#3d-pechat

Огляд Creality CR-Scan Ferret

Огляд Creality CR-Scan Ferret

Пристрій Creality CR-Scan Ferret є портативним 3D-сканером. Він базується на потужному обчислювальному чіпі, сумісному зі смартфоном. Це дозволяє проводити процес сканування у будь-якому доступному місці.

Розробники значно покращили можливості Creality CR-Scan Ferret. Це компактний апарат. Він має всі ті функції, які принесли успіх першим 3D-сканерам компанії. У новій версії користувачам пропонується оновлений мобільний додаток. Цей софт розроблявся з упором те що, щоб зробити робочий процес простішим у всіх сферах діяльності. У користувачів з'являється можливість підключати апарат до свого смартфона та захоплювати практично будь-які 3D-об'єкти.

Такий функціонал дозволяє любителям та професіоналам працювати з високоточним 3D-скануванням. Розробники намагалися запропонувати клієнтам продукт, який відрізнятиметься зручним використанням та портативністю.

 

 

Зміст:

 

  1. Особливості Creality CR-Scan Ferret
  2. Високопродуктивний сканер
  3. Захоплення більшого розміру за допомогою дворежимного сканування
  4. Відобразіть реальний світ завдяки повнокольоровому скануванню
  5. Сканування на вулиці
  6. Компактний дизайн
  7. Де можна придбати 3D-сканер Creality CR-Scan Ferret?

 

 

Особливості Creality CR-Scan Ferret

 

Високопродуктивний сканер

Відмінною рисою апарату є наявність спеціального чіпа ASIC. Він відповідає за обчислення глибини. Завдяки такій опції забезпечується глибока обробка картинки, швидкість роботи складає 60 к/с. Це вдесятеро швидше, ніж швидкість звичайних чіпів. Тому клієнти можуть впевнено використовувати ASIC, оскільки компанія гарантує підтримку сканування до 30 к/с із метою швидкого отримання результату. Додатковими перевагами цієї опції є знижене енергоспоживання та зменшене робоче навантаження.

 

 

Захоплення більшого розміру за допомогою дворежимного сканування

Пристрій здатний функціонувати в декількох режимах роботи, наприклад, широкий діапазон, висока точність. Вибирати відповідний режим можна залежно від наявних завдань та потреб.

Тут користувачі можуть оперативно працювати із великими об'єктами. Якщо вас цікавить діапазон захоплення, то його параметри становлять до 560x820 мм. Це дозволяє виконувати сканування великої площі. Користувачі можуть регулювати відстань для різних об'єктів.

 

 

Замість маркетів у 3D-принтері CR-Scan Ferret застосовується візуальне відстеження. Це дозволяє зручно та швидко його застосовувати залежно від розмірів об'єкта. Робочий процес проводиться автоматично.

 

 

Відобразіть реальний світ завдяки повнокольоровому скануванню

Апарат можна застосовувати для отримання реалістичного ефекту. Для цього 3D-сканер оснащений потужною камерою та має всі необхідні можливості. Сама камера відрізняється підвищеною роздільною здатністю. Це дозволяє захоплювати повноцінні текстури, після чого вони накладаються на 3D-модель. У результаті користувачам вдається отримати чудові кольорові скани. Ferret дозволяє сканувати яскраві кольори реального світу.

 

 

Сканування на вулиці

Іншим моделям 3D-сканерів важко вирішувати завдання на прямому сонячному кольорі, тому їх використовують в контрольованому середовищі або у темряві. Пристрій демонструє чудові результати на вулиці при яскравому світлі сонця.

 

 

Компактний дизайн

Якщо провести порівняння з аналогами, цей апарат набагато легше і менше. Його вага становить лише 105 грам. Користувачам зручно його завжди носити із собою для виконання необхідних робіт. Його також можна без проблем покласти у портфель чи кишеню. Він практично не займає місце.

Для активації 3D-сканера його достатньо встановити на підставку та виконати синхронізацію зі смартфоном. Після цього користувач зможе проводити сканування і бачити отримані результати. Ще однією перевагою пристрою стало низьке енергоспоживання, що дорівнює 5 В. Його можна приєднати навіть від смартфона.

 

 

Де можна придбати 3D-сканер Creality CR-Scan Ferret

 

Користувачі можуть придбати такий пристрій в інтернет-магазині Артлайн. У каталозі ресурсу пропонується детальний опис та технічні характеристики. Вирішити додаткові питання можна з менеджерами технічної підтримки. У результаті ви отримаєте якісну багатофункціональну машину для вирішення своїх питань.

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ З якими мобільними гаджетами працює цей 3D-сканер?
Ваш пристрій можна синхронізувати з пристроями на Android та iOS.
+ Скільки важить Creality CR-Scan Ferret?
Вага пристрою становить 105 грам.
+ Який крок точності цього 3D-принтера?
Точність апарата дорівнює 0.1 мм.