#periferiya

Найкращі бездротові ігрові гарнітури 2024 року: Bluetooth, бюджет та багато іншого

Найкращі бездротові ігрові гарнітури 2024 року: Bluetooth, бюджет та багато іншого

Ігрова гарнітура є ключовим компонентом для вашої системи, особливо якщо у вас немає можливості збільшити рівень гучності деяких динаміків на ПК. Наразі існує велика кількість бездротових гарнітур, які використовуються для ігор або вирішення інших питань. Через велику кількість доступних варіантів у користувачів можуть виникнути проблеми з їх вибором. Ми вирішили протестувати різні ігрові гарнітури, особливу увагу приділяючи функціям та параметрам. Це дозволить геймерам вибрати найкращий варіант навушників.

 

 

Зміст:

 

  1. SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Black
  2. Corsair Void RGB Elite Wireless
  3. HyperX Cloud III Wireless
  4. HATOR Hypergang 2 Wireless Tri-Mode
  5. RAZER Blackshark V2 Pro
  6. RAZER Barracuda Pro
  7. Де можна придбати найкращі бездротові ігрові гарнітури 2024 року?

 

 

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Black

 

Навушники SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Black пропонують хорошу якість звуку. Вони мають змінну акумуляторну систему, а також повністю висувний мікрофон. Виріб дуже зручний у використанні. Його мінусом стало не дуже зрозуміле інтуїтивне керування. Також система поставляється із базовою станцією, а не з GameDAC Gen 2.

Компанія SteelSeries пропонує у цих навушниках все необхідне, що має мати ігрова гарнітура. Вона орієнтована на ігри, тому має багато корисних функцій. Arctis Nova Pro – це 40-мм динаміки, які відносяться до класу Hi-Fi. У бездротовому режимі частотні параметри перебувають у діапазоні 10-22000 Гц, а проводовому режимі – 10-40000 Гц. Ще вони мають легку раму, яку можна просто відрегулювати. Її зручно використовувати протягом кількох годин.

Arctis Nova Pro поставляється з бездротовою базовою станцією. Її можна підключити до кількох джерел звуку, наприклад, ігрові консолі та ПК, для цього є два інтерфейсу USB-C. Базова станція застосовується для перемикання між налаштуванням звуку та системами. На практиці це цікавий бездротовий адаптер для двох систем, які мають частоту 2.4 ГГц. Його можна використовувати як зарядну станцію для акумуляторів навушників. Виріб комплектується двома акумуляторами, кожен може функціонувати в діапазоні 18-22 годин. Заміну батареї можна здійснити у реальному часі. Це забезпечує необмежений час роботи акумуляторів, поки ви перебуваєте поряд з базовою станцією.

Незважаючи на те, що Arctis Nova Pro розроблено для ігор, гарнітура відмінно підходить для повсякденного використання. У ній є повністю висувний двонаправлений мікрофон та система активного шумоподавлення. Ця гарнітура працює на найвищому рівні.

 

 

Corsair Void RGB Elite Wireless

 

Навушники Corsair Void RGB Elite Wireless Carbon є стильними та зручними. Час автономної роботи міг бути й більшим.

У виробі використовуються інноваційні технології у сфері аудіопристроїв. Це чудовий варіант для геймерів, тому що в навушниках забезпечується безпрецедентна якість звуку. Також вони відрізняються високим рівнем функціональності та комфорту.

Діаметр динаміків навушників складає 50 мм. Неймовірна деталізація звуку забезпечується завдяки широкому діапазону частот 20-30000 Гц. Завдяки об'ємному звуку 7.1 досягається повне занурення у будь-яких ігрових жанрах, наприклад, квести, шутери, стратегії онлайн.

Чутливість вбудованого мікрофона становить 42 дБ. Разом із частотою 100-10000 Гц вдається отримати ясну та чисту передачу голосу. Тому гарнітура знайшла широке застосування у командних іграх, де потрібна координація дій із союзниками по команді. Якщо ви не використовуєте мікрофон, його можна вимкнути. Користувачі миттєво адаптуються до цієї гарнітури.

 

 

HyperX Cloud III Wireless

 

Навушники HyperX Cloud III Wireless Black мають чудовий час автономної роботи, гарний дизайн. Користувачам зручно їх використати. Мінус полягає у посередньому віртуальному оточенні. Вони можуть підключатися лише через бездротове з'єднання 2.4 ГГц.

Ця гарнітура є найбільш зручною у нашому рейтингу. Cloud III Wireless – це повнорозмірні навушники, які мають м'яке оголов'я. Воно обтягнуте шкірозамінником. Вага виробу складає 330 г.

Гарнітура має 53-мм динамічні драйвери. На відміну від минулої версії Cloud II Wireless, розробники їх переробили, а для покращення якості звуку вони були розташовані під кутом. Частотні параметри: 10-21 000 Гц, що є відмінним показником. Навушники комплектуються знімним мікрофоном із внутрішнім поп-фільтром, а також червоним індикатором відключення звуку.

Автономний час роботи гарнітури складає 120 годин. Це один із найкращих показників у нашому рейтингу. Єдиний істотний недолік полягає в тому, що бездротове підключення можна здійснити лише на частоті 2.4 ГГц. Це означає, що тут немає проводового/аналогового підключення та Bluetooth. Вибирати Cloud III варто в тому випадку, якщо ви його використовуватимете тільки з одним пристроєм.

 

 

HATOR Hypergang 2 Wireless Tri-Mode

 

Навушники HATOR Hypergang 2 Wireless Tri-Mode Black напрочуд дуже зручні. На вбудованому мікрофоні чудове шумозаглушення. Ще нас вразив радіус дії бездротового зв'язку.

Цю ігрову гарнітуру можна назвати унікальною. Це пов'язано із забезпеченням максимальної якості звуку та комфорту. У Hypergang 2 Wireless відмінно поєднується міцність і легкість, що пов'язано з використанням металевої конструкції. Їх зручно використовувати геймерам навіть у тривалих ігрових сесіях. Якісні матеріали гарантують неймовірний рівень комфорту.

Діаметр динаміків складає 53 мм. За допомогою композитних мембран вони забезпечують насичений та точний звук. В іграх це дозволить точно чути всі звуки, наприклад кроки ворога. Їх можна підключати через кабель USB Type-C-Type-A або за бездротовими інтерфейсами Bluetooth та 2.4 ГГц. Наявність вбудованого мікрофона підійде для стрімінгу та ігор.

 

 

RAZER Blackshark V2 Pro

 

Навушники RAZER Blackshark V2 Pro 2023 Black забезпечують 70 годин автономної роботи. Вони дуже зручні, а мікрофон передає чудовий звук. Недоліки полягають у відсутності аналогового підключення. Незважаючи на посилення, хомути здаються кволими.

Багато геймерів вважають за краще використовувати автономний мікрофон для гарного звучання, але RAZER Blackshark V2 Pro є просто неймовірним пристроєм. Він має найкращий мікрофон, який ми коли-небудь зустрічали на гарнітурі.

У виробі використовуються 5-міліметрові динамічні драйвери. Їхній частотний діапазон становить 12-28000 Гц. У середньому діапазоні звук трохи важкуватий. На відміну від попередньої версії гарнітури, тут доданий новий знімний мікрофон. Він має внутрішній поп-фільтр, частотну дискретизацію 32 кГц, діаметр конденсаторного мікрофона – 9.9 мм. Мікрофон забезпечує голосу насичений звук, для цього навіть не потрібні налаштування програмного еквалайзера Razer.

Ця гарнітура відрізняється тим, що може одночасно підключатися до Bluetooth та бездротового з'єднання 2.4 ГГц. Під час роботи з кількома джерелами звуку доведеться перемикатися між ними.

 

 

RAZER Barracuda Pro

 

Навушники RAZER Barracuda Pro пропонують користувачам дуже добрий час автономної роботи. Гарнітура відрізняється комфортним та відмінним звуком. Навушники не мають знімного мікрофона та аналогового режиму.

Barracuda Pro є гарнітурою, яка підійде для повсякденного використання. Навушники мають повністю чорний дизайн. Виріб легкий і зручний, відрізняється мінімальним повністю пластиковим дизайном.

Barracuda Pro має 5-міліметрові динамічні драйвери Razer, частотні параметри яких знаходяться в діапазоні 20-20000 Гц. У гарнітури 3 рівні активного шумоподавлення. Час автономної роботи складає до 40 годин. Користувачі можуть з'єднатися через бездротове з'єднання 2.4 ГГц та Bluetooth. Через не преміальну конструкцію із пластику навушники мають трохи дешевий вигляд.

 

 

Де можна придбати найкращі бездротові ігрові гарнітури 2024 року?

 

Геймеру потрібно уважно вибирати навушники, щоб отримати перевагу в ігровому процесі. Усі запропоновані в цьому рейтингу бездротові гарнітури доступні для замовлення в інтернет-магазині Артлайн. Ви можете вивчити пропоновані навушники та підібрати оптимальний варіант для себе. Техпідтримка Артлайн відповість на всі питання щодо вибору бездротової гарнітури та допоможе вибрати найкращі навушники.

 

г. Киев, ул. Кирилловская, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Які навушники взяти для ігор 2024 року?
Усі розглянуті бездротові гарнітури в цій статті будуть найкращим варіантом у 2024 році. Ви можете підібрати відповідну модель для себе за особистими вимогами та побажаннями.
+ Який тип навушників є кращим для ігор?
Найкращим варіантом будуть бездротові ігрові навушники з підключенням Bluetooth або з'єднанням 2.4 ГГц. Це забезпечує якісну передачу звуку.
+ Чим геймерські навушники відрізняються від звичайних?
Найчастіше на гарнітурі для геймерів встановлюється мікрофон. Він необхідний для спілкування з іншими гравцями. Також у геймерських навушниках є різні види додаткових налаштувань, активне шумозаглушення та багато іншого.