#3d-pechat

Порівняння Creality Ender 3 V3 та Ender 3 V3 KE (Частина 2)

Порівняння Creality Ender 3 V3 та Ender 3 V3 KE (Частина 2)

Минулого разу ми розглянули подібності та відмінності між Creality Ender 3 V3 та Ender 3 V3 KE торкнувшись різних складових. Зараз давайте познайомимося з дизайном обох машин, а також дамо відповідь на головне питання: який з цих 3D-принтерів вибрати?

 

 

Зміст:

 

  1. Дизайн
  2. Який 3D-принтер вибрати?
  3. Де можна придбати 3D-принтер?

 

 

Дизайн

 

Загалом, Creality Ender 3 V3 і Ender 3 V3 KE мають схожу базову конструкцію, характерну для більшості споживчих 3D-принтерів. Друкована платформа переміщається вперед та назад по осі Y, а каретка X рухається вздовж порталу. Портал піднімається прямою Z за допомогою двох вертикальних опор. Однак зовнішній вигляд двох принтерів значно різниться. Ender 3 V3 KE має стильніший дизайн, що приховує безліч проводів і механізмів, видимих на старіших моделях. Дисплей прикріплений до правого боку принтера, що забезпечує легкий доступ до нього, хоча це збільшує ширину пристрою. Котушка з ниткою розміщується у верхній частині машини. Більшість країв гладкі або вигнуті, що надає принтеру більш естетичного вигляду, незважаючи на те що більшість деталей корпусу виконані з пластику.

З іншого боку, Ender 3 V3 представляє новий алюмінієвий дизайн, який виглядає чистішим і сучаснішим, ніж у інших принтерів Ender 3. Він виглядає преміальнішим, ніж чорний пластик, що використовується в більшості машин Creality. Основа та вертикальні опори виконані з литого під тиском алюмінію, який одночасно міцний та привабливий.

Дисплей Ender 3 V3 встановлений на передній панелі принтера, проте котушка з ниткою розташована праворуч. Це означає, що Ender 3 V3 займає менше вертикального простору ніж Ender 3 V3 KE. Обидві машини мають відмінний дизайн. Однак, якщо зовнішній вигляд важливий для вас, Ender 3 V3 виграє в цій категорії.

 

 

Який 3D-принтер вибрати?

 

Оскільки Creality Ender 3 V3 є топовим апаратом серії V3, а Ender 3 V3 KE - моделлю середнього класу, ці два 3D-принтери мають досить схожий набір функцій. Є кілька областей, в яких Ender 3 V3 дійсно виглядає краще за KE, наприклад, його фізичний дизайн, швидкозмінне сопло і вищу швидкість друку. Єдиний реальний недолік Ender 3 V3 полягає в тому, що в деяких випадках його покращення можуть додати більшої складності, ніж користі. Наприклад, система руху CoreXZ складна, але не приносить явної користі, а конструкція швидкозмінних насадок, хоч і зручна, ускладнює пошук сопел.

З іншого боку, Creality Ender 3 V3 KE надає майже всі найважливіші функції. Завдяки тій же прошивці Klipper, можливості підключення до Wi-Fi і матеріальної підтримки, а також практично такої ж швидкості друку, як Ender 3 V3, Ender 3 V3 KE є неперевершеним рішенням в області 3D-друку. Це відмінна машина і вона дасть більше вигоди, ніж Ender 3 V3.

 

 

Де можна придбати 3D-принтер?

 

У магазині Артлайн ви знайдете чудові 3D-принтери для втілення ваших творчих ідей у реальність. Наші фахівці завжди готові допомогти зробити правильний вибір та підібрати потрібний товар. Крім того, в магазині Артлайн представлено величезний асортимент матеріалів для друку, щоб ви могли реалізувати будь-які проекти.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Які відмінності у дизайні між Creality Ender 3 V3 та Ender 3 V3 KE?
Creality Ender 3 V3 має більш сучасний алюмінієвий дизайн, в той час як Ender 3 V3 KE зберігає більш традиційний зовнішній вигляд із пластиковими деталями.
+ Які основні відмінності у продуктивності друку між Ender 3 V3 та Ender 3 V3 KE?
Ender 3 V3 забезпечує трохи більшу швидкість друку та прискорення порівняно з Ender 3 V3 KE, що може впливати на загальний час роботи та продуктивність.
+ Які функції автоматичного калібрування та вирівнювання доступні для кожної з цих моделей?
Обидві моделі оснащені функціями автоматичного вирівнювання станини та калібрування зміщення по осі Z, але використовують різні типи датчиків для цього.