#3d-pechat

Як продавати 3D-принтери та друковані деталі військовим США

Як продавати 3D-принтери та друковані деталі військовим США

Новий аналіз галузі 3D-друку має запропонувати спеціальний план дій. Його мета полягає у подоланні зростаючих доходів на адитивне виробництво.

 

 

Зміст:

 

  1. Адитивне виробництво та Міністерство оборони США
  2. Де можна придбати найкращий 3D-принтер для друку?

 

 

Адитивне виробництво та Міністерство оборони США

 

Військові США є одними з найбільших у світі покупців та інвесторів у сфері 3D-принтерів. Якщо подивитися на статистику від компанії Additive Manufacturing Research, можна побачити, що Міністерство оборони США до 2032 року на адитивне виробництво витратить 1.8 млрд доларів. У 2023 році це значення становило 300 млн доларів.

Армія США пропонує велику можливість для різних компаній, які працюють в індустрії 3D-друку. Сюди належать виробники ПЗ, викладачі, інженери, поліграфічні послуги, виробники апаратів та матеріалів.

Експерти стверджують, що компанії, які не приділяють особливої уваги ринку США у сфері оборони, упускають можливість масштабування. Оборонний сектор пропонує різним організаціям великі можливості.

Існує спеціальний звіт експерта Метта Кременецького. Дане дослідження складається з 68 сторінок та опубліковано у листопаді 2023 року. У ньому описуються доступні дані про військові витрати США у 3D-друку. У цьому звіті Кременецький описує стратегію уряду, пов'язану з областю передового виробництва. Ця позиція має найвищий стратегічний пріоритет для національної оборони.

У збройних силах 3D-друк зародився ще у 1980-х роках. При цьому лише за кілька останніх років стався суттєвий стрибок у бік прискорення прийняття та застосування адитивного провадження для забезпечення військової готовності.

Дослідницький звіт продемонстрував важливу інформацію. Там йдеться про те, що відбувається зміцнення внутрішнього виробництва, здійснюється оптимізація логістики та робляться інвестиції в інновації. Зі звіту стає зрозуміло, чому уряд намагається підвищити витрати на адитивне виробництво. Вже зараз відомі приклади успішного впровадження 3D-друку у ВМС, ВПС, армію та Космічні сили США.

Для компаній, які хочуть продавати надруковані вироби Міністерству оборони США, пропонуються докладні поради. Ці рекомендації перебувають у звіті і є корисною інформацією для підприємств різного рівня, які хочуть отримати прибуток. Там розглядаються складні системи закупівель, опубліковані практичні поради та інтерв'ю з успішними компаніями. Кременецький заявляє, що на цьому ринку все вирішує час. Якщо компанія не має стратегії, то вона сильно відстає.

До адитивного виробництва для армії та оборони вносяться великі інвестиції. Також варто відзначити відкриття Центру комерціалізації передового виробництва у 2023 році у передмісті Детройту. Для нього було придбано обладнання у багатьох компаній, наприклад Meltio, Spee3D, 3D Systems, Nikon SML.

Автори звіту проаналізували всю доступну інформацію. Вони дійшли висновку, що все це є вагомим аргументом на користь того, чому компанії виграють, якщо змістять акцент адитивного виробництва на військове застосування.

Компанії адитивного виробництва повинні орієнтуватися на Міністерство оборони США як свого основного клієнта. Це один із головних висновків у звіті. Міністерство оборони дає змогу провести масштабування бізнесу з урахуванням можливостей фінансування. Це міністерство знаходиться далі за всі федеральні агентства США, якщо подивитися на індустрію 3D-друку. Тому з'являється чудова можливість досягти великого успіху. Це найреалістичніший сценарій для адитивного виробництва.

 

 

Де можна придбати найкращий 3D-принтер для друку?

 

В інтернет-магазині пропонується все потрібне обладнання для адитивного виробництва. Клієнти можуть замовити 3D пристрої та аксесуари від найкращих брендів виробників. З появою будь-яких питань можна зв'язатися з менеджерами Артлайн. Вони дадуть відповідь на ваші запитання і допоможуть підібрати відповідне обладнання.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Які предмети для військових можна надрукувати на 3D-принтері?
Оператори можуть створювати мініатюри та прототипи літальних об'єктів. Ще можна надрукувати корпус і деталі для дронів і безпілотників. Така практика застосовується в усьому світі.
+ Що не можна надрукувати на 3D-принтері?
На такому пристрої не можна створювати мікросхеми, металеві моделі та їжу. Зараз проводяться експерименти зі створення продуктів харчування на 3D-принтері.
+ Які запчастини для автомобілів можна створювати на 3D-принтері?
Оператори можуть друкувати елементи приладової панелі, корпуси, шайби, ковпачки та багато іншого для автомобілів.