#top-luchshikh

ТОП-5 найкращих комп'ютерних килимків з RGB-підсвічуванням

Купити найкращий комп'ютерний килимок з RGB-підсвічуванням

Килимок для миші з RGB-підсвічуванням може здатися досить нестандартним пристроєм. Однак він користується популярністю серед геймерів та стримерів. Килимки бувають різних форм та розмірів. Також вони мають інформативну функцію, про яку ми поговоримо в цій статті.

 

 

Зміст:

  1. Найкращі комп'ютерні килимки з RGB-підсвічуванням
    1. SteelSeries QCK Prism
    2. Razer Firefly V2
    3. HyperX Pulsefire Mat
    4. SteelSeries QCK Prism Cloth (XL)
    5. Asus ROG Balteus Qi
  2. Де можна придбати комп'ютерні килимки з підсвічуванням?

 

 

Найкращі комп'ютерні килимки з RGB-підсвічуванням

 

У цьому списку ми представили 5 найкращих килимків з RGB-підсвічуванням для комп'ютерної миші 2021 року. Порівняйте ці моделі та виберіть гідний варіант.

 

1. SteelSeries QCK Prism

SteelSeries QCK Prism – комп'ютерний килимок для миші з RGB-підсвічуванням, який користується особливою популярністю серед геймерів. Саме тому він посідає 1-е місце у нашому ТОП списку. Одна з основних переваг цього килимка для миші, що світиться, в тому, що він має двосторонню поверхню. Одна сторона виконана з якісної фактурної тканини, а інша з твердої на дотик полімерної поверхні преміум класу. Завдяки цьому поєднанню вийшла унікальна нековзна база для комп'ютерної мишки. Ця особливість дає SteelSeries перевагу над Razer Firefly.

SteelSeries QCK Prism

Якщо ви зайдете в звичайний магазин цей ігровий девайс відразу приверне вашу увагу RGB-підсвічуванням. За допомогою жорсткої поверхні легше контролювати швидкість мишки. Виробник SteelSeries розташував контролер підсвічування на корпусі зліва. Таке розташування ніяк не впливає на якість використання мишки. Якщо ви шанувальник SteelSeries, то ви напевно знаєте про функцію Gamesense, яка може відображати інформацію про відеогру. Наприклад, якщо ваша гра підтримує цю функцію, ви можете за допомогою RGB-світлодіодів знати про наявність та стан здоров'я гравця, інформацію про боєприпаси, вбивства, гроші та активацію таймера відновлення. Придбати такий килимок можна в онлайн-магазині Артлайн.

 

2. Razer Firefly V2

Виробник Razer представив нову модель килимка для комп'ютерної миші – Firefly V2. Він вважається покращеною версією свого ігрового родича Firefly RGB. Нова модель вийшла тоншою за оригінал: Razer «схуд» приблизно на 3 мм. Firefly V2, як і раніше, пропонує підсвічування Razer Chroma RGB, яке виглядає набагато яскравіше, ніж у його попередника. В даний час килимок для комп'ютерної миші цієї моделі є найяскравішим у 2021 році.

Razer Firefly V2

Модель килимка Firefly V2 не тільки має яскравіші світлодіоди, але і 19 зон освітлення, які охоплюють всі 4 сторони. У попередній версії Firefly, освітлення RGB було лише на 3 із 4 сторін, у новій же охоплюються всі 4 сторони. V2 також має 4 додаткові області, які можна персоналізувати за допомогою 16 мільйонів колірних ефектів. Компанія Razer створила килимок із мікротекстурованою поверхнею, вона відкалібрована під усі види датчиків комп'ютерної миші. Вона стверджує, що така текстура має забезпечувати відстеження з точністю до пікселя.

Тим часом, зворотний бік килимка має протиковзне покриття, яке має запобігати ковзанню при використанні мишкою. Виробник також включає в комплекті до килимка тримач кабелю, який, як стверджується, спростить використання дротової миші під час відеоігор. Firefly V2 має мікротекстуровану тверду поверхню та запатентовану систему світлодіодного освітлення Chroma від Razer, в якій світлодіоди вибудовані у лінію з трьох сторін. Це означає, що, якщо ви підключите килимок до порту USB, він буде світитися в темряві. З точки зору відеоігор, цей килимок спеціально розроблений для того, щоб допомогти покращити відстеження комп'ютерної миші.

З переваг можна виділити те, що серед килимків з RGB-підсвічуванням він досить тонкий, завтовшки всього 4 мм. Також те, що він яскраво світиться у темряві та пропонує гарний баланс між точністю та швидкістю. З мінусів: якщо ви шукаєте максимальну точність, вам краще вибрати килимок на тканинній основі. Ця модель не така доступна, як деякі пропозиції від інших виробників.

 

3. HyperX Pulsefire Mat

Ігровий килимок HyperX Pulsefire Mat посідає у нашому списку 3 місце. Щодо якості, він зарекомендував себе з кращого боку. Нагорі килимка є суцільна чорна накладка, без будь-якої торгової марки, з дещо грубою текстурою. Дотик пальцями до цього девайсу дає відчуття легкого дряпання, така особливість зустрічається не в усіх популярних моделей, лише в Aukey "s KM-P6" вона є.

HyperX Pulsefire Mat

Як вплине на Вас таке покриття? Це залежатиме від людини та її ситуації. Деякі носять довгі рукави і використовують підставку для зап'ясть, тому вони можуть не торкатися самого килимка. Інші можуть, навпаки, постійно відчувати текстуру. Можливо, деяким вона навіть видасться приємною, і вони захочуть пробігатися пальцями нею. На задній панелі HyperX є звичайна протиковзка гумова основа. Це не просто шматок гуми, а різьблення, завдяки якому килимок не тільки виглядає красивіше, а й справляється зі своєю непростою роботою.

На додаток до цього HyperX включає невеликий модуль зверху/знизу для керування килимком Pulsefire Mat. Він дозволяє гравцям перемикатися між 3 налаштуваннями, які можна редагувати за допомогою програмного забезпечення HyperX NGENUITY. 3 з них являють собою хвилю пастельних кольорів, більш традиційну хвилю основних кольорів і суцільний червоний. Утримування кнопки може вимкнути їх. Така функція справді корисна, якщо ви любите фотографувати речі на килимку.

Ще одна річ, на яку хотілося звернути увагу – це розмір. Хоча зазвичай існує кілька понять «маленький, середній, великий і дуже великий», розміри не завжди будуть однаковими. У випадку килимка Pulsefire дуже великий розмір складає 900 мм x 420 мм. Це робить його приблизно таким же широким, як такий, що SteelSeries вважає XL. Тому бажано заздалегідь визначитися з необхідним розміром килимка, щоб уникнути незручностей.

 

4. SteelSeries QCK Prism Cloth (XL)

Qck Prism Cloth XL має дві міцні, але при цьому різні текстури. Зверху – гладка поверхня, приємна на дотик, а знизу – нековзна основа, що нагадує гуму. Згідно з інформацією про продукт, матеріал з подвійною текстурою, зроблений з «легендарної мікротканої тканини QcK», оптимізований для того, щоб використовувати як оптичні, так і лазерні датчики. Така особливість робить QcK Prism ідеальним варіантом для тих хто любить конкурентоспроможні ігри.

SteelSeries QCK Prism Cloth (XL)

Килимок для миші оснащений 2-зонним RGB-підсвічуванням, яке можна налаштувати за допомогою програмного забезпечення SteelSeries Engine. Воно розроблено спеціально для того, щоб відображати різні ефекти звуку та підсвічування, які у свою чергу доповнюють ігровий процес. Більше того, ви можете використовувати програму Audio Visualizer Engine, щоб влаштувати візуальне шоу, в якому RGB-вогні танцюють у такт вашої улюбленої музики! Що ще крутіше? Ви також можете інтегрувати це підсвічування, щоб воно загорялося щоразу, коли приходить нове повідомлення.

Багато геймерів схиляються до цієї моделі килимка тільки тому, що їм сподобалося налаштовувати ефект освітлення RGB так, щоб він пульсував разом з музикою. Така особливість надає ігровим налаштуванням більше привабливості. Якщо у вас є інше обладнання від SteelSeries з підтримкою Prism, наприклад миша Rival 3, ви можете використовувати програму PrismSync Engine для синхронізації світлових ефектів всіх ваших периферійних пристроїв.

Qck Prism підключається до комп'ютера через USB-порт та миттєво запускається. Це насправді технічно спрощує роботу новачкам. Великий плюс цього ігрового килимка, крім його розміру, у тому, що коли ви кладете його на стіл, він залишається на своєму місці. Він не рухається і від нього не відриваються маленькі шматочки гуми, як у неякісних моделей. Оскільки тканина Qck Prism вищої якості, користувачі не повинні мати подібних проблем. Це також може бути пов'язане з тим, що кінці килимка для миші були скручені разом.

Родзинка цього ігрового девайсу в м'якості та гнучкості. Завдяки цьому їм легко користуватися, при необхідності його можна згорнути і прибрати в потрібне місце. Його також легко можна взяти з собою для гри в іншому місці (наприклад, якщо ви є кіберспортсменом і потрібно взяти килимок для миші з собою на змагання).

 

5. Asus ROG Balteus Qi

ROG Balteus Qi – одне з багатьох доповнень до зростаючої лінійки килимків для миші від ASUS. Це остання розробка в серії Balteus, яка оснащена бездротовою функцією Qi зі світлодіодним індикатором. Ця модель, без сумніву, не є типовим звичайним килимком для миші з підсвічуванням. Він орієнтований на продуктивність із підключеною зарядкою Qi та наскрізним портом USB.

Asus ROG Balteus Qi

Килимок відрізняється тим, що має вертикальну форму товщиною 8 мм, шириною 37 см і довжиною 32 см. Завдяки цьому можна отримати більше свободи в рухах, наприклад, можна повністю спертися на спинку стільця або пересунутися вліво/вправо. Жорсткий пластиковий тип поверхні дозволяє збільшити точність та швидкість відстеження сенсора, а також впорається з досить різкими та раптовими рухами.

Знизу килимок виконаний з матеріалу схожого на гуму, завдяки цьому він не ковзає. Також варто звернути увагу на широкі можливості RGB-підсвічування, яке можна легко налаштувати з огляду на ваші уподобання. Воно має 15 різних режимів роботи. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт у використанні.

Нижче наведено відеоогляд цієї моделі килимка.

 

 

Де можна придбати комп'ютерні килимки з підсвічуванням

 

У магазині Артлайн можна придбати килимки з RGB-підсвічуванням для комп'ютерних мишей. Ми пропонуємо користувачам широкий асортимент ігрових товарів. Також на сайті ви зможете знайти нові моделі ігрових комп'ютерних мишок. У нас можна вигідно купити комп'ютер із потужною відеокартою або зібрати на замовлення. Якщо вам складно визначитися з вибором або потрібна безкоштовна консультація, звертайтеся в чат або телефонуйте на будь-який з номерів телефонів, вказаних нижче.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Що таке комп'ютерний килимок з RGB-підсвічуванням і для кого він призначений?
Комп'ютерні килимки з RGB-підсвічуванням — це аксесуари, які користуються популярністю серед геймерів та стримерів. Вони оснащені світлодіодним підсвічуванням та покликані покращити естетику робочого місця, а також можуть нести інформативну функцію в іграх.
+ Які основні переваги у килимка SteelSeries QCK Prism?
SteelSeries QCK Prism виділяється двосторонньою поверхнею: одна сторона виконана з фактурної тканини, інша — з твердого полімеру. Це забезпечує унікальну нековзну основу для миші. Килимок також має функцію Gamesense для відображення ігрової інформації через підсвічування.
+ Які функції пропонує Razer Firefly V2?
Razer Firefly V2 — покращена версія свого попередника, що пропонує більш яскраве та рівномірне підсвічування, а також покращену поверхню для оптимального ковзання миші.