#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Counter Strike Global Offensive

Ігровий ПК для CS GO

Зміст:

  1. Про гру
  2. Системні вимоги ігрового ПК для CS GO
  3. Як підібрати оптимальний ПК для CS GO
  4. Витоки CS GO
  5. Атмосфера CS GO
  6. Геймплей CS GO
  7. Графіка CS GO
  8. Стандартні системні вимоги CS GO для ПК
  9. Високі системні вимоги CS GO для ПК
  10. Ультра системні вимоги CS GO для ПК
  11. 4К системні вимоги CS GO для ПК

 

Гра по праву вважається однією з найбільш популярних комп'ютерних ігор за всю історію. У 2020 році піковий онлайн гри нарахував понад 1 мільйон осіб.

Купить игровой компьютер для КС ГО

КС ГО – змагальна гра, в якій гравці діляться на дві команди: терористи і контр-терористи. Гра надає 5 онлайн-режимів: змагальний, звичайний, гонка озброєнь, знищення об'єкта, бій на смерть. В основному бій ведеться до останнього уцілілого, до розмінування бомби, або до того часу, поки не будуть врятовані заручники. Присутній і тренувальний режим у вигляді гри з ботами, в якому початківець може навчитися всіх базових ігрових хитрощів.    

CS GO, як і її попередник  Counter Strike: Source, розроблений на ігровому двигуні Source з вкрай гнучкою і модульною структурою від компанії Valve. Центральним надбанням двигуна є просунутий штучний інтелект, який без проблем кермує ботами. У деяких випадках він дозволяє ботам вчитися на власних помилках, стаючи все більш розумними і хитрими. Також варто відзначити, що двигун Source одним з перших використав складні шейдерні ефекти, які реалістично змінювали навколишній світ. Сьогодні гра очікує переходу на двигун наступного покоління  Source 2, який суттєво покращить все ігрові аспекти.

 

Системні вимоги ігрового ПК для Counter Strike Global Offensive

 

Counter Strike Global Offensive не є вимогливою до заліза грою. Як не крути, компанія Valve вміє робити вічні і доступні для всіх гри. Для того, щоб спокійно насолодитися грою на вашому ПК, вам достатньо середньостатистичного комп'ютера. Якщо ваш комп'ютер не зовсім відповідає рекомендованим вимогам CS, можуть довго завантажуватися рівні, через що ви пропустите декілька раундів.

 

 

Мінімальні системні вимоги CS GO

  • Процесор: Intel Core 2 Duo E6660 / AMD Phenom X3 8750
  • Оперативна пам'ять: 2 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 7600 GT / ATI Radeon X1600
  • Операційна система: Windows 7 і вище

Рекомендовані системні вимоги CS GO

  • Процесор: Intel Pentium Dual Core E5700 / AMD Phenom 8750
  • Оперативна пам'ять: 4 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 8800 / AMD Radeon HD 5670
  • Операційна система: Windows 10

 

Як підібрати оптимальний ПК для Counter Strike Global Offensive

 

Яка відеокарта потрібна для CS GO

Для того, щоб шпілити з друзями в КС: ГО вам знадобитися відеокарта з об'ємом відеопам'яті в 2 ГБ. Якщо ваші фінанси не надто великі, можете обійтися і 1 ГБ відеопам'яті, попередньо змінивши налаштування графіки на низькі.

Який процесор потрібен для CS GO

При виборі процесора для КС: ГО радимо вам звернути увагу на 4-ядерні варіанти, так як незабаром гра планує перейти на новий двигун, який буде більш вимогливим до системних параметрів.

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для CS GO

Для Counter Strike GO цілком підійде типовий HDD-накопичувач. Якщо ви хочете з'являтися на рівнях одним з перших, радимо обзавестися SSD-диском, але якщо для вас це не принципово, HDD зможе задовольнити ваші амбіції. Що стосується оперативної пам'яті, тут все просто - 4 ГБ. Планка може бути і старого формату DDR3, але, все ж, DDR4 буде куди краще.

 

Огляд гри Counter Strike Global Offensive

 

Витоки CS GO

cs истоки

Чи можете ви уявити, що на самому початку Counter Strike був невеликою модифікацією до гри Half-Life? Адже світ - кумедна штука, ніколи не знаєш, що може вирости з малого. Все почалося з двох розробників (Мін Лі і Джесс Кліфф), які спілкувалися один з одним через інтернет в 1999 році. Саме вони і створили перший CS, після чого (роком пізніше) компанія Valve придбала у них права на гру.

«Чесно кажучи, самі ми не зробили жодної карти для КС. Всі рівні були надіслані фанатами, і ми просто вибирали, що будемо залишати для релізу. Так що гру робили я, Джесс, і наше співтовариство».

Спочатку гра запускалася через клієнт Half-Life і версія її була 1.0. Після CS отримала власну повноцінність і розлетілася по всьому світу, ставши справжнім хітом. У 2003 році виходить одна з найпопулярніших і канонічних версій гри - Counter Strike 1.6. Розповідати про неї не має сенсу, адже кожен уже встиг намалювати в своїй голові Dust 2. У 2004 році світ побачила наступна частина гри, а саме - Counter Strike Source. Обновка зайшла не всім, тому безліч старих гравців продовжували рубатися в 1.6, називаючи Source НЕ канонічної грою. Але з часом все змінилося, і Source все таки увійшов в історію з високо піднятою головою. Наслідник цієї гри, CS: GO, побачив світ у 2012 році. Сьогодні дана гра вважається найпопулярнішим видом кіберспорту на нашій планеті.

 

 

Атмосфера CS GO

cs атмосфера

Counter Strike – це гра, яку неможливо забути. Кожна карта тут, як рідний дім, в якому ти знаєш напам'ять кожен куточок. Гра не відпускає тебе ні на хвилину, адже в ній повітрям плаває жорстка атмосфера змагання. Тут або ти, або тебе, і жодних проміжків!

 

Геймплей CS GO

cs геймплей

Геймплей Counter Strike ніколи не змінюється – в цьому і полягає одна з основних принад цієї гри. Скільки разів ти б не грав, все завжди до болю знайоме: 7355608, b44, b14 – чи не так? У той же час Counter Strike Global Offensive все ж спробував внести якісь зміни, а також приємні доповнення. Так що ж змінилося в порівнянні з 1.6 і Source? У грі з'явилися коктейлі Молотова і гранати-приманки, пістолет електрошокер, з'явилися нові пістолети і пістолети-автомати (P2000 / CZ75-AUTO / Tec-9 / Revolver R8), розширився асортимент дробовиків (MAG-7 / SAWED-OFF) і пістолетів-кулеметів (PP-Bison / MP5-SD), додали карабін M4A4, а також нові ножі. Але основне нововведення гри (яке Valve проробляє з більшістю своїх ігор) – це скіни для зброї, які можна отримати зі спеціальних кейсів. О так, дитинко, тепер кожен школяр випрошує грошей у мами на «Дух води» для Glock, «Полум'я» для Desert Eagle, або «Швидкісного звіра» для М16. Дана панацея CS: GO захопила розуми і бажання гравців по всьому світу, хоч насправді скіни всього лише перетворять зовнішність зброї, не вносячи жодних змін в його ефективність (fair play). Випадають з кейсів і ножі, і, мушу зізнатися, деякі з них дійсно ефектно виглядають.

Бажаєте дізнатись чому CS GO є найпопулярнішою грою на планеті? Переходьте на наш YouTube-канал!

Зміни вплинули і на карти. Навіть найпопулярніші локації, такі як «de_nuke», «de_inferno», «de_dust2», «de_train» змінилися не тільки з погляду графіки, але і з фізичного боку – подекуди з'явилися нові проходи, подекуди змістили bomb plant. Також варто відзначити і нові карти, які розробники піднесли до канонічних, додавши їх в стандартні режими гри. І, так, тепер пошук працює по-іншому: ви вибираєте один з режимів гри зі спеціальним набором карт. Окремо розробники виставили легендарний Dust_2 (якщо ви граєте в спрощеному режимі або в режимі бій на смерть). Таке нововведення не всім до душі, але у вас завжди є можливість вибору, який втілить ваші найкращі побажання в життя. З виходом Battleground в грі з'явився режим «королівської битви» під назвою «Небезпечна Зона» – забавна штукенція, яка відмінно вбиває ваш час.

Що стосується інтерфейсу, тут також все змінилося. Меню стало більш сучасним, більш просунутим і мінімалістичним. Також варто відзначити його зручність. Додалися маленькі фішки типу рангів і медалей. Гра з друзями стала простішою, так як тепер існують лобі і party. На головному екрані меню вас завжди чекає цікава анімація і новини світу Counter Strike – професійний підхід понад усе.

Механіки системи бою теж не втекли від метаморфоз. Якщо ви граєте в CS: GO перший раз, ви здивуєтеся, адже вас буде переслідувати почуття якоїсь новизни, як ніби ви ніколи і не грали в Контру. З'явилися Assist, геометрично-правильні відскоки гранат, прибрана випадкова стрільба затискачем, завдяки чому віддачу можна контролювати. Одне з головних нововведень – імбаланс, при виборі зброї, виключили. Вам більше не доведеться збирати тільки на М-ку і Калаш, так як кожна зброя тут має власні унікальні властивості і підходить під різні стилі ведення бою.

 

Графіка CS GO

cs графика

Графіка в КС: ГО змінилась на краще. Гра відповідає графічному рівню сучасних ігор в жанрі shooter, що не може не радувати. Деталізоване промальовування текстур з прикольними доповненнями у вигляді написів на стінах або півнів, що бродять вулицями de_italy тішить вкотре. Розробники додали безліч нових текстур, більшість з яких можна ламати, на відміну від попередніх частин серії. Кожна карта в грі має у своєму розпорядженні нові модельки терористів і спецназу. Кожна карта – повноцінна картина, максимально наближена до реалізму.

 

Цікаві відео про CS GO на нашому YouTube

 

 

Оптимальний ПК для Counter Strike Global Offensive від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE зацікавлена в тому, щоб ви могли насолоджуватися комп'ютерними іграми у всій красі. Забудьте про лаги і фризи з комп'ютерами від ARTLINE, адже придбати потужний ПК сьогодні – не означає продати одну з нирок. 

 

 

Стандартні системні вимоги для CS GO

ARTLINE Gaming X43v24Win - ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 - 4.2 GHz). Це збалансований комп'ютер із бюджетної категорії, який дозволить грати як у масові, так і у топові ігри. Для цього він має ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), яку часто називають народною. Об'єм ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4/3200 MHz), а обсяг фізичної пам'яті = 480 гігабайт (SSD).

 

Високі системні вимоги для CS GO

ARTLINE Gaming X43v28 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), яка підтримує Reflex. Жорсткі диски: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги для CS GO

ARTLINE Overlord CG10v11CS – ігрова збірка у корпусі QUBE STYLE у стилі CS GO. Укомплектована 4-ядерним процесором Intel Core i3-12100F (3.3 – 4.3 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz). У роботі використовує ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). Файли зберігає на двох накопичувачах: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

4К системні вимоги для CS GO

ARTLINE Gaming GT301v05 – ігровий персональний комп'ютер із 12-ядерним процесором Intel Core i7-12700KF (3.6 – 5.0 GHz). Це потужна ігрова збірка з новою Nvidia GeForce RTX 4060 Ti (8 GB). Побачите ви і 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3600 Gaming). Накопичувачі представлені двома дисками: SSD (1 ТБ) + HDD (2 ТБ).

 

 

Додаткову інформацію про грі CS GO можна прочитати в Wikipedia

Купити ліцензійну гру CS GO можна в Steam