#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Купити комп'ютер для Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена компанією Cl Games в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, Xbox One, Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Sniper Ghost Warrior Contracts 2
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior Contracts 2
  5. Огляд гри Sniper Ghost Warrior Contracts 2
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior Contracts 2 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Друга частина відправляє нас на Близький Схід, щоб запобігти війні за нафту, яка може обрушити світову економіку.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Sniper Ghost Warrior Contracts 2

 

Системні вимоги Sniper Ghost Warrior Contracts 2 середні. Потрібна ігрова відеокарта і 8 гігабайт оперативної пам'яті. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 8.1. Є підтримка DirectX 11.

 

Мінімальні системні вимоги Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Процесор: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 580
  • Операційна система: Windows 8.1 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Процесор: Intel Core i7-7700 / AMD Ryzen 7 1700
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD Radeon 5600 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior Contracts 2

 

Який процесор потрібен для Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Для Sniper Ghost Warrior Contracts 2 можна використовувати 4-ядерний процесор. Ми ж робимо ставку на 6-ядерний чіп з останніх поколінь Intel і AMD: Intel Core i5-9600K / Intel Core i5-10400F / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Для Sniper Ghost Warrior Contracts 2 обзаведіться бюджетним ігровим графічним адаптером Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті. З ним ви зможете запустити гру навіть на максимальних графічних налаштуваннях. Для ігор з більш високими системними вимогами або поганим рівнем оптимізації радимо використовувати Nvidia GeForce RTX 2060.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Для Sniper Ghost Warrior Contracts 2 вистачає 8 гігабайт оперативної пам'яті. Також можна використовувати HDD-накопичувач.

 

 

Огляд гри Sniper Ghost Warrior Contracts 2

 

Атмосфера

Після успіху Sniper Ghost Warrior Contracts польська студія Cl Games зайнялася розробкою другої частини. Хлопці спробували виправити всі недоліки і технічні помилки, а також поглибити геймплей, зробивши гру більш вимогливою. Що вийшло в результаті - дізнаємося прямо зараз!

Події Sniper Ghost Warrior Contracts 2 розгортаються на Близькому Сході. Ми граємо за Рейвена, професійного снайпера, який повинен усунути ватажків мусульманського угруповання на чолі з Бібі Рашидою. Ознайомлення з ситуацією відбувається під час першого запуску гри - пафосна заставка виконана на манер Call Of Duty і Hitman. Якщо ви грали в першу частину, ви знаєте, що сюжет в цій грі існує тільки для галочки. Незважаючи на те, що в описі Steam йдеться про драматизм, його в грі немає - кожен елемент тут сконцентрований на геймплеї. Нам демонструють кілька хлопців, яких ми повинні прибрати під час проходження, знайомлять з їхніми досьє і зловісними планами, які ніколи не обходяться без кацапів. Не знаю чи повинні гравці якось реагувати на людей, які не створюють жодних дій за час гри, але кулю для них варто приготувати - прощання з сюжетом відбувається всього лише за один постріл.

 

Геймплей

Головна ставка в Sniper Ghost Warrior Contracts 2 робиться на стрільбу з далеких дистанцій. У більшості випадків нам доведеться стріляти більш ніж з тисячі метрів, намагаючись влучити в ціль за одну спробу, не піднімаючи тривоги. Система з дальніми пострілами дійсно працює добре. Спочатку доведеться підучитися стріляти влучно, концентруючи оптику і вираховуючи швидкість вітру. Але розробники злегка спростили наші завдання, додавши червону крапку на лінзу - саме вона показує, куди полетить куля при певних налаштуваннях.

Постріли в грі добре відчутні. Іноді доводиться серйозно запарититись з налаштуваннями, щоб влучити в ціль, не піднімаючи тривоги. Але, як то кажуть, «важко в навчанні, легко в бою»! Завдання ускладнюються, дистанція збільшується, а ми стріляємо все краще і краще. Перш ніж вбити ціль, її потрібно знайти. Зробити це не так просто, адже в більшості своїй жертви знаходяться в добре захищених таборах з величезною кількістю охорони. Витягуємо бінокль, який автоматично позначає цілей і їх пересування, намагаємося знайти потрібну нам мішень, після чого зрозуміти траєкторію її маршруту і підловити тоді, коли та зупиниться. Стріляти в рухому ціль вкрай важко, тому варто добряче оглянути місцевість на інтерактивні предмети. Якщо ви підняли тривогу, ціль почне тікати, а по вас палитимуть з усіх сторін. Закінчується це сумно, тому що вмирати доводиться вже через кілька секунд після підняття тривоги. І неважливо що ви перебуваєте за 1500 метрів від вояків, кілька куль з десятка стволів дістануть вас навіть на такій дистанції.

Рейвен - не просто професійний снайпер, він справжній рекордсмен з високотехнологічними девайсами. Першим з таких є маска, яка дозволяє сканувати місцевість на предмети і проходи. Так як кожна карта тут велика, нам дозволяють забиратися на гори, вибираючи найкращу позицію. Але насправді гра намагається лише здатися варіативною, адже всі снайперські позиції виглядають однаково. Куди б ти не йшов, все одно вийдеш на потрібну точку, попутно розправившись з недругами.

Далі нас знайомлять з дроном, який позначає ворогів, а також виводить з ладу різні системи. Перемикання на дрона відбувається однією кнопкою, управління не викликає особливих труднощів. У грі є спеціальні вишки-глушилки, які не дозволяють використовувати дрон в певних місцях, ускладнюючи ваші завдання. Крім дрона у нашого снайпера є турель з дистанційним управлінням. Ставимо турель в потрібному для нас місці, помічаємо ворогів і натискаємо «вогонь». Така механіка потрібна тоді, коли доводиться зняти одним пострілом двох бійців, не піднімаючи тривоги. Є в грі і ряд інших додаткових фішок, з якими ви познайомитеся особисто, так як опис кожної з них займе дуже багато часу.

Перед кожною місією ви вибираєте потрібне озброєння і модифікації для нього. Гра підказує, що вам знадобиться на тій чи іншій місії, змушуючи бродити по нескінченних менюшках з прицілами, глушниками, а також рядом інших модифікацій. Зроблено все якісно і скрупульозно, завдяки чому рівень загальної «серйозності» того , що відбувається, не просідає. Купівля нових модулів, прокачування перків і все в цьому дусі тут є.

Крім снайперської гвинтівки у вас також є автомат і пістолет з глушником. Гра дозволяє проходити неключові етапи так, як того забажає гравець, тому можна згадати Call Of Duty і піти в лоб противнику. У більшості випадків це закінчується сумно, оскільки Sniper Ghost Warrior Contracts 2 більше заточений під стелс. Стелсові механіки тут звичні, хоч сильно запарюватися не потрібно через слабкий зір ворогів. Вороги в цій грі вкрай тупі, але їх низький рівень інтелекту вирівнюється за рахунок великих втрат і великих патрулів. Якщо вийшли на стежку війни з АК-47, тримайтеся, адже буде жарко.

Не обійшлося і без тихих вбивств, які виглядають добре. Щоб не підкрадатися до ворога за спину, завжди можна використовувати пістолет з глушником, розставляючи хеди як в КС - головні убори ефектно падають, а з мертвого тільця просочується кров. Розробники спробували зробити гру крутою, тому вбивства часто супроводжуються пафосним bullet tim'ом і заповільненням часу. Виглядає непогано, плюс балістика в грі працює дуже добре. Під час кожної місії нас супроводжуватиме голос командира, який доповідає про географічне розташування певних ворогів і інформує нас до кінця гри. Найцікавіше в тому, що всі мусульманські солдати (чиє обмундирування абсолютно не відповідає дійсності) розмовляють ламаною англійською! Можливо, вони проходили курси в інтернеті, або в альтернативній реальності інших мов не існує зовсім.

Претензії є і до умовно відкритого світу гри. Ми вже згадували, що карти в Sniper Ghost Warrior Contracts 2 великі. Ми можемо піти різними шляхами, а також проходити через скелі, використовуючи власну кмітливість. Але як тільки ви вирішите наблизитися туди, куди наближатися не можна, гра відразу ж вб'є вас і змусить проходити все з останньої контрольної точки. Добре, що тут чудово працює автосейв, а рівень здоров'я поповнюється автоматично.

 

Графіка

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 дивує приємною і добре відпрацьованою картинкою. Високий рівень деталізації, хороші відображення і якісне освітлення, чудовий звуковий супровід, а також ненав'язлива східна музика на задньому плані. Всі механіки в грі працюють добре, до того ж вона відрізняється чудовою оптимізацією. Утім перевіряти гру «на міцність» не варто, так як ви зіштовхнетеся з подвійним дном.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior Contracts 2 від ARTLINE

 

Як тільки нові ігри виходять на світло, вони відразу ж отримують рецензію на сайті інтернет-магазину компанії ARTLINE. Ми не тільки розповідаємо вам про всі перемоги і невдачі, але й рекомендуємо комп'ютери, що здатні впоратися з ними. Для Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ми підібрали кілька ігрових збірок від ARTLINE:

 

 

Стандартні системні вимоги Sniper Ghost Warrior Contracts 2 для ПК

ARTLINE Gaming X39v37 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB). Обладнаний 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666) і SSD-накопичувачем на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Sniper Ghost Warrior Contracts 2 для ПК

ARTLINE Gaming X51v07 - ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) з покоління Coffee Lake. Модель укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), а також 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666). Встановлено два накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Sniper Ghost Warrior Contracts 2 для ПК

ARTLINE Gaming X39v42 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F. Вихід чіпа відбувся в 2020-му році, він працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 2.9 до 4.3 ГГц. Для роботи з графікою використовується дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Кількість ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Sniper Ghost Warrior Contracts 2 для ПК

ARTINE Gaming X65v26 - ігровий ПК з потужною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), вихід якої відбувся в 2021-му році. Такий відеопроцесор підтримує ряд фірмових технологій щодо поліпшення графічного рівня в комп'ютерних гра. Часто використовується для майнінгу криптовалюти. Місце центрального процесора займає 6-ядерний чіп AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який функціонує на 12 потоків. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming), обсяг фізичної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи є досягнення в Sniper Ghost Warrior Contracts 2?
  • Звісно.

 

  • Чи можна використовувати техніку в Sniper Ghost Warrior Contracts 2?
  • Ні, ви ж снайпер!

 

  • Де купити Sniper Ghost Warrior Contracts 2?
  • В офіційному магазині Steam