяться в одній з печер, забрати досить просто, можна навіть непомітно прослизнути повз рукастого, хоч і вбити його не складе проблем, якщо в сумці є коктейлі Молотова. Полюйте на варанів, знімайте шкури з моторошних мутантів і надягайте броню. Пізніше знадобиться знайти льодоруб (можна знайти у кількох печерах) та ребризер (акваланг). Без цих предметів гру не пройти суто фізично, ви просто не зможете дістатися потрібних місць. Насамкінець шукаємо сигнальний пістолет, який знаходиться в сніжному біомі в кабіні літака. Пістолет стане найкращою зброєю проти фінального боса. Далі – ваша справа. Не забувайте про наші YouTube канали ARTLINE PLAY і ARTLINE, на яких ви знайдете набагато більше інформації.

 

Графіка

The Forest чудово оптимізували через кілька років альфи. У грі чудова графіка, завдяки чому вона виглядає майже як ААА. На сьогоднішній день вона з легкістю може втерти носа безлічі розпіарених проектів і зробить це 23 лютого 23 року сиквелом Sons of the Forest.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для The Forest від ARTLINE

 

Настав час підібрати ігровий ПК для сиквела Sons of the Forest, адже з оригінальною грою сьогодні впорається будь-який комп'ютер. Чотири збірки – чотири можливості. Більше комп'ютерів можна побачити на нашому сайті у категорії «ігрові збірки».

 

 

Стандартні системні вимоги The Forest для ПК

ARTLINE Gaming X39v51 – ігровий ПК із 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz). Укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 Ti (6 GB), а також 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4/2666 MHz). Файловий накопичувач SSD (1 TB).

 

Високі системні вимоги The Forest для ПК

ARTLINE Overlord CG10v03UA - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), 16 гігабайтів ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz). Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги The Forest для ПК

ARTLINE Gaming X64v14 – ігровий ПК із 6-ядерним процесором на борту. Чіп називається AMD Ryzen 5 5600, працює у тактовому діапазоні 3.5 – 4.4 ГГц. Для геймінгу встановлена ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB), а для зберігання файлів два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4/3200 Gaming).

 

4К системні вимоги The Forest для ПК

ARTLINE Gaming X67v21 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 7600X (4.7 – 5.3 GHz) у корпусі QUBE WIZARD. Тут знаходиться і ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB), яка дозволить вам насолодитися іграми максимально за рахунок технологій покращення їх візуальної якості. Встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті DDR5, а це дорівнює прискоренню в два рази. Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

Питання

+ Скільки можна пройти The Forest?
Якщо не спідранити, гру можна пройти за 10 годин
+ Де знайти бензопилу в The Forest?
Бензопилу можна знайти у Мокрій печері
+ Де придбати The Forest?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/242760/The_Forest/