#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Vanquish

Купити комп'ютер для Vanquish

Vanquish - комп'ютерна гра в жанрі шутера від третьої особи, розроблена компаніями Platinum Games і Straight Story в 2010 році на Sony PlayStation 3 і Xbox 360. Реліз гри на Microsoft Windows відбувся в 2017 році.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Vanquish
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Vanquish
  5. Огляд гри Vanquish
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Vanquish від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Vanquish переносить нас в недалеке майбутнє, в якому планету чекає перенаселення. Ми граємо за американського агента Сема Гідеона, якому належить випробувати прототип нової унікальної зброї на російських загарбниках.

Гра отримала позитивні відгуки від критиків і гравців. Всього лише за рік вона зуміла розійтися 820 тисячами копій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Vanquish

 

Системні вимоги Vanquish низькі. Для нормальної роботи гри потрібна відеокарта всього лише з 1 гігабайт відеопам'яті і 4 гігабайти оперативної пам'яті. Гра підтримує DirectX 9.0, працює як на 32-, так і на 64-розрядних операційних системах. Займає Vanquish 20 гігабайт вільного простору.

 

Мінімальні системні вимоги Vanquish

  • Процесор: Intel Core i3
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 460
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Vanquish

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 660 Ti
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Vanquish

 

Який процесор потрібен для Vanquish

Так як системні вимоги Vanquish застаріли, ми рекомендуємо вам купувати ігрову збірку з 6-ядерним процесором. Хорошим варіантом стане чіп Intel Core i5-10400F, вихід якого відбувся в 2020-му році. Більш свіжа модель - Intel Core i5-11400F з 11-го покоління Rocket Lake, яке побачило світ у 2021-му році.

 

Яка відеокарта потрібна для Vanquish

Ми рекомендуємо обзавестися ігровою відеокартою з підтримкою технології трасування променів. Яскравим прикладом стане Nvidia GeForce RTX 3060, чий реліз відбувся в 2021-му році. Це потужна модель з 12 гігабайтами відеопам'яті на борту і підтримкою технологій retracing, DLSS 2.0.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Vanquish

Золотим стандартом сучасності можна назвати 16 гігабайт оперативної пам'яті. Накопичувачів рекомендуємо встановити два: SSD в якості системного диска і HDD в якості файлового сховища.

 

 

Огляд гри Vanquish

 

Атмосфера

Клішовані голлівудські блокбастери вже давно знайомі всім. На них виросли цілі покоління, а фільми такого роду так і не просунулися вперед. Так, суттєво покращилася графіка, завдяки якій динамічні сцени стали ще більш видовищними, але кіно, розраховане на масового користувача дуже рідко може залишити слід в історії всього кінематографа. А ось з іграми справа йде інакше. Щорічно ми чекаємо виходу нової частини відомого блокбастера, сподіваючись, що розробникам вдалося зробити крок вперед. Японці під керівництвом «батька» Resident Evil Сіндзі Мікамі вирішили піти іншим шляхом. Вони взяли все найкраще і поєднали це в Vanquish. Що з цього вийшло - дізнаємося прямо зараз!

Сюжет Vanquish переносить нас в недалеке майбутнє, в якому населення Землі перейшло позначку в 10 мільярдів чоловік. Це викликало загальну кризу і брак ресурсів, нові війни спалахували знову і людство шукало порятунок в технологіях. Тоді Сполучені Штати Америки вирішили побудувати космічну колонію SC-01 Providence для збору сонячної енергії і передачі її на Землю. Станція попрацювала недовго, так як і Америку наздогнала загальна криза. Не гаючи часу, злі росіяни захопили станцію за допомогою військових роботів. Вони перетворили станцію на потужну зброю масового ураження, після чого розв'язали війну з США і зажадали негайної капітуляції. Уряд США відправляє на станцію військовий десант разом з агентом Семом Гідеоном, який повинен випробувати нову військову розробку - бойовий суперкостюм.

 

Геймплей

Використовуючи типовий сюжет для американського бойовика, розробники під керівництвом Сіндзі Мікамі постаралися впихнути в Vanquish якомога більше кліше. Сюжет в цій грі присутній, але є він тільки для галочки. Справа в тому, що Vanquish - це божевільний кібернетичний шутер, який вибудовує на своїй території фундаментальні стовпи з інших ігор. З Crysis сюди перекочував суперкостюм, що забезпечує вас неймовірною силою і захистом, з Dead Space хлопці взяли величезний корабель, на якому і розвиваються події. Випадковість? Ні, адже розробники зробили це навмисно. Навіщо? Відповідь дуже проста - щоб занурити вас в безодню божевілля.

Vanquish не дозволить вам відсиджуватися в укритті, коли сотні бойових роботів воюють з американським штурмовим загоном на великій території. Наш головний герой - Сем, практично невбиваємий. Він комбінує величезну кількість зброї, зносить бошки ворогам в ближньому бою, а також ковзає на колінах. Ковзання є однією з основних бойових механік, так як замінює dash, забезпечує уворот, а також дозволяє активувати пафосний slow motion. Останній дозволить вам справлятися не тільки з великою кількістю ворогів, але і розстрілювати снаряди, випущені в вашу сторону. Виглядає це дуже епічно, до того ж штука вкрай корисна.

Костюм Сема хоч і нанотехнологічний, але не вічний. Моментами він буде розряджатися, а гра перетворюватися в типовий шутер від третьої особи. Але чекати доведеться недовго - Сем знову зможе носитися і стрибати, поливаючи супротивників дощем зі свинцю. Потрібно відзначити хороший рівень інтелекту ворогів в цій грі - вони активно пересуваються і грамотно використовують укриття. А якщо говорити про їх різновиди, у нас піде кілька днів! На кожному рівні Vanquish розташована просто величезна кількість противників, босів, міні-босів. Практично кожних п'ять хвилин вам буде зустрічатися досі небачений противник з унікальними здібностями, деякі з яких можуть закінчити вашу подорож з одного пострілу. Дизайн босів не залишає ніяких питань - це справжній політ фантазії, якої японцям не позичати. У грі присутні рукопашні сутички, і виглядають вони як прискорені бої на хокейному майданчику. Найцікавіше в тому, що Сем буде використовувати різні прийоми і тактики в ближньому бою, якщо ви перед цим були екіпіровані різними гарматами.

Кожен рівень в Vanquish - це цілий карнавал. Гравця вписують в сюжет, виключаючи мертві кат-сцени. Кожен скрипт тут інтерактивний, тому насолоджуватися тим, що відбувається можна, будучи постійно зануреним. Скажений темп боїв втішає, до того ж в грі дуже багато динамічних ефектів. Підвищують динаміку і реактивні двигуни, вбудовані в наш костюм. Всього лише за одну мить ми можемо увірватися в самий епіцентр битви, після чого розносити супротивників один за іншим.

Не варто думати, що Vanquish - легка гра. Незважаючи на те, що пройти її можна за годин сім, вам не раз доведеться вмирати. Боси тут люблять трансформуватися, тому бої завжди затягуються і не завжди закінчуються для вас добре. У грі є декілька режимів складності, виділити з яких варто God Hard - в ньому ви відчуєте себе в світі Sekiro і Dark Souls разом узятих.

 

Графіка

Vanquish володіє хорошим графічним рівнем. Картинка вийшла злегка блякла, але насичена динамічними ефектами, які тут фігурують постійно. У грі дуже приємне управління, а також гарний інтерфейс. Видовищності Vanquish не позичати, а ось на хороші діалоги хотілося б поглянути.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Vanquish від ARTLINE

 

Ігрові збірки від ARTLINE - одні з кращих на українському ринку. Їх конкурентоспроможність підтримується за рахунок новітніх комплектуючих. У наших збірках ви можете побачити топові ігрові відеокарти від Nvidia і AMD, а також тільки нове покоління процесорів. Кілька моделей ми підібрали під Vanquish, хоч гра може бути запущена комп'ютером з меншими можливостями по продуктивності.

 

 

Стандартні системні вимоги Vanquish для ПК

ARTLINE Gaming X45v14 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Збірка отримала корпус QUBE, всередині якого знаходиться 8 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666). Обсяг пам'яті постійної дорівнює 1 терабайту (HDD-накопичувач).

 

Високі системні вимоги Vanquish для ПК

ARTLINE Gaming X53v15 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) і ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB). Виконано збірку в корпусі QUBE BREEZE з красивою LED-підсвіткою і просунутою системою охолодження з пиловими фільтрами. Процесор охолоджує кулер Performa 5X. На борту цього ПК ви можете побачити 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming) і 1-терабайтний HDD-накопичувач.

 

Ультра системні вимоги Vanquish для ПК

ARTLINE Gaming X61v11 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який відрізняється роботою на 12 потоків, що підвищує його продуктивність. Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою технологій щодо поліпшення графіки. Для зберігання файлових даних надано SSD-диск (480 гігабайт). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Vanquish для ПК

ARTLINE Gaming X75v30 - топовий ігровий ПК в футуристичному корпусі QUBE WIZARD. Укомплектований 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 - 4.9 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake від компанії Intel. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), що вийшла в 2020-му році. Встановлено два накопичувача: SSD (1 TB) + HDD (2 TB). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 32 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • За скільки годин можна пройти Vanquish?
  • За 7-8 годин.

 

  • Vanquish - рейковий шутер?
  • Так.

 

  • Де купити Vanquish?
  • В офіційному магазині Steam