#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Hardspace Shipbreaker

Купити комп'ютер для Hardspace Shipbreaker

Hardspace Shipbreaker – комп'ютерна гра у жанрі пісочниці, розроблена студією Blackbird Interactive у 2020 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Hardspace Shipbreaker
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Hardspace Shipbreaker
  5. Огляд гри Hardspace Shipbreaker
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Hardspace Shipbreaker від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У майбутньому людство дедалі швидше освоює відкритий космос. У Hardspace Shipbreaker ми зіграємо за космонавта-інженера, який розбирає космічні кораблі для утилізації.

Гра отримала позитивні відгуки від критиків та гравців. За 2 роки розійшлася 500 тисяч копій по всьому світу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Hardspace Shipbreaker

 

У Hardspace Shipbreaker середні системні вимоги. Вона добре оптимізована, тому може бути запущена навіть на посередніх комп'ютерах. Для гри знадобиться 64-розрядна Windows 10 або Windows 11. Подробиці системних дізнаєтеся трохи нижче:

 

Мінімальні системні вимоги Hardspace Shipbreaker для ПК

  • Процесор: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 3 1300X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 380
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Hardspace Shipbreaker

  • Процесор: Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 5 2600
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 980 Ti / AMD Radeon RX Vega 56
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Hardspace Shipbreaker

 

Який процесор потрібний для Hardspace Shipbreaker

У цьому розділі ми хочемо порадити вам збірку, яка зможе впоратися з Hardspace Shipbreaker. Це має бути ігровий ПК бюджетного сегмента з 4- або 6-ядерним процесором. Intel Core i3-10100F відмінно підійде, але найкращим варіантом для гри стане Intel Core i5-11400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Hardspace Shipbreaker

Ігровий GPU – ваш вибір. Hardspace Shipbreaker не вирізняється високими вимогами до відеокарти, тому нашим товаришем знову стане бюджетний сегмент відеокарт. Nvidia GeForce GTX 1650 – найкращий варіант за оптимальною ціною.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Hardspace Shipbreaker

Для Hardspace Shipbreaker достатньо 8 гігабайт ОЗУ, якщо вищезазначені компоненти вже встановлені. Якщо ні, установіть 16 гігабайт DDR4. Диск – HDD, але гра важить небагато, тому встановлення на SSD буде раціональнішим рішенням.

 

 

Огляд гри Hardspace Shipbreaker

 

Атмосфера

Вже сьогодні масштабне освоєння космосу не видається чимось неймовірним. Кордон неможливого ми переступили у 19-му столітті, 20-й – час подолання нового «неможливого». Найближчим часом людство зможе будувати космічні апарати, які дозволять долати величезні дистанції. Деякі з них вирушать на Марс, інші полетять далеко за межі нашої сонячної системи. Але буде й третя група – застарілі апарати, які треба утилізувати.

Проблема космічного сміття є актуальною вже сьогодні. Як виявилось, вона тягне за собою серйозні наслідки, а також загрожує подальшому розвитку та вивченню космосу. Поки що людство не почало займатися цією проблемою, оскільки на Землі проблем не менше. А ось у грі Hardspace Shipbreaker наш вид вже досяг тієї стадії розвитку, коли це завдання знаходиться в центрі уваги. Гра відправляє нас у недалеке майбутнє, в якому нові, просунуті космічні апарати поступово замінюють старі. Останні залишаються на орбіті для подальшої утилізації. Так як в економічному плані на Землі все далеке від ідеалу, спеціальні космонавти-інженери власноруч розбирають кораблі на частини.

 

Геймплей

Hardspace Shipbreaker - це гра-пісочниця у відкритому космосі. Вона унікальна у своєму роді, пропонує оригінальний та автентичний геймплей, який ви ніде не зустрінете. Звичайно, в Shipbreaker ви побачите багато знайомих елементів, як граві-пушка з Half-Life або енергетичний різак з Dead Space, але вони створюють щось нове, досі небачене.

Hardspace Shipbreaker повністю руйнує прислів'я "ламати - не будувати". Гра наочно продемонструє, що мистецтво демонтажу не менш складне та видовищне, ніж мистецтво протилежне. Спочатку ми вибираємо один із кількох ігрових режимів. Тут є хардовий, що пропонує лише одну вдалу спробу, складний, з 30-ма життями і часовими обмеженнями, стандартний і легкий. Пропонуємо вибирати стандартний, тому що він найзбалансованіший. Тут немає життів, але є час – зміна космонавта, за яку він має виконати роботу. Чим більше зробите роботи, тим краще, але й помилки гра враховує – якщо пошкодили цінні компоненти, будьте ласкаві за них заплатити.

Космічні кораблі, які ми розбиратимемо, генеруються у грі випадковим чином. Це величезні машини із тисячами компонентів різних розмірів, які потрібно розбирати крок за кроком. Найголовніше – робити це правильно. Гра навчить вас правильним рішенням, а вже через деякий час ви самі почнете шарити з чого починати. Цінні компоненти ми складатимемо в один «відсік-магніт», сміття – спалюватимемо у величезній турбіні. Наш космонавт має рентгенівський зір, що дозволяє побачити більше, а також скласти план на демонтаж. Що найцікавіше, руйнувати тут можна все, що завгодно. Для цього ми використовуватимемо лише три інструменти: граві-пушку, енергетичний різак, який ріже як по горизонталі, так і по вертикалі, а також динаміт. З останнім потрібно бути обережним, адже найчастіше робота з динамітом закінчується повним провалом. Ми вирізатимемо і зніматимемо величезні панелі, витягуватимемо невеликі плати, демонтуватимемо входи та виходи. Оскільки перед нами космічний корабель, спочатку потрібно вирубувати атмосферу. Потрібно звертати увагу на час, наповненість паливних баків і безліч інших не менш важливих деталей. Навіть найпростіші кораблі здадуться вам зовсім не такими, адже на будь-який з них йде від 30 хвилин реального часу. Але Hardspace Shipbreaker не перегинає із реалізмом. Це такий собі космічний деконструктор, деталі якого літають у відкритому космосі. Що найцікавіше, найважча річ у цій грі – управління самим космонавтом. Не забуваємо, що ми знаходимося в безкінченній порожнечі, в якій немає кутів та правильних сторін. Від космічних викрутасів іноді голова йде кругом, але незабаром ти звикнеш, username.

 

Графіка

У Hardspace Shipbreaker чудовий графічний рівень. Він трохи мультяшний, але кожна деталь у сукупності забезпечує незабутнім видовищем. Гра вийшла дуже оригінальною. Вона не засмічує ігровий процес зайвими механіками, забезпечує гравця лише кількома інструментами, чию ефективність не можна переоцінити. З технічного боку не виявлено жодних проблем. Hardspace Shipbreaker сподобається навіть тим, хто у дитинстві ненавидів конструктори. Це вдумлива та медитативна гра, яка чудово розвиває логічне мислення.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Hardspace Shipbreaker від ARTLINE

 

Від теорії перейдемо до практики. Вище ми говорили, як має виглядати ігрова збірка для Hardspace Shipbreaker. Тут ми розглянемо кілька ігрових моделей від ARTLINE. Кожен ігровий ПК зі списку здатний запустити гру на максимальних налаштуваннях. Всі комп'ютери представлені нашим інтернет-магазином.

 

 

Стандартні системні вимоги Hardspace Shipbreaker для ПК

ARTLINE Gaming X39v18 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором усередині. Це Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake. Збірка укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB). Це покращена версія з підвищеним рівнем продуктивності. Є підтримка технології Reflex. Накопичувач, що використовується - HDD-диск (1 терабайт). Встановлено 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Hardspace Shipbreaker для ПК

ARTLINE Gaming X51v07 – ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F, який працює на 6 потоків із підвищенням тактової частоти від 2.9 до 4.1 ГГц. Корпус - QUBE BREEZE з RGB LED-підсвічуванням. Кулер – Enermax ETS-N31, модель материнської плати – H310M S2. ПК має відеокарту від Nvidia - це Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) з підтримкою технології Reflex. У збірці ви побачите 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Hardspace Shipbreaker для ПК

ARTLINE Gaming X71v51 – ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 – 4.7 GHz) у корпусі QUBE BLOCK. Перед нами елегантний представник середнього ігрового класу із відеокартою AMD Radeon RX 6600 (8 GB). Збірка забезпечено 32 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz) та двома файловими накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Hardspace Shipbreaker для ПК

ARTLINE Overlord STRIXv60Win - топовий геймерський комп'ютер від ARTLINE з 12-ядерним процесором Intel Core i7-12700KF. Це чіп із 12-го покоління, що працює в тактовому діапазоні 3.6 – 5.0 ГГц. Він підтримує оперативну пам'ять DDR5 та працює на 20 потоків. Саме DDR5 і встановлена в цьому ПК – 32 гігабайти із частотою 5200 MHz (Gaming). Але на цьому не закінчується сильна начинка цього монстра! Найпотужніша ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3090 (24 GB) – інструмент, що дозволяє запустити будь-яку гру на максималках. Цей відеоадаптер вважається одним із найкращих сьогодні. Він ще довго утримуватиме свою актуальність, а також приноситиме радість геймерам з реалізацією RTX і DLSS. Накопичувачів два: SSD (1 TB) + SSD (1 TB).

Питання

+ Hardspace Shipbreaker підтримує VR?
Поки що, ні
+ У Hardspace Shipbreaker лише англійська озвучка?
Так, лише англійська, але гра не сюжетна
+ Де придбати Hardspace Shipbreaker?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1161580/Hardspace_Shipbreaker/