#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Guilty Gear Strive

Купити комп'ютер для Guilty Gear Strive

Guilty Gear Strive - комп'ютерна гра в жанрі файтинга, розроблена компанією Arc System Works в 2021 для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Guilty Gear Strive
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Guilty Gear Strive
  5. Огляд гри Guilty Gear Strive
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Guilty Gear Strive від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Нова частина Guilty Gear Strive продовжує події Guilty Gear Xrd. На вас чекає нова сюжетна кампанія, а також новий геймплей.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Guilty Gear Strive

 

Системні вимоги Guilty Gear Strive є дуже низькими. Гру можна запустити навіть на офісному ПК за наявності дискретної відеокарти. Головне – наявність 64-розрядної операційної системи. З деталями системних вимог ви можете ознайомитись нижче.

 

Мінімальні системні вимоги Guilty Gear Strive

  • Процесор: AMD FX-4350 / Intel Core i5-3450
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 650 Ti
  • Операційна система: Windows 8 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Guilty Gear Strive

  • Процесор: Intel Core i7-3770
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Guilty Gear Strive

 

Який процесор потрібний для Guilty Gear Strive

Ми не рекомендуємо підбирати ПК у 2022 році під системні вимоги Guilty Gear Strive, адже вони дуже низькі. Для сучасних ігор вам знадобиться 6- чи 8-ядерний процесор з останніх поколінь. Такі чіпи як Intel Core i5-10400F та Intel Core i5-12600F стануть чудовими кандидатами.

 

Яка відеокарта потрібна для Guilty Gear Strive

Хороша ігрова відеокарта - запорука успіху в комп'ютерних іграх. Ми рекомендуємо зупинитися на Nvidia GeForce RTX 3060, але якщо бюджет не дозволяє, можна взяти Nvidia GeForce RTX 3050, яка вийшла в 2022 році.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Guilty Gear Strive

Об'єм оперативної пам'яті у 2022 – 16 гігабайт. Стандарт: DDR4 чи DDR5. Також важливо встановити SSD-накопичувач для нормальної роботи ігор та програм.

 

 

Огляд гри Guilty Gear Strive

 

Атмосфера

Люди діляться на два типи – ті, хто любить аніме й ті, хто його ненавидить. Між ними триває вічна та свята війна, адже ні перші, ні другі не можуть пояснити свою думку. Популярність аніме сьогодні добряче зменшилася. Десять років тому це було майже масовим явищем не лише серед школярів (хоч це досі основна категорія аніме-споживачів), що говорити про наше дитинство з покемонами та дигімонами? Час минав і методи примирення почали з'являтися дедалі частіше. Два типи людей сходяться в одній точці – Guilty Gear Strive.

Дайсуке Ісіватарі, творець серії Guilty Gear, був великим шанувальником Street Fighter у студентські роки. Після випуску з училища він вирішив створити власний файтинг. Хлопець приєднався до компанії Arc System Works і з невеликою командою розробників викував першу частину серії. Вже тоді вона відзначалася унікальним стилем, але псував картину неправильний баланс персонажів. У наступних частинах помилки було виправлено, але серія так і залишилася іграшкою для хардкорних та нішевих гравців. Guilty Gear Strive – подарунок для казуалів. Це нова та спрощена частина, завдання якої – залучити якнайбільше любителів файтингів з усього світу.

 

Геймплей

Можливо, ви ніколи не грали в серію Guilty Gear. Можливо, ви навіть ніколи про неї не чули. Strive є чудовою можливістю познайомитися з нею, тільки заходити потрібно без стереотипів, адже насправді аніме-мальовка – це лише вершина айсбергу.

Насамперед, Guilty Gear Strive вирізняється своєю унікальною стилістикою. Тутешню мальовку можна назвати «правильним аніме», хоч і не позбавленим максимальної гіперболізації у різних аспектах. Перед вами чарівна і вкрай барвиста гра з контрастною колірною палітрою і слоумоушенами в стилі американських бойовиків. Це незвичайний і навіть унікальний проект, позбавлений хардкорності. Щоб роздавати лящів у Guilty Gear Strive, не потрібно бути піаністом. Тут не доведеться заучувати неймовірно довгі комбо, зацикувати одного персонажа до напівсмерті, володіти неймовірною реакцією. Strive – перша частина з низькою швидкістю гри. Якщо ви увімкнете попередні ігри, ви будете здивовані високим рівнем динаміки. У новинці швидкість зменшили, щоб залучити більше нових гравців. І знаєте що? Це пішло їй на користь.

У Guilty Gear Strive, як і Street Fighter, ви не побачите велику кількість персонажів. Їх тут лише 15, але число поступово поповнюється різними DLC. Усі герої дуже сильно різняться між собою. Тут ви побачите і Доктора Фауста з гострими скальпелями і паперовим пакетом на голові, і качка-самурая, і величезного робота-бляшанку, і навіть відьму, що грає на електричній гітарі. Як годиться, всі персонажі унікальні і мають унікальні здібності. Діти максимально пафосні, за всіма канонами жанру. Що найцікавіше, кожну модель можна віднести до різних субжанрів, тому ви завжди зможете знайти свого улюбленця.

Сюжетна кампанія Guilty Gear Strive – найунікальніша річ в ігровій індустрії. Справа в тому, що у ній відсутній геймплей. Без жартів, вам покажуть довгий анімешний мультик зі своєю проблематикою та світом, довгими діалогами, яскравими персонажами та не менш яскравими бійками. Любителі жанру цінують на ура, тоді як інші гравці й зовсім не включають сюжетку.

Guilty Gear Strive – гра, яка вибачає помилки. Навіть якщо ви новачок, ви зможете впоратися із досвідченим гравцем, використовуючи кілька крутих ігрових механік. Відзначити варто і той факт, що у грі є безліч навчальної інформації, корисної інформації. Граючи у файтинги, ви часто обурювалися в ситуації, коли вас затискають у кут і просто б'ють. У Guilty Gear Strive ви можете відбити таке побиття витратою половини шкали енергії механікою Roman Cancel. Противник відкидається і ви опиняєтеся у центрі арени знову готові до бою. Епічності додає механіка Dust Attack, що підкидає у повітря вашого опонента і дозволяє феєрично його добити. Та що там, іноді ворога можна вбити лише одним ударом, використовуючи Instant Kill, ось тільки провернути таку штуку непросто. Комбінації у грі спрощені, кожна демонструє чудові анімації, на які дивишся з відкритим ротом. Strive – це той момент, коли пафос грі личить. Раунди тривають недовго, тому що навіть найпростіші атаки забирають пристойну кількість здоров'я. Що найцікавіше, гра заохочує рух. Якщо ви вибираєте оборонний шлях, противник завжди матиме перевагу, накопичуючи енергію для суперударів. Рух у Strive – запорука успіху.

 

Графіка

Про графік Guilty Gear Strive говорити важко, адже перед нами більше мультик, ніж графічне оформлення. Це 2D-іграшка з гарним малюванням та чудовим анімуванням комбінацій. Пафосні слоумоушени їй личать, до того ж однією з основних позитивних відмінностей серії є приголомшливий саундтрек. Гра невимоглива до заліза, до того ж добре оптимізована. Strive – ваш перший крок у серію Guilty Gear.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Guilty Gear Strive від ARTLINE

 

Купити потужну ігрову збірку завжди можна в інтернет-магазині ARTLINE. Висока якість, чудові дизайни, довготривалий потенціал – це те, що ми пропонуємо за розумними цінами. Представляємо чотири ігрові збірки, розміщені за зростанням рівня потужності.

 

 

Стандартні системні вимоги Guilty Gear Strive для ПК

ARTLINE Gaming X34v16 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) із сімейства Rocket Lake. Комп'ютер має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 560 (4 GB), встановлено 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Файловий накопичувач HDD на 1 терабайт пам'яті.

 

Високі системні вимоги Guilty Gear Strive для ПК

ARTLINE Gaming X33v16 – ця ігрова збірка має у своєму розпорядженні найновіший, на даний момент, центральний процесор з 12-го покоління Intel. Чіп називається Intel Core i5-12400F, це 6-ядерний CPU з роботою на 12 потоків та підтримкою оперативної пам'яті стандарту DDR5. З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), одна з найпопулярніших бюджетних GPU в ігровій спільноті. Об'єм ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 3200 MHz). Пам'ять фізична визначена двома накопичувачами: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги Guilty Gear Strive для ПК

ARTLINE Gaming X39v63 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake. Встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 зі збільшеним об'ємом пам'яті 12 гігабайт (GDDR6). GPU підтримує технологію трасування променів для покращення якості візуалізації та технологію DLSS для підвищення FPS в іграх. У комп'ютері встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Guilty Gear Strive для ПК

ARTLINE Gaming X57v37 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz), який відрізняється роботою на 12 потоків. Виконана в корпусі QUBE NEPTUNE з ARGB LED-підсвічуванням. Головною перевагою ПК є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою ray tracing та DLSS. Є велика кількість фізичної пам'яті: 480 GB (SSD) + 2 TB (HDD). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

Питання

+ Скільки персонажів у Guilty Gear Strive?
У грі 15 ігрових персонажів
+ У Guilty Gear Strive є сюжетний режим?
Так, але там немає геймплею
+ Де придбати Guilty Gear Strive?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1384160/GUILTY_GEAR_STRIVE/