#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для PC Building Simulator

Купити комп'ютер для PC Building Simulator

PC Building Simulator - комп'ютерна гра в жанрі симулятора створення комп'ютерної збірки, розроблена компанією The Irregular Corporation в 2018 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для PC Building Simulator
  4. Як підібрати оптимальний ПК для PC Building Simulator
  5. Огляд гри PC Building Simulator
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для PC Building Simulator від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

PC Building Simulator дозволить вам створити комп'ютерну збірку своєї мрії, а також навчить вас майстерності збирати ПК.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для PC Building Simulator

 

Системні вимоги PC Building Simulator низькі. Гра працює як на 32-, так і на 64-розрядних операційних системах Windows, починаючи з сімки. Варто зазначити, що на сайті інтернет-магазину ARTLINE ви можете скористатися кнопкою підбору ПК - швидко і легко вибирайте той комп'ютер, який краще за інших задовольнить ваші потреби.

 

Системні вимоги PC Building Simulator

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 285
  • Операційна система: Windows 7, 8, 10.

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для PC Building Simulator

 

Який процесор потрібен для PC Building Simulator

Підбирати комп'ютер під симулятор створення комп'ютерних збірок - справа вельми іронічна. Вам знадобиться 4-ядерний процесор, що працює з підвищенням тактової частоти. Сфокусувати свою увагу рекомендуємо вам на AMD Ryzen 3 3300X, який вийшов в 2020-му році.

 

Яка відеокарта потрібна для PC Building Simulator

Для PC Building Simulator рекомендуємо обзавестися бюджетною ігровою відеокартою. З асортименту Nvidia погляньте на Nvidia GeForce GTX 1650, з асортименту AMD - AMD Radeon RX 5500 XT.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для PC Building Simulator

Автори рекомендують задіяти чотири гігабайти оперативної пам'яті для PC Building Simulator, але ми наполягаємо на 8. Накопичувач - HDD-диск.

 

 

Огляд гри PC Building Simulator

 

Атмосфера

Комп'ютер в сучасному світі - це надзвичайно важлива річ. Більшість робочих галузей не можуть обійтися без комп'ютера і з кожним роком його важливість зростає. Багато з нас чули про те, що сьогодні можна не тільки купити готовий комп'ютер, але й зібрати його самому. Напевно, у кожного з нас є такий знайомий, хоч і ділитися знаннями рідко хто хоче. Збирати ПК одноосібно завжди дешевше, так як ви можете підібрати найбільш підходящі за ціною і якістю комплектуючі. Єдина проблема - ніхто не вміє цього робити. Сьогодні ми поговоримо про гру під назвою PC Building Simulator, яка навчить нас збирати різні комп'ютерні збірки. Чи зможемо ми перенести цей досвід у реальне життя?

 

Геймплей

PC Building Simulator - вкрай корисна гра. Це справжнісінький підручник зі складання комп'ютерів, що дозволяє опанувати майстерність, не виходячи з дому. Запустивши гру, перед нами красується меню з декількома ігровими режимами. Перший з них - кар'єрний режим. У ньому ми працюємо на компанію дядька Тіма, який звалив на нас всі турботи. Майстерня у дядька невелика, тому спочатку замовлень буде небагато. Замовлення приходять по електронній пошті у вигляді електронних листів. Кожен лист - унікальний шедевр, просочений емоціями. Пишуть нам прості люди, висвітлюючи свої побажання і невдоволення. Один з клієнтів скаржиться, що дядько Тім не поставив на процесор термопасту, через що комп'ютер постійно вимикається. Виправивши його проблему, той порекомендував нас друзям, збільшивши потік клієнтів. Чим більше замовлень ви виконаєте, тим вище стане рейтинг вашої майстерні. Після ви зможете викупити акції компанії у дядька Тіма - гра закінчитися тоді, коли ви повністю викупите компанію свого родича, після чого запропонує вам пограти у вільному режимі.

Кожне замовлення по-своєму унікальне. Унікальне воно як в ціні, так і в типах роботи: десь потрібно замінити неробочу деталь, десь просто почистити від пилу. Крім основних завдань в листах, час від часу, зустрічаються другорядні завдання, що дають приємні бонуси: почистити комп'ютер від вірусів, встановити операційну систему, тощо. Щоб робочий процес йшов швидше, вам знадобиться кілька робочих столів. Спочатку вас забезпечують лише одним столом, але незабаром ви зможете купити ще декілька - на одному тестуєте перший ПК, на другому розбираєтеся з другим. Замовлення потрібно виконувати вчасно, інакше на них з'явиться позначка «прострочено». Після клієнти будуть оцінювати вашу роботу і виставляти вам оцінки.

Зі збільшенням рівня ви відчуєте брак комплектуючих. У ваші руки будуть попадатись й б / у комплектуючі, ось тільки встановлювати їх там, де вам захочеться, не вийде. Багато клієнтів проти установки старих комплектуючих, доведеться закуповувати нові навіть за невигідною ціною. Але не все так похмуро, адже на 9 рівні у вас відкриється доступ до додатка PCBay, який дозволить вам купувати і продавати б / у деталі. Варто відзначити, що всі встановлювані деталі повністю відповідають їх реальним прототипам. У грі ви будете працювати з відеокартами від Nvidia і AMD, встановлювати деталі від MSI, процесори від Intel і AMD. Гра постійно оновлюється, якщо на світ виходить новий чіп він відразу ж потрапляє в PC Building Simulator.

Другий режим - режим пісочниці. У ньому ви зможете самі себе розважати, встановлюючи ті деталі, які вам до душі. Можна створити навіть справжнісінького Франкенштейна, якщо фантазія не відрізняється скупістю. PC Building Simulator використовує 3D-моделювання. Кожну деталь ми можемо обертати і розглядати поблизу, а також дізнаватися про неї повну інформацію. Гра - справжнісінький підручник для чайників, вона повністю пояснює навіщо та чи інша деталь, а також позначає її детальні характеристики. Читати в PC Building Simulator доведеться багато, зате викруткою крутити не потрібно, лише мишкою клацай і буде тобі щастя.

 

Графіка

Про графіку в PC Building Simulator говорити не варто, так як гра не є казуальною. Вона забезпечить вкрай корисним досвідом тих, хто бажає навчитися майстерності збирати комп'ютери, а також багатьом технікам з чималим досвідом - перевірити сумісність тих або інших деталей в PC Building Simulator дуже легко і швидко.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для PC Building Simulator від ARTLINE

 

Ігрові збірки ARTLINE з легкістю впораються з симулятором створення ігрових збірок. Гра не відрізняється високими системними вимогами, але ми вирішили підібрати комп'ютери з більш високим параметром продуктивності для того, щоб ви змогли насолодитися ААА-проектами. Список ігрових збірок від ARTLINE представлений нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги PC Building Simulator для ПК

ARTLINE Gaming X63v15 – ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) та 12 потоками для обробки. Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) з підтримкою технології Reflex. Встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 Gaming) та два накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги PC Building Simulator для ПК

ARTLINE Gaming X38v20 – ігровий ПК від українського магазину ARTLINE у корпусі QUBE BREEZE. Модель має в своєму розпорядженні 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), який у парі з ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) демонструє відмінну продуктивність. Встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 MHz), а також 1-терабайтний SSD-диск.

 

Ультра системні вимоги PC Building Simulator для ПК

ARTLINE Gaming X35v47Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz). Працює такий чіп у парі з ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). Файлова інформація зберігається на двох жорстких дисках: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

4К системні вимоги PC Building Simulator для ПК

ARTLINE Overlord P99v71Win – один із найдорожчих ігрових ПК на ARTLINE. Ця машина – щось неймовірне. Ви тільки послухайте: у ній встановлений 32-ядерний процесор AMD Ryzen Threadripper PRO 5975WX (3.6 – 4.5 GHz) із системою водяного охолодження. Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 4090 з 24 гігабайтами відеопам'яті. Це одна з найкращих відеокарт на ринку. Кількість ОЗУ - окрема тема, тому що таке число може навіть вселяти жах! Це 256 гігабайт оперативної пам'яті, Карл! Стандарт DDR4, частота 3600 МГц (Gaming). Ну і закінчують опис два SSD-диски по 2 терабайти пам'яті.

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи можна в PC Building Simulator створити комп'ютер своєї мрії?
  • Звичайно, ось тільки купити його ви зможете в магазині ARTLINE.

 

  • Чи потрібні особливі знання для PC Building Simulator?
  • Ні, гра навчить вас всьому.

 

  • Де купити PC Building Simulator?
  • В офіційному магазині Steam