#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Conquerors Blade

Купити комп'ютер для Conquerors Blade

Conquerors Blade - комп'ютерна гра в жанрі MMO RPG і стратегії в реальному часі, розроблена компанією Mail.ru в 2019 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Conquerors Blade
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Conquerors Blade
  5. Огляд гри Conquerors Blade
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Conquerors Blade від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Conquerors Blade переносить нас в Середньовіччя в особі генерала, що командує власним військом.

Гра отримала змішані відгуки від критиків і гравців. Розповсюджується по моделі free-to-play.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Conquerors Blade

 

Системні вимоги Conquerors Blade балансують між низькими і середніми. Гра не відрізняється хорошою оптимізацією, тому ми рекомендуємо використовувати для неї хороший геймерський ПК. Працює Conquerors Blade тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7. Необхідна підтримка DirectX 9.0 і 25 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Conquerors Blade

  • Процесор: Intel Core i5 (Quad Core)
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Conquerors Blade

  • Процесор: Intel Core i7
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Conquerors Blade

 

Який процесор потрібен для Conquerors Blade

Для Conquerors Blade вибираємо 6-ядерний процесор Intel Core i5-10600K з 10-го покоління Comet Lake. Для цієї гри такий чіп стане справжнім порятунком, до того ж він стане в нагоді для ігор з підтримкою DirectX 12, адже працює на 12 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для Conquerors Blade

Для Conquerors Blade вибираємо ігрову відеокарту на архітектурі Turing. Відмінним варіантом стане модель Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Conquerors Blade

Для цієї гри пропонуємо встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті. Накопичувач - SSD-диск.

 

 

Огляд гри Conquerors Blade

 

Атмосфера

Що приходить вам на думку, коли ви чуєте про Середньовіччя? Лицарі в сяючих обладунках, чарівні дами, про які барди складають пісні, королі і королеви в яскравих шатах на високих тронах? Або ж цей період асоціюється у вас з більш негативними речами, а також масовими битвами, в яких страшною смертю гинули люди? Обидва типи асоціацій вірні, але сьогодні ми опустимо середньовічну романтику, щоб розповісти вам про гру Conquerors Blade, яка перенесе вас з комп'ютерного крісла прямо на поле битви.

Conquerors Blade розробила відома компанія mail.ru, яка відрізняється настирливістю, створенням усіляких вірусів і низькосортних ігор. Говорити про неї не має сенсу, так як вона вже давно показала власне обличчя і викрила себе. Невже ці хлопці нарешті вирішили взятися за голову і створити дійсно хорошу гру? І так, і ні, але про все по порядку в розділі геймплей.

 

Геймплей

Conquerors Blade позиціонується як MMO RPG з відкритим світом, яке дуже сильно нагадує гру Mount and Blade. Спочатку ігрове співтовариство і зовсім думало, що меіл ру займається створенням третьої частини цієї легендарної гри, але незабаром розробники дали зрозуміти, що роблять власний, автентичний, за їхніми словами, продукт. В результаті вийшов симбіоз MaB з рядом нових ідей, в який дійсно можна грати.

Conquerors Blade переносить нас до Середньовіччя, не забезпечуючи сюжетом. Що це за світ, на якій території відбуваються битви - незрозуміло, адже в них беруть участь армії з усіх сторін світу. Тут ви побачите і європейських лицарів, і японських самураїв, і армію монголів - повний набір для абсолютної розваги. Нахил на історичність, про який стільки говорили розробники, тут вкрай умовний, адже відповідає реальному стану тільки обмундирування, озброєння і замки. Але Conquerors Blade не збирається розповідати захоплюючих історій, вона пропонує створювати їх власними руками.

Нашим головним героєм є військовий генерал. Під нашим командуванням є невелике військо, що складається з різних воїнів: пікінери, мечники, лучники, арбалетники, кавалерія, і т.д. Професія протагоніста залежить тільки від вас. Створивши персонажа, ви повинні займатися його прокачуванням, а також прокачуванням загону, але про це трохи пізніше.

Conquerors Blade захоплює своєю масовістю. Побачивши такий бій вперше, ви будете приємно вражені - величезна кількість воїнів б’ються один проти одного, створюючи справжню м'ясорубку. Ваш герой має ряд умінь, та й взагалі він дуже крутий, ось тільки без війська ви приречете себе на швидку смерть. Головною особливістю гри є управління своїми загонами. Воно здійснюється за допомогою декількох кнопок, вивчити які не складе труднощів навіть двієчнику з останньої парти. Залежно від того, як ви керуєте своїми загонами, доля визначить живий ти чи ні. Тактична сторона в цій грі виражені дуже добре. Загонам потрібно буде вивчати різні типи побудов, які ефективні в тих чи інших випадках. Наприклад, якщо ви хочете зменшити втрати при облозі замку, вивчіть побудову «Черепаха». Якщо ж воюєте в відкритому полі, прекрасним варіантом стане «Натиск». Команди віддаються в режимі реального часу, ви супроводжуєте власне військо і приймаєте активну участь в битві. Також ви будете роздавати вказівки лучникам і кавалерії, що дозволить вам здійснювати хитрі і розумні маневри. У плані тактики гра дійсно заслуговує на увагу.

А ось в плані бойової системи Conquerors Blade не демонструє нічого нового. Кілька активних умінь, удар, блок і перекат - ось і все, що гра здатна вам запропонувати. Видовищність того, що відбувається втрачається вже після десятої години гри. Починаєш помічати малу кількість анімацій, тупість штучного інтелекту, незграбність всіх рухів. Іноді воїни із задніх рядів просто ходять туди-сюди замість того, щоб приймати хоч якусь участь в битві. Вкрай важливе і обмундирування вашого війська, адже гра розрахована на багато користувачів, до того ж free-to-play, а це значить - вірно, грінд. Гріндити в Conquerors Blade доведеться довго і, здається, доведеться завжди, адже покращувати ми будемо дуже багато різних аспектів. Вкачувати доведеться очки честі для відкриття нових підрозділів і посилення старих; очки досвіду керування підрозділом для відкриття нових форм побудови; доведеться добувати ресурси для крафта; підвищувати рівень свого персонажа. Без нормальної прокачки ви не будете проблемою для інших, більш досвідчених гравців, які лише за допомогою лучників зможуть позбавити вас війська.

На допомогу приходять мікротранзакції - а як ти хотів, це ж меіл ру! За реальні бабки можна купити прискорення прокачування, а також персонажів і різну косметику. Внутрішньо ігрову валюту теж можна купувати за WMZ, так що не дивуйтеся так званим «нагібаторам».

Вище ми називали Conquerors Blade стратегію в реальному часі, і не помилилися ні в одному слові. Безпечна зона міст невелика, вам постійно доводиться йти в походи за ресурсами за стіни замку. Виглядає це в точності як в Mount and Blade, хоч розробники заперечують таку схожість. Тут і починається карнавал - вільний ПК ніхто не відміняв! Як тільки ви нафармите ресурсів, на шляху обов'язково зустрінеться молодчик, який захоче вас нагнути. Так найпростіша вилазка може не збагатити вас, а навпаки зробити банкрутом, адже для відновлення вашого війська знадобиться багато фінансових коштів.

Міста в грі виглядають непогано, але не оригінально. Всі вони лише злегка відрізняються дизайном, в усьому іншому це мертві точки з NPC. Їзда верхи залишає багато запитань, як і графічний рівень Conquerors Blade, про який ми поговоримо нижче.

 

Графіка

Якщо не придивлятися, Conquerors Blade виглядає доволі непогано. Величезна кількість солдатів рубають один одного, одні стріляють зі стін, інші на ці стіни лізуть - начебто нічого. Але коли придивляєшся в ці убогі текстури, кров так і б'є струмком з очей - мило мильне, вибачте за тавтологію. Гра намагається виправити ситуацію непоганим освітленням, але низький рівень деталізації і погані погодні ефекти роблять тільки гірше. Більш того, вона не відрізняється хорошою оптимізацією. Велика кількість персонажів створює серйозне навантаження на процесор, тому рекомендуємо обзавестися як мінімум 6-ядерним чіпом.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Conquerors Blade від ARTLINE

 

Запускати ігри на максимальних графічних налаштуваннях дозволить вам ігрова збірка від ARTLINE. У нашому асортименті ви побачите більш ніж 800 ігрових збірок з різними можливостями по продуктивності, тому, щоб ви не «загубилися» серед такої великої кількості, ми підібрали кілька під Conquerors Blade.

 

 

Стандартні системні вимоги Conquerors Blade для ПК

ARTLINE Gaming X31v19 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), який працює на 8 потоків, реалізуючи технологію Hyper-Threading. Збірка включає ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) і 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Встановлено два накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Conquerors Blade для ПК

ARTLINE Gaming X45v20 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) в корпусі QUBE BREEZE. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB) з типом пам'яті GDDR6. Щоб користувач не відчував брак фізичної пам'яті, встановлено два накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Кількість пам'яті оперативної становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги Conquerors Blade для ПК

ARTLINE Gaming X55v19 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE BREEZE з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Модель обладнана відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) і 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Обсяг постійної пам'яті визначено двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Conquerors Blade для ПК

ARTLINE Gaming X90v06 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i9-9900KF (3.6 - 5.0 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake від Intel. Модель розроблена в корпусі QUBE WIZARD, обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB). Накопичувач - 1-терабайтний SSD-диск, обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки видів битв в Conquerors Blade?
  • У грі п'ять видів битв.

 

  • Чи є клани в Conquerors Blade?
  • Так.

 

  • Де купити Conquerors Blade?
  • Гра розповсюджується по безкоштовній моделі free-to-play. Завантажити її можна в Steam