#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Subsistence

Купити комп'ютер для Subsistence

Subsistence - комп'ютерна гра в жанрі survival, розроблена студією ColdGames в 2016 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Subsistence
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Subsistence
  5. Огляд гри Subsistence
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Subsistence від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Subsistence працює за типовим сценарієм - вас закидають на острів, на якому ви повинні зберегти своє життя.

Гра отримала змішані оцінки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Subsistence

 

Системні вимоги Subsistence низькі. Для комфортної гри можна використовувати відеокарту навіть з двома гігабайтами відеопам'яті і 2-ядерний процесор. Подробиці системних вимог ви дізнаєтеся нижче, але варто відзначити, що гра функціонує як на 64-, так і на 32-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Subsistence

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 460 / AMD Radeon HD 3800
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Subsistence

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 6950
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Subsistence

 

Який процесор потрібен для Subsistence

Сучасна ігрова збірка повинна складатися тільки з нових технічних стандартів. У ній повинен знаходиться 6- або 8-ядерний процесор з підтримкою технологій по збільшенню рівня продуктивності при навантаженнях. Якщо бажаєте зібрати геймерський ігровий ПК, встановіть 10-ядерний чіп з роботою на 20 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для Subsistence

Відеокарта є найбільш важливим компонентом для комфортної гри і роботи з відео. Ми рекомендуємо встановлювати GPU з підтримкою технології трасування променів і DLSS. Це потужні ігрові адаптери, що дозволяють забути про низький FPS і запускати нові ігри у всій красі. Якщо ж фінанси не дозволяють обзавестися таким відеопроцесором, ви завжди можете звернутися по допомогу до бюджетної ігрової відеокарти.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Subsistence

8 - 16 гігабайт - відмінні показники для ігрової збірки. Тип оперативної пам'яті вибираємо DDR4. Якщо ваша робота пов'язана з «важким» програмним забезпеченням, можете встановити всі 32 гігабайти оперативної пам'яті. Накопичувачів рекомендуємо встановити два: SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Subsistence

 

Атмосфера

Незважаючи на те, що геймерів об'єднують комп'ютерні ігри, їх розділяють жанри. Хтось любить постріляти, інші надають перевагу будівельним симуляторам, а треті і зовсім безкінечно задротять в MMORPG. Кожен гравець вибирає найбільш близький йому жанр, і останнім часом жанр survival широко полюбився публікою. Survival має піджан - survival horror, не менш цікавий і привабливий. У класичному вигляді виживалки не напихатимуть карту монстрами, адже головним ворогом стає саме оточення. Сьогодні ми поговоримо про Subsistence, гру від маловідомої студії ColdGames.

Subsistence слідує за канонами жанру, закидаючи нас на безлюдний острів в одних підштанниках. Хто ми, як ми сюди потрапили, навіщо ми тут - невідомо, але це й не важливо, адже, перш за все, ми повинні вижити. У грі немає сюжету, зате є безликий головний герой, моделька якого викликає побоювання вже на перших порах. З такою мордою не хочеться стикатися в темному провулку, але представники місцевої флори гадають по-іншому.

 

Геймплей

Увімкнувши інстинкт самозбереження, ми вирушаємо на пошуки їжі. Знаходимося ми на субтропічному острові, краї якого, чомусь, огороджені сіткою. Пройшовши кілька миль, ми знаходимо ящик, набитий потрібними нам предметами. Звідки він тут узявся? Невже він не один?! Subsistence - незвичайна виживалка. Вона більше нагадує трешові пародії на відомі фільми, типу «Дуже страшне кіно» чи «Без вини винуватий», тому про серйозність тут думати не варто. Все потрібне для виживання гравець буде знаходити в ящиках, розкиданих по острову. Там і бинти, і їжа, і пійло, і навіть патрони для вогнепальної зброї. Все це більше нагадує реаліті-шоу, ніж справжній survival, але ящики - всього лише жалюгідна сатира перед майбутніми знахідками.

Не встигнувши пройти кількох кілометрів, ми стикаємося з першими ворогами. Це дикі звірі, кабани і вовки, чий рівень агресії схожий з рівнем трештокінга Макгрегора. Вороги будуть атакувати вас, як тільки побачать, тому будьте готові відбиватися. Падають противники за кілька ударів сокирою або з декількох пострілів. Після можна зняти з них шкуру і поласувати свіжим м'ясом.

Досліджуючи цей загадковий острів, ми задумаємося над будівництвом власного житла. У грі є зміна дня і ночі, а також пір року. Місця в кишенях більше немає, тому невеликий склад і дах над головою стали б в нагоді. В цьому місці ми знову зіткнемося з подивом. Для будинку потрібні дрова, доведеться рубати дерева, які в Subsistence зрубати не можна. Без жартів, рубаючи дерево, з нього будуть випадати дрова до тих пір, поки це можливо. Після дерево так і залишиться стояти «порожнім». «Ну і нехай» - подумаєте ви, ми тут за green peace і красиві пейзажі. Але гра тільки починає «розігріватися», пропонуючи вам встановити в своєму будинку командний блок, командний блок, Карл! Яким чином можна створити командний блок на безлюдному острові - невідомо, але у головного героя виходить це зробити. То що ж робить це чудо техніки? Відповідь - абсолютно все. Командний блок може магічним чином крафтити речі, речі, які харчуються від електроенергії. І знаєте, що для цього потрібно? Енергія і маса. Останнє слово варто підкреслити, адже що це за маса така, не знає ніхто.

Після установки командного блоку на мапі почнуть з'являтися ворожі бази. Щоб життя не здавалося цукром, а командний блок випадковим чином не скрафтив адронний коллайдер, своєю увагою вас будуть нагороджувати бандюгани, або, як вони називаються в грі, мисливці. Хлопці власними руками будують бази, після чого виходять на так зване полювання. Мисливці з них нікудишні, адже інтелект на рівні глядачів «Дом-2» (модельки злегка нагадують персонажів з цього шоу). Озброєні бандити луками і вогнестрілом, деякі будуть намагатися прорватися в лобову з сокирою в руці. При першій ж перестрілці ви зможете помітити кострубатість стрільби в Subsistence. Пушки тут начебто зроблені з пластика, звучать як іграшкові. Слово балістика невідоме авторам, тому розраховувати доведеться на удачу. Зносити голову ворогам просто, але і ваша голова не захищена від загибелі - троє недоброзичливців зможуть легко впоратися з вами. Так як ви стрілок влучний і гравець бувалий, вам вдається впоратися з недругами. Зачистка повинна бути повною - ви відправляєтеся на їх базу і обшукуєте скрині в пошуку лута. Знаєте, що найцікавіше? Побудовані бази в Subsistence знищити не можна. Кожен день в них будуть спавнитись нові-старі вороги, і кожен день вони будуть наносити вам візит. У чому тут сенс? А його тут немає, адже гра не пропонує кінцевої мети. Грінди, стріляй, зачищай, репіт - ось такі ось заняття пропонує нам даний проект.

 

Графіка

Незважаючи на всі дивацтва Subsistence, графічний рівень у гри непоганий. Він проявляє себе далеко не у всіх аспектах, досить лише подивитися на модельки персонажів і тварин. Але в плані природи гра дійсно виглядає досить непогано.

 

Підбираємо оптимальний ПК для Subsistence від ARTLINE

 

Ігрові комп'ютери від ARTLINE - це не тільки свобода в світі комп'ютерних ігор, але й прекрасне доповнення для інтер'єру вашої кімнати. Стильні та привабливі, вони доповнені LED-підсвіткою в корпусах QUBE. Купити такий можна в нашому інтернет-магазині прямо зараз.

 

 

Стандартні системні вимоги Subsistence для ПК

ARTLINE Gaming X33v11 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. Комп'ютер укомплектований 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz), має в своєму розпорядженні SSD-накопичувач на 480 гігабайт. З іграми справляється за рахунок відеокарти Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB).

 

Високі системні вимоги Subsistence для ПК

ARTLINE Gaming X53v21 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz). Чіп відноситься до 11-го покоління Rocket Lake, працює на 12 потоків. Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB), чия робота на 20% продуктивніша, ніж робота типової 1660. Накопичувач - SSD-диск (1 терабайт). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Subsistence для ПК

ARTLINE Gaming X66v27 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який функціонує на 12 потоків. Комп'ютер володіє пристойним показником оперативної пам'яті - 32 гігабайти стандарту DDR4 (3200 Gaming). Також відрізняється високим показником пам'яті фізичної за рахунок двох встановлених накопичувачів: SSD (1 TB) + HDD (2 TB). Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6600 XT.

 

4К системні вимоги Subsistence для ПК

ARTLINE Gaming X66v19 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz). Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою технології трасування променів, а також підтримкою DLSS. Обидві ці технології покращують графічний рівень, а DLSS підвищує і рівень FPS. Як і в попередній моделі, тут ви можете побачити 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувач - 1-терабайтний SSD-диск.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Хто розробив Subsistence?
  • Студія ColdGames.

 

  • Чи виходять оновлення до Subsistence?
  • Так, періодично.

 

  • Де купити Subsistence?
  • В офіційному магазині Steam