#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Mortal Kombat 1

Купити комп'ютер для Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 – комп'ютерна гра у жанрі файтинг, розроблена студією NetherRealm у 2023 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 5, Xbox Series X / S, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Mortal Kombat 1
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Mortal Kombat 1
  5. Огляд гри Mortal Kombat 1
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Mortal Kombat 1 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Нова частина стала перезапуском серії з новою історією.

 

 

Гра отримала переважно позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Mortal Kombat 1

 

Системні вимоги Mortal Kombat 1 середні. Порубатися з друзями можна і на бюджетному ігровому ПК із 64-розрядною операційною системою Windows. Займає гра 100 гігабайт вільного простору.

 

Мінімальні системні вимоги Mortal Kombat 1

  • Процесор: Intel Core i5-6600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 980 / AMD Radeon RX 470
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Mortal Kombat 1

  • Процесор: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 3600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Mortal Kombat 1

 

Який процесор потрібний для Mortal Kombat 1

Під Mortal Kombat 1 рекомендуємо вибрати 6-ядерний чіп Intel Core i5-11400F. Також для гри на максималках цілком підійде Intel Core i5-10600KF.

 

Яка відеокарта потрібна для Mortal Kombat 1

Найкращим вибором для цієї гри в бюджетному сегменті стане Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER, яка дозволить грати на максималках за наявності гарного CPU.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Mortal Kombat 1

Для МК 1 вистачить 8 гігабайт ОЗУ та HDD-диска.

 

 

Огляд гри Mortal Kombat 1

 

Атмосфера

Серія Mortal Kombat – це велика медіа франшиза, яка вже сьогодні налічує 25 ігор, як на консолях і ПК, так і на мобільних пристроях. Незважаючи на їхнє велике число, серію не можна порівняти з FIFA, нові частини якої виходять щороку. Така тенденція у МК закінчилася ще 2015 року, коли десята частина (Х) стала переосмисленням.

У 2023 році студія NetherRealms вирішила перезапустити серію. Одинадцята частина закінчилася тим, що Лю Канг став богом і перезапустив час назад. Тепер МК – це практично мультивсесвіт з різними історіями, характерами, але з тими самими персонажами.

Виникає питання: «А навіщо потрібно було перезапускати серію замість того, щоб її продовжити?». Справа в тому, що кожна з нових частин МК використовує вже напрацьований наратив із старих частин, лише злегка прикрашаючи його. Серія начебто зжила себе в цьому плані, тому рано чи пізно доводиться робити перезапуск і вигадувати щось нове. З останнім у розробників проблем не склалося – Рейден тепер фермер, а Шанг Цунг став аферистом. Все це з волі того ж Лю Канга, який прописав історію спочатку і подбав про нові ролі, не змінюючи основні принципи та геймплейні засади.

 

Геймплей

У геймплейному плані Mortal Kombat 1 справді не отримав якихось відчутних змін. Гра відчувається так само, як і 11 частина, її швидкість і динаміка зовсім не змінилися. А ось у сюжетному плані нова частина заглибилася в лор і навіть намагається навіяти драми, що виглядає смішно. Проте нові історії персонажів захоплюють, хоч деякі з них і відійшли від канону. Барака, наприклад, тепер – це не представник раси, а втілення вірусу. Рептилія отримав сумний сюжет про власне становлення та трагічну історію. Багатьох персонажів розробники спробували олюднити. Але чи варто? Адже сюжет МК 1 вийшов вкрай слабким, хоч і кращим, ніж сюжет останньої екранізації. При цьому багатьох він зможе захопити на довгий чаас, знайомлячись з новими геймплейними фішками.

Головною фішкою стали бої із камео. Тепер у кожному матчі ви граєте не за одного, а одразу за двох бійців, яких вибираєте особисто перед матчем. Чи означає це, що я постійно керуватиму відразу двома персонажами? Адже це має бути не так легко! Насправді - ні, тому що ваш напарник з'являтиметься лише на короткий проміжок часу, щоб накинути один із скілів і знову відійти в сторону. Активується він однією кнопкою, витрачаючи спеціальну шкалу. Камео дозволяє створювати круті зв'язки та робити ефектні комбо. Деякі з них по-справжньому чітерські, та такі, що навіть не дозволяють противнику піднятися чи перестати крутитися у повітрі, отримуючи копняків. З балансом на старті не все гладко, але з патчами розробники це виправлять.

З'явився в Mortal Kombat 1 і новий режим – називається він «Вторгнення». Режим незвичний і зайде далеко не всім, оскільки це ізометрична гра. Розробники встигли похвалитися даним режимом перед релізом, але насправді хвалитися тут нема чим, оскільки це ізометрична гріндилка із сумнівними завданнями.

Старі персонажі у новій частині вже якось не так відчуваються, як у попередніх іграх. Їм змінили характери і зовнішність, зробивши їх людянішими і навіть дитячими. Більше не відчуваєш тієї серйозності, аури смерті, яка рине від бійців. Більшість учасників Вічної битви тепер виглядають як тінейджери. Слава Габену хоч брутальність у гри залишилася на тому рівні. Також варто похвалити нові арени з відмінною деталізацією та гарний технічний стан проекту.

 

Графіка

Mortal Kombat 1 демонструє чудову графіку. Гра перейшла на двигун Unreal Engine 4, що на ній позначилося більш ніж позитивно. Відмінні кат-сцени, вкрай деталізовані модельки, чудово опрацьовані арени. Ну і добивання, що залишилися на такому ж високому рівні з максимальною ефектністю.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Mortal Kombat 1 від ARTLINE

 

Підібрати ігровий ПК для файтингів не так складно, особливо якщо перед тобою відразу кілька варіантів. З кількох варіантів ми починаємо, всі вони представлені інтернет-магазином ARTLINE.

 

 

Стандартні системні вимоги Mortal Kombat 1 для ПК

ARTLINE Gaming X51v05 – ігровий персональний комп'ютер із 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz). Це бюджетна збірка з класичною зовнішністю, яка підійде під будь-який інтер'єр. Обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) та 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Накопичувач - HDD на 1 терабайт.

 

Високі системні вимоги Mortal Kombat 1 для ПК

ARTLINE Gaming X65v20 – ігровий ПК від магазину ARTLINE у яскравому корпусі QUBE BREEZE. Це тихий та продуктивний комп'ютер для роботи та геймінгу, який обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz). З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB/GDDR6). Для роботи з ПО встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3000 Gaming), а для зберігання файлової інформації два жорсткі диски: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

Ультра системні вимоги Mortal Kombat 1 для ПК

ARTLINE Gaming X35v42Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz). Виконаний у стильному корпусі QUBE BOREY, за скляною стінкою якого ви побачите ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). Також ви побачите 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3200 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Mortal Kombat 1 для ПК

ARTLINE Overlord X67v28 – персональний ігровий комп'ютер від компанії ARTLINE в мозаїчному корпусі Thermaltake Commander. Усередині нього знаходиться 8-ядерний процесор AMD Ryzen 7 7800X3D (4.2 – 5.0 GHz), 32 гігабайти оперативної пам'яті нового формату DDR5 (6000 Gaming). За рахунок ігрової відеокарти Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) досягається високий буст FPS в іграх. Накопичувач – SSD на 1 терабайт.

Питання

+ У Mortal Kombat 1 є проходження веж?
Так, як і в попередній частині
+ Де знайти Ван Дама в Mortal Kombat 1?
Це скін на Джонні Кейджа
+ Де придбати Mortal Kombat 1?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/2576780/MK1_Kombat_Pack/