#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Darkest Dungeon 2

Купити комп'ютер для Darkest Dungeon 2

Darkest Dungeon 2 – комп'ютерна гра в жанрі RPG / rougelike, розроблена студією Red Hook Studios у 2023 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Darkest Dungeon 2
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Darkest Dungeon 2
  5. Огляд гри Darkest Dungeon 2
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Darkest Dungeon 2 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Якась сила знову відроджує зло. Команда вже у зборі, а їхній шлях – це похмура дорога до високого пагорба.

Гра отримала позитивні відгуки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Darkest Dungeon 2

 

Системні вимоги Darkest Dungeon 2 дуже низькі, тому в гру зможе пограти будь-хто. Виникає відчуття, що з нею змогли б впоратися сучасні смартфони, до того ж важить проект лише 6 гігабайт. Працює на операційних системах Windows 10 та Windows 11.

 

Системні вимоги Darkest Dungeon 2

  • Процесор: AMD Athlon X4 / Intel Core i5-4460
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 950 / AMD Radeon R7 370
  • Операційна система: Windows 10 / 11

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Darkest Dungeon 2

 

Який процесор потрібний для Darkest Dungeon 2

За вікном 2023 рік. Виходить рушій Unreal Engine 5 і графічний рівень стрибає кудись у космос. Під проекти з такою графікою ми і підбиратимемо ПК, тому вам знадобиться 6- або 8-ядерний процесор. Одними з найяскравіших на сьогодні є моделі AMD Ryzen 5 5600 та Intel Core i5-12400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Darkest Dungeon 2

Ігрова відеокарта - найважливіший елемент ігрової збірки. Сьогодні багато ігор виходить із завищеними вимогами до кількості відеопам'яті, тому радимо зіграти на випередження та придбати AMD Radeon RX 6800 XT або Nvidia GeForce RTX 4060 Ti на 16 гігабайт.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Darkest Dungeon 2

Встановлюємо 16 гігабайт ОЗУ та SSD-накопичувач.

 

 

Огляд гри Darkest Dungeon 2

 

Атмосфера

Скільки людей, стільки смаків! У цьому житті кожен може знайти собі щось унікальне, знайти те, що принесе йому масу насолоди. Це «щось» може не сподобатися іншим, але чи хвилюватиме це поціновувача? Така історія стосується і відеоігор, жанровий різновид яких вражає. Іноді ігрова індустрія робить вкрай унікальні пропозиції і однією з таких є Darkest Dungeon 2.

У своїх колах Darkest Dungeon - це як Counter-Strike для любителів шутерів. Словосполучення «у своїх колах» використане не випадково, адже ті ж шанувальники шутерів з великою ймовірністю не захочуть грати в подібні ігри. По-перше – маємо рогалик, а рогалики, як відомо, люблять далеко не всі. По-друге, це дуже специфічна гра, яка нагадує карткові ігри. Незважаючи на її неординарність та автентичність, перша Darkest Dungeon зуміла набрати понад 100 тисяч позитивних рецензій у Steam за 7 років існування. Чим же так приваблює цей проект і чи варто розпочинати знайомство з другої частини?

Один з головних козирів Darkest Dungeon – чудовий художній стиль, який з першого погляду приковує до себе увагу. Це похмуре і навіть гротескне RPG, чий поринув у пітьму. Тутешня мальовка заслуговує на найвищі похвали. Вона трохи нагадує комікси, але в той же час пульсує серйозністю того, що відбувається. І не випадково, адже невідома сила знову пробуджує зло, а протистоїть йому невелика команда із гравцем на чолі.

 

Геймплей

Darkest Dungeon 2 зуміла піти далі оригіналу, покращити наявні елементи та механіки, а також урізноманітнити їх та додати нові. Ця гра – це подорож команди з чотирьох героїв темним світом. Кінцева мета – високий пагорб, у якому й живе зло. Ми не заглиблюватимемося в сюжетні деталі, оскільки варіацій тут дуже багато. Гра складається із п'яти актів, карта кожного генерується випадково. Виглядає вона як пряма з кількома розвилками, шляхи ми вибиратимемо, виходячи з наших вимог. Світом подорожуємо на кареті. Нею можна керувати, але робити це не обов'язково, тому що вона вміє їздити автопілотом. Тут проявляється вся краса похмурого світу Darkest Dungeon 2: від нескінченних полів кукурудзи до засніжених та холодних пагорбів. На диліжансі світить смолоскип – символ надії. Світло потрібно підтримувати, щоб не отримувати різних дебафів. Також карету доведеться ремонтувати час від часу (залежить від обраного вами шляху) та захищати від грабіжників. Випадкові події присутні.

На старті у нас чотири персонажі з різними вміннями, цілями та характерами. Пізніше відкривається ще 8 персонажів, більшість із яких перекочували сюди з першої частини. Герої мимоволі вибудовуватимуть між собою стосунки, але вплинути на них гравець може, хоч і не завжди. Від якості цих відносин залежить весь похід, тому це досить важлива механіка, на яку потрібно звертати левову частку уваги. Ми доїжджаємо до таверни, прокачуємось і хілимося, їдемо далі по точках інтересу, а в кінці нас чекає фінальний бос. По дорозі фармимо валюту – тут це свічки. Намагаємося боротися зі стресом, уникати негативних ефектів, будь-яких болячок, які можуть зірвати поїздку. Бої зі злом виглядають далеко не вражаюче, тому що тут покрокова бойова система без ізометричної камери. Персонажів потрібно розставляти грамотно, адже від розміщення залежить їхня ефективність. Хтось боєць далекого бою, хтось ближнього. Кожен персонаж має ряд скілів і сумку з предметами. Якщо ви грали в першу частину, в Darkest Dungeon 2 почуватиметеся як вдома, тому що бойова система не отримала якихось конкретних змін.

Загалом Darkest Dungeon 2 – це чудова подорож гротескним світом, який постійно хоче тебе вбити. Тут чудовий музичний супровід, а художній стиль і зовсім заслуговує на найвищі похвали. Гра не зайде всім, але може відкрити перед вами новий, інтригуючий світ.

 

Графіка

Графіка Darkest Dungeon 2 – це крута та якісна рисовка. Насправді графічних елементів тут мінімум, здебільшого стосуються вони лише диліжансу. Гра відрізняється великою кількістю механік та деталей, за якими до неї і приходять гравці. Графіка - це точно не про Darkest Dungeon 2.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Darkest Dungeon 2 від ARTLINE

 

Купити ігрову збірку ви завжди можете на сайті інтернет-магазину ARTLINE. Величезний вибір та найвища якість – це лише початок. У нашому асортименті можна загубитись, тому знайомство з ним рекомендуємо почати з чотирьох збірок.

 

 

Стандартні системні вимоги Darkest Dungeon 2 для ПК

ARTLINE Gaming X51v06 – ігровий ПК із 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz). Виконаний з LED-підсвічуванням, має систему охолодження, яку очолює кулер Tower. У збірці встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-диск на 480 гігабайт. Відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB).

 

Високі системні вимоги Darkest Dungeon 2 для ПК

ARTLINE Gaming HGWRTSv04 – ігровий ПК у корпусі QUBE STORM Custom. Комп'ютер укомплектований 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz). Встановлено два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), що підтримує Ray Tracing та DLSS.

 

Ультра системні вимоги Darkest Dungeon 2 для ПК

ARTLINE Overlord Neonv05 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) та ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB). Остання підтримує Ray Tracing, технологію DLSS та технологію Reflex, що дозволяє їй не лише демонструвати максимальну продуктивність, а й максимальну візуальну якість зображення. Разом із вищезазначеними компонентами працює 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming). Файлові сховища: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

4К системні вимоги Darkest Dungeon 2 для ПК

ARTLINE Overlord X99v59 - топовий ігровий комп'ютер з 24-ядерним процесором Intel Core i9-13900KF (3.0 - 5.8 GHz) з останнього покоління Intel. Це вкрай продуктивний чіп, можливості якого підвищує 32 гігабайти ОЗУ нового стандарту DDR5 (6000 Gaming). З графікою працює топова ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 4080 (16 GB), яка вийшла в 2023-му. Накопичувачі – два SSD по 1 терабайту.

Питання

+ Darkest Dungeon 2 є на мобільних пристроях?
Ні, гра вийшла лише на ПК
+ На якому двигуні розроблена Darkest Dungeon 2?
Гра створена на движку Unity
+ Де придбати Darkest Dungeon 2?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1940340/Darkest_Dungeon_II/