#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Deceit

Купити комп'ютер для Deceit

Deceit - комп'ютерна кооперативна гра в жанрі survival horror, розроблена студією Baseline в 2017 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Deceit
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Deceit
  5. Огляд гри Deceit
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Deceit від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Команда з шести чоловік потрапляє в закриту локацію, з якої їм необхідно вибратися. Двоє з них - заражені, що полюють на вцілілих вночі.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців. В Steam вона набрала більше 73 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Deceit

 

Системні вимоги Deceit нижчі за середні, але через слабку оптимізацію ми радимо купити ігрову збірку. Гра працює тільки на 64-розрядних операційних системах Windows, починаючи від Windows 7. Для нормальної роботи потрібне широкосмугове підключення до інтернету.

 

Мінімальні системні вимоги Deceit

  • Процесор: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 Ti
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Deceit

  • Процесор: Intel Core i5 / AMD Ryzen 5
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Deceit

 

Який процесор потрібен для Deceit

Для Deceit вибираємо 4-ядерний процесор, що працює на 4 або 8 потоків. Відмінним варіантом стануть чіпи від 2019 го року випуску: AMD Ryzen 3 3100 / Intel Core i3-10100F / AMD Ryzen 3 3300X.

 

Яка відеокарта потрібна для Deceit

Для Deceit можна використовувати відеокарту з 2 гігабайтами відеопам'яті, але ми рекомендуємо зупинитися на бюджетній ігровий відеокарті з 4 гігабайтами відеопам'яті. У список рекомендованих потрапили: Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX 5500 XT.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Deceit

Для Deceit можна обійтися 8 гігабайтами оперативної пам'яті. Щоб зменшити негативний вплив поганої оптимізації, встановіть SSD-диск.

 

 

Огляд гри Deceit

 

Атмосфера

Чи доводилося вам коли-небудь дивитися фільм «Скажені пси» Квентіна Тарантіно? У ньому кілька бандитів після невдалого пограбування банку намагаються з'ясувати, хто в команді миша. Місце дії в фільмі лише одне - величезний ангар, в якому з'ясовують стосунки грабіжники. Незважаючи на те, що фільм є справжнім шедевром і класикою кінематографа, його ідея не є новою. Вона використовується в відомій клубній грі «Мафія», в якій гравці розділяються на два табори, після чого намагаються вирахувати зловмисників (мафію), які вбивають вночі мирних жителів. За такою схемою знають гру Among Us, помилково вважаючи її однією з перших. Сьогодні ми познайомимо вас з грою, яка використовувала цю схему за рік до релізу Among Us. Її назва - Deceit.

Deceit це кооперативна гра в жанрі survival horror, де команді людей потрібно вижити в закритому просторі. На людей полюють монстри, мета яких - знищити всіх тих, хто вижив, і не дозволити їм втекти. Символом Deceit є білий кролик, який є прямим порівнянням з командою людей.

 

Геймплей

Спочатку Deceit може здатися досить заплутаною грою: велика карта, шість чоловік, що бігають з кімнати в кімнату, ряд незрозумілих предметів і непроглядна темрява, яка наступає після 90 секунд. Як вибратися з цього страшного місця і де знаходиться вихід? Що ж, про все по порядку.

До 2019 року Deceit виглядав зовсім інакше і мав у своєму розпорядженні інший наборір правил. У 2019 гра отримала глобальне оновлення, яке змінило правила і поліпшило її графічні властивості. Все починається за круглим столом, де перед кожним гравцем встановлений дисплей. Гра випадковим чином вибирає двох монстрів, висвітлюючи на екрані їх вид. Видів монстрів в Deceit чотири: експеримент, єті, перевертень, вампір. Два останніх платні, щоб їх отримати, потрібно купити спеціальні DLC. Монстри відрізняються характеристиками й уміннями, деякі з них крихкі, але сильні, інші - навпаки. У більшості випадків ви будете грати за класичну форму Жаху - саме так називаються монстри в цій грі. Після ви прокидаєтеся на підлозі з пістолетом в руках. Хто з вас заражений - невідомо, тому варто бути вкрай уважним. Днем у всіх гравців є єдиний чат. Перед тим, як шукати матч, рекомендуємо вибрати російськомовний сервер, щоб домогтися успіху в спілкуванні (українського, як завжди, немає). У грі є п'ять карт, мапи великі, тому їх потрібно добре вивчити. Тоді як люди займаються пошуком різних предметів, які допоможуть їм вижити, заражені відшукують пакети з кров'ю, щоб насититися. Робити це потрібно обережно, адже якщо вас помітять відразу ж відправлять на голосування і виженуть. В такому випадку шансів у команди монстрів поменшає.

Заражені також можуть підбирати різні предмети. Їх список невеликий: камера дозволяє оглушити чудовисько і сховатися; броня підвищує захист; смертельна ін'єкція вбиває; дослідницький набір дозволяє один раз перевірити гравця «на вошивість». Пакети з кров'ю потрібні для того, щоб заражені змогли набрати силу і перетворюватися на жах, знищуючи вцілілих в нічний час доби. Щоб втекти, потрібно протриматися три ночі, кожна з яких настає через певний відрізок часу.

Вночі заражені гравці здатні перетворюватися на Жах. Світло практично повністю зникає, а вцілілим потрібно знаходити генератори, після чого вставляти їх в роз'єми, щоб увімкнути світло. Після починається день і відкривається прохід в наступну зону. Чат у простих гравців пропадає, на відміну від гравців, що грають за монстрів - з бойовим товаришем ви можете будувати плани, а також придумувати відмазки. Найчастіше гравців вираховують не тільки за поганою якістю брехні, а й за дивакуватістю їхнього пересування - на підозрілих осіб можна почепити жучок.

Deceit вміє інтригувати і лякати. Граючи за людину, ви не раз кинете глину при зустрічі з монстром в темному коридорі. Але у вас є зброя, а у чудовиськ смужка ХП. Стримувати Жах можна низкою пострілів, хоч вбити мутанта неможливо. За цей час ваші тіммейти повинні постаратися знайти джерело світла і активувати його.

У грі дуже багато переможних тактик, які можна комбінувати. Граючи довше, ви зможете швидше справлятися з поставленим завданням, особливо якщо граєте в паті з друзями. Одиночна гра частенько може виявитися розчаруванням через поганий підбір гравців. Школярі в Deceit здатні заруїнити навіть найпростішу гру.

З мінусів варто виділити не надто хороший рівень оптимізації, малу кількість анімацій, тривіальний звуковий супровід. У грі є можливість обзаводититись косметикою, а також змінювати зовнішність ігрових персонажів.

 

Графіка

Deceit відрізняється слабким графічним рівнем. Варто зазначити, що до оновлення гра і зовсім виглядала як Half-Life 2, але розробникам вдалося підтягнути графіку. Проста фізика, зручне і зрозуміле управління, величезні карти і хороша атмосфера принесуть вам задоволення, як в грі за монстра, так і в грі за вцілілого.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Deceit від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину компанії ARTLINE ви завжди зможете купити хорошу ігрову збірку, яка дозволить вам грати в сучасні комп'ютерні ігри на максимальних графічних налаштуваннях. Нова лінійка відеокарт від Nvidia з серії RTX вже давно використовується нашими ПК. У списку нижче ми підібрали чотири ігрових комп'ютера, розмістивши їх за параметром продуктивності. Кожна збірка дозволить вам запустити Deceit на максимальних налаштуваннях графіки.

 

 

 

Стандартні системні вимоги Deceit для ПК

ARTLINE Gaming X39v25 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake. Обладнаний дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB) і 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Для зберігання великої кількості даних обладнаний двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Deceit для ПК

ARTLINE Gaming X51v10 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz), який ви могли побачити в попередньому ПК. Дана модель укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) - прекрасний варіант для сучасних ААА-ігор. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), обсяг фізичної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск).

 

Ультра системні вимоги Deceit для ПК

ARTLINE Gaming X66v10 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який відрізняється роботою на 12 потоків. Цей продуктивний чіп працює в парі з ігровою відеокартою AMD RX 580 ARMOR, на борту якої знаходиться 8 гігабайт відеопам'яті. Щоб підвищити параметр швидкодії був встановлений SSD-накопичувач на 240 гігабайт. Для зберігання більше файлової інформації ми встановили HDD-диск (1 терабайт). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

4К системні вимоги Deceit для ПК

ARTLINE Overlord ASMVv06 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz). Збірка обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з типом пам'яті GDDR6. GPU підтримує технологію трасування променів, покращуючи якість відбитків і тіней, а також DLSS 2.0. Щоб в роботі з програмним забезпеченням користувач відчував себе комфортно, ПК був укомплектований 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Встановлений накопичувач - SSD-диск (1 терабайт).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки гравців бере участь в Deceit?
  • 6 гравців.

 

  • Скільки раундів потрібно пройти, щоб виграти в Deceit?
  • 3 раунда (3 ночі).

 

  • Де купити Deceit?
  • В офіційному магазині Steam