#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для V Rising

Купити комп'ютер для V Rising

V Rising – комп'ютерна гра у жанрі survival, розроблена студією Stunlock Studios у 2022 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для V Rising
  4. Як підібрати оптимальний ПК для V Rising
  5. Огляд гри V Rising
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для V Rising від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ви вампір, який отримав відродження. Настав час правити, настав час вбивати.

 

 

Гра отримала високі оцінки від критиків та гравців. Лише за місяць розійшлася 2 мільйонами копій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для V Rising

 

Системні вимоги V Rising середні. Гру можна налаштувати навіть під посередній ПК з відеокартою на 2 гігабайти пам'яті. Для максимальних налаштувань знадобиться GPU із 6 гігабайтами відеопам'яті ігрової моделі. Функціонує V Rising на Windows 10 та Windows 11 x64. Займає 7 гігабайт вільного місця на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги V Rising

  • Процесор: Intel Core i5-6600 / AMD Ryzen 5 1500X
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 Ti
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги V Rising

  • Процесор: Intel Core i5-11600K / AMD Ryzen 5 5600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для V Rising

 

Який процесор потрібний для V Rising

Для середніх налаштувань вибираємо 4-ядерний процесор, а для максимальних – 6-ядерний чіп із останніх поколінь Intel та AMD. Автори рекомендують Intel Core i5-11600K - це відмінний 6-ядерний чіп з 12 потоками для обробки, який з'явився у 2021 році. Його аналогом виступає рекомендований AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для V Rising

Для комфортної гри можна придбати ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Для максимальних налаштувань у 4К вибираємо Nvidia GeForce GTX 1660 із шістьма гігабайтами пам'яті.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для V Rising

V Rising вимоглива до обсягу оперативної пам'яті, тому варто встановити 16 гігабайт стандарту DDR4. Оскільки гра важить небагато, розмістити її можна на SSD-диску.

 

 

Огляд гри V Rising

 

Атмосфера

Давненько не виходили ігри про вампірів. Проекти у вампірському сетинзі з'являються на світ один раз на рік. У 2022 ми побачили нову частину «Маскараду» - Swansong, яка вийшла не надто вдалою. Ситуацію вирівнює студія Stunlock, яка випустила хіт 2022 під назвою V Rising.

Назвавши гру хітом, ми обійшлися без краплі перебільшення. За один місяць у ранньому доступі проект продався 2 мільйонами копій, що вражає. Навіть розробники не очікували такого успіху, 500 тисяч копій за три дні після релізу! Це приголомшливо, до того ж заслужено, адже нічого подібного ми з вами вже давно не бачили. V Rising зайде навіть хейтерам ізометрики, адже гра не вписується в один жанр. Це survival у відкритому світі, симулятор будівництва, майже повноцінна MMO, слешер – до списку можна додати ще кілька жанрів, але чи варто? Адже гра говорить сама за себе після 20 хвилин включення. Тож про що розповість нам цей проект?

 

Геймплей

Зовні гра нагадає вам безліч ізометричних проектів, які люблять турбувати себе примарним сюжетом, щоб виправдати дії героя. V Rising ж не має сюжетної складової. Ми граємо за вампіра, який одержав переродження. Він вилазить зі склепу і починає освоювати новий світ із палким бажанням до життя. У нашого кровопивця дуже великі амбіції. Ми – не просто нічний мисливець, безжальний вбивця, холоднокровний монстр на вершині харчового ланцюга, ми – король, майбутній правитель, володар ночі. Вампіри, як і люди, відрізняються своїми «мухами» та заморочками, ось тільки у раси давніх потреби більш вишукані. Насамперед нам потрібен замок, а потім – цілий світ!

Створивши персонажа, граючи пальцями на клавішах редактора зовнішності, ми вирушаємо на пошуки їжі. Початкові етапи гри дуже прості – розшукуєш жертву, випиваєш її кров. Жертвою може стати будь-яка жива істота, але вибирати доведеться ретельно, адже кожна особина має унікальну за своєю якістю кров. Кров щура, наприклад, зовсім не котирується, але кров черниці більш ніж. Чим вища якість, тим більше бонусів ви отримаєте. Спрагу потрібно вгамовувати систематично, тому полювання – основне заняття у цій грі.

Після низки вбивств вас застане подив. Чому у персонажа не підвищується рівень і не з'являються нові здібності? V Rising вирішила відмовитись від типової системи прогресії. Це чудовий хід, що дозволяє забути про безглуздий грінд, який забирає багато часу. Тут все зроблено з розумом – для отримання здібностей та підвищення рівнів потрібно вбивати босів. У них найякісніша кров, що забезпечує крутими вміннями: підпалювання ворогів, лікування під час битви, можливість телепортуватися або перетворюватися на тварин тощо. Одночасно можна використовувати лише кілька навичок, але у стані спокою ви можете вибирати найбільш підходящі зі списку. Щодо самих босів, їх тут понад 30 різновидів. Ватажки вийшли дуже крутими, до того ж кожен унікальний по-своєму. Боси трапляються як люди, і монстри. Ви зустрінете некромантів із ордами скелетів, мисливців на вампірів і навіть кам'яних големів. Битва з кожним цікава, хоч далеко не всі відрізняються великою силою.

Багато часу у V Rising забирає будівництво та крафт. Як пам'ятаєте, нашому вампіру потрібен цілий замок, тому буде потрібно застовпити велику земельну ділянку, після чого зайнятися будівництвом. Робити це потрібно швидко, адже у грі є й інші вампіри з не меншими амбіціями. Вам потрібно змайструвати трон разом з тронною залою, цвинтар, гробовий зал, тартак, каменоломню і багато- багато всього. Споруди забирають багато місця, тому вибирайте велику ділянку. Для будівництва збиратимемо матеріали по всьому світу. У цьому місці вискакує одна проблема – у грі є телепорт, але назад у замок доведеться повертатися або на своїх двох, або на чотирьох, якщо ви вкрадете коня. Бігати прийдеться довго, що втомлює. Місцевий світ намальований від руки, процедурна генерація не використовується. Природа злегка може набриднути, але він живий! Світ живе своїм життям: звірі полюють інших тварин і людей, перевертні можуть нападати на села, мисливці на вампірів борються з бандитами, які напали на них по дорозі. У грі багато пригод, тому ви завжди можете потрапити в цікаву ситуацію. У замку не тільки будуватимете, а й крафтимете броню, зброю. Тут все звичайно: нагрудник, шолом, перчі, пушка тощо. Якість броні залежить від рівня персонажа, деякі мечі можна крафтити цілий день. Щоб спростити пошук ресурсів, ви маєте власних помічників, яких розсилаєш по світу для збору ресурсів. Вони не дуже ефективні, але хоч щось. Подорожувати можна як у вигляді вампіра, так і у вигляді звіра. Ось тільки не забувайте про зміну дня і ночі, адже вдень потрібно переміщатися тільки в тіні.

 

Графіка

У V Rising красива графіка з вираженими елементами малювання. Дуже багато кольорів, усі вони м'які та гармонують між собою. Анімації виглядають якісно. Світ намальований від руки, вийшов дуже атмосферним, з різними унікальними місцями, чиї краєвиди тішать око. Музичний та звуковий супровід на рівні.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для V Rising від ARTLINE

 

З ігровою збіркою від ARTLINE ви зможете запустити на максималках не тільки V Rising, а й будь-яку іншу гру 2022 року. Наші ігрові комп'ютери поєднують міць та якість, красу та актуальність. Чотири ПК хочемо презентувати вже зараз, орієнтуючись на системні вимоги V Rising. Також звернемо увагу на Новини Ігросвіту, які щотижня виходять на нашому YouTube-каналі.

 

 

Стандартні системні вимоги V Rising для ПК

ARTLINE Gaming X34v19Win – ігровий ПК з бюджетної лінійки з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz). У збірці встановлено операційну систему Windows 10 Home. У корпусі QUBE розміщено RGB LED-підсвічування, SSD-накопичувач на 480 гігабайт. Графічний процесор наданий компанією AMD – це AMD Radeon RX 560 (4 GB). Об'єм ОЗУ – 8 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги V Rising для ПК

ARTLINE Gaming X33v16Win – ігрова збірка зі встановленою ОС Windows 11 Home. Вона укомплектована 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz), процесором 12-го покоління Alder Lake з роботою на 12 потоків. Є 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz) і два жорсткі диски: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Із графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB).

 

Ультра системні вимоги V Rising для ПК

ARTLINE Gaming X55v31 – персональний ігровий комп'ютер у корпусі QUBE NEPTUNE. Гарні мінімалістичні контури корпусу QUBE підкреслені ARGB LED-підсвічуванням. Модель вибирають як для гри, так і для роботи, адже на ній встановлено 32 гігабайти ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) та 6-ядерний процесор Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) – чудовий тандем для будь-яких робочих завдань. З іграми справляється відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) із технологіями Ray Tracing, DLSS, Reflex. Об'єм пам'яті визначений двома накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги V Rising для ПК

ARTLINE Gaming X75v51Win - ігрова збірка з 12-ядерним процесором Intel Core i7-12700F (2.1 - 4.9 GHz) з роботою на 20 потоків. Корпус - QUBE FALCON з ARGB LED-підсвічуванням. Об'єм ОЗУ – 32 гігабайти (DDR4 / 3200 Gaming). ПК говорить сам за себе, впорається з будь-якою грою та поставленим завданням робочого плану. Обладнаний відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з трасуванням променів та DLSS. Фізична пам'ять: 1 терабайт (SSD) + 2 терабайти (HDD).

Питання

+ У V Rising є PvE?
Так, як і PvP
+ На якому двигуні розроблена V Rising?
Гра розроблена на движку Unity
+ Де придбати V Rising?
Купити гру можна у магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1604030/V_Rising/