#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Star Citizen

Купити комп'ютер для Star Citizen

Star Citizen - комп'ютерна гра в розробці в жанрі immersive sim, що створюється студіями Cloud Imperium Games і Foundry 42 для платформ Microsoft Windows і Linux.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Star Citizen
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Star Citizen
  5. Огляд гри Star Citizen
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Star Citizen від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Star Citizen являє собою величезну sci-fi-пісочницю в жанрі космічного симулятора.

Даний огляд є попереднім. На даний момент точної дати повноцінного релізу немає.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Star Citizen

 

Системні вимоги Star Citizen можна відзначити як середні, але через погану оптимізацію ми не рекомендуємо вам запускати гру на ПК з бюджетною ігровою відеокартою. Знадобляться більш просунуті і сучасні технологічні рішення, а також 64-розрядна операційна система Windows 10.

 

Мінімальні системні вимоги Star Citizen

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650
  • Операційна система: Windows 8.1 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Star Citizen

  • Процесор: Intel Core i5-10600 / AMD Ryzen 5 3600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti / AMD Radeon RX 5600 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Star Citizen

 

Який процесор потрібен для Star Citizen

Під Star Citizen ми будемо підбирати потужний ігровий комп'ютер, який дозволить мінімізувати поганий рівень оптимізації. У ньому повинен бути встановлений 6- або 8-ядерний процесор 2020-го, 2021-го року випуску. Вибирати будемо з продукції Intel і AMD: Intel Core i5-11600K / AMD Ryzen 5 5600X / Intel Core i7-11700KF / AMD Ryzen 7 5800X.

 

Яка відеокарта потрібна для Star Citizen

Для Star Citizen вибираємо відеокарту з підтримкою технології трасування променів. Також знадобиться підтримка DLSS, що збільшує рівень FPS. Бюджетний варіант - Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER, варіант для максимальної продуктивності - Nvidia GeForce RTX 3070 Ti.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Star Citizen

Для Star Citizen встановлюємо 16 гігабайт оперативної пам'яті. Також варто відзначити, що власники HDD-дисків не будуть задоволені роботою цього проекту, тому варто переходити на SSD.

 

 

Огляд гри Star Citizen

 

Атмосфера

Технологічний прогрес дозволяє людині зазирнути за рамки. Запускаючи домашній комп'ютер, ми відкриваємо перед собою цілий світ, з яким можемо взаємодіяти. Ще тридцять років тому мало хто міг подумати, що з домашнього крісла кожен з нас зможе подивитися реальний стан справ в місті, яке знаходиться за тридев'ять земель. Сьогодні ж це побут. Торкнувся прогрес і комп'ютерних ігор. Від старих типових аркад ігрова індустрія розширилася до величезних світів, які працюють за реальними законами фізики. Про один з таких ми поговоримо сьогодні, і світ цей знаходиться в грі Star Citizen.

Star Citizen вже багато років знаходиться в розробці. Гра анонсована ще в 2012 році і з того часу авторам вдалося зібрати понад 340 мільйонів доларів на її розробку. Чуток про проект дуже багато, як позитивних, так і негативних. Одні кажуть, що гра ніколи не покине бета-версію і є лише трюком для виманювання грошей, інші ж упевнені в її самобутності і революційності. Як вийде насправді - час покаже, а поки що ми розповімо вам про те, що є на даний момент.

Star Citizen - це гра в жанрі космічного sci-fi-симулятора. Вона пропонує гравцеві не просто відправитися в захоплюючу подорож по холодних космічних просторах, її мета - змусити вас відчути себе повноцінним жителем цього величезного світу. Розробники обіцяють нам всесвіт з декількома галактиками, готовими для дослідження. На сьогоднішній день ми можемо подорожувати в рамках однієї галактики, і вона воістину величезна.

 

Геймплей

На відміну від інших космічних симуляторів, Star Citizen намагається максимально точно імітувати життя у віртуальному космосі. Проект сильно відрізняється від собі подібних, адже є сумішшю жанрів, величезною пісочницею, в якій ви здатні робити все, що вам заманеться. Головним героєм тут виступає не корабель, а його пілот, що важливо, адже в такому випадку гравець безпосередньо асоціює себе з протагоністом. Яким пілотом бути - залежить тільки від вас. У грі величезна кількість космічних кораблів з різними цінниками. Кожен з них піддається повноцінній кастомізації: міняємо зовнішність, розмальовуємо деталі, підганяємо всі системи під себе. Гра від першої особи, тому ви зможете побачити повноцінну кабіну з безліччю радарів і пристроїв. Увага до деталей Star Citizen вражає. Автори дуже скрупульозно ставляться до світу, який вони створюють, і це чудово - фанати Red Dead Redemption 2 Online розуміють, про що йде мова. На опрацюванні кораблів справа не закінчується, адже ви ще не знаєте про міста на планетах в цьому всесвіті.

Star Citizen намагається втілити найкрутіші фантастичні ідеї. Виникає відчуття, що тут можливо все. Космос - багатогранне і загадкове місце, і його породження навіть близько не вкладаються в наших умах. Автори цієї гри спробували передати таку думку. Як щодо планети-міста? Футуристичного міста з просунутими технологіями і жителями майбутнього? Ви спокійно можете досліджувати кожен його куточок, дізнаючись більше про лор, приймаючи нові різнотипні квести. Не любите місто і надаєте перевагу дикій природі? Що ж, Star Citizen є чим вас здивувати: від планет-пустель до планет з густими зеленими лісами різноманітність цього всесвіту вражає. Що найцікавіше, полетіти ви можете в будь-яку точку - наскільки ж ви будете здивовані масштабами цього світу! Так як на своїх двох наш пілот далеко не зайде, вивантажуємо з трюму швидкі баггі, чиї колеса справляються з будь-якою пересіченою місцевістю. Кататися можна цілою командою, досліджуючи різні планети. Щоб мінімізувати небезпеку, кожен член вашого екіпажу буде озброєний.

У Star Citizen є елементи бойовика, перестрілки з вогнепальної зброї і сутички на космічних кораблях. Збройний арсенал тут не настільки багатий, як в Call of Duty, але пушок вистачає, до того ж кожну доведеться купити. Піддаються вони і модифікаціям, стрільба працює добре. У більшості випадків справу доведеться мати з ботами, але і з реальними гравцями потягатися вдасться. У Star Citizen ви можете бути ким завгодно: пілотом-таксистом, космічним піратом, мисливцем за головами і т.д. У випадку з недоброзичливою поведінкою, на вас відкриють полювання і ви не зможете приземлятися в місцях, де править порядок. Вашим будинком стануть піратські станції, з падаючими неоновими вивісками і тоннами металу в космічному просторі.

Одним з головних достоїнств Star Citizen є повноцінна робота фізичних законів. Планети обертаються навколо своєї осі по заданих таймінгах, відрізняються гравітацією. Якщо сонячні промені не потрапляють на певні ділянки планети, температура там буде набагато нижчою, що вплине на геймплей. На деяких планетах середня температура досягає -90 градусів, тому вам знадобиться спеціальний костюм. На одній з таких життя обумовлене охолодженням апаратури з величезними потужностями - ці хлопці роблять щось серйозне.

Безперечно, Star Citizen - гра з величезним, можливо, революційним потенціалом. Але на даний момент грати в неї практично неможливо. Вся справа в поганій оптимізації і багах, постійних багах, що перетворюють геймплей в справжнє страхіття. Щоб їх перерахувати, нам не вистачить і дня, тому спробуйте відчути весь досвід цієї гри на собі.

 

Графіка

Графічний рівень Star Citizen приносить приємне здивування. Відмінний рівень деталізації, величезна увага до деталей, прекрасна робота з освітленням. Кораблі в цій грі - справжній фетиш! Автори попрацювали на славу, щоб створити дивовижний візуальний стиль, але за красивою оболонкою стоїть порожній світ. Крім типових квестів і дослідження не залишається нічого, тому ми рекомендуємо вам грати тільки в компанії друзів.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Star Citizen від ARTLINE

 

Ігровий ПК від ARTLINE зможе впоратися з максимальними налаштуваннями Star Citizen. Ми підібрали під вас відразу кілька ігрових збірок, розмістивши їх по ієрархії продуктивності. Остання збірка - топовий варіант для безкомпромісного геймінгу.

 

 

Стандартні системні вимоги Star Citizen для ПК

ARTLINE Gaming HGWRTSv32 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz). Зібрана у корпусі QUBE STORM, а всередині нього – ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 MHz), а обсяг фізичної пам'яті = 1 терабайт (HDD) – 480 гігабайт (SSD).

 

Високі системні вимоги Star Citizen для ПК

ARTLINE Gaming X63v27 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600 (3.3 – 4.4 GHz) та 32 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming). Укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги Star Citizen для ПК

ARTLINE Gaming TUFv109Win – ігровий ПК із 14-ядерним процесором Intel Core i5-13600KF (3.5 – 5.1 GHz). З цією збіркою ви зможете запускати ігри в 4К із відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB). Є 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3600 Gaming). Для зберігання інформації ПК використовує два диски: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Star Citizen для ПК

ARTLINE Overlord STRIXx110Win - топовий ігровий комп'ютер від ARTLINE. Елегантний, неймовірно швидкий і стильний, він приваблює широтою своїх можливостей. Комп'ютер обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 4090 (24 гігабайти), яка у 2023-му позиціонується як одна з найкращих у світі. Має новий тип оперативної пам'яті - DDR5 (32 GB / 6000 Gaming). Центральний процесор – 16-ядерний Intel Core i7-13700KF (3.4 – 5.4 GHz). Накопичувачів два: SSD (1 TB) + SSD (2 TB).

 

Питання

+ Коли відбудеться повноцінний реліз Star Citizen?
Поки що невідомо
+ Скільки зоряних систем буде в Star Citizen?
Більше 100
+ Де купити Star Citizen?
На офіційному сайті розробника https://robertsspaceindustries.com/star-citizen