#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Absolver

Купити комп'ютер для Absolver

Absolver - комп'ютерна гра в жанрі fighting, action-adventure, розроблена французькою студією Sloclap в 2017 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Absolver
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Absolver
  5. Огляд гри Absolver
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Absolver від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Велика країна Адал поступово розпадається. Їй потрібні нові захисники, іменовані абзолверами. Щоб стати таким, вам потрібно пройти довгу подорож майстра бойових мистецтв.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців. Її продажі перевищили 250 тисяч копій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Absolver

 

Системні вимоги Absolver низькі, але ми рекомендуємо обзавестися хорошим ігровим ПК для цієї гри. Причина - просадки FPS і баги, які можуть призводити до критичних помилок. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 8. Займає 11 гігабайт вільного простору.

 

Мінімальні системні вимоги Absolver

  • Процесор: Intel Core i7-950 / AMD Phenom II X4 965
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 480 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 8 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Absolver

  • Процесор: Intel Core i5-4670K / AMD FX-8320
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 380
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Absolver

 

Який процесор потрібен для Absolver

Для Absolver вистачить 4-ядерного процесора з підтримкою технології Turbo Boost. Рекомендуємо звернути увагу на модель AMD Ryzen 3 3300X, чий реліз відбувся в 2020-му році.

 

Яка відеокарта потрібна для Absolver

Для Absolver вибираємо відеокарту з ігрового сегменту. Бюджетний варіант - Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті, варіант із середньою вартістю - Nvidia GeForce RTX 2060 з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Незважаючи на кількість пам'яті, продуктивність між даними GPU сильно відрізняється. Пам'ятайте, обсяг пам'яті є всього лише орієнтиром і не надає істотного впливу на рівень продуктивності.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Absolver

Для Absolver досить 8 гігабайт ОЗУ стандарту DDR4. Щоб гра працювала коректно, рекомендуємо встановити SSD-диск.

 

 

Огляд гри Absolver

 

Атмосфера

Скільки файтингів у відкритому світі відомо вам? Які з них ви можете виділити і порадити своїм товаришам для гарного проведення часу? Адже тепер для спільної гри не потрібно два геймпада і один дисплей - досить лише інтернет-з'єднання і трохи вільного часу. Якщо ви давно шукали якісний файтинг в open world, ми познайомимо вас з Absolver, грою від невеликої французької студії, чий реліз відбувся в 2017 році.

Absolver - це глибока сукупність безлічі ігрових жанрів. Крім двох основних, в грі можна виділити RPG і souls-like - останній і зовсім займається вибудовуванням всього «фундаменту». Ми потрапляємо в вигадану країну Адал, кращі роки якої минули. Щоб вона не зникла зовсім, знадобляться абзолвери - майстри бойових мистецтв, здатні її захистити. Щоб стати абзолвером вам доведеться здійснити довгу подорож в центр Адалу, попутно борючись з іншими бійцями. Тільки шляхом перемог і помилок ви зможете стати справжнім абзолвером. І навіть смерть не може зупинити вас - кожен боєць володіє магічною маскою, яка захищає від голоду, спраги, смерті. Нескінченне число спроб - яскрава демонстрація правила easy to learn, hard to master.

 

Геймплей

Absolver - незвичайний файтинг. Це гра, яка надає гравцеві широкий набір інструментів, незліченну кількість можливостей, величезну кількість опонентів, на яких ми зможемо тренуватися. За сюжетом гри, який тут практично відсутній, ми повинні дійти до центру Адалу, щоб стати справжнім абзолвером. У грі є великий відкритий світ з великою кількістю різнотипних супротивників і босів. Світ відкритий тільки умовно, так як насправді гравець може йти до мети одним з трьох шляхів: підземелля, земля, гірські стежки. Іноді бої з противниками можна опустити, але робити так не рекомендується, адже гра використовує дуже цікаву механіку накопичення бойового досвіду. Працює вона у такий спосіб: щоб вивчати нові прийоми, вам потрібно захищатися від них. Без жартів, така модель виглядає вельми цікаво, до того ж дозволяє завчити анімації атаки, що відкидає твій улюблений грінд. Чим більше ви воюєте, тим більше вмітиме ваш персонаж, а ви краще читатимете свого суперника.

У грі дуже добре продумана бойова система. Тут так багато прийомів і комбінацій, що голова йде обертом! У кожного персонажа є чотири стійки, залежні від положення корпуса. Їх доведеться комбінувати в бою, щоб не пропускати удари, а також їх наносити. Блок в Absolver можна пробити тільки комбінаціями сильних ударів або в момент закінчення запасу витривалості. Кожна стійка складається з трьох ударних слотів, з яких можна створювати комбо. Варіантів ударів тут дуже багато, для перерахування всіх потрібно безліч вашого часу.

Крім вищесказаного, в грі є кілька бойових стилів на вибір. Тут все як завжди, лише з невеликими інноваціями: сила, спритність, контратака. Пізніше гра дозволяє відкрити додатковий стиль, за допомогою якого ви зможете балансувати атаку з захистом. Вибравши стиль, ви вибираєте потрібну вам колоду прийомів. Взяти все не вийде, так як вона складається з певної кількості комірок. Також в грі є зброя, яка також забезпечує вас новими ударами і прийомами. Зброї в грі вистачає, що додає варіативності в величезний список можливостей. Думаєте, це все? А ось і ні, так як тут є і броня! Броня ділиться на різні категорії, додає потрібних характеристик і взагалі виступає вкрай важливою річчю. Важка броня, до прикладу, сковує ваші рухи, але дає більший захист, тоді як легка дозволяє повторювати трюки з «Убити Білла». Останнє - магія осколків. Це магічні вміння, які також вносять ще більше різноманітності в геймплей.

Ознайомившись з усім вищезазначеним, ви встигли заплутатися. Ще б пак! Absolver розрахована на людей, які будуть відводити їй силу-силенну часу, поступово вивчаючи і комбінуючи все вищеперелічене. В результаті їх чекає чудовий результат і справжня гордість. Дана гра не з числа проходняків для фану, тут потрібен не тільки скіл і прокачка, а й відмінна реакція. Без неї в Absolver нікуди.

Але не варто вважати дане творіння надто жорстким. У безлічі аспектів Absolver підлаштовується під гравця, дозволяючи домагатися успіху поступово. По-перше, ви ніколи не зможете зайти в місце, де рівень ботів буде занадто високим. Гра завжди підбирає противників під вас, а також дозволяє знищувати їх разом з друзями. На просторих локаціях ви знайдете і інших гравців, які можуть стати як вашими друзями, так і вашими противниками. Найцікавіше в тому, що в грі немає голосового чату і домовитися з потенційним ворогом можна тільки за допомогою невеликого набору жестів. Битви з реальними гравцями радикально відрізняються від боїв з ботами. Яким би не був інтелект у ШІ, людина має свідомість, що дорожче будь-яких технологічних інновацій.

Що ж буде коли ви пройдете до кінця 6-годинну сюжетну компанію? Відповідь - нічого. У цьому принадність і прокляття Absolver, яка розрахована на нескінченний мордобій з іншими гравцями і ботами. У цьому місці гра успадковує традиційність файтингів, грають в які для того, щоб грати - перемога над противником на першому місці!

 

Графіка

Absolver отримала милу мальовану графіку. Незважаючи на те, що в грі представлений дефолтний світ, локації виглядають дуже красиво і райдужно. Тут велика кількість фарб, високий рівень динаміки, величезна кількість різної косметики і досить непогане освітлення. З негативних аспектів можна виділити злегка мильне зображення з геометричними помилками - іноді текстури залазять в текстури, або проглядаються через стіни. Також у вас можуть бути проблеми з пошуком матчів, якщо час на вашому комп'ютері не встановлено на Європу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Absolver від ARTLINE

 

Іноді довгі очікування релізу гри не компенсуються її роботою. Лаги, просадки FPS, критичні помилки - все це часті, але небажані супутники, з якими потрібно прощатися. Для цього використовуйте ігрову збірку від ARTLINE. Гра на максимальних налаштуваннях - це те, що ми пропонуємо.

 

 

 

Стандартні системні вимоги Absolver для ПК

ARTLINE Gaming X45v14 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Комп'ютер обладнаний 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666) і HDD-накопичувачем на 1 терабайт фізичної пам'яті. Виконана модель в корпусі QUBE.

 

Високі системні вимоги Absolver для ПК

ARTLINE Gaming X35v26 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz), реліз якого відбувся в 2020-му році. Чіп працює в парі з ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), яка увійшла в наші рекомендації вище. Для зберігання файлових даних представлений SSD-накопичувач (480 гігабайт). Кількість ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги Absolver для ПК

ARTLINE Gaming X53v24 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz), вихід якого відбувся в 2021-му році. Чіп відноситься до 11-го покоління Rocket Lake від компанії Intel, працює на 12 потоків. Встановлена відеокарта - Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою retracing і DLSS 2.0. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming), обсяг фізичної пам'яті - 1 TB (SSD-диск).

 

4К системні вимоги Absolver для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv03 - новинка від компанії ARTLINE в елегантному корпусі QUBE GRIFFIN в центрі якого красується золотий дракон. Ця геймерська збірка з мілімалістічним дизайном обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6), а також 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 - 4.8 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Щоб поліпшити систему охолодження був встановлений збільшений радіатор, за охолодження центрального процесора відповідає кулер MAG CoreLiquid 240R. Об'єм оперативної пам'яті складає 16 гігабайт (DDR4 / 3000 Gaming). Кількість постійної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чому не знаходить матчі в Absolver?
  • Встановіть на комп'ютері європейський часовий пояс.

 

  • Скільки бойових стилів в Absolver?
  • У грі чотири бойових стилі.

 

  • Як підвищити FPS в Absolver?
  • Обзавестися ігровим ПК від ARTLINE.

 

  • Де купити Absolver?
  • В офіційному магазині Steam