#resheniya-dlya-igr

Рецензія на Bloody Spell

Купити комп'ютер для Bloody Spell

Bloody Spell – комп'ютерна гра у жанрі action, adventure, souls-like, розроблена китайською студією 艺龙游戏 у 2022 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Bloody Spell
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Bloody Spell
  5. Огляд гри Bloody Spell
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Bloody Spell від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Гра розповідає про таємничу секту Пустоти, яка викрала сестру головного героя.

Bloody Spell одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Bloody Spell

 

Системні вимоги Bloody Spell низькі, але помічені проблеми з поганою оптимізацією. У грі вистачає багів, часто можна помітити необґрунтовані просідання FPS. Працює як на 64-, так і на 32-розрядних операційних системах. Займає 20 гігабайт вільного простору та підтримує DX11.

 

Мінімальні системні вимоги Bloody Spell

  • Процесор: Intel Core i3
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 560
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Bloody Spell

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 770
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Bloody Spell

 

Який процесор потрібний для Bloody Spell

Для Bloody Spell достатньо 4-ядерного процесора з роботою на 8 потоків з 9-го або 10-го покоління Intel. Для ігор з більш високими системними вимогами вибирайте 6-ядерний чіп з роботою на 12 потоків з 11-го або 12-го покоління.

 

Яка відеокарта потрібна для Bloody Spell

Під цю гру рекомендуємо вибрати Nvidia GeForce GTX 1650, бюджетну та вкрай популярну відеокарту з чотирма гігабайтами пам'яті GDDR5. Як і у випадку з процесором, для ігор з серйознішими вимогами купуйте Nvidia GeForce RTX 3060 або 3070.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Bloody Spell

8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 з головою вистачить для Bloody Spell. Рекомендований обсяг для 2022 року – 16 гігабайт. Якщо працюєте з важким програмним забезпеченням, можна встановити 32 гігабайти. Накопичувач – SSD-диск.

 

 

Огляд гри Bloody Spell

 

Атмосфера

Китайський ігропром поступово рухається на Захід. Все більше творінь від азіатських розробників ми можемо побачити у Steam та Epic Games, як хорошої, так і низької якості. Існує міф про недалекість китайських ігор. Мовляв, усі вони – типова підробка без власної ідентичності. Така думка помилкова, адже насправді безліч гідних ігор просто не виходить за межі Піднебесної. Сьогодні ми поговоримо про Bloody Spell, екшн-адвенчуру, яка вийшла на початку 2022 року.

Хоча Bloody Spell вийшла зовсім недавно, вона вже встигла отримати безліч прізвиськ. Найбільш підходяща – souls-like з AliExpress, оскільки вона справді дозволяє дійти суті речей. Але не варто тягнутися за мишкою, щоб закрити вкладку з цим оглядом, адже перед вами справді непогана гра.

У Bloody Spell навіть є сюжет, на відміну від інших souls-lik`ів. Він тут простий, як двері, але в грі є безліч кат-сцен і навіть відтінки рефлексії головного персонажа з голосом так званого Безликого в голові. Брат і сестра (або сестра і сестра, залежно від кого ви виберете на роль головного персонажа) - Йодзін і Лі, багато років вивчали бойові мистецтва в школі Ванфа. Все йшло добре, поки на школу не напала таємнича секта Пустоти, яка поклоняється Хаосу. Сектанти вкрали Лі, тому наша основна мета – відшукати та врятувати рідну сестру.

 

Геймплей

Як ви зрозуміли, в Bloody Spell приходять не за сюжетом. Він тут лише для того, щоб бути, хоч його існування виправдовують тільки кат-сцени. Запустивши гру вперше, ви відразу дізнаєтеся фірмовий азіатський стиль - напівголі тітки з величезними грудьми й у вкрай відвертих вбраннях. Сексуальний фетиш від китайців вже давно сприймається як щось природне, тому на такі речі увагу звернуть небагато користувачів. Але побалуватися з вбраннями варто, адже їх тут величезна кількість. Навіть костюм жінки-кішки є, чого вже там. На чоловіків катранів менше, та й кількість скромніша. За старими канонами, вибрати можна прикид «у чому мати народила» з довгим ціпком за спиною.

Незалежно від вашого вибору, головний персонаж все одно називатиметься Йодзін і матиме чоловічий голос. Напевно, розробники вирішили не сильно запарюватися щодо цього, та й нехай. Так як перед нами souls-like, нас відразу ж кидають у заміс, не пояснюючи нічого. Після спекотної сутички нас чекає навчання – логіка у цій грі працює навпаки. Після цього ми починаємо свій магічно-самурайський шлях із в'язниці, в яку потрапили не з власної волі. У грі присутній стелс, але в більшості випадків вороги завжди розставлені так, щоб ви не могли проскочити - тут все так само, як і з сюжетом.

Bloody Spell використовує типові бойові механіки із souls-ігор. Бойова система представлена слабкими та сильними ударами, а також ухиленнями та паруваннями. З останніми справи ще гірші, ніж у Sekiro, адже віконце для парування просто мікроскопічне. Якби парирування з гри прибрали, ніхто б і не помітив його відсутності. Все ж вдале застосування цього скіла гарантує кардинальний успіх з камерним добиванням, ось тільки впасти заради цього доведеться N-у кількість разів. На щастя, «багаття» тут розміщені недалеко один від одного, а шмотки не випадають після смерті. Навіть «душі» залишаються, чого там. Але не поспішайте радіти, адже хілок у Bloody Spell практично немає. Іноді, досліджуючи однакові локації, створені за принципом ctrl+c – ctrl+v, можна знайти пляшечку вінчика, яка лише трохи відновлює здоров'я. Також на локаціях розміщені скрині з енергією різних кольорів: одна додає здоров'я, інша – мани. Трапляються й унікальні скрині. Для їх відкриття потрібно буде вирішити дитячу головоломку. За виручені душі прокачуємо вміння: пасивні та активні. Для використання останніх потрібна кривава енергія, яку можна вибивати з ворогів. До речі, запас мани можна поповнити так само. Пушки в Bloody Spell не можна модернізувати, зате їх можна знаходити, як і шмотки, які змінюють зовнішність персонажа. На відміну від Dark Souls або Elden Ring, корисної зброї з вищими характеристиками тут багато, до того ж кожна пушка може суттєво змінити підхід до битв.

Сутички з ворогами завжди балансують між захоплюючими та нудними. Штучний інтелект рядових ворогів просто мізерний. Дуже часто вони просто стоять і спостерігають за власним побиттям. А ось з старшими дітьми справи набагато кращі. У них і атаки прикольні, і поведінка (іноді) видовищна, і шкода величезна. Іноді падаєш з двох ударів, до того ж серйозних ворогів завжди оточують дрібні посіпаки. З босами у гри якось не задалося - більшість з них використовує практично одну і ту ж модельку, зрідка бувають винятки. Проблеми з хітбоксами також відносяться до бос-файтів.

 

Графіка

Bloody Spell не блищить графікою, але вона доволі прийнятна. У гри непоганий східний стиль, досить непогано з атмосферою, хоч локації бідні та часто повторюються. Є якісь кат-сцени, типова бойова система з souls-lik`ів, непогана система прокачки. Гра далека від шедевральності, але на пару вечорів може навіть залетіти.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Bloody Spell від ARTLINE

 

Бажаєте купити ігровий комп'ютер? Бажаєте знайти ігрові ПК за оптимальною ціною? Раді вітати Вас на сайті інтернет-магазину ARTLINE! Тут ви можете побачити величезну кількість ігрових збірок в різних цінових категоріях. Кожна з них успішно пройшла перевірку на продуктивність, кожна з них має тривалий гарантійний термін. Декілька комп'ютерів ми вирішили представити вже зараз, як для запуску Bloody Spell на максималках, так і для інших ігор сучасності, які виглядають найкраще з технологіями покращення графіки.

 

 

Стандартні системні вимоги Bloody Spell для ПК

ARTLINE Gaming X32v07 – ігрова збірка з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz). Чіп відноситься до сімейства Comet Lake, його вихід відбувся у 2020-му році. Комп'ютер отримав стильний корпус QUBE з RGB LED-підсвічуванням. Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 560 (4 GB) з типом пам'яті GDDR5. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), накопичувач – HDD на 1 терабайт постійної пам'яті.

 

Високі системні вимоги Bloody Spell для ПК

ARTLINE Gaming X31v20Win – ігровий комп'ютер у класичному корпусі QUBE. На ПК вже встановлена операційна система Windows 10 Home, тому він готовий розпочати роботу відразу після розпакування. Встановлено 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz), 8 гігабайт ОЗУ стандарту DDR4 (2666 MHz). Відеокарта надана компанією Nvidia - це вищезгадана Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Файловий накопичувач HDD (1 терабайт).

 

Ультра системні вимоги Bloody Spell для ПК

ARTLINE Gaming X55v34 – ігровий ПК з нової лінійки від ARTLINE у корпусі QUBE FALCON. Мінімалістичний дизайн має на увазі зручне розміщення робочих портів і швидкий доступ до внутрішніх компонентів, побачити які можна за прозорими стінками. Їхні обриси виділені за рахунок ARGB LED-підсвічування. Складається збірка з 6-ядерного процесора Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), 16 гігабайт ОЗУ стандарту DDR4 (2666 Gaming). З іграми працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GIGABYTE RTX 3060 (12 GB), активуючи Ray Tracing та DLSS. Файловий накопичувач – SSD M.2 NVME на 1 терабайт пам'яті.

 

4К системні вимоги Bloody Spell для ПК

ARTLINE Workstation PROARTv10Win – ігрова робоча станція від ARTLINE у корпусі QUBE GRIFFIN. Має в своєму розпорядженні встановлену ОС Windows 10, блок живлення від STRIX, кулер ROG STRIX. Цей ПК відрізняється високими показниками робочої продуктивності, що відкриває перед вами двері у світ комп'ютерних ігор на максимальних налаштуваннях. Обладнаний 10-ядерним процесором Intel Core i9-10900F (2.8 – 5.2 GHz) з роботою на 20 потоків. Обсяг ОЗУ повністю відповідає сучасності – 32 гігабайти стандарту DDR4 (3200 Gaming). Для роботи з графікою встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з Ray Tracing, DLSS, Reflex. Для зберігання даних комп'ютер має два SSD-диски: на 500 гігабайт і на 1 терабайт пам'яті.

Питання

+ Чи можна запустити Bloody Spell на Windows x86?
Так, гра підтримує 32-розрядні ОС
+ За який час можна пройти Bloody Spell?
Гру можна пройти за 9 годин
+ Де придбати Bloody Spell?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/992300/_Bloody_Spell/