#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Synced Off Planet

Купити комп'ютер для Synced Off Planet

Synced Off Planet - комп'ютерна гра в жанрі кооперативного шутера від третьої особи, що розробляється студією NEXT Studios для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Synced Off Planet
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Synced Off Planet
  5. Огляд гри Synced Off Planet
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Synced Off Planet від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Synced Off Planet щасливі дні для нашої планети закінчені. Ті, що вижили повинні пробитися крізь натовп технологічних зомбі, щоб покинути Землю.

Даний огляд є попереднім. Реліз гри відбудеться у 2022-му році.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Synced Off Planet

 

Системні вимоги Synced Off Planet коливаються між середніми і високими. Для середніх налаштувань можна використовувати бюджетну ігрову відеокарту з 4 гігабайтами відеопам'яті, а ось для налаштувань ультра і 4К вам знадобиться відеокарта з серії RTX від Nvidia. Важить Synced Off Planet 35 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги Synced Off Planet

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Synced Off Planet

  • Процесор: Intel Core i7
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Synced Off Planet

 

Який процесор потрібен для Synced Off Planet

Для Synced Off Planet вибираємо 6-ядерний процесор з роботою на 12 потоків. Технологія багатопоточності з кожним днем стає все більш актуальною, адже все більше ігор підтримує DirectX 12. Вибір пропонуємо здійснити в категорії останніх поколінь компанії Intel. Розгляньте такі процесори як: Intel Core i5-10400F з 10-го покоління, Intel Core i5-11600K з 11-го покоління.

 

Яка відеокарта потрібна для Synced Off Planet

Вибираючи відеокарту, орієнтуйтеся на бажаний результат і фінансовий стан. Synced Off Planet вийде дуже красивою, тому є сенс обзавестися відеокартою з серії RTX. Кожен GPU в серії підтримує технологію трасування променів, чудову реалізацію якої ви можете побачити в цій грі. Також в них є підтримка технології DLSS, яка дозволяє збільшити кадрову частоту і поліпшити графічний рівень. Якщо зважилися на покупку такої відеокарти, обзаведіться Nvidia GeForce RTX 3060 Ti / Nvidia GeForce RTX 3070. Це нові моделі з високим робочим потенціалом. Якщо ж грошей на топову відеокарту немає, не варто засмучуватися. В асортименті компанії Nvidia ви знайдете бюджетні варіанти з прекрасним співвідношенням ціна-якість. Зупинитися рекомендуємо на Nvidia GeForce GTX 1660 Ti.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Synced Off Planet

16 гігабайт оперативної пам'яті - «тверда» рекомендація від розробників. Не забуваємо звертати увагу на МГц`и, не нижче 2400 МГц. Накопичувачів пропонуємо встановити два: SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Synced Off Planet

 

Атмосфера

Стрімкий розвиток технологій - сучасні реалії, які кожен з нас сприймає як належне. Всього лише п'ятнадцять років тому ми задовольнялися технологією Bluetooth, тоді як сьогодні можемо передавати файлову інформацію в будь-яку точку світу за лічені секунди. Безліч людей категорично ставляться до такого техно-бусту. Вони вважають, що в найближчому майбутньому ці ж технології погублять нас. Даний сценарій доволі реальний, досить лише глянути на роботу штучного інтелекту сьогодні. Дискусія не випадкова - справа в тому, що такий сценарій представлений в грі Synced Off Planet, реліз якої запланований на 2022 рік.

Писати попередні огляди не так просто, адже інформації про майбутні проекти у відкритому доступі зовсім трішки. Після провалу Cyberpunk 2077, автори якого розхвалювали гру довгі роки, більшість розробників зберігає інфу про свої проекти в секреті. Такої філософії дотримуються і автори Synced Off Planet, але нам вдалося розкопати про гру факти, які будуть вам цікаві.

 

Геймплей

Події Synced Off Planet розгортаються в майбутньому. На Землі справжній технологічний апокаліпсис. Всі андроїди зійшли з розуму і перетворилися в андроїдів-зомбі. Погодьтеся, нічого подібного ви ще не чули! Планеті приходить кінець, і вам, разом з бойовими товаришами, потрібно дістатися до місця висадки космічного корабля, який дозволить вам залишити Землю. Але, як водиться в battle royal`ях, претендентів на щасливий квиток багато.

Сетинг Synced Off Planet вражає. Перед нами кібермайбутнє з усілякими технологіями, від яких вибухає мозок. На даний момент невідомо, скільки карт буде в грі, але представлена в 9-хвилинному геймплеї мапа приносить яскраві враження. Вулиці розбиті, будівлі занедбані, як і транспортні засоби від відомих компаній. Теперішнє населення - зомбі-андроїди, які бродять по світу натовпами. Ми ж граємо за вцілілого, який разом з 15 гравцями намагається прорватися крізь орди збожеволілих роботів. У кожній партії бере участь 48 гравців. Всі вони діляться на три команди, по 16 гравців в кожній. Катка триває 20 хвилин. Ваше завдання - дістатися до корабля порятунку живим.

Synced Off Planet - шутер від третьої особи з пушками з майбутнього. У наших руках побувають всілякі бластери, а також маса інших цікавих приладів по знищенню андроїдів і людей. Одним з таких є «кульова блискавка». Це кібернетична граната, яка після кидка вбиває ряд супротивників, пересуваючись як реальний прототип ШМ. Будуть в грі і різні перки - куди ж без них? Стрільба виглядає реалістично. Проблем з боєзапасом в грі не буде, по карті розкидані спеціальні ящики, в яких можна поповнити боєзаряд. Також тут задіюються аптечки, як в старих-добрих шутерах. Гравцеві потрібно не тільки битися з натовпами зомбі, відстрілюватися від інших гравців, але і будувати власну базу. Також в Synced Off Planet працює система крафту, виходячи з чого можна говорити про грейди зброї.

Противники в Synced Off Planet не відрізняються високим рівнем інтелекту. Масовка завжди ходить натовпом і не завжди агриться на гравця. Зомбі ведуть війну один з одним, тому тут ви зможете знову відчути смак справжнього м'яса. Щоб просуватися по рівню, вам потрібно відстрілювати андроїдів-мертвяків. Куль на всіх не вистачить, зате можна влаштувати саботаж, щоб привернути увагу натовпу. Противників в грі багато, але серед їх числа можна розглядати і незворушного боса, який нагадує Містера Х з Resident Evil. Цей здоровенний Термінатор впевненою ходою переслідуватиме вас по всій карті. На щастя, його можна вбити.

Synced Off Planet використовує передову технологію анімації облич Project Siren. Результат виглядає дійсно вражаюче, порівняємо з Detroit Become Human, що дорого коштує. Ось тільки цікаве питання - навіщо кооперативному онлайн-шутеру вона знадобилася? У геймплейних роликах були продемонстровані кат-сцени перед початком поєдинку і виглядають вони дійсно круто. Але на всі питання ми дізнаємося відповіді аж через рік.

 

Графіка

Графічний рівень Synced Off Planet вражає. Гра розробляється разом з компанією Nvidia, тому переживати за подальшу розробку не варто. Рівень деталізації високий, можна розгледіти кожну деталь на карті, а також насолодитися чудовою реалізацією трасування променів, як у великій кількості калюж, так і в відображеннях від автомобільного скла. Гра вийшла дуже барвистою і насиченою, присутня пристойна кількість анімацій, що не може не радувати. Реліз Synced Off Planet відбудеться у 2022-му році.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Synced Off Planet від ARTLINE

 

Під Synced Off Planet фахівці з компанії ARTLINE підібрали кілька ігрових збірок. Ми вирішили не починати з бюджетних варіантів, а відразу перейти до збірок з відеокартами, що підтримують технології retracing і DLSS. Кожна з них дозволить вам запустити гру на максимальних налаштуваннях графіки. Розміщені ПК по ієрархії продуктивності.

 

 

Стандартні системні вимоги Synced Off Planet для ПК

ARTLINE Gaming X61v11 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Збірка виконана в корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвіткою, має в своєму розпорядженні кулер Tower, який займається охолодженням центрального процесора. З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з типом пам'яті GDDR6 і підтримкою таких технологій як retracing, DLSS, reflex. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming), обсяг фізичної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск).

 

Високі системні вимоги Synced Off Planet для ПК

ARTLINE Gaming X73v23 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz). Корпус - QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), що вийшла в 2021-му році. Як і в інших відеоадаптерах з серії RTX, тут є підтримка технології трасування променів і DLSS. З їх допомогою ви зможете підвищити графічний рівень в сучасних ААА-проектах. Збірка володіє 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming) і SSD-накопичувачем на 480 гігабайт.

 

Ультра системні вимоги Synced Off Planet для ПК

ARTLINE Gaming X68v17Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 - 4.6 GHz) з роботою на 12 потоків. Комп'ютер укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з підтримкою всіх фірмових технологій щодо поліпшення графіки. Корпус - QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою на кулери. Встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) і 1-терабайтний SSD-накопичувач. Також присутній операційна система Windows 10.

 

4К системні вимоги Synced Off Planet для ПК

ARTLINE Overlord X87v18Win - ігровий ПК з встановленою операційною системою Windows 10. Збірка отримала корпус QUBE WIZARD, всередині якого ви побачите 8-ядерний процесор AMD Ryzen 7 5800X (3.8 - 4.7 GHz) з роботою на 16 потоків. Відеокарта - топова Nvidia GeForce RTX 3080 з 10 гігабайтами відеопам'яті і підтримкою всіх технологій щодо поліпшення графічного рівня в комп'ютерних іграх. Встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Коли відбудеться реліз Synced Off Planet?
  • У 2022-му році.

 

  • Скільки гравців бере участь в матчі в Synced Off Planet?
  • 48 гравців.

 

  • Чи діляться гравці на команди в Synced Off Planet?
  • Так, по 16 людей в кожній.

 

  • Де купити Synced Off Planet?
  • Замовити Synced Off Planet ви можете в інтернет-магазині Steam