#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Supraland

Купити комп'ютер для Supraland

Supraland - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure, розроблена компанією Supra Games в 2019 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Supraland
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Supraland
  5. Огляд гри Supraland
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Supraland від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Supraland переносить нас на задній двір хлопчика, який облаштував у ньому ціле королівство іграшкових чоловічків. Нашим завданням є захистити короля червоних, а також вирішити ряд проблем, доставлений синіми.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців. В Steam Supraland набрала більше 6 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Supraland

 

Низькі системні вимоги Supraland - ще одна причина пограти в цю гру. Вона працює тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 7. Важить всього лише два гігабайти. Так як гра добре оптимізована, запускати її можна навіть зі слабких комп'ютерів. З деталями системних вимог ви можете ознайомитися нижче.

 

Мінімальні системні вимоги Supraland

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 780
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Supraland

  • Процесор: Intel Core i5-6600 / AMD Ryzen 5 1600X
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD RX 580
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Supraland

 

Який процесор потрібен для Supraland

Вище ми згадували, що низькі системні вимоги і відмінна оптимізація дозволяють запускати дану гру навіть зі слабких ПК, на яких встановлений 2-ядерний процесор. У рекомендованих вимогах автори вказують на 6-ядерний процесор з більш «свіжих» поколінь від відомих розробників. Саме такий чіп ми і рекомендуємо вам вибрати, адже він буде вкрай корисним інструментом для роботи з більш «важкими» іграми сучасності.

 

Яка відеокарта потрібна для Supraland

Для Supraland можна використовувати дискретну відеокарту з двома гігабайтами відеопам'яті. Як і у випадку з процесором, вибирати таку ми не рекомендуємо. Ви можете зупинитися на бюджетній ігровий відеокарті з 4 гігабайтами відеопам'яті, як Nvidia GeForce GTX 1650, а можете звернутися до більш потужним відеопроцесором з 6 або 8 гігабайтами відеопам'яті сучасного стандарту GDDR6. Нагадаємо, що кількість відеопам'яті не визначає потужність відеокарти - це всього лише орієнтир.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Supraland

Кількість оперативної пам'яті для Supraland занадто мінімальна для 2021 року. Вибираємо від 8 до 16 гігабайт стандарту DDR4, а на місце файлового накопичувача встановлюємо SSD-диск.

 

 

Огляд гри Supraland

 

Атмосфера

У дитинстві кожен з нас любив грати в солдатиків. Годинами ми будували базу, розставляючи іграшки по своїх місцях, після чого запускали сюжет, який вигадували на ходу. У дитинстві ми створювали цілий світ, а тепер його створюють замість нас і роблять це у віртуальному просторі. Згадати ці щасливі дні нам дозволить гра Supraland, яка і стане предметом нашої розмови сьогодні.

Події Supraland розгортаються на задньому дворі. У ньому хлопчина з бурхливою фантазією облаштував ціле королівство маленьких чоловічків. У народу є свій король, а також вороги, які хочуть захопити королівство червоних. Час від часу, вони здійснюють диверсії, що завдає чимало клопоту. Щоб народ червоних продовжив своє щасливе існування, ми повинні вирішити ряд проблем, а також захистити нашого короля.

 

Геймплей

Геймплей Supraland знаходиться між Portal і Zelda. Перед нами барвиста мультяшна гра, яка переважно складається з рішення головоломок. Ми беремо на себе роль захисника вітчизни, який не тільки розумом, а й мечем усуває проблеми, викликані народом синіх. За всіма подіями, час від часу, спостерігає хлопчик, який частенько любить змінювати правила гри.

Перше - головоломки. Їх в грі дуже багато, але не так важлива кількість, як їх висока якість. Напевно, ви встигли надивитися на ігри-пазли, завдання в яких придумані для справжніх недоумків. На щастя, Supraland знаходиться в абсолютно іншій парафії. Автори обзавелися набором звичних для нас механік, після чого помістили їх на широке поле варіативності. Кожна загадка в цій грі має кілька варіантів рішення. Це дозволяє експериментувати і перепроходити гру по кілька разів, в надії відшукати приховані варіанти відповіді. Спочатку нам підсовують простенькі головоломки за типом пересування бочок для відкриття дверей. Після ситуація змінюється, додаються нові механіки, а сама гра зажадає від вас комбінування.

Неможливо не порівнювати Supraland з Portal, так як у більшості випадків вона діє абсолютно ідентично. Найбільш точні порівняння починаються тоді, коли ми отримуємо першу гравітаційну пушку, чий список можливостей досить широкий. З її допомогою ми зможемо не тільки стріляти по кнопках, а й перетягувати предмети, палити ворогів. Якщо грали в Portal, Supraland може здатися вам гідним продовженням легендарної гри від Valve.

Ми просуваємося все глибше, після чого знаходимо другу гармату. Принцип її роботи простий - вона дозволяє чіплятися за різні текстури, а також створювати канатні проходи. Що найцікавіше, в цій грі ви можете забратися практично на будь-який будиночок і виступ. Більш того, гра дякує за настільки скрупульозне дослідження, нагороджуючи різними корисними бонусами. Іноді самі NPC підказують, що в декількох кроках ви зможете знайти щось цікаве. Заглиблюватися в дослідження або строго слідувати основному сюжету - вибір тільки за вами.

Щоб просуватися по сюжетній лінії ми повинні знаходити спеціальні скрині з скарбами, після чого доставляти їх торговцю. Так ми відкриваємо нові перки, які дозволяють проходити далі: подвійний стрибок, потрійний стрибок, збільшення швидкості, інше. Присутня в грі і бойова система, а також пристойна кількість різнотипних і миловидних ворогів. Працює все по стандартному принципу затикування, тому чарівних епітетів тут не відпустиш - клацай мишкою та просувайся по трупах. Битви в грі не забирають надто багато геймплейного часу, адже гра більше заточена на рішення головоломок.

Шикарний дизайн рівнів - те, за що можна з легкістю закохатися в цю гру. Якщо ви не забули, ми знаходимося на задньому дворі, де розкидані різні предмети, які і є декораціями. Крім створених майданчиків нашим пацаном, народом власноруч облаштовує життя, намагаючись наслідувати справжніх людей. Вкрай цікаво звідки у них взялися пальми і оазиси, але це вже зовсім інша історія.

 

Графіка

Supraland виконана з красивою мальованою графікою, яка нагадує The Legend of Zelda і ряд інших відомих ігор. Виконана графіка добре, вона відразу ж дозволяє відчути натхнення розробників, а також заглибитися в ігрову атмосферу. У грі непоганий сюжет, а також непоганий музичний супровід. Але що найголовніше, вона відмінно оптимізована.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Supraland від ARTLINE

 

Якщо ви бажаєте купити ігровий ПК в Україні, вітаємо вас на сайті інтернет-магазину компанії ARTLINE. Вже багато років ми створюємо високопродуктивні ігрові збірки, використовуючи для цього тільки новітні компоненти. Саме тому наші ПК здатні впоратися з будь-яким завданням, як в робочому, так і в ігровому просторі.

 

 

Стандартні системні вимоги Supraland для ПК

ARTLINE Gaming X35v17 - ігровий персональний комп'ютер, всередині якого знаходиться 4-ядерний процесор Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 4 потоки. Модель обладнана дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB), а також 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Кількість постійної пам'яті дорівнює сумі двох встановлених накопичувачів: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Supraland для ПК

ARTLINE Gaming X31v12 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F з 10-го покоління Comet Lake. CPU працює з підвищенням тактової частоти при навантаженнях в діапазоні 3.6 - 4.3 ГГц, є 8 додаткових потоків обробки. Модель укомплектована дискретною ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB) з новим типом пам'яті GDDR6. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666), обсяг постійної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск).

 

Ультра системні вимоги Supraland для ПК

ARTLINE Gaming X63v11 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), а також 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3000 Gaming). Щоб забезпечити підвищену швидкодію і пристойну кількість фізичної пам'яті, було встановлено два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Виконано ПК в корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвіткою.

 

4К системні вимоги Supraland для ПК

ARTLINE Overlord X77v40 - топовий ігровий персональний комп'ютер по збірці ARTLINE. Модель отримала привабливий корпус QUBE WIZARD з ARGB LED-підсвіткою на кулерах. Усередині корпусу знаходиться 8-ядерний процесор Intel Core i7-10700KF, який працює на 16 потоків з підвищенням тактової частоти від 2.9 до 4.8 ГГц. Відноситься такий чіп до 10-го покоління Comet Lake. Для роботи з графікою використовується потужна дискретна відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), що вийшла в 2020-му році. Новинка підтримує технологію трасування променів, а також DLSS 2.0, підвищуючи загальну якість графіки в сучасних комп'ютерних іграх. З нею ви зможете відчути повноцінний 4К-геймінг без лагів і затримок. Сприяє цьому і 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Щоб користувач не відчував брак фізичної пам'яті, встановлено 2 накопичувача: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • За скільки часу можна пройти Supraland?
  • Від 13 до 20 годин.

 

  • Чи підтримує Supraland технологію DLSS?
  • З останнім оновленням - так.

 

  • Де купити Supraland?
  • В офіційному магазині Steam