#obzory

Материнська плата ASRock A620M PRO RS (A620M PRO RS)

ASRock A620M Pro RS

🌟 Вступ: Огляд материнської плати ASRock A620M Pro RS

Материнська плата ASRock A620M Pro RS є вартісно ефективним рішенням для тих, хто планує збирати систему на базі процесорів AMD AM5. Призначена для бюджетних збірок, ця плата забезпечує добре співвідношення ціни та продуктивності, підтримуючи новітні технології, такі як DDR5 пам'ять та Wi-Fi 6.

📊 Технічні характеристики

ASRock A620M Pro RS підтримує процесори AMD Ryzen 7000 та 8000 серії, має 6+2+1 фазу живлення та чотири слоти для DDR5 пам'яті, які можуть працювати на частотах до 7200+ MHz при розгоні. Вона також має два слоти M.2 PCIe Gen 4.0 x4 для швидкісних SSD. Плата оснащена інтерфейсом Realtek 2.5Gb LAN та Wi-Fi 6, що забезпечує високу швидкість мережевого з'єднання.

 

🎮 Підтримка ігор та мультимедіа

ASRock A620M Pro RS забезпечує достатню продуктивність для ігор середнього рівня та мультимедійних додатків. Хоча вона не має такої ж потужності, як дорожчі материнські плати, її можливості цілком достатні для більшості повсякденних завдань та деяких ігор.

🛠️ Огляди та порівняння

За даними Wccftech, ASRock A620M Pro RS порівнюється з іншими платами на ринку, такими як Gigabyte A620M Gaming X, демонструючи сильні сторони у вигляді підтримки новітніх технологій за доступною ціною.