#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The Outer Worlds

Купити комп'ютер для The Outer Worlds

The Outer Worlds – комп'ютерна гра в жанрі RPG / shooter від першої особи, розроблена компанією Obsidian Entertainment для таких платформ як Microsoft Windows, Xbox One, Sony PlayStation 4, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Outer Worlds
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Outer Worlds
  5. Огляд гри The Outer Worlds
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The Outer Worlds від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Сюжет The Outer Worlds розповість про далекі світи, в одному з яких людство встигло заснувати колонію. Ваш персонаж виходить з 70–річного кріосну, виявивши, що мирному життю на новій планеті перешкоджають бандити і корпорації.

Гра була тепло сприйнята публікою. Найчастіше її порівнюють з Fallout, адже розробляли TOW колишні автори легендарної серії. Критики підкреслювали виражені науково–фантастичні риси, а також повну свободу дій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Outer Worlds

 

Рольовий shooter The Outer Worlds створений з акцентом на комп'ютери середньої потужності. Навіть без ігрової відеокарти графічні налаштування гри можуть бути виставлені на «дуже високі» без помітних змін в гіршу сторону. Двигуном цього творіння є Unreal Engine 4. Він забезпечує гру відмінною фізикою, виключаючи конфузи з ігрового процесу. Ознайомитися з системними вимогами ви можете, опустивши очі трохи нижче:

 

Мінімальні системні вимоги The Outer Worlds

  • Процесор: AMD Phenom II X6 1100T / Intel Core i3–3225
  • ОЗУ: 4 гігабайти
  • Відеоадаптер: AMD HD 7850 / Nvidia GeForce GTX 650 Ti
  • Операційна система: Windows 7 (64–bit)

 

Рекомендовані системні вимоги The Outer Worlds

  • Процесор: AMD Ryzen 5 2600 / Intel Core i7 4790K
  • ОЗУ: 8 гігабайт
  • Відеоадаптер: AMD Radeon RX 470 / Nvidia GeForce GTX 1650
  • Операційна система: Windows 10 (64–bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Outer Worlds

 

Який процесор потрібен для The Outer Worlds

TOW не відрізняється високими технічними вимогами. Щоб пограти в цю гру на максимальних налаштуваннях, вистачить 4–ядерного процесора середнього рівня. Підтримка процесором багатопоточності буде перевагою. Врахуйте й дисплей, адже чим вищий дозвіл монітора, тим менша кількість кадрів. Відповідно, чим вищий дозвіл монітора, тим потужніша потрібна відеокарта.

 

Яка відеокарта потрібна для The Outer Worlds

Підбираючи відеокарту для цієї гри, ви можете одним пострілом вбити двох зайців. Іскрою для запалу стане ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 з 4 гігабайтами відеопам'яті. З її допомогою ви зможете насолодитися і іншими сучасними витворами ігрової індустрії. Працювати такий адаптер може і в дуеті з процесором середнього рівня, як Intel i3–10100 або Intel i5–10400.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для The Outer Worlds

Оптимальний обсяг ОЗУ – 8 гігабайт DDR4. Вибираючи планку, зверніть увагу на швидкість її роботи (вимірюється в МГц). Оптимальною робочою частотою сьогодні вважається 2666 МГц. Чим вище цей показник, тим краще. Що стосується накопичувача, HDD–диск тут стане дешевим і оптимальним вибором.

 

 

Огляд гри The Outer Worlds

 

Атмосфера

Жанр наукової фантастики давненько прижився в ігровій індустрії. На його терені розробляється величезна кількість ігор, і величезна частка з їх числа стає по–справжньому культовою. Такою стала серія Fallout, що продовжує свій шлях і сьогодні. Безліч послідовників щорічно намагаються повторити її успіх, але виходить далеко не у всіх. Ситуація взяла інший оберт, коли світ побачив The Outer Worlds. Розроблена колишніми авторами Fallout, гра встигла завоювати серця багатьох любителів жанру.

The Outer Worlds зустрічає гравця красивими пейзажами інших світів. Події відбуваються на далекій планеті в колонії Альциона, де справи йдуть не так гладко, як хотілося б. За сюжетом, мародери і бандити намагаються підпорядкувати її владу собі, перетворивши створене в частину власного культу, який включає в себе канібалізм. Сюжет далеко не новий, і потрапити під враження тут не вийде, зате атмосфера повністю автентична. Планета відразу ж демонструє власний характер, і хоч красиві пейзажі на її теренах милі навіть для неозброєного ока, смертельна небезпека чатує за кожним кутком.

Жанр RPG в TOW домінує. Гра забезпечує вас повним правом на вільні рішення, і навіть якщо ви граєте в цю гру випадково і не бажаєте вникати в сюжетні повороти, для вас теж знайдеться місце. Діалогів тут дуже багато, що говорить про одне – варіативність. Всі повороти подій залежать тільки від вас, і тільки вам приймати наслідки, відповідати за кожне прийняте рішення. Ви можете зіграти в доброго і злого копа, і гра заохотить кожен варіант, навіть якщо ви оберете нейтралітет. Та останній шлях не привертає до себе інтересу, адже, граючи в The Outer Worlds, ви частенько будете згадувати Skyrim – роби те, що забажаєш, йди туди, куди заманеться.

 

Геймплей

 The Outer Worlds – це шутер від першої особи. Дана складова демонструє абсолютне домінування в плані геймлпею: бий, ріж, стріляй. Так як гра виконана в науково–фантастичному жанрі, кожен елемент тут – паломник футуризму. Костюми з дизайном NASA, гвинтівки і пістолети на манер «Згадати все», зброя ближнього бою з «Зоряних воєн». Стрілянина в грі працює на тверду четвірку – стволи відчутні в руках, а також відчутні за шкалою шкоди. Перестрілки вельми комічні, адже штучний інтелект у грі поводиться досить примітивно. Так ти можеш залетіти в табір бандитів і стягнути на себе всіх бойовиків, після чого втекти на кілька метрів, щоб стріляти їм у спини (куди ж він подівся, чорт забирай?). Уважністю вороги не відрізняються, що говорить про одне – веселощі в ближньому бою! Предметів в грі величезна кількість, тому постійно доводиться скрупульозно досліджувати локації в пошуку аптечок і боєприпасів. Іноді хочеться просто затиснути кнопку F, щоб підбирати весь лут автоматично. Об'ємне число предметів дозволяє створювати багато матеріалу. Система покращень ВСЬОГО працює дуже добре.

The Outer Worlds – своєрідна пісочниця, в якій ти можеш з легкістю придумати собі заняття. Адже для тебе не писані правила – вбивай мирних громадян, розкрадай їх майно, створюй диверсії для NPC! Хочеш грати чесно? Добийся для себе максимальної вигоди за допомогою великих варіацій ведення діалогу, які обіцяють тобі величезну кількість шляхів розвитку. Завдань тут хоч відбавляй, а також великий пласт з них частенько переплітається між собою, змушуючи вас прийняти одну зі сторін. У цій грі з легкістю можна жити, і дослідження її світу з кожним скоєним кроком викликає все більше інтересу.

 

Графіка

А ось графічний рівень The Outer Worlds залишається під питанням. З одного боку гра демонструє прекрасні пейзажі з неординарним польотом думки ігрових дизайнерів, а з іншого – все це бутафорія і мило. Вас оточує величезна кількість зовнішніх атрибутів: кущі, гриби, розкидані камені і дивні споруди, але коли ви спробуєте з ними взаємодіяти, виявите, що вони тут тільки для краси.

«Що стосується розміру гри і тривалості її історії, то у нас була мантра під час розробки: «час і бюджет». У нас не було ні того, ні іншого, тому нам потрібно було швидко розробляти і приймати рішення, що буде працювати, а що ні, що скорочувати, а що залишати» – говорить продуктивний директор Ерік ДеМілтом.

Навіть встановивши графічні налаштування на ультра, серйозної різниці ви не побачите. Але це не заважає грати в TOW, адже гра більш ніж цікава. Виділити потрібно і красиву стилістику з американськими плакатами післявоєнних років в оптимістичному дусі. Інтерфейс тут опрацьовано глибоко, як і система прокачування персонажа. Рухатися в будь–якому напрямку без жодних обмежень – ось, що дозволяє вам ця гра.

 

 

Підбираємо оптимальний ігровий ПК для The Outer Worlds від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE підібрала для вас кілька оптимальних ПК, чиї високі показники потужності не гарантують негативний вплив ціновим категоріям. На нашому сайті ви зможете знайти безліч інших рекомендацій для відомих ігрових шедеврів.

 

 

Стандартні системні вимоги The Outer Worlds для ПК

ARTLINE Gaming X31v09 – непоганий ПК з бюджетного ігрового сегменту. Його серцем виступає 4–ядерний процесор Intel 4–Core i3–9100F (3.6 – 4.2 Ghz). Модель використовує ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 з 4 гігабайтами відеопам'яті і підтримкою DirectX 12. Кеш–пам'ять такого відеоадаптера вдосконалена за рахунок архітектури Turing, що підвищує продуктивність і зменшує енергоспоживання. Запас ОЗУ – 16 GB стандарту DDR4, працює з частотою в 2666 МГц. Ще однією перевагою цього ПК є комбінація двох накопичувачів – SSD і HDD (240 GB + 1 TB). З їх допомогою ви зможете правильно розподілити навантаження, а також зберігати файли зі зручністю.

 

Високі системні вимоги The Outer Worlds для ПК

ARTLINE Overlord COREv31 – відмінний ігровий ПК з 4–ядерним процесором Intel Core i3–9100F (3.6 – 4.2 Ghz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4GB / GDDR6). Об'єм оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 2666), обсяг вбудованого накопичувача (SSD) – 480 гігабайт. Виконаний в корпусі MasterCase H100.

 

Ультра системні вимоги The Outer Worlds для ПК

ARTLINE Overlord COREv35 – ще один ПК в корпусі MasterCase H100 з блоком живлення на 750W. З ним гри завжди буде утримуватись високий рівень FPS, адже в роботі ПК використовує 6–ядерний процесор Intel i5–9400F (2.9 – 4.1 Ghz) з охолодженням DeepCool Gabriel, а також потужну відеокарту Nvidia GeForce GTX 2060 (6 GB) з новим типом пам'яті GDDR6. Гра на 4К можлива і за рахунок 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666). Обсяг встановленого накопичувача (SSD) – 480 Гб.

 

4К системні вимоги The Outer Worlds для ПК

ARTLINE Overlord X57v31 – ігровий ПК високого рівня, який використовує 6–ядерний процесор Intel i5–9400F (2.9 – 4.1 Ghz). Чудовий набір компонентів цієї моделі дозволить вам забути про низький рівень FPS навіть в найбільш вимогливих іграх. Модель оснащена топовою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER з 8 гігабайтами пам'яті, а також 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Два жорстких диска гарантують велику кількість фізичної пам'яті: SSD – 480 GB, HDD – 2 TB. За охолодження процесора відповідає кулер Performa 5X.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Як полагодити зброю і броню в The Outer Worlds?
  • Для цього вам потрібно звернутися до торговця або скористатися верстатом.

 

  • Як закрутити роман з дівчатами в The Outer Worlds?
  • На жаль, ніяк.

 

  • Як швидко прокачати в The Outer Worlds?
  • Потрібно вбивати більш серйозних супротивників.

 

  • Де купити The Outer Worlds для ПК?
  • В офіційному магазині Steam