#top-luchshikh

Моноблок 2023, як дивовижне злиття компактності та вбудованих можливостей

Купити моноблок в 2023 році

Найкращі моноблоки складаються з потужних комплектуючих та включають гарний дисплей. Це усуває необхідність купувати окремий корпус для системного блоку. Даний варіант відмінно підійде для користувачів, які не хочуть мати на робочому столі багато кабелів, а також цінують корисність і потужність настільного персонального комп'ютера.

Моноблоки дозволяють користувачам отримати потужну систему, яка підійде для будь-якої діяльності в якості робочої станції. Діти можуть за таким пристроєм робити уроки. Цей ПК займе менше місця, аніж класичний системний блок. При цьому екран буде більшого розміру, ніж у найбільшого ноутбука. У подібних унікальних системах вдається об'єднати монітор, порти та всі компоненти в єдиний блок, що дозволяє його легко розмістити на столі, підключити та почати працювати або запускати ігри.

Вибирати відповідний моноблок слід уважно. Користувачі платять за компактний дизайн функціональністю комп'ютера. Тут не завжди вдасться відкрити корпус і на власний розсуд виконати заміну комплектуючих. Далі ми пропонуємо рейтинг кращих моноблоків 2023, щоб ви змогли вибрати для себе оптимальний варіант пристрою.

 

 

Зміст:

  1. Моноблок ARTLINE Business M67v11
  2. Моноблок ARTLINE Business M66v07
  3. Моноблок ARTLINE Gaming G77v28
  4. Моноблок ARTLINE Gaming G77v44
  5. Моноблок ARTLINE Home GX330v01
  6. Моноблок ARTLINE Business M61v07
  7. Як вибрати найкращий моноблок
  8. Де можна купити найкращий моноблок 2023 року?

 

 

Моноблок ARTLINE Business M67v11

 

 

Перевагою цього виробу стали стереодинаміки, дискретний графічний процесор та потужний ЦП. Комп'ютер ARTLINE Business M67v11 має діагональ екрану 23.8" з роздільною здатністю 1920x1080, чого буде цілком достатньо для роботи та розваг.

Моноблок функціонує на базі процесора Intel i7-12700F, що робить його універсальним пристроєм для вирішення будь-яких завдань. В якості відеокарти використовується GT 1030 2GB. Разом з ОЗП DDR4-3200 об'ємом 32 Гб вдається отримати хорошу машину для роботи та розваг. Ресурсомісткі ігри тут запустити у високій якості не вийде.

Корпус пристрою D4 23.8" IPS FullHD, в ньому знаходиться системна плата PRIME H610M-R D4. У ПК використовується тільки один накопичувач - M.2 NVMe 480 Гб. Для максимально ефективної роботи процесора використовується система охолодження QB-OL400. У виробі встановлений блок живлення на 200 W. До додаткових опцій відноситься безрамковий екран, якісна матриця IPS і Web Camera FullHD.

 

 

Моноблок ARTLINE Business M66v07

 

Комп'ютер ARTLINE Business M66v07 відрізняється колонками, потужним процесором і вбудованою графікою. Користувачі можуть працювати на чудовому моніторі FullHD 1920x1080 з діагоналлю 23.8". Ще в моніторі використовується технологія Flicker free, яка дозволяє зменшити мерехтіння екрану.

Цей моноблок суттєво виділяється на тлі своїх конкурентів. Користувачеві доступна чудова веб камера FullHD і солідний дизайн пристрою. У комп'ютері використовується восьмиядерний ЦП AMD Ryzen 7 4700G та вбудована графіка Radeon Vega 8. Разом із ОЗП DDR4-3200 об'ємом 16 Гб користувач отримує достатню потужність, щоб працювати з офісними програмами та запускати ігри в низькій якості.

Виріб можна використовувати в офісі або для навчання. Система базується на платі A320M-A PRO, в якості охолодження процесора застосовується QB-OL400. Для ефективної роботи пристрою встановлено блок живлення на 200W. Його розмір складає 540x430x145 мм, а в якості додаткових опцій пропонується SD card reader.

 

 

Моноблок ARTLINE Gaming G77v28

 

 

У цьому пристрої пропонується великий та красивий 27-дюймовий екран. Моноблок Gaming G77v28 займає мало місця на робочому столі, але пропонує користувачам великі можливості щодо продуктивності.

У цій системі використовується процесор Intel Core i5-12400F. Разом із відеокартою GTX 1650 4GB він створює багатофункціональний пристрій, який призначається для вирішення повсякденних завдань у бізнесі та навіть для запуску деяких ігор. Ще у виробі встановлено ОЗП DDR4-3200 SODIMM об'ємом 16 Гб. Це дозволить запускати ігри в низьких та середніх налаштуваннях роздільної здатності екрану.

Цей моноблок позиціонується як ігровий, тому пропонується діагональ екрану 27" з роздільною здатністю FullHD і частотою оновлення 144Hz. У ньому використовується матриця VA. Зберігати файли і програми можна на накопичувачі M.2 NVMe 480 Гб. У корпусі Artline Gaming AiO A700 27" встановлена системна плата B660i-P, яка підтримує бездротові технології Wi-Fi 802.11ac + BT4.0.

Комп'ютер пропонує велику кількість портів для підключення додаткового обладнання, а також мережеву карту на 1Gb. Цей моноблок можна модернізувати, замінивши відеокарту та процесор. Пристрій встановлюється на ергономічній підставці, яку можна регулювати.

 

 

Моноблок ARTLINE Gaming G77v44

 

 

Тут пропонується відмінна якість дисплея та потужний графічний процесор. За своїм функціоналом Gaming G77v44 не поступається класичним персональним комп'ютерам. Це буде найкращий варіант для користувачів, які займаються іграми та створенням контенту.

Процесор Intel i5-12400F та відеокарта RTX 3050 8GB дозволяють отримати високу обчислювальну потужність. Разом із ОЗП DDR4-3200 SODIMM на 64GB створюється продуктивний моноблок для вирішення будь-яких завдань. Користувач зможе на ньому займатися навчанням або роботою, а потім розслабитись за допомогою ігор.

У виробі пропонується накопичувач NVMe SSD 1 Тб. У порівнянні з іншими моноблоками тут використовується потужний блок живлення на 300W. Особливості екрану цього пристрою:

  • частота 144Hz;
  • FullHD;
  • діагональ 27";
  • матриця VA.

Пристрій легко розбирається. Завдяки використанню плати B660i-P його можна модернізувати. Підтримується заміна відеокарти та процесора. Екран має безрамковий дизайн, а система підтримує такі бездротові технології: Wi-Fi 802.11ac+BT4.0. Мережева карта на 1Gb дозволить підключитись до високошвидкісного інтернету.

 

 

Моноблок ARTLINE Home GX330v01

 

 

У комп'ютері Home GX330v01 користувачі отримують чудову продуктивність, великий вибір портів та 30-дюймовий екран. Цей моноблок чудово підходить для дому. Він має стильний дизайн і здатний успішно працювати з офісними програмами, відтворенням потокового відео та виконувати серфінг в інтернеті.

Функціонує моноблок на базі шестиядерного процесора Intel i5-10400 та інтегрованої графіки Intel HD. Обсягу оперативної пам'яті DDR4-2666 SODIMM 8 Гб буде достатньо для успішного вирішення розглянутих вище завдань. Записувати програми та файли можна на накопичувач M.2 SSD Entry Level об'ємом 240 Гб. Бездротові технології представлені інтерфейсами Wi-Fi 802.11ac+BT4.0.

Екран моноблока має матрицю VA, роздільну здатність UWHD 2560x1080 і діагональ 30". Це оптимальний варіант для домашнього комп'ютера. Формат екрану дорівнює 21:9. В якості додаткові опції пропонується висувна веб-камера, а також ергономічна підставка, за допомогою якої можна регулювати поворот і висоту виробу. Ще підтримується можливість використання стандартного VESA кріплення.

 

 

Моноблок ARTLINE Business M61v07

 

 

Це робочий ПК для бізнесу, який має низку особливостей, наприклад, достатня продуктивність та знижений рівень енергоспоживання. Моноблок Business M61v07 відрізняється надійністю в роботі та в ефективному вирішенні поставлених завдань.

У комп'ютері використовується чотириядерний процесор Intel Celeron J4105 з інтегрованою відеокартою Intel HD. У виробі встановлена ОЗП DDR4-2666 SODIMM 16 Гб. В якості накопичувача використовується SSD 480 Гб. Цей пристрій функціонує за допомогою блока живлення на 48W. Бездротові технології представлені інтерфейсом Wi-Fi 802.11ac MiniPCI-E. Потужність моноблоку відповідає стандартній робочій станції.

Екран монітора має діагональ 23.8" з роздільною здатністю FullHD. Тут застосовується матриця IPS. Це безрамковий широкоформатний екран, який має стійку підставку. Продуманий корпус пристрою Artline Home AiO M6 23.8" дозволяє швидко отримати доступ до всіх необхідних портів. Ще можна відзначити, що в комп'ютері добре продумана система охолодження, яка забезпечує приплив повітря до всіх робочих компонентів.

 

 

Як вибрати найкращий моноблок

 

Перед вибором відповідного моноблока користувач повинен мати уявлення про те, що хоче отримати і для чого буде використана система. Якщо потрібна базова машина для серфінгу в інтернеті, можна вибирати пристрій з простим процесором і без дискретної відеокарти. Якщо користувачеві потрібно вирішувати більш складні завдання, наприклад, редагування відео, фото або створення будь-якого контенту, потрібно звернути увагу на потужну систему.

У нашому рейтингу часто зустрічаються моноблоки з процесором Intel i5 і i7. Для вимогливих користувачів обсяг ОЗП має бути не менше ніж 16 Гб. Тут слід пам'ятати, що чим більший обсяг оперативної пам'яті у пристрої, тим система працюватиме плавніше. Якщо ви плануєте працювати з мультимедіа або запускати ігри, то знадобиться дискретний графічний процесор.

Ще одним важливим фактором є вибір відповідного накопичувача. Багато моноблоків у нашому рейтингу мають 480 Гб – 1 Тб пам'яті, чого буде достатньо більшості завдань. У таких пристроях немає місця для розміщення кількох накопичувачів, тому користувачі обмежуються лише одним диском.

Не слід забувати про екран при виборі моноблока. Для ігор варто вибирати екран з більшою частотою та високою роздільною здатністю. Для звичайних офісних додатків підійде роздільна здатність FullHD і діагональ 24 дюйми. Для перегляду потокового відео можете вибрати моноблок із якісним 30-дюймовим екраном.

Усі моноблоки представлені у широкому діапазоні класів. Ми розглянули як бюджетні варіанти, наприклад, з центральним процесором Intel Celeron, так і пристрої більш високого класу з дискретними відеокартами. Такі комп'ютери відрізняються рівнем потужності для вирішення різних завдань. Ці комп'ютери будуть постійно підключені до мережі, тому додатково рекомендується вибрати хороший мережевий фільтр. Це дозволить виробу залишатися у хорошому стані.

 

 

Де можна купити найкращий моноблок 2023 року

 

Купувати моноблок необхідно лише у тому випадку, якщо ви зацікавлені у великому вільному просторі на робочому столі. В інтернет-магазині Артлайн пропонуються всі комп'ютери, які ми розглянули в цій статті. Для вирішення серйозних завдань та запуску ігор споживачі можуть вибрати пристрій із дискретною відеокартою. Для офісу та дому оптимально підійдуть моделі із вбудованою графікою.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Який моноблок буде найкращим варіантом для навчання, відео та перегляду сторінок в інтернеті?
У цьому випадку ми рекомендуємо вибрати ARTLINE Business M67v11. Ця модель моноблока ефективно оптимізована для вирішення цих завдань.
+ Чи можна грати на моноблоці в сучасні ігри?
Системні параметри таких комп'ютерів дозволяють запускати ігри в низькій та середній якості. Наприклад, в ARTLINE Gaming G77v44 використовується відеокарта RTX 3050 8GB, яка здатна впоратися з багатьма іграми.
+ Я хочу дивитися фільми на моноблоці, який пристрій краще вибрати?
Для фільмів потрібно вибирати велику діагональ екрана та високу роздільну здатність. У цьому випадку можете вибрати ARTLINE Home GX330v01 із 30-дюймовим UWHD екраном.