#3d-pechat

3D-принтер Creality K2 Plus з можливістю друку різними матеріалами

3D-принтер Creality K2 Plus з можливістю друку різними матеріалами

Компанія Creality пропонує споживачам нові 3D-принтери, які відносяться до серії К2. З нагоди свого 10-річного ювілею розробник випускає на ринок пристрій Creality K2 Plus та функцію CFS – система ниток Creality.

 
 

Зміст:

 

  1. Що таке новий 3D-принтер Creality K2?
  2. Система ниток Creality
  3. Технічні характеристики Creality K2 Plus
  4. Доступність Creality K2
  5. Де можна придбати новий 3D-принтер Creality K2 Plus?

 

 

Що таке новий 3D-принтер Creality K2?

 

Новий пристрій є великим 3D-принтером. Його обсяг друку досить значний – 350 мм у кубі, який активно нагрівається.

Існує велика ймовірність, що буде випущена лінійка апаратів К2, аналогічно до того, як з'являються нові 3D-принтери Ender 3. У цій ситуації ми очікуємо, що скоро з'являться К2 і К2 Plus з обсягом відповідно 250 мм і 350 мм в кубі. Нижче на картинці можна побачити протирічну станцію, яка схожа на використовувану в Bambu Lab.

 

 

Система ниток Creality

 

Користувачам було запропоновано не лише новий 3D-принтер. Компанія розробила нову систему Creality Filament System (CFS).

Це дає можливість у слайсері виконувати друк кількома матеріалами на апараті Creality K1 Max. Подібна система повинна мати зворотну сумісність, тому вона має функціонувати з апаратами серії K1 Max та K1, що вже офіційно підтверджено.

На зображенні вище показано налаштування одного екструдера для різних матеріалів. Там показано сумісність із K1. Тепер користувачі отримують новий CFS.

Особливістю роботи Creality CFS стала підтримка 4 рулонів нитки. П'ятий – це тримач котушки на апараті. Значки праворуч демонструють, що можна застосовувати кілька комбінацій у CFS, але для новачків це може бути складним процесом.

Вище на малюнку зелена котушка у лівій частині є зовнішнім утримувачем. Інші виготовлені з матеріалів Creality або вони не мають сколів. Жовтим кольором позначається те, що він може спостерігати, скільки залишилося матеріалу на котушці.

Ще однією важливою опцією Creality CFS є демонстрація вологості та температури на екрані. Цей режим у майбутньому підтримуватиметься апаратами із серії Ender 3 V3 та Creality K1 у комплектах оновлення.

Технічні характеристики Creality K2 Plus

 

Далі ми пропонуємо характеристики Creality K2 Plus, які підтверджено розробником. Ми всю доступну інформацію поєднали в одному списку.

 

 

Доступність Creality K2

 

На даний момент офіційно цей 3D-принтер ще не випущений. Ми можемо лише здогадуватися про його вартість. Якщо подивитися на позицію Bambu Labs, можна уявити, що Creality запропонує аналогічну або нижчу ціну.

Вже зараз відомо, що Creality K2 Plus зацікавив велику категорію користувачів. Це стосується і лабораторії Bambu, оскільки там також є підтримка CFS. Якщо Creality запропонує дійсно якісну модель, багато користувачів X1C і P1S можуть перейти на нього. На ринку можуть бути представлені варіанти Creality K2 Plus із підігрівом або камерою.

Наразі відомо, що доставка нового апарату стартує 31 липня 2024 року. Ми очікуємо, що CFS буде мати великий попит. Така система може з'явитись на ринку вже на початку травня. Вона сумісна з іншими версіями 3D-принтерів, тому її запаси швидко закінчаться.

 

 

Де можна придбати новий 3D-принтер Creality K2 Plus?

 

Як тільки з'явиться апарат у продажу, його можна буде купити в інтернет-магазині Артлайн. Там пропонуються всі доступні моделі 3D-принтерів від компанії Creality. Ви в будь-який момент можете зв'язатися з менеджерами інтернет-магазину, щоб дізнатися про наявність такого пристрою та всіх його параметрів.

 

г. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Для чого можна використовувати 3D-принтер?
Використовуйте цей пристрій у навчанні, роботі та для розваг. Це важливий апарат для дизайнерів та архітекторів, оскільки вони можуть створити макети та моделі своїх проектів.
+ Який ресурс має 3D-принтер?
Середній ресурс професійного пристрою становить 7-10 років. Для домашніх моделей набагато менше.
+ Чому люди купують 3D-принтери?
Такий пристрій дозволяє створювати предмети, які не продаються в магазинах. Також це чудове хобі, коли можна реалізовувати різні проекти.