#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для DIRT Rally 2.0

Купити комп'ютер для DIRT Rally 2.0

DIRT Rally 2.0 - гоночна комп'ютерна гра, розроблена компанією Codemasters в 2019 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для DIRT Rally 2.0
  4. Як підібрати оптимальний ПК для DIRT Rally 2.0
  5. Огляд гри DIRT Rally 2.0
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для DIRT Rally 2.0 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

DIRT Rally 2.0 дозволить вам відчути себе справжнім гонщиком, долаючим екстремальні дорожні шляхи в різних місцях планети.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.  Число гравців в DIRT Rally 2.0 всього лише за рік перевищило 9 мільйонів чоловік.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для DIRT Rally 2.0

 

Невисокі системні вимоги DIRT Rally 2.0 дозволять вам запустити гру навіть на робочому комп'ютері.  Дотримуватися потрібно лише двох аспектів: присутність 2-гігабайтної дискретної відеокарти і високошвидкісного підключення до інтернету.  Справа в тому, що гра не працює без інтернет-підключення.  Розробники стверджують, що така система була застосована для боротьби з читерами, до того ж в грі постійно проводяться різні евенти, в яких ви можете взяти участь.  Функціонує DIRT Rally 2.0 тільки на 64-розрядних операційних системах.  Є підтримка DirectX 12.

 

Мінімальні системні вимоги DIRT Rally 2.0

  • Процесор: Intel Core i3-2130 / AMD FX-4300
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 650 Ti
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги DIRT Rally 2.0

  • Процесор: Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 5 2600X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для DIRT Rally 2.0

 

Який процесор потрібен для DIRT Rally 2.0

Для DIRT Rally 2.0 обзаведіться 4-ядерним процесором з останніх поколінь таких компаній як Intel і AMD.  Порекомендувати можна такі чіпи як AMD Ryzen 3 3300X і Intel Core i3-10100F.

 

Яка відеокарта потрібна для DIRT Rally 2.0

Для DIRT Rally 2.0 вам потрібна дискретна відеокарта з 2 або 4 гігабайтами відеопам'яті.  Прекрасною кандидатурою стане Nvidia GeForce GTX 1650, яка отримала прізвисько народної.  Цей 4-гігабайтний відеоадаптер дозволить вам запускати навіть топові новинки на налаштуваннях ультра.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для DIRT Rally 2.0

8 гігабайт оперативної пам'яті стане кращим показником для цієї гри.  Не забувайте, що сучасний стандарт пам'яті називається DDR4 - це вкрай важливо для загального параметра продуктивності.  На місце накопичувача рекомендуємо встановити HDD-диск.  Важить гра 50 гігабайт.

 

 

Огляд гри DIRT Rally 2.0

 

Атмосфера

Ігри в жанрі rally вже давно взяли відпустку.  Колись ці популярні витвори ігрової індустрії програли війну відомим конкуруючим брендам, так як останні пропонували набагато більше, ніж змагальні заїзди по екстремальних дорожніх шляхах.  Але життя вміє змінювати звичне місцями, і переможчі, з відкритим світом і великою кількістю нововведень сьогодні перетворилися в нудні геймерські будні.  Стара мода повертається знову, і ім'я їй DIRT Rally 2.0.

DIRT Rally 2.0 - це одиночна аркадна гонка в жанрі ралі і ралі-кросу.  Гравцеві потрібно навчитися майстерності водіння, щоб очолити списки лідерів, і слово «навчитися» тут зовсім не випадкове.

 

 «Хороший водій той, хто може провезти яйце на торпеді, не розбивши його»

 

Саме так говорив мій дід, і DIRT Rally 2.0 доведе правоту такого висловлювання.  Гра не просто «вкидає» вас в низку небезпечних поворотів і несприятливих дорожніх шляхів, а змусить вас виживати, втілюючи власну майстерність водіння.

 

Геймплей

Світ DIRT Rally 2.0 складається з великого автопарку і декількох карт для заїздів.  Ми зможемо покататися в Польщі, Аргентині, Новій Англії і Новій Зеландії, а також в сонячній Іспанії.  Карта заїзду кожної країни сильно різниться, всі вони були створені з нахилом на реальні ландшафти вищезазначених країн: густі ліси Нової Зеландії, кам'янисті і серпантинні шляху Аргентини, асфальтовані і яскраві дороги Іспанії.  Також в грі присутній ряд карт для ралі-кросу і він істотно відрізняються від карт аркадного режиму.

Отже, ви вибрали свого noname-персонажа і взялися бустити його кар'єру, перетворюючи в нову зірку гонок по пересіченій місцевості.  У вас є власна команда, яку доведеться прокачувати, а також цілий автопарк, як з новими авто, так і з автомобілями в стилі ретро.  Кожен автомобіль в грі повністю унікальний.  Управління ними чудово відчувається, тому ви швиденько зможете виділити плюси і мінуси різних транспортних засобів.  До деяких авто і зовсім доведеться звикати, а також миритися з негативними аспектами, які ті забезпечують процесу водіння.  Розробники спробували зробити управління якомога більш реалістичним, пильно попрацювавши над механіками - і у них це вийшло.  У кожної машини різний центр ваги, кожен агрегат поводиться по-іншому на тих, чи інших дорожніх ділянках.  При цьому перегинати з реалізмом автори не стали, так як складність гри була б надто висока.

У грі можна використовувати різне положення камери, але найефективнішим буде вид від першої особи.  Справа в тому, що спектр уваги тут невеликий, вам постійно доведеться утримувати увагу на дорозі перед собою, минаючи різного роду перешкоди.  Тут ми підходимо до однієї з основних фішок гри - системи руйнування.  Зіткнення вашого автомобіля з будь-якою перешкодою може виявитися загрозливим для подальшого заїзду.  Ви можете розбити фари, після чого вам доведеться їздити без світла в нічний час доби, а це, на хвилиночку, вкрай складне завдання.  Таким чином, їздити в DIRT Rally 2.0 потрібно не тільки швидко, але й обережно.  Ремонтувати автомобіль доводиться часто, так як за старою традицією ви постійно протискуєте кнопку руху вперед - в DIRT Rally 2.0 протискувати її доведеться не так часто.  На щастя, гра щедро винагороджує за перемоги, тому гріндити гроші тут не потрібно.  Щоб убезпечити себе від неприємних ситуацій на дорозі, радимо більше слухати штурмана, який на постійній основі повідомляє всі нюанси дорожніх шляхів.  Майбутні повороти і дорожні аспекти також відображаються на екрані.

Зчеплення з дорогою в грі виконано на вищому рівні.  Керованість автомобіля залежить від погодних умов, а також дорожнього покриття.  На гравії, наприклад, вашу машину буде кидати в різні боки, а на болотних ділянках і зовсім є шанс зависнути.  Будь-яке натискання на гальмо в DIRT Rally 2.0 провокує занос, відчутно зміщення центру маси - все це приправлено чудовим звуковими супроводом і секундами, які можуть вирішити долю всього заїзду.

 

Графіка

Графічний рівень DIRT Rally 2.0 - річ вельми спірна.  Від третьої особи гра виглядає добре, тоді як від першої ситуація кардинально погіршується.  При цьому варто відзначити, що графіка для гри такого плану не настільки важлива.  Тут найбільш важливі ігрові механіки - відточені і глибокі, вони приносять задоволення на постійній основі.  Візуальні ефекти опрацьовано непогано, деталізація автомобілів знаходиться на високому рівні, але «страждає» деталізація оточення.  Ситуація змінюється в режимі повтору - в ньому можна зробити чудові знімки для вашого робочого столу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для DIRT Rally 2.0 від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину компанії ARTLINE ви завжди зможете купити ігровий ПК.  Для швидкого знайомства з нашою продукцією ми рекомендуємо ознайомитися з чотирма комп'ютерами, підібраними під DIRT Rally 2.0.  Їх список наведено нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги Dirt Rally 2.0 для ПК

ARTLINE Gaming X39v51 – ігровий ПК із 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz). Укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 Ti (6 GB), а також 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4/2666 MHz). Файловий накопичувач SSD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Dirt Rally 2.0 для ПК

ARTLINE Overlord NEONv50 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 – 4.6 GHz) у прикольному корпусі ретро-футуризму. Укомплектований ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4/3200 Gaming). Файлові накопичувачі – SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

Ультра системні вимоги Dirt Rally 2.0 для ПК

ARTLINE Gaming X55WHITEv41 – ігровий ПК у білому корпусі QUBE SNOW. Зовнішні контури породжують бажання, але після близького знайомства з цією моделлю воно зростає в кілька разів, тому що тут встановлена відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), 6-ядерний процесор Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz). Є 32 гігабайти ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) і два накопичувачі: SSD (1 TB) і HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Dirt Rally 2.0 для ПК

ARTLINE Overlord X85v28Win - ігрова збірка з 12-ядерним процесором AMD Ryzen 9 5900X (3.7 - 4.8 GHz). Висока продуктивність – лише початок, адже геймінг тут не знає меж за рахунок відеокарти Nvidia GeForce RTX 4070 Ti (12 GB). Встановлено 32 гігабайти ОЗУ (DDR4/3200 Gaming). Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Які карти, крім вищезазначених, присутні в DIRT Rally 2.0?
  • США і Австралія.

 

  • Чи можна грати DIRT Rally 2.0 на кермі?
  • Так, звичайно.

 

  • Чи надають шини впливу на керованість автомобілем в DIRT Rally 2.0?
  • Так, і такий вплив дуже істотний.

 

  • Де купити DIRT Rally 2.0?
  • DIRT Rally 2.0 можна купити в офіційному магазині Steam