#komplektuyushchie

Найкращі зовнішні SSD 2024 року

Найкращі зовнішні SSD 2024 року

SSD є найпоширенішим варіантом накопичувача, на якому можна успішно зберігати інформацію. На такі диски користувачі записують великі файлові бібліотеки. SSD знайшли застосування у комп'ютерах, планшетах, смартфонах. Кращі SSD також використовують для зберігання резервних копій для різних програм і систем. При виникненні збою ви зможете запустити програму з цього диска. На даний момент SSD буде кращим вибором, ніж HDD.

Ми вирішили допомогти вам у виборі відповідного портативного накопичувача. Для цього ми протестували велику кількість зовнішніх SSD і склали рейтинг найкращих моделей. Сюди ж ми додали найкращий HDD. Якщо вам потрібен диск для комп'ютера, можете вивчити даний рейтинг і підібрати відповідний варіант.

 

 

Зміст:

 

  1. SanDisk Extreme 1TB
  2. Kingston XS2000
  3. Kingston SXS1000
  4. HP P900
  5. Seagate 1TB USB 3.0 External Black
  6. ADATA SD810
  7. Lexar SL200
  8. Як зробити свій зовнішній SSD?
  9. Де можна придбати найкращі зовнішні SSD 2024 року?

 

 

SanDisk Extreme 1TB

 

SSD диск SanDisk Extreme 1TB USB-C є найкращою моделлю у нашому рейтингу. Користувачі отримують доступ до всебічної стабільності та продуктивності. Це надійний накопичувач, який функціонує через USB-C інтерфейс. У нього практично немає недоліків.

SanDisk Extreme є універсальним зовнішнім SSD. Для підвищення рівня безпеки в ньому використовується апаратне шифрування AES. У тестах ми помітили хорошу загальну продуктивність. Це стосується швидкості запису та читання. Працює SSD швидко та стабільно. Диск базується на надійній платформі, яка є ідеальною для портативного застосування.

Корпус має захист від води, пилу та падінь. Це дозволить в екстремальних умовах забезпечити збереження інформації. Якщо вас цікавить висока продуктивність та портативність, то SanDisk Extreme буде найкращим варіантом.

 

 

Kingston XS2000

 

SSD Kingston XS2000 4TB USB 3.2 є привабливим варіантом для користувачів за рахунок великого обсягу. У цьому сучасному зовнішньому SSD відмінно поєднуються передові технології та стильний дизайн. Єдиний його недолік у тому, що він ковзає по столу.

Компанія має солідну репутацію. 4TB пам'яті буде достатньо, щоб розмістити всю необхідну інформацію та забезпечити її безпеку. Ще варто відзначити ударостійкий корпус, що гарантує захист записаної інформації. Ступінь захисту даного SSD IP55, чого буде достатньо для ефективного захисту від вологи та пилу. Це необхідно користувачам, які часто працюватимуть з накопичувачами під час подорожей.

Завдяки легкій конструкції його можна всюди возити із собою. Доступ до записаної інформації надшвидкий. Швидкість зчитування та запису складає 2000 MB/s. Цей зовнішній SSD вибирають користувачі, яким потрібно працювати з великим обсягом інформації.

 

 

Kingston SXS1000

 

SSD диск Kingston SXS1000 Black 1TB Portable USB ні в чому не поступається іншим брендам. Швидкість зчитування складає 1050 МБ/с. Є аналогічна модель 2TB. До недоліків можна віднести нагрів під час тривалого запису.

Багато користувачів недооцінюють можливості дисків Kingston. Дана компанія пропонує клієнтам продукти, які можуть вразити своєю якістю та продуктивністю. SXS1000 пропонує стабільну пікову швидкість 1050 МБ/с. Якщо вам потрібно швидко перенести великий масив інформації, то дана модель буде оптимальним варіантом.

Завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 2 забезпечується сумісність із застарілими пристроями. Цей диск без проблем функціонуватиме з більшістю комп'ютерів. Це не тільки надійний SSD, а й вишуканий аксесуар.

 

 

HP P900

SSD диск HP P900 512GB USB Type-C відноситься до категорії професійних SSD. У нього міцний та компактний корпус та висока продуктивність. Недоліком є його обсяг – лише 512GB.

Якщо вам необхідно працювати з великими бібліотеками, роз'єм USB 3.2 Gen 2x2 дозволить скористатися всіма перевагами диска. Цей диск інноваційний, оскільки створений для ефектної передачі та зберігання даних. SSD є універсальним, оскільки сумісний із пристроями, що підтримують інтерфейс Type-C.

Якщо ви часто подорожуєте, компактні розміри P900 будуть для вас важливим плюсом. Його корпус відрізняється стійкістю до ударів та вібрації. Навіть при активному використанні файли будуть у безпеці. За допомогою диска можна розширити сховище ноутбука або використовувати для зберігання мультимедійних файлів.

 

 

Seagate 1TB USB 3.0 External Black

 

Seagate 1TB USB 3.0 External Black – це єдиний HDD у нашому рейтингу. Диск є простим у використанні та має міцну конструкцію. Ще можна відзначити високу послідовну продуктивність. Для цього класу недоліків у нього немає.

Враховуючи становище на ринку та популярність SSD, цей диск відрізняється простотою у використанні. Він буде універсальним супутником користувача під час подорожей. Цей Seagate сумісний з Мас та Windows, тому користувач може не турбуватися про сумісність. Додаткове живлення для нього не потрібно, що робить вибір ідеальним. Користувачі можуть бути впевнені у безпеці своїх даних, оскільки клієнтам пропонується послуга Rescue Data Recovery для відновлення інформації.

 

 

ADATA SD810

 

SSD диск ADATA SD810 1TB USB 3.2 – це найзручніший та найбезпечніший диск. До його переваг належить приваблива естетика та висока швидкість запису даних.

SD810 є дуже цікавим зовнішнім накопичувачем. Він має елегантний дизайн, який відповідає високим стандартам. Висока швидкість передачі даних забезпечується завдяки USB 3.2 Gen2 x2. Якщо подивитися на швидкість читання та запису, то вона сягає 2000 MB/s.

Цей SSD знайшов широке застосування разом із новими ігровими консолями. Користувачі вибирають SD810 як швидкий і надійний накопичувач для мультимедійних файлів та ігор.

 

 

Lexar SL200

 

SSD-диск Lexar SL200 2TB USB Type-C підійде для вимогливих користувачів. Він має привабливий дизайн, а також послідовне читання та запис. До недоліків можна віднести повільну швидкість запису ситуації, коли заповнений кеш.

SL200 є передовим сховищем інформації, який задовольнить запити всіх користувачів. Завдяки компактному дизайну диск буде чудовим доповненням для будь-якого ноутбука чи комп'ютера.

Накопичувач довговічний та надійний. AES шифрування 256 біт дозволяє захистити інформацію на диску. Це гарантує високий рівень конфіденційності.

 

 

Як зробити свій зовнішній SSD?

 

Користувачі можуть самостійно створити зовнішній SSD. Наприклад, якщо у вас є запасний диск, з нього можна зробити портативний накопичувач. Для цього потрібно придбати спеціальний корпус для дисків на 2.5 дюйми. Потім до нього вставляється такий диск і перетворюється на зовнішній SSD або HDD.

Подібний процес доступний для власників дисків M.2. Їх можна витягнути з ігрових ноутбуків чи ПК. Для цього слід використовувати спеціальні корпуси NVMe. Цей процес можна здійснити і на диску М.2 на базі SATA. Якщо у вас немає відповідного накопичувача для створення зовнішнього диска, можете придбати новий SSD.

Тут необхідно перевірити, щоб вибраний корпус відповідав диску: NVMe або SATA. Ще слід пам'ятати, що створені своїми руками зовнішні SSD не герметичні, тому вони не відрізняються стійкістю до вогкості та пилу. Це їхня головна відмінність від заводських зовнішніх SSD.

 

 

Де можна придбати найкращі зовнішні SSD 2024 року?

 

Якщо ви хочете бути впевнені в тому, що ваша інформація зберігається надійно, вибирайте якісний диск. Усі представлені у нашому рейтингу зовнішні SSD можна придбати в інтернет-магазині Артлайн. Ви можете детально вивчити запропоновані портативні накопичувачі та вибрати оптимальний варіант. Якщо вам потрібна консультація, можете звернутися до менеджерів Артлайн. Вони допоможуть підібрати зовнішній SSD з урахуванням ваших вимог.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Який SSD надійніший?
Якщо ви хочете вибрати надійний SSD, вибирайте пристрої на базі 43 і 32 нм SLC NAND.
+ Який обсяг зовнішнього SSD взяти на ігри?
Оптимальним варіантом будуть портативні накопичувачі об'ємом 500-1024 ГБ. Вони повинні підтримувати інтерфейс USB 3.2 Gen 2 для швидкого читання та запису інформації.
+ Чому не можна заповнювати SSD?
Повністю не потрібно заповнювати SSD, оскільки будуть знижені його швидкісні показники.