#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The Infected

Купити комп'ютер для The Infected

The Infected - комп'ютерна гра в жанрі пісочниці і survival horror, розроблена студією DigX Studios в 2020 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Infected
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Infected
  5. Огляд гри The Infected
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The Infected від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Два товариша йдуть в ліс і зникають. Один з батьків вирішує особисто відшукати їх, але не знає, з якою загрозою зіткнеться.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Infected

 

Системні вимоги The Infected низькі. Знадобиться відеокарта всього лише на 2 гігабайти відеопам'яті навіть для високого рівня графіки. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7. Важить 6 гігабайт.

 

Системні вимоги The Infected

  • Процесор: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Infected

 

Який процесор потрібен для The Infected

Для цієї гри радимо вибрати 4-ядерний процесор. Сьогодні чіпів з такою кількістю ядер стає менше, але ми рекомендуємо звернути увагу на модель Intel Core i3-10100F з 2020-го року випуску. Це відмінний процесор з 10-го покоління Comet Lake, що працює на 8 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для The Infected

Для The Infected можна використовувати застарілу і слабку відеокарту, але якщо ви хочете пограти в сучасні ААА-ігри, такий відеопроцесор вам не підійде. Рекомендуємо зупинитись на Nvidia GeForce RTX 2060 з підтримкою трасування променів і DLSS 2.0.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для The Infected

8 гігабайт оперативної пам'яті стане відмінним вибором для The Infected. Встановлювати гру можна як на SSD, так і на HDD-диск.

 

 

Огляд гри The Infected

 

Атмосфера

В ігровій індустрії часто буває так, що одна студія подає і реалізує нові ідеї, а її напрацювання використовують інші. Це досить часте явище, яке можна побачити не тільки сьогодні. Найчастіше пряме запозичення призводить до створення клонів. Не завжди розробникам вдається приховати використання чужих ідей, а іноді вони й зовсім займаються відкритим демонструванням. Сьогодні ми поговоримо про гру під назвою The Infected, яка дуже сильно нагадує іншу відому гру The Forest.

The Infected представлена маловідомою студією DigX Studios, про яку практично немає жодної інформації. Це перший проект, розроблений хлопцями, але, всупереч всім очікуванням, він не відшукав великої слави. При цьому, гравці залишають тільки позитивні відгуки. Чим ж так хороша The Infected? Що ж, почати потрібно з невеликого синопсису про сюжет гри, який тут присутній лише для присутності. Йтиметься про невідомий вірус, який незабаром мутував і почав перетворювати людей в огидних істот під назвою Вамбі. Це певна суміш вампірів і зомбі, ходячі мерці, що нагадують дикунів з The Forest. Два товариша пішли в ліс на кемпінг і більше не повернулися. Ми граємо за одного з батьків, який самотужки відправився на їх пошуки.

 

Геймплей

Спочатку The Infected здасться вам абсолютним клоном The Forest. Схожість тут на обличчя в усьому: пересування, ідентичний світ з ідентичним графічним рівнем (тут графоній злегка кращий), робота механік і основні завдання. В обох іграх ми шукаємо зниклих дітей, обидві ігри не мають сюжету як такого. Але вже після декількох годин геймплея ви зрозумієте, що The Infected, незважаючи на всі схожості, зовсім інша гра.

Перед початком ігрового процесу, ми вибираємо рівень складності, від якого залежить кількість Вамбі, присутність хижаків, кількість навал за тиждень. Рівнів складності три - не рекомендуємо вибирати перший під назвою «пацифіст». Ми з'являємося на відкритому просторі, після чого намагаємося створити собі примітивні знаряддя праці. Збираємо камені і палиці, створюємо сокиру. Тут все як завжди - нам потрібні стіни і тепло, тому ми займаємося будівництвом будиночку. Механіки ударів і будови працюють ідентично як в The Forest: стукаємо по дереву певну кількість разів, беремо в руки кілька колод і відносимо їх на будівництво. Починаємо з підлоги, після чого будуємо стіни і вікна. Не забуваємо, що це гра в жанрі survival - відшукуємо тварин, вбиваємо їх і готуємо на вогнищі. Будувати будинок радимо біля струмка, щоб не займатися постійною біганиною.

У лісі ви знайдете не тільки корисні ресурси, з яких можна виготовляти предмети, а й велику кількість диких тварин. У грі є олені, ведмеді, крокодили, скорпіони, вівці і багато інших представників місцевої фауни. Хижі тварини представляють небезпеку, адже боляче б'ють і швидко бігають. Зачепивши дикого кабана раз, вам доведеться грати з ним в кішки-мишки. Але є в грі і багоюзерство - іноді тварин можна мочити через текстури. З них ми видобуваємо не тільки їжу, але і корисну сировину.

Монстри в цій грі не здатні налякати, але здатні створити ряд проблем. Час від часу, хлопці набігають натовпом - якщо ви не будете за міцними стінами, ви ризикуєте загинути. Що найцікавіше, після смерті ваш персонаж не втрачає весь лут і ігровий прогрес. Віднімається тільки 5 ХП від загальної кількості здоров'я з кожною новою смертю.

Вамбі - створення досить тупі. Якщо в The Forest місцеві аборигени хоча б іноді проявляли інтелект, тут його ви не побачите. Вбити Вамбі легко, достатньо всього лише декількох ударів або точного попадання в голову списом або стрілою. Після смерті їх тіла можна обшукувати на наявність корисних ресурсів.

У грі можна займатися не тільки полюванням, але і риболовлею. Виглядає вона досить примітивно, але штука корисна. Так як The Infected - велика пісочниця, ви зможете досліджувати острів, на якому перебуваєте. На ньому ви знайдете кілька закинутих таборів з Вамбі, в яких можете зібрати пристойну кількість корисних предметів. Варто зазначити, що предмети в грі не спавняться, тому беріть тільки найважливіше. По поверненню назад, ви зможете забрати ресурси, що залишилися.

Однієюз головних фішок гри є присутність чотирьох сезонів. Зима близько, тому варто подбати про теплий одяг і міцні стіни. Зміна пір року надає суттєвого впливу на геймплей, як і зміна погодних умов.

The Infected дуже сильна в плані будівництва. Скрафтити тут можна практично все, що завгодно. Замість того, щоб обходитися типовим набором предметів, автори дозволили створювати електричні щитки, сонячні батареї і навіть бетономішалку! Ви можете перетворити свій курінь в повноцінний будинок з бетонованою підлогою і посиленими стінами. Для цього вам знадобиться велика кількість ресурсів, як ігрових, так і часових. З новим оновленням в грі навіть з'явився транспорт.

 

Графіка

The Infected виглядає відмінно. Це ще одна красива інді-гра, яка привертає увагу справжніх «виживальщиків». Гра наповнена безліччю цікавих можливостей, завдяки чому змусить вас дізнатися про всі її тонкощі. З технічної точки зору The Infected демонструє себе добре. Просадок FPS і критичних вильотів помічено не було.

 

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для The Infected від ARTLINE

 

Щоб підібрати комп'ютер під The Infected вам не знадобиться допомога консультантів і знавців. Ми вже давно зробили це за вас, розмістивши ігрові збірки по ієрархії продуктивності. Кожна з них зможе запустити гру на максимальному рівні графіки.

 

 

Стандартні системні вимоги The Infected для ПК

ARTLINE Gaming X31v19 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) з роботою на 8 потоків. Комп'ютер укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) і 8 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Присутні два жорсткі диски: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги The Infected для ПК

ARTLINE Gaming X45v20 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків. ПК зібраний в корпусі QUBE BREEZE, за прозорою стінкою знаходиться ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB / GDDR6). Модель відрізняється оптимальним обсягом оперативної пам'яті - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz) і хорошим показником обсягу пам'яті постійної: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги The Infected для ПК

ARTLINE Gaming X63v11 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Разом з ним функціонує ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), побудована на архітектурі Turing. Для зберігання файлів представлено два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 3000 Gaming).

 

4К системні вимоги The Infected для ПК

ARTLINE Gaming X55v28 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою на кулерах. Охолодженням 6-ядерного процесора Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) займається кулер Enermax T40. Модель може «похвалитися» пристойною кількістю оперативної пам'яті - 32 гігабайти (DDR4 / 2666 Gaming). Обсяг постійний пам'яті «не відстає»: 1 TB (SSD) + 2 TB (HDD). Встановлена відеокарта - Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки таборів в The Infected?
  • Шість.

 

  • Максимальна кількість ХП в The Infected?
  • 300 ХП.

 

  • Що треба для піднятя рівня протеїнів в The Infected?
  • М'ясо.

 

  • Чи можна вирощувати овочі в The Infected?
  • Так.

 

  • В The Infected є печери?
  • Так, звичайно.

 

  • Де купити The Infected?
  • В офіційному магазині Steam