#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для World War Z

Купити комп'ютер для World War Z

World War Z - комп'ютерна гра в жанрі кооперативного шутера від третьої особи, розроблена компанією Saber Interactive в 2019 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

 

 

Про гру

 

World War Z заснована на фільмі «Світова війна Z», який вийшов в 2013 році.  Разом з трьома озброєними товаришами ви протистоїте зловісним мертв’якам, для яких ви - найвишуканіше блюдо.

Гра отримала позитивні відгуки від критиків.  Всього лише за перший місяць вона розійшлася 2 мільйонами копій по всьому світу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для World War Z

 

Системні вимоги World War Z можна назвати високими.  Для стабільної і злагодженої гри вам потрібна ігрова відеокарта бюджетного рівня.  Гра функціонує тільки на 64-розрядних операційках, тому якщо у вас 32 - пора її замінити.  Виглядають системні вимоги World War Z наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги World War Z

  • Процесор: Intel Core i3-3220 / AMD A10-5700
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: AMD Radeon HD 5870 / Nvidia GeForce GTX 650 Ti
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги World War Z

  • Процесор: Intel Core i7-3970 / AMD Ryzen 7 2700X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon R9 280
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для World War Z

 

Який процесор потрібен для World War Z

6-ядерний процесор - прекрасний варіант для World War Z. Вибрати такий чіп можна і з старших поколінь процесорів AMD або Intel, але ми рекомендуємо подумати про майбутнє і обзавестися процесором останніх поколінь даних виробників.  Щоб зберегти ваш час на пошуки, ми підібрали кілька відмінних варіантів: Intel Core i5-10600K / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для World War Z

Системні вимоги World War Z до відеокарти невисокі, так як для максимальних графічних налаштувань автори виділяють Nvidia GeForce GTX 1050 Ti.  Сьогодні такий відеоадаптер встиг застаріти, тому ми радимо купити більш продуктивний GPU, за допомогою якого ви зможете насолоджуватися новинками ігрової індустрії на максимальній графіці: Nvidia GeForce RTX 2060 / Nvidia GeForce RTX 3060 Ti.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для World War Z

Оптимальний обсяг оперативної пам'яті в 2021 році становить 16 гігабайт.  Для World War Z такий показник буде найбільш прийнятним, але і планка на 8 гігабайт зможе «задовольнити» дану гру.  Що стосується накопичувача, тут можна обійтися класичним HDD-диском на 1 терабайт.

 

 

Огляд гри World War Z

 

Атмосфера

У 2013 році в прокат вийшов фільм під назвою «Світова війна Z», головну роль в якому виконав Бред Пітт.  При бюджеті в 190 мільйонів доларів фільм зміг зібрати понад 500 мільйонів, що говорить про успіх.  Автори вирішили зняти цілу трилогію, в 2019 році на головного режисера був затверджений Девід Фінчер, але незабаром продовження, з невідомих причин, скасували.  Альтернатива знайшлася тільки для геймерів - в тому ж 2019 році на світ виходить гра World War Z, створена за всесвітом фільму і книги.

World War Z - своєрідний клон легендарної Left 4 Dead від Valve, який використовує ті ж прийоми і методи.  Це кооперативний шутер від третьої особи, в якому чотири гравці протистоять полчищам зомбі.  У грі є 7 різних класів і ряд ігрових персонажів, кожен з яких має свою історію.  Перестрілки з мерцями відбуваються в таких містах як Нью-Йорк, Москва, Токіо, Єрусалим та Марсель.

 

Геймплей

Головним завданням кожного гравця в World War Z виступає влучна стрільба.  Гра дивує масами зомбі, які несуться до вас на всіх парах, розділяючись на хвилі.  Основне завдання тут - пережити кілька хвиль, після чого отримати внутрішньо ігрову валюту для покупки і поліпшення спорядження.  Після все по колу.

World War Z виглядає дуже жваво.  Перестрілки в грі соковиті і яскраві, а зомбакам не потрібно позичати динаміки.  Поведінка зомбі в цій грі дуже реалістична, незважаючи на те, що найчастіше вони користуються лише функцією «бігти».  Перед боєм команда може підготувати місце битви, розставивши колючий дріт, кулемети, міни та інші небезпечні штуки.  Після починається наплив, вижити в якому не так легко, як може здатися спочатку.

За старою традицією, ігрові персонажі діляться на класи, комбінування яких призводить до успіху.  У нас є стрілок, медик, підривник, технар, ліквідатор, кат і оператор дрона.  Вміння у кожного також унікальні, тому гра час від часу вимагає використовувати скіли вчасно.  Дерево прокачування для кожного класу - справа типова, не обійшлося без цього і в World War Z. Важливо відзначити, що складність гри залежить саме від прокачування вашого персонажа.  Чим більше граєте за один з класів, тим сильніше ви зможете його прокачати.  Вибір певного класу залежить від вибору локації, так як для кожної карти є свій набір персонажів.  Атмосферний тон грі задає географія.  На відміну від інших подібних кооперативних шутерів, World War Z пропонує набір великих і цікавих карт, відмінності між якими колосальні.  Москва - холодна зимова пустка посеред сірих бетонних стін, Нью-Йорк - величезний мегаполіс з мільйонами вікон і вулиць, Єрусалим - пустельне і сонячне місто з ядерною зброєю.

Модельки зомбі втішають.  У грі їх різновидів дуже багато, до того ж багато з них мають різні анімації пересування.  Звичайні вороги поділяються на зіків і заражених вцілілих, але є і міні-боси: токсик розпорошує отруйну хмару, крикун закликає нові полчища зомбі, ловець накидається на жертву раптово, таран - типовий тупоголовий танк, і зараза, що плюється небезпечним токсином.

Як і безліч інших ігор в даному жанрі, World War Z заганяє гравця в певне місце, з якого той повинен відстрілюватися.  Присутній в грі і ряд таких режимів як deathmatch, захоплення точок, збір коробок.  Не можна не сказати і про PvP-режим, в якому дві команди борються один проти одної.  Його особливістю є присутність зомбі.

Проте відзначити варто й негативні елементи гри, першим з яких є мала кількість контенту.  Карт тут не так багато, хоч всі вони максимально автентичні, та й різновидів міні-босів можна було б додати більше.  Але автори справляються з цією проблемою за рахунок постійних оновлень і DLC.  Присутня й проблема з підбором лобі, також помічені ігрові баги, які не можна назвати критичними.  В цілому World War Z - відмінний привід провести вечір з друзями посеред «свята смерті».

 

Графіка

З графікою у World War Z все в порядку.  Гра відрізняється непоганим рівнем деталізації, а також хорошими ігровими механіками.  Працює World War Z плавно, і хоч динамічних ефектів в грі не так багато, все відбувається досить реалістично.  Рівень динаміки в грі високий, тому тут рідко доведеться відсиджуватися на місці.  Незважаючи на це, гра дозволяє кемперити, тому кожен гравець зможе підібрати тактику для себе.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для World War Z від ARTLINE

 

Фахівці з компанії ARTLINE встигли підібрати кілька ігрових ПК для World War Z. Кожен з них зможе запустити гру на максимальних графічних налаштуваннях.  Купити ігровий ПК не виходячи з дому завжди можна в інтернет-магазині ARTLINE.  Наш асортимент включає в себе тільки найкращі персональні комп'ютери.

 

 

Стандартні системні вимоги World War Z для ПК

ARTLINE Gaming X33v02 - ігровий ПК в класичному корпусі QUBE, всередині якого знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz) і дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB).  Кількість оперативної пам'яті - 8 гігабайт (DDR4 / 2666), кількість постійної пам'яті - сума SSD + HDD (240 GB + 1 TB).

 

Високі системні вимоги World War Z для ПК

ARTLINE Gaming X36v05 - ігровий персональний комп'ютер по збірці ARTLINE з дискретною відеокартою AMD Radeon RX 5500 XT (8 GB).  В роботі використовується 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F, який дозволяє домогтися потрібних результатів легко і швидко.  Працює такий процесор з коливанням тактової частоти від 2.9 до 4.1 ГГц.  Модель володіє 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666) і 480 гігабайтами пам'яті фізичної (SSD-диск).  За охолодження процесора відповідає кулер Tower.

 

Ультра системні вимоги World War Z для ПК

ARTLINE Gaming X48v04Win - ігровий ПК в дивовижному напівпрозорому корпусі QUBE MIRROR II з RGB LED-підсвіткою.  Такий ПК не тільки стане вашим квитком у світ сучасної комп'ютерної графіки, а й естетичним доповненням робочого простору.  Модель обладнана 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 2600 (3.4 - 3.9 Ghz), а також дискретною відеокартою RX 580 ARMOR (8 GB).  Для зберігання файлів ПК укомплектований двома жорсткими дисками: HDD + SSD (240 GB + 1 TB).  Кількість оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги World War Z для ПК

ARTLINE Overlord X83v09 - флагманський ігровий ПК з потужною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti, побудованою на архітектурі Ampere.  Відеоадаптер такого класу підтримує не тільки технологію трасування променів, але й технологію прискорення DLSS, яка забезпечує новий рівень графічної якості.  Встановлений процесор - AMD 8-Core Ryzen 7 5800X (3.8 - 4.7 Ghz), сучасний чіп, який працює на 16 потоків.  Наступна сильна сторона даного ПК - 32 гігабайти оперативної пам'яті типу Gaming (DDR4 / 3200).  Файлове сховище - 1-терабайтний SSD-диск.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Які оборонні засоби можна використовувати в World War Z?
  • Кулеметну вежу, міномети, колючий дріт, автоматичні турелі, міни, електричні пастки.

 

  • Які режими доступні в PvP World War Z?
  • Deathmatch, захоплення точок, цар гори, полювання за вакциною.

 

  • Де купити World War Z?
  • В офіційному магазині Epic Games