#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The Elder Scrolls Online Greymoor

Купити комп'ютер для The Elder Scrolls Online Greymoor

The Elder Scrolls Online Greymoor – комп'ютерна гра в жанрі MMMO–RPG з доповненням Greymoor, розроблена студією ZeniMax Online Studios і видана компанією Bethesda Softworks в 2020 році.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Elder Scrolls Online Greymoor
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online Greymoor
  5. Огляд гри The Elder Scrolls Online Greymoor
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online Greymoor від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

The Elder Scrolls Online Greymoor – доповнення для The Elder Scrolls Online, яке розповідає про давнє зло на чолі з вампіром–лордом, що намагається захопити землі Скайріма, посіявши там вічну темряву.

Нове доповнення було добре сприйнято публікою. Гра істотно збільшилася в масштабах, а також стала ближчою до канонів RPG, постійно захоплюючи новими інтригуючими історіями.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Elder Scrolls Online Greymoor

 

Низькі системні вимоги The Elder Scrolls Online Greymoor не позначаються на загальному графічному рівні гри. Пограти в нове доповнення зможе кожен бажаючий, тому що для цього може підійти навіть офісний комп'ютер з низьким, на сьогоднішній день, ступенем продуктивності. Greymoor працює тільки на 64–розрядних операційних системах, потрібна підтримка DirectX 11. З системними вимогами доповнення ви зможете ознайомитися нижче.

 

Мінімальні системні вимоги The Elder Scrolls Online Greymoor

  • Процесор: Intel Core i3–540 / AMD A6–3620
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 460 / AMD Radeon 6850
  • Операційна система: Windows 7 (64–bit)

 

Рекомендовані системні вимоги The Elder Scrolls Online Greymoor

  • Процесор: Intel Core i5–2300 / AMD FX–4350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 10 (64–bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online Greymoor

 

Який процесор потрібен для The Elder Scrolls Online Greymoor

Підбирати ПК під The Elder Scrolls Online Greymoor не варто, так як системні вимоги нового доповнення актуальні для 2013 року. Вибираючи процесор, зупиніться на останніх поколіннях Intel і AMD. Для 2020 року оптимальним варіантом стане 6–ядерний процесор з додатковими потоками для обробки. Моделі Intel Core i5–10600K і AMD Ryzen 5 3600X стануть прекрасним вибором для досягнення високого рівня продуктивності.

 

Яка відеокарта потрібна для The Elder Scrolls Online Greymoor

Вибір ігрової відеокарти – наступний крок до високого рівня графіки зі стабільним FPS. Ми пропонуємо почати з 4–гігабайтних відеокарт Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER і AMD Radeon 5500 XT, які позиціонуються як бюджетні, але хороші варіанти. Якщо хочете домогтися максимальної продуктивності, зверніть увагу на відеокарти топ–рівня: Nvidia GeForce RTX 2080 SUPER / AMD Radeon 5700 XT / Nvidia GeForce RTX 3070/3080/3090.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для The Elder Scrolls Online Greymoor

З вибором обсягу оперативної пам'яті все просто – вибирайте 16 гігабайт енергоефективного стандарту DDR4, що працює з високою тактовою частотою (від 2666 МГц). При виборі накопичувача ви можете заощадити, купивши HDD–диск, але ми рекомендуємо обзавестися комбінацією SSD + HDD.

 

 

Огляд гри The Elder Scrolls Online Greymoor

 

Атмосфера

The Elder Scrolls – це серія, яка ніколи не вичерпує себе. Це величезний відкритий світ з магією і загадками давнини, дослідженням якого можна займатися на постійній основі. З виходом The Elder Scrolls Online шукати пригоди в світі Skyrim можна разом з друзями. Колодязь ідей розробників завжди повний, завдяки чому до гри постійно виходять свіжі сюжетні доповнення. Останнім, на даний момент, є доповнення The Elder Scrolls Online Greymoor, що розповідає про армію вампірів, яка бажає захопити всі землі Скайріма. Головним протагоністом в новому DLC є верховний лорд–вампір, істота неймовірної сили. Автори змінили саму суть вампіризму, і тепер, щоб бути ще сильнішими, вампірам завжди потрібний свіжий приплив крові. Постійні вбивства призводять до масових заворушень, а також створюють величезну загрозу для нордів і інших жителів давно знайомого нам району. Але ключ до порятунку існує, і знаходиться він в вашому ігровому часі.

Події доповнення розгортаються за тисячу років до подій Skyrim. Автори представили нову локацію під назвою Західний Скайрім, яка чекає своїх героїв і визволителів. Засніжені і непролазні гори, сірі хмари і холод, що пробирає до кісток – картина світу залишається знайомою, незважаючи на час. У новому DLC ви можете відвідати ряд знайомих по оригінальній грі міст, одним з яких є Солітьюд. У ньому сидить король Сваргрім, який всіма силами ігнорує вампірську загрозу. Шукати поплічників доводиться серед бувалих лицарів, і на манер Гри Престолів, супроводжувати нас буде бабомужик на ім'я Ліріс Титанороджена.

Нова локація може похвалитися великими розмірами і чудовими пейзажами. Складається вона з двох рівнів – в новому доповненні вам необхідно відправитися в величезні підземелля під назвою Чорна Межа. Саме там лорд–вампір в замку Греймур намагається воскресити армію вампірів, щоб захопити світ. Чи зустрінемо ми вже давно знайомих нам противників? Звісно! Шлях до порятунку світу неблизький, і нам належить битися з безліччю жахливих почвар, щоб домогтися поставленої мети.

 

Геймплей

Геймплей The Elder Scrolls Online Greymoor не отримав істотних змін. Ми так само вибираємо расу і клас, а після прокачуємо нашого персонажа. Прокачування зброї відбувається за відмінною схемою «використовуй і качай», за рахунок чого прокачувати можна різні типи озброєння, не зупиняючись на рамках свого класу. Зовні гра нагадує старі MMO–RPG, яскравим прикладом яких стане легендарний Lineage II. Вам доведеться на максимальній швидкості протискувати величезну кількість клавіш, завдяки чому ви зможете з легкістю освоїти піаніно в реальному житті. Постійне пересування – запорука успіху в цій грі. Чи отримуєте експу, вибиваєте або крафтите нові шмотки, розшукуєте унікальні речі – все по–старому. Нововведенням Greymoor є Похмурі бурі, здатні перетворювати людей у вампірів–зомбі. Їх можна зупинити за рахунок команди з кількох гравців, яка не дозволить завершити ритуал. Виглядає все це епічно і барвисто. Також в новому DLC ви можете стати вампіром і служити великому лорду. Вам доведеться постійно пити кров і керувати величезною силою, відчувати на собі смислове навантаження слова «вигнання».

Сюжетні квести завжди були основною мотивацією, щоб пограти в цю гру. Як і в оригінальному Skyrim, ви можете піти шляхом додаткових квестів, залишивши основну сюжетну лінію на потім. Як завжди, гра пропонує величезну кількість побічних місій, багато з яких набагато цікавіша, ніж головний сюжет. Вас чекає закритий в пляшці історик, таємниче крижане прокляття, а також цілий клан орків! Автори додали в гру елементи археології. Тепер ви, на манер Heroes Might and Magic, можете шукати легендарні скарби, використовуючи спеціальні ігри–головоломки. Відгадавши комбінацію, на карті з'являється шлях, по якому ви зможете знайти втрачений скарб.

 

Графіка

Якщо порівняти графіку The Elder Scrolls Online Greymoor з оригінальним Skyrim, ви побачите величезну кількість приємних відмінностей. Рівень деталізації підвищився, додалася величезна кількість різних предметів, як юзабельних, так і предметів інтер'єру. Гра відрізняється хорошим рівнем оптимізації навіть під час великих PvE сутичок, що не може не радувати. Величезна кількість нових ворогів і велика нова локація з підземеллям – те, що потрібно для приємного проведення часу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online Greymoor від ARTLINE

 

Щоб грати в будь–які ігри на максимальних налаштуваннях графіки, зверніться за допомогою до компанії ARTLINE. Наші ігрові комп'ютери дозволять вам відчути свободу, що вимірюється високим рівнем FPS. Щоб ви були повністю впевнені в тому, що комп'ютер зможе впоратися з тією чи іншою грою, ми індивідуально підбираємо під ігри різні збірки ARTLINE. Список для The Elder Scrolls Online Greymoor складається з чотирьох моделей:

 

 

Стандартні системні вимоги The Elder Scrolls Online Greymoor для ПК

ARTLINE Gaming X33v02 – ігровий ПК з дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) і 6–ядерним процесором Intel Core i5–9400F (2.9 – 4.1 Ghz). Буде прекрасним помічником, як у роботі, так і в розвагах. Обладнаний 8 гігабайтами оперативної пам'яті DDR4 (2666) і двома жорсткими дисками: HDD (1 TB) + SSD (240 GB).

 

Високі системні вимоги The Elder Scrolls Online Greymoor для ПК

ARTLINE Gaming X37v32 – ігровий ПК з привабливою RGB LED–підсвіткою і відмінною системою охолодження, що запобігає перегріву навіть при довготривалих навантаженнях. Модель укомплектована дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB / GDDR6) і 6–ядерним процесором Intel Core i5–10400, що працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 2.9 до 4.3 ГГц. Обсяг ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming), обсяг фізичної пам'яті – сума SSD + HDD (240 GB + 1 TB). Побудований ПК на платформі материнської плати ASUS PRIME H410M–K.

 

Ультра системні вимоги The Elder Scrolls Online Greymoor для ПК

ARTLINE Gaming X39v42 – ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з 6–ядерним процесором Intel Core i5–10400F всередині. Даний процесор – чіп десятого покоління Intel під назвою Comet Lake, що вийшов в 2020 році. В роботі використовує технологію Hyper–Threading, яка «дарує» йому 12 додаткових потоків для обробки. Для підвищення тактової частоти під час навантажень (2.9 – 4.3 ГГц) використовується технологія Turbo Boost. Також модель укомплектована 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4, що працює на тактовій частоті 2666 (Gaming). Файлова інформація зберігатися відразу на двох дисках: SSD (240 GB) і HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги The Elder Scrolls Online Greymoor для ПК

ARTLINE Overlord X59v09 – потужний ігровий комп'ютер від компанії ARTLINE з дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 2070 (8 GB). GPU підтримує технологію трасування променів, істотно покращуючи якість зображення. Побудована відеокарта на архітектурі Turing, що забезпечує продуктивність в 6 разів вище, ніж в попередньому поколінні Pascal. Встановлений процесор – 6–ядерний Intel Core i5–9400F (2.9 – 4.1 Ghz). ПК володіє 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming) і двома накопичувачами: SSD + HDD (480 GB + 2 TB). Виконаний в стильному корпусі TANK.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Що таке система реліквій в The Elder Scrolls Online Greymoor?
  • Це система, що дозволяє вам відкопувати древні реліквії, після чого отримувати за них нагороди.

 

  • Як знаходити реліквії в The Elder Scrolls Online Greymoor?
  • За допомогою спеціальних зачіпок. Перші можна отримати, вступивши в Коло збирачів старовини.

 

  • Де купити The Elder Scrolls Online Greymoor?
  • В офіційному магазині Steam