#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Get Even

Купити комп'ютер для Get Even

Get Even – комп'ютерна гра у жанрі shooter від першої особи, розроблена польською студією Farm51 у 2017 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Get Even
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Get Even
  5. Огляд гри Get Even
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Get Even від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Людина на ім’я Коул Блек повинання врятувати викрадену дівчину. Ситуація виходить з-під контролю – вибух переносить героя в інший простір.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Get Even

 

Системні вимоги Get Even низькі. Реліз гри відбувся у 2017 році, тому сьогодні з нею зможе впоратися будь-який комп'ютер. Знадобиться лише 64-розрядна операційна система, підтримка DX11 та 40 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Get Even

  • Процесор: Intel Core i5-2500K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Get Even

  • Процесор: Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Get Even

 

Який процесор потрібний для Get Even

З Get Even впорається будь-який, навіть далеко не найсучасніший комп'ютер. Оскільки час стрімко летить уперед, ми радимо купити потужну ігрову збірку у 2022 році. У ній має бути встановлений 6- або 8-ядерний процесор від Intel або AMD. Приклади: Intel Core i5-12400F чи AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Get Even

В ігровій збірці 2022 має бути встановлена відеокарта з підтримкою технологій DLSS та Ray Tracing. Вибираємо моделі від Nvidia із серії RTX: Nvidia GeForce RTX 3050 / Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Get Even

Для сучасних ігор достатньо 16 гігабайт оперативної пам'яті. SSD-накопичувач - річ обов'язкова, але постарайтеся доповнити HDD-диском.

 

 

Огляд гри Get Even

 

Атмосфера

Існує думка, що найкращі сценаристи збираються в Голлівуді. Вона не є помилковою, адже Голлівуд – це те місце, де рік за роком виходять неймовірні фільми. Сюжет деяких із них хвацько закручений, та іноді так, що голову можна зламати. Але думка про супер-сценаристів, які розташувалися тільки «на Пагорбах», не зовсім достовірна, оскільки цих людей можна знайти в будь-якому куточку нашої планети. Головне – бажання, а також розширений пошук за різними категоріями. Польська студія Farm51 у грі Get Even спробувала наочно продемонструвати це твердження. Що ж на нас чекає – успіх чи провал?

"Голлівудський початок" цієї рецензії невипадковий, адже саме з Голлівуду розробники черпали натхнення для Get Even. Крістофер Нолан із фільмом «Початок» став для них зразком найвищої якості. Відсилання до цієї стрічки ви зустрічатимете дуже часто. Це великий плюс, хоч не завжди авторам вдалося передати всі деталі настільки майстерно.

Get Even - це величезна таємниця, що ховається за лаштунками. Протягом усієї гри ви не розумітимете, що тут взагалі відбувається. Для відтворення цілісної картини вам знадобиться збирати інформацію по крупинках, після чого приходити до різнотипних висновків. Ми граємо за пана Коула Блека, який вирушає врятувати викрадену дівчину. Прибувши на місце, він знаходить жертву прив'язану до стільця, на ній прив'язана бомба. Ситуація виходить з-під контролю та відбувається вибух. Після цього ми опиняємось у зовсім іншому місці – перед величезною занедбаною психіатричною клінікою, яка досі кишить власними представниками.

 

Геймплей

Get Even комбінує жанри, синтезуючи оригінальний геймплей. Це не зовсім шутер, не зовсім хоррор, не зовсім RPG чи квест. Тут всього потроху, але найбільше – загадковості. Гра насамперед приваблює своєю густою атмосферою. Ми потрапляємо до сірої, темної та занедбаної психіатричної клініки з пушкою в руках. Ми повинні досліджувати її крок за кроком, щоб дістатися істини і відновити ланцюжок спогадів. Вибух запечатав ці спогади в нашій пам'яті, і щоб їх відновити, ми маємо скористатися девайсом Pandora, такими собі окулярами віртуальної реальності та відокремити справжні фрагменти від інформаційного шуму. Також потрібно вибудовувати події в потрібному порядку, розгулюючи по божевільні зі зброєю в руках.

З перших хвилин гравець розуміє, що він у глибинах свідомості головного героя. Те, що відбувається тут - неможливе, але його образи і втілення здатні на реальні речі. Щоб Коул не дістався істини, свідомість створює озброєних солдатів, які відкриватимуть вогонь, не дозволяючи просуватися вглиб. Так як у нас є зброя, з ними зав'яжеться перестрілка, ось тільки вбивати можна лише певну кількість противників. У протилежному випадку симуляція просто знищиться і ми нічого не дізнаємось. Насправді ж мочити можна практично всіх, лише місцями потрібно уникати конфлікту і проходити по стелсу, який не відрізняється працездатністю. Противники в Get Even складні, стріляють дуже влучно, навіть стіни прострілюють, за якими ви знаходитесь. Знімаються швидко, але шутерні механіки у цій грі далекі від ідеалу. Зате вони мають спеціальну фішку corner shooting, яка дозволяє висовувати дуло пістолета з-за кута і цілитися за допомогою вашого смартфона. Вийшло цікаво, але займає багато часу, тому будемо використовувати цю механіку не так часто. На смартфонних механіках зав'язано багато. Наприклад, іноді необхідно сканувати місце на наявність прихованих текстур і предметів. Вони роблять картину повноцінною, дозволяючи стати на крок ближче до істини. Мета в нас одна – згадати все та відшукати дівчину з бомбою.

Розповідь розгортається і за рахунок оточення. На рівнях ми можемо знайти додаткову інформацію у вигляді газетних вирізок та інших документів. На відміну від безлічі інших ігор, в Get Even дізнаватися інформацію з різноманітних записок цікаво, адже всі вони чудово оформлені. Це не просто клаптик паперу з текстом, це повноцінне творіння з фотографіями та відповідним стилем. Гра прямолінійна, але локації побудовані цікаво, до того ж місцями, лякаюче. Психи можуть бути доброзичливими, можуть – ні, за їхньою поведінкою цікаво спостерігати, до того ж емоційну напругу підтримує різнотипна музика. Якось ви обернетесь, а позаду вас чекатиме манекен.

 

Графіка

Графіка Get Even застаріла навіть у 2017 році. Багато компліментів їй не відведеш, але й критикувати не станеш, адже гра просто манить своєю атмосферою. Get Even вийшла темною, загадковою, інтригуючою. Так, деякі механіки швидко набридають, інші просто сирі, але від цього гра не стає поганою. Відмінний і, подекуди, дивний музичний супровід, закручений сюжет, непогана оповідь – гра стане ласим шматочком для любителів трилерів.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Get Even від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину ARTLINE ви завжди можете купити потужну ігрову збірку. Ігрові ПК від ARTLINE - це мистецтво, що дозволяє заглядати у віртуальні світи з максимальною віддачею. Тільки високий FPS, тільки найкраща якість візуалізації. Чотири ігрові збірки ми готові представити вам уже зараз.

 

 

Стандартні системні вимоги Get Even для ПК

ARTLINE Gaming X35v34 – ігровий комп'ютер з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz), який відрізняється роботою на 8 потоків. У цій збірці ви побачите ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6) з підтримкою Ray Tracing та DLSS, 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Файловий накопичувач – SSD диск на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Get Even для ПК

ARTLINE Gaming X35v41 – ігровий ПК у корпусі QUBE BOREY. Комп'ютер має 6-ядерний процесор Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz) з 12 потоками для обробки. Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3050 – новинку від Nvidia з 8 гігабайтами відеопам'яті з підтримкою технологій покращення графіки. Файлові накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Get Even для ПК

ARTLINE Gaming X65v31 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 - 4.6 GHz). Мінімалістична зовнішність з LED-підсвічуванням як з лицьового боку, так і зі сторони – чудова ідея для злиття з будь-яким інтер'єром. На комп'ютері встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB). Це потужний відеопроцесор, який відрізняється підтримкою Ray Tracing та DLSS. Також підтримує технологію Reflex збільшення FPS в іграх. Об'єм оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming). Файлові накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

4К системні вимоги Get Even для ПК

ARTLINE Gaming X59v26 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором з 12-го покоління Alder Lake - Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz). Збірка має ARGB LED-підсвічування в корпусі QUBE BREEZE, 16 гігабайт оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (3200 Gaming). Пристойна кількість фізичної пам'яті: 2 TB (HDD) + 480 GB (SSD). Головною перевагою комп'ютера є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) - потужний GPU з Ray Tracing, Reflex та DLSS.

Питання

+ Get Even підтримує Windows 11?
Так, звичайно, але лише 64-розрядну версію
+ На якому двигуні розроблена Get Even?
Гра розроблена на движку Unreal Engine 3
+ Де придбати Get Even?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/299950/GET_EVEN/