#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Red Faction Guerrilla Remarstered

Купити комп'ютер для Red Faction Guerrilla Remarstered

Red Faction Guerrilla Remarstered - комп'ютерна гра в жанрі шутера від третьої особи, розроблена компанією Volition в 2018 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Red Faction Guerrilla Remarstered
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Red Faction Guerrilla Remarstered
  5. Огляд гри Red Faction Guerrilla Remarstered
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Red Faction Guerrilla Remarstered від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У грі ми беремо на себе роль Алека Мейсона, який намагається знищити корпорацію EDF на Марсі.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Red Faction Guerrilla Remarstered

 

Системні вимоги Red Faction Guerrilla Remarstered низькі. Для комфортної гри можна використовувати застарілу відеокарту з двома гігабайтами відеопам'яті, а також 2-ядерний процесор, який сьогодні зустрінеш рідко. Працює ремастер тільки на 64-розрядних операційних системах, займає 32 гігабайти вільного простору.

 

Мінімальні системні вимоги Red Faction Guerrilla Remarstered

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: будь-яка з 1 гігабайтом пам'яті
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Red Faction Guerrilla Remarstered

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: будь-яка з 2 гігабайтами відеопам'яті
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Red Faction Guerrilla Remarstered

 

Який процесор потрібен для Red Faction Guerrilla Remarstered

У цій статті ми будемо підбирати ПК не під Red Faction Guerrilla Remarstered, а під нові ААА-проекти, адже системні вимоги нашого сьогоднішнього гостя занадто низькі. Нам потрібен 6-ядерний процесор з роботою на 6 або 12 потоків. Вибір здійснюємо серед наступних претендентів: AMD Ryzen 5 3500 / Intel Core i5-9600 / AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i5-11400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Red Faction Guerrilla Remarstered

Ігровому ПК потрібна ігрова відеокарта. Купити таку пропонуємо у компанії Nvidia - лідера світового ринку. Бюджетні моделі: Nvidia GeForce GTX 1650 / Nvidia GeForce GTX 1660 топові відюхи - Nvidia GeForce RTX 3060 / Nvidia GeForce RTX 3080.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Red Faction Guerrilla Remarstered

В нашу ігрову збірку встановлюємо від 8 до 16 гігабайт оперативної пам'яті сучасного стандарту DDR4. На місце накопичувача виберіть SSD-диск, він прискорить роботу комп'ютера і забезпечить підвищений рівень швидкодії.

 

 

Огляд гри Red Faction Guerrilla Remarstered

 

Атмосфера

Ми вже давно звикли до стрімкого розвитку технологій. Сьогодні це вважається нормою, як і надмірне споживання, яке викликає такий розвиток. Сучасній людині важливіше новий смартфон, ніж нова білизна, важливіше лайки в соціальних мережах і кількість коментарів під фото. Досить відмотати десять років назад, щоб згадати «високі» технології тих років. У той час здавалося, що ми знаходимося на вершині світу, але життя штука оманлива.

В ігровій індустрії все так само. Десять років тому мало хто міг мріяти про відкритий світ настільки великих розмірів, який живе власним життям. Хто міг подумати про кросплатформенність або королівські битви на 100 чоловік? Все це інновації, і вони постійно рухаються вперед. Але залишаються і незаймані пласти, стагнуючі і незмінні. До сих пір розробникам не вдалося привести їх у порядок, хоч деякі вже пробували це зробити. Ми говоримо про руйнацію, тотальну руйнацію, яку до сих пір не вдалося відтворити авторам. На думку відразу приходить серія Battlefield, але вона і близько не стоїть біля Red Faction Guerrilla Remarstered, гри, про яку ми поговоримо сьогодні.

Red Faction Guerrilla Remarstered - ремастер оригінальної гри 2009 року. Вона розповідає про Алека Мерсера, гірського інженера, який відправляється на Марс. На червоній планеті править корпорація Earth Defense Force, яка скинула колишнє, тоталітарне правління. Як це часто буває, EDF сама стала уособленням тоталітаризму. Після 50 років правління, товариші почали встановлювати власні правила. Вони жорстоко обходилися з усіма, хто їх порушував - розстріли, катування, страти. Все б нічого, але рідного брата нашого головного героя EDF вбиває. Незабаром Алек дізнається, що брат перебував у таборі партизанів. Без довгих роздумів, він приєднується до підпілля, бере в руки кувалду і відправляється кришити все на своєму шляху.

 

Геймплей

Red Faction Guerrilla Remarstered пропонує дуже бадьорий геймплей. Це найкраща гра в плані руйнування, адже знищити ви можете практично все, що завгодно. Без жартів, до сьогоднішнього дня не виходило нічого подібного, і ви можете переконатися в цьому особисто.

Алек Мерсер далеко не супергерой. Він смертний, як і інші земляни на Марсі, але дуже впертий і жорстокий. Сюжет в грі присутній для галочки, проте він вам і не знадобиться, адже вашим основним завданням стане знищення всього, що ви бачите. Для гри розроблявся спеціальний движок, який не дозволить лагам і багам зіпсувати всі веселощі. Будинки можна розносити по шматочку, а також з різних гармат, яких тут більш ніж достатньо. По мірі проходження ви будете відкривати гранатомети, гаубиці, а також більш екзотичну зброя, яка дозволяє розправлятися як з будівлями, так і з ворогами. Виглядають руйнування чудово. Будинки обвалюються і з гуркотом приземляються на землю, залишаючи після себе лише відгомін і тонни марсіанської пилу. Дивитися на таке дуже цікаво, до того ж ви того й причина! Але не варто поспішати, адже кожен пункт охороняється бійцями Earth Defense Force.

Якщо в сучасних іграх штучний інтелект розробляють для дітей зі слабкими розумовими здібностями, ігри нульових змусять вас згадати, що таке справжній ШІ. Противники в Red Faction Guerrilla Remarstered дуже розумні. Хлопці дійсно хочуть жити, на відміну від сучасних ботів з інтелектом самця богомола. Вони будуть ховатися по укриттях, брати вас числом, вистрибувати несподівано і швидко. Але в плані шутерних механік Guerrilla здає. Перестрілки тут не дуже цікаві, та й механіки не були перероблені, лише текстурки нові натягнули та новомодне слівце 4К додали. Ситуацію виправляє обширний збройовий арсенал, який дозволяє розправлятися з ворогами найбільш екзотичними шляхами.

Позитивних відгуків не залишиш і дизайну локацій. Ще в 2001 році розробники Red Faction Guerrilla говорили, що створять гру, в якій зруйнувати можна що-завгодно. Пізніше вони зізнавалися, що створенню такої гри їм заважала коридорність локацій. У Guerrilla є відкритий світ, тому всі заборони зведені до нуля. Але те, як цей світ виконаний, не залишає багато позитивних емоцій. Карта вийшла занадто одноманітною. На ній немає цікавих місць, немає випадкових цікавих подій. Пересуватися ми будемо на різних автомобілях - від легких до вантажівок, але їзда не викличе у вас багато вражень. Набір місій в грі теж убогий. На щастя, тут немає море тексту і сто тисяч непотрібних кат-сцен з огидною лицьовою мімікою. З мінусів можна виділити і мінімальну варіативність розвитку подій. У 2009 році стелс ще «не придумали», тому противники завжди зустрічатимуть вас привітним шквальним вогнем.

 

Графіка

Авторам Red Faction Guerrilla Remarstered вдалося підтягнути текстури, поліпшити деталізацію без втрати FPS, підігнати гру під 4К. Але Guerrilla не можна назвати грою сучасних стандартів. Так, виглядає вона досить непогано, хоч могла б виглядати ще краще. Претензії до авторів відправлені також через незаймані механіки. Розробники могли переробити деякі, поліпшити стрільбу і наповнити гру цікавим контентом. В результаті перед нами непогана картинка зі старим ядром.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Red Faction Guerrilla Remarstered від ARTLINE

 

Купити ігровий ПК ви можете в інтернет-магазині ARTLINE. Нехай величезний асортимент нашого магазину не лякає вас, адже зручна навігація нашого сайту дозволить вам знайти саме те, що ви так давно шукали. Знайомство з комп'ютерами пропонуємо почати з кількох моделей, підібраних під Red Faction Guerrilla Remarstered.

 

 

Стандартні системні вимоги Red Faction Guerrilla Remarstered для ПК

ARTLINE Gaming X45v15 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків. Виконано в класичному корпусі QUBE зі зручним розташуванням інтерфейсів. Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), SSD-накопичувачем на 480 гігабайт. Кількість оперативної пам'яті дорівнює 8 гігабайтам (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Red Faction Guerrilla Remarstered для ПК

ARTLINE Gaming X47v35 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) в корпусі QUBE. Присутня ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER, поліпшена версія оригінальної 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. Комп'ютер укомплектований планкою ОЗУ на 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz). Файловий накопичувач - SSD-диск (480 гігабайт).

 

Ультра системні вимоги Red Faction Guerrilla Remarstered для ПК

ARTLINE Gaming X55v24 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. У корпусі QUBE NEPTUNE ви зможете побачити ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), що вийшла в 2021-му році. Вона підтримує такі технології як retracing, DLSS, reflex. Накопичувач - SSD-диск (480 гігабайт), ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Red Faction Guerrilla Remarstered для ПК

ARTLINE Gaming X57v38 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake. Працює такий чіп на 12 потоків, реалізуючи технологію багатопоточності. Для роботи з графікою встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Є підтримка технології трасування променів, DLSS, reflex. Файлове сховище - SSD-диск на 1 терабайт пам'яті. Кількість ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Який движок використовується в Red Faction Guerrilla Remarstered?
  • Geo Mod 2.

 

  • Чи є мультиплеєр в Red Faction Guerrilla Remarstered?
  • Так.

 

  • Де купити Red Faction Guerrilla Remarstered?
  • В офіційному магазині Steam