#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для P.T.

Купити комп'ютер для PT

P.T. – комп’ютерна гра, розроблена студією Kojima Productions в 2014 році для платформи Sony PlayStation 4.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для P.T.
  4. Як підібрати оптимальний ПК для P.T.
  5. Огляд гри P.T.
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для P.T. від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми потрапляємо до будинку, в котрому нас переслідує примара. Ми повинні з’ясувати, що тут сталось, а також вийти з часової петлі.

Гра отримала високі відгуки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для P.T.

 

Невідомо, чи вийде коли-небудь P.T. знову і чи з’явиться воно на персональних комп’ютерах. В цьому розділі ми допоможемо вам підібрати ігровий ПК для нових ААА-ігор, розставивши всі крапки над і.

 

 

Як підібрати ігровий ПК в 2023?

 

Який процесор вибрати в 2023?

В 2023 рекомендуємо сфокусуватись на 6-ядерних процесорах від AMD і Intel. Такі моделі як AMD Ryzen 5 5600 / 5600X / Intel Core i5-12400 зможуть повністю задовольнити потреби будь-якого геймера.

 

Яку відеокарту вибрати в 2023?

Радимо обирати лише з серії RTX, якщо ви фанат Nvidia. Такі моделі як Nvidia GeForce RTX 3060 Ti / RTX 4060 Ti / 3070 / 4080 дозволять вам запускати ігри тільки на максималках.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен в 2023?

Встановлюйте 16 гігабайт ОЗУ і SSD-накопичувач у свій новий ігровий ПК.

 

 

Огляд гри P.T.

 

Атмосфера

Станом на сьогодні серія Silent Hill нараховує 8 ігор. Перша вийшла ще в 1999 му, тоді як останню ми бачили ще в 2012-му. Насправді ж ігор повинно було бути 9. Куди зникла та сама дев’ята частина? Вона зійшла нанівець разом з P.T., інтерактивним тизером, який Хідео Кодзіма створив для анонсу нової частини Silent Hills разом з Гільєрмо дель Торо ще в 2014-му.

Як виглядає тизер? Це 30-секундне відео з мінімальною кількістю графіки, яке розкаже про гру не більше, ніж ви самі? В більшості випадків так воно і є, але не у Хідео Кодзіми. Для нової Silent Hill, яку пан Кодзіма повинен був зробити, його студія разом з дель Торо створили перший у світі інтерактивний тизер. Це окрема гра під назвою P.T., тобто Playable Teaser, яку можна було безкоштовно завантажити на PlayStation Store. Гра є хоррор-головоломкою. Якщо зуміти пройти її повністю, ви побачите повноцінний анонс нової частини Silent Hill від Кодзіми з Норманом Рідусом в головній ролі.

В 2014 році зненацька Sony показує перший в світі інтерактивний тизер P.T. на Gamescom. Ніби-то гру створила студія 7780 і продемонстроване – то маленька частина масштабного ААА-проекту. Тизер показували з записаною реакцією різних гравців: як чоловіків, так і жінок. Автори називали свою гру найстрашнішим хоррором всіх часів і аж ніяк не соромились настільки гучних заяв. Тизер одразу ж сподобався публіці, до того ж його можна було безкоштовно завантажити з магазину PlayStation. На той час ніхто не знав, що насправді – це прихований анонс нової частини Silent Hill з S в кінці, себто – Silent Hills. Щоб побачити його, потрібно було пройти гру до кінця, розгадавши велику загадку.

 

Геймплей

В P.T. наш безіменний герой прокидається в темній кімнаті, по котрій повзають таргани. Він відчиняє двері, за котрими знаходиться довгий коридор. Коридор вузький, але засіяний меблями і картинами, невеликим предметами і доповнений бляклим світлом. В кінці коридор повертає направо – одразу справа знаходиться ванна кімната, а далі – ще один комод з радіо, вхідні двері, вішалка і двері прямо, які служать переходом до наступного кола. Кожного разу ми будемо проходити це так зване коло пекла, спостерігаючи за змінами і відшукуючи для себе щось нове. Кожного кола в будинку щось буде змінюватись, щось з’являтись, а щось – лякати. Залежить прогрес лише від того, чи зможете ви відшукати фрагменти фотографії якоїсь жінки в рамці на стіні.

Персонаж не може бігти, не може може розмовляти, не може нічого брати до рук. Єдине наше вміння – це дивитись прискіпливіше. Вдивлятись в деталі – наше головне завдання, робиться це протисканням однієї кнопки. Якщо зум більший ніж зазвичай, значить в цій ділянці щось заховано, треба лише предмет відшукати. Так ми крок за кроком будемо розглядати абсолютно все, що є в цьому моторошному будинку, рухаючись вперед по часовій петлі. 

Деталі в P.T. – це найголовніша річ. Абсолютно все, що тут є – це елементи одного великого пазлу. Щоб зрозуміти сюжет, потрібно слухати радіопередачу, читати вислови, які час від часу з’являтимуться на стінах, бути свідком страшних подій, які раніше відбувались в будинку. Не дивлячись на те, що в грі немає бойової системи, тут все одно можна померти. В домі нам буде являтись примара жінки, яка постійно переслідуватиме нас. З’являється вона як за скріптами, так і рандомно, в більшості це залежить від того як багато часу ви проводите на рівні, щоб відшукати потрібний куточок, в котрий треба подивитись. Це неочікуваний скрімер, який нахабно лізе тобі прямо в очі і кидає до темної кімнати, з котрої ти починав. На щастя, весь прогрес зберігається і гравець продовжує своє дослідження.

Привид мертвої жінки називається Ліза і це одна з найогидніших і найбільш дістаючих особ в хоррорах. Ліза невидима, але вона постійно знаходиться десь поруч, немов на відстані витягнутої руки. І вона постійно дихає тобі в потилицю, огидно стогне в твоє вухо і змушує тебе нервувати й обертатись. Звукове наповнення P.T. – це справді шедеврально. Той огидний стон не забудеш ніколи, настільки він нелюдський, химерний і тривожний. Гру потрібно грати лише в якісних навушниках, адже в неї дійсно неймовірне звучання. В переважній більшості саме звуками і лякає P.T.: від скрипу люстри до заразного плачу дитини в звисаючому зі стелі холодильнику. Лякає гра й візуально, починаючи від вкрай деталізованого привида Лізи до хитрого левелдизайну – ніколи не знаєш, що чекає тебе за тим самим поворотом. 

 

Графіка

В P.T. чудовий графічний рівень, який навіть не назвеш графікою з 2014-го. В грі трохи дубове керування, але воно сприяє поглибленню в атмосферу. Звуковий супровід в P.T. – це просто щось.

 

Повний відеоогляд P.T. ви можете переглянути на нашому YouTube-каналі ARTLINE PLAY

 

 

Підбираємо оптимальний ігровий ПК в 2023 від ARTLINE

 

Купити ігровий ПК – не проблема, якщо знаєш про Артлайн. Ігрові збірки на будь-який смак, в різних цінових категоріях і дизайнерських рішеннях. Почни з чотирьох і перейди до більше ніж 2 тисяч!

 

 

Стандартні системні вимоги P.T. для ПК

ARTLINE Gaming X39v41 – ігрова збірка від інтернет-магазину ARTLINE. Зібрана в корпусі QUBE BREEZE з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) та ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4/2666 Gaming). Об'єм постійної пам'яті – 480 GB (SSD).

 

Високі системні вимоги P.T. для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv83 - ігровий ПК з 10-ядерним процесором Intel Core i5-12600KF (3.7 - 4.9 GHz) на борту. Відеокарта – Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (DDR4/3600 Gaming). Модель відрізняється великим показником оперативної пам'яті – 32 GB (DDR4/3600 Gaming). Накопичувач – 1-терабайтний SSD.

 

Ультра системні вимоги P.T. для ПК

ARTLINE Gaming X57Whitev52 – ігровий персональний комп'ютер у привабливому корпусі QUNE SNOW, всередині якого знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz) із 12-го покоління Alder Lake. Головною перевагою цього ПК є присутність ігрової відеокарти Nvidia GeForce RTX 4060 Ti (8 GB) із підтримкою Ray Tracing, DLSS 3.0. Потішить і присутність 32 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4/3200 Gaming. Накопичувач – 1-терабайтний SSD

 

4К системні вимоги P.T. для ПК

ARTLINE Overlord FROSTBITEv02 – ігровий ПК з 12-ядерним процесором Intel Core i7-12700F (2.1 – 4.9 GHz) у хитромудрому корпусі від MSI. У ньому ви побачите ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 4070 Ti (12 GB) - рішення для ігор на максималках. У роботі ПК задіяно 32 гігабайти ОЗУ (DDR4/3600 Gaming). Файли зберігає на 1-терабайтному SSD

 

Питання

+ Де відшукати всі частини фотографії в P.T.?
Частин багацько, але з’являються вони по черзі на кожному колі
+ Чи можна вбити примару в P.T.?
Ні, примару вбити не можна
+ Де купити P.T.?
Гру навіть не знайдеш в інтернеті, адже Sony її видалила