#3d-pechat

Які продукти є в екосистемі Creality

Які продукти є в екосистемі Creality

Екосистема – один із підрозділів Creality. Компанія прагне створити потужну платформу для 3D-друку та творчості, що базується на потребах користувачів. У Creality Ecosystem ви можете втілити в життя свої ідеї та по-справжньому насолодитися процесом. Екосистема пропонує не тільки сканери, лазерні гравіювальні верстати, аксесуари для 3D-друку, нитки та смоли, а й периферійні продукти, надаючи вам більше можливостей для самостійної роботи.

 

 

Зміст:

 

  1.  Чарівний інструмент для зручного моделювання
  2.  Вигравіруйте шедевр
  3.  Аксесуар
  4.  Доповнення для 3D-принтера
  5.  Аксесуар для модифікації принтера
  6.  Краща нитка
  7.  Де придбати продукцію Creality?

 

 

 

 

Чарівний інструмент для зручного моделювання

 

 

CR-Scan Lizard – корисний та зручний інструмент для виготовлення моделей. Вам, як користувачу 3D-друку, не потрібно турбуватися про труднощі моделювання.

CR-Scan Lizard зібрав в собі чудові функції, які перевищують майже 90% споживчих 3D-сканерів на ринку. Він має високу точність до 0,05 мм, що дозволяє користувачам вловлювати найдрібніші деталі предмета. Це робить його простим у використанні. Також пристрій підтримує сканування при сонячному світлі та за наявності чорних об'єктів, що дозволяє працювати в будь-який час і в будь-якому місці.

 

 

Вигравіруйте шедевр

 

 

Для любителів творчості та індивідуальних виробів CR-Laser Falcon є необхідним продуктом. Він дозволяє гравіювати будь-які візерунки на поверхні та вирізати предмети для виготовлення пазлів, прикрас і виробів.

CR-Laser Falcon – професійний верстат для лазерного гравіювання. Він має переваги, які найбільше цікавлять користувачів, такі як точність роботи та різання до 0,1 мм. Також може різати шпон липи завтовшки 4-5 мм, що вдвічі більше за вихідну товщину 2 мм.

CR-Laser Falcon дійсно простий у використанні для новачків завдяки швидкому фокусуванню та точному позиціюванню. Дозволяє гравіювати та різати більше десяти різних матеріалів, таких як папір, тканина, шкіра, пластик, акрил і так далі. Можна використовувати його для створення більшої кількості робіт.

 

 

 

Аксесуар

 

Стандартна комплектація принтера зазвичай не може задовольнити вимоги більш сучасних користувачів. Щоб отримати більшу продуктивність 3D-друку та більше функцій, вони зазвичай воліють модернізувати свій принтер за допомогою аксесуарів, не витрачаючи надто багато грошей.

Creality Ecosystem також пропонує нові аксесуари, які дадуть вам нові враження від 3D-друку.

 

 

Доповнення для 3D-принтера

 

Нові доповнення дозволять значно покращити продуктивність принтера. Це три аксесуари: комплект Sprite Extrumer Pro, 3D Pad Mini, 3D Digital Spool.

 

 

Як приклад візьмемо Ender 3V2. Комплект Sprite Extrumer Pro Kit допомагає Ender 3V2 друкувати високотемпературними нитками та термополіуретаном, що значно розширює діапазон застосування 3D-принтера.

 3D Pad Mini -це сенсорний екран, з можливістю зміни положення ручки, що підходить для любителів сенсорних екранів або людей з обмеженими фізичними можливостями.  

Його можна поєднати з 3D Digital Spool-C для можливості моніторингу розрахунку кількості нитки, необхідної для друку моделі. Вам не потрібно турбуватися про припинення друку через недостатню кількість матеріалу.

 

 

Аксесуар для модифікації принтера

 

Додатковий аксесуар зазвичай означає розширення функцій 3D-принтера. Creality Ecosystem також пропонує три аксесуари для модифікації: Hot End з водяним охолодженням, Wi-Fi Box 2.0, модуль CV-лазера.

 

 

Як приклад візьмемо Ender-3 S1 Pro. Hot End з водяним охолодженням покращує характеристики розсіювання тепла принтерів (знижується на 15–25 °С), що дозволяє уникнути засмічення друку.

Wi-Fi Box 2.0 дозволяє Ender-3 S1 Pro підключатися до інтернету та Creality Cloud, забезпечуючи віддалене керування, завантаження моделей та соціальну взаємодію. У поєднанні з вебкамерою він відстежує процес 3D-друку в режимі реального часу і виконує по кадрову зйомку.

Якщо Ender-3 S1 Pro оснащений лазерним модулем, його можна додати до лазерного гравіювального верстата. Ви можете використовувати його для гравіювання або вирізування потрібних робіт.

Фахівці вважають, що з вищезазначеними аксесуарами для оновлення та модифікації ваш 3D-принтер стане більш функціональним і потужним.

 

 

Краща нитка

 

 

Нитки або смола є необхідними продуктами для користувачів 3D-принтерів. Однак на ринку надто багато видів ниток. Користувачам справді складно вибрати доступні та високоякісні матеріали, які їм потрібні. Тому Creality запустила «План покращення ниток». Є всі види високоякісних ниток, які ідеально підходять для принтерів. До цього часу Creality успішно співпрацювала з BASF, Polymaker, esun.

Щоб задовольнити потреби різних користувачів, надаються різні серії ниток: Ender, Ender+, CR та HP.

 

 

Ми також випускаємо екологічно чисту смолу на основі PLA (полілактиду), водозмивну та стандартну. Вони чудово підходять для полімерних принтерів Creality та можуть покращити якість друку.

Цього року ми також представляємо новий зовнішній вигляд ниток серії CR, надаючи користувачам нові візуальні враження.

 

 

Вище наведено нові продукти компанії. Ви також можете підписатися на обліковий запис Creality Ecosystem (Facebook та YouTube), щоб дізнатися більш детальну інформацію.

 

 

Де придбати продукцію Creality

 

Магазин Артлайн готовий вам надати великий вибір різної техніки для друку та обробки 3D-моделей. Це лазери, принтери, а також матеріали до них. Ми завжди готові відповісти на всі питання, що стосуються купівлі техніки.

  м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Які девайси вийшли у 2023 році?
3D-сканер CR-Scan Lizard, лазерний гравіювальний верстат CR-Laser Falcon
+ Як користуватися 3D принтером та верстатом?
3D-сканер CR-Scan Lizard. Потрібно підключитися до комп'ютера, вставити флешку з комплекту та встановити файл програми. Запускаємо та скануємо. Лазерний гравірувальний верстат CR-Laser Falcon. Помістіть матеріал під модуль лазеру та зайдіть у програму Light Burn. Збережіть файл роботи на картці пам'яті та вставте картку в верстат.
+ Які переваги цих пристроїв?
Вони точні, прості та дозволять вам працювати в різних умовах.