Ігровий ПК для Metro 2033 Два Полковника DLC

Купити ПК для Metro Exodus The Two Colonels

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для гейминга
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Metro Exodus The Two Colonels
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Metro Exodus The Two Colonels
  5. Огляд доповнення Metro Exodus The Two Colonels
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Оптимальний ПК для Metro 2033 Два Полковника від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

Про гру

синопсис два полковника

Metro 2033: Два Полковника – сюжетне доповнення для Metro 2033, що вийшло в 2019 році на таких платформах як Microsoft Windows, Xbox One, Sony PlayStation 4.

DLC розповість про події в Новосибірському метро за рік до подій сюжетної лінії Metro 2033: Exodus. Ви – полковник Хлєбніков, батько Кирила, хлопчака з Новосибірського метро. Ви входите в спеціальну службу ОСКОМ, яка контролює добробут населення метро, забезпечуючи їх всім необхідним і захищаючи від атак мутантів. Через високу дозу радіації, жителі станцій повинні приймати спеціальний препарат, який в народі називають «зеленка». Наближається лихоліття, так як запасів препарату стає все менше, а людей – все більше. Генерал-лейтенант Анатолій Винаградов готує спецоперацію по евакуації жителів з Новосибірського метро, розмах якого скромніший, ніж у Московського метро, через що по його стінах все швидше розходиться гниль і інфекція, що породжує все більше мутантів. У центрі подій ви берете на себе важливу роль, щосили намагаючись виправити ситуацію на краще.

 

Системні вимоги ігрового ПК для Metro 2033 Два Полковника

 

Системні вимоги для Metro 2033 Два Полковника перетинаються з системними вимогами до оригінальної Metro 2033 Exodus без DLC. Гра так само наполягає на продуктивному комп'ютері, який готовий розв'язати графічні завдання без гальм і серійного вбивства нервових клітин. Системні вимоги до цього DLC на ПК виглядають наступним чином:

 

 

Мінімальні системні вимоги Metro 2033 Два Полковника

  • Процесор: Intel Core i5-4440 / AMD Ryzen 3 3200G
  • Оперативна пам'ять: 8 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 і вище

 

Рекомендовані системні вимоги Metro 2033 Два Полковника

  • Процесор: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 7 2700
  • Оперативна пам'ять: 8 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD RX Vega 56
  • Операційна система: Windows 10

Ультра системні вимоги Metro 2033 Два Полковника

  • Процесор: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 3600 X
  • Оперативна пам'ять: 16 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 1080 Ti / AMD RX Vega 65
  • Операційна система: Windows 10

4К системні вимоги Metro 2033 Два Полковника

  • Процесор: Intel Core i9-9900K / AMD Ryzen 9 3900 X
  • Оперативна пам'ять: 16 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080 Ti / AMD Radeon VII
  • Операційна система: Windows 10

 

Як підібрати оптимальний ПК для Metro 2033 Два Полковника

 

Який процесор потрібен для Metro 2033 Два Полковника

Metro 2033 Exodus – сучасна гра, чия графіка випереджає свої роки не з чуток. Вона ставить високі вимоги до заліза і процесора – центральна річ в питанні продуктивності цієї гри. Якщо ви хочете пограти без зайвих пригод з лагами, обзаведіться сучасним процесором з нових поколінь від Intel або AMD. Мінімальна кількість ядер такого процесора не повинна бути меншою, ніж чотири. Чим більше ядер – тим краще, особливо в тому випадку, якщо вони реалізують систему багатопоточності.

Яка відеокарта потрібна для Metro 2033 Два Полковника

Metro 2033 Exodus бажає бачити в своєму оточенні відеокарту, чий обсяг пам'яті перевищує 2 ГБ. Стандартні ігрові варіанти від Nvidia 10-ї серії зможуть повністю задовольнити високі запити гри, дозволивши вам насолодитися гротеском і декадансом на екрані вашого ПК.

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Metro 2033 Два Полковника

У плані ОЗУ гра ставить чітку планку – не менш 8 ГБ. Водночас вона не виходить за позначку в 16 ГБ навіть на 4К. У ролі накопичувача ми радимо вам використовувати допомогу дуету SSD + HDD, адже перший працює швидко і енергоефективно, а другий дозволить зберігати великі обсяги інформації. Так як Metro 2033 Exodus важить пристойно, така пара зможе допомогти вам в екстрених рішеннях.

 

 

Огляд доповнення Metro 2033 Два Полковника

 

Атмосфера

атмосфера два полковника

Події DLC Два Полковника відбуваються в Новосибірському метро. Гравця очікує атмосфера останнього рівня основної сюжетної кампанії Metro 2033 Exodus – вузькі проходи з повзучою гниллю по стінах, з якої народжуються гігантські хробаки, що нишпорять по тунелях в пошуках легкої здобичі. Два полковника – це данина першим частинам серії, де події відбуваються в замкнутому коридорному просторі за правилами біжи-стій-стріляй. Автори прекрасно показують життя в Новосибірському метро, яке ані на долю не відрізняється від життя на Московському метро. Незважаючи на місцезнаходження і низькі умови життя, люди не втрачають своєї людяності, а також гарного почуття гумору. Побачити це ми можемо на самому початку, коли станція святкує Новий рік. Проходячи вагонами-ресторанами між крихітних столиків з великими і п'яними мужиками в смугастих футболках, можна почути велику кількість смішних анекдотів і веселих пропозицій. Гра так само дозволяє робити вибір, так само грамотно підтримувати розмову за рахунок куріння і випивки. Чай тут – щось екзотичне, а чиста постіль – надзвичайне.

DLC Два полковника – більш екзистенціальне доповнення, сюжет якого заточений під розповідь про нелегкі долі людей. Тут не так багато геймплею, як хотілося б, а більше діалогів і кат-сцен, несподіваних сюжетних поворотів і щирого розчарування. Автор ніби готує нас до майбутнього драматизму, демонструючи чорно-білий побут людей у розмаїтті фарб. Він дарує гравцеві розуміння того, що відбувається, змушує його думки вийти в гармонію з вчинками персонажів на екрані. Тут розгортається ситуація, вихід з якої вимагає критичних рішень, і найцікавіше в тому, що таких ситуацій тут декілька, і всі вони залежать одна від одної.

Безліч гравців розчарувала локація Новосибірськ в основної сюжетної лінії. Одноманітна, коридорна, зациклена на одних і тих самих мотивах, вона не може потішити й монстрами – черв'яки та хоботи, фікція і формальність. В даному DLC в цьому плані не змінилося рівно нічого, але метушню руйнують цікаві повороти подій, основним з яких стане величезний напад на станцію полковника Хлєбнікова. DLC швидко перекидає нас з однієї атмосфери в іншу, не дозволяючи занудьгувати в темних і протяжних коридорах метро. Не забули розробники і про гігантських мавп, чиї слухові рецептори працюють набагато краще, ніж зорові. Атмосфера локацій змінюється швидко, і в тандемі з чудовою графікою вона дійсно вражає. Єдиний мінус цього DLC – його лаконічність. Пройти це доповнення можна всього лише за три години ігрового часу.

 

Геймплей

геймплей два полковника

Геймплей Metro 2033 Два Полковника абсолютно не змінився. З нововведень в очі кидається лише кілька компонентів, одним з яких виступає вогнемет з системою ручної підкачки (так, щоб ти не розслаблявся). Також розробники додали в арсенал новий пістолет з алегоричною назвою «Ашот». Проходячи крізь тонни слизу, ви неодноразово будете налякані сюрпризами, які приготували для вас звірюки з метро. Деякі місця радують своєю інтенсивною динамікою – чорти лізуть з усіх боків, а патрон не так вже й багато. Використання запальнички в цьому DLC істотно додало, і видно це вже на початкових рівнях. Автори немов готують нас до наступних пригод, які, сподіваємося, очікують нас в найближчому майбутньому.

 

Графіка

графика два полковника

Графіка Metro 2033 Два Полковника не змінилася так само, як і не змінився геймплей. Вона повністю відповідає всім сучасним вимогам, задовольняючи естетичні напади гравців з творчими нахилами. Відзначити тут варто красиву гру світла, так як, не дивлячись на загальну суму темних коридорів, світла тут вистачає більш ніж. Підкреслити це для себе ви зможете вже на початкових рівнях: Новий рік, гірлянди, красива ялинка. Вогнемет також видає художній струмінь полум'я, змушуючи горіти гниль, що розповзлася по стінах.

 

 

Оптимальний ПК для Metro 2033 Два Полковника від ARTLINE

 

ПК компанії ARTLINE покликані допомогти гравцям досліджувати віртуальні простори найновіших і просунутих комп'ютерних ігор. Купуючи комп'ютер від ARTLINE, ви можете бути впевнені на кілька років вперед, виключаючи попередні оновлення технічних систем. Сьогодні ми порадимо вам чотири варіанти, які дозволять вам грати в Metro Exodus на хорошому рівні FPS.

 

 

Стандартні системні вимоги Metro 2033 Два Полковника для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X31v09

  • Процесор: Intel Core i3-9100F (3.6 – 4.2 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 2x8 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

Високі системні вимоги Metro 2033 Два Полковника для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X51v11

  • Процесор: Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 2x8 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

 

Ультра системні вимоги Metro 2033 Два Полковника для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X51v15

  • Процесор: Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER (8 GB / GDDR6)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB + 1 TB)

4К системні вимоги для Metro 2033 Два Полковника для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X96v03

  • Процесор: AMD Ryzen 7 3800X (3.9 - 4.5 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 / 3000 Gaming)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080 Ti (11 GB)
  • Накопичувач: M.2 NVME SSD + HDD (480 GB + 2 TB)

Питання та відповіді

 

  • Два Полковника - це офіційне доповнення для Metro 2033 Exodus?
  • Так, Два Полковника є офіційним доповненням до оригінальної гри.

 

  • Скільки часу потрібно для проходження DLC Два Полковника?
  • На проходження цього DLC у вас піде не більше трьох годин реального часу.

 

  • Де купити DLC Два Полковника?
  • В офіційному магазині Steam разом з оригінальною грою.