#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Samurai Warriors 5

Купити комп'ютер для Samurai Warriors 5

Samurai Warriors 5 - комп'ютерна гра в жанрі hack and slash, розроблена студією Koei Tecmo в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Samurai Warriors 5
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Samurai Warriors 5
  5. Огляд гри Samurai Warriors 5
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Samurai Warriors 5 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Сюжет гри розповідає про період Сенгоку, в якому Ода Нобунага намагається об'єднати країну.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Samurai Warriors 5

 

Системні вимоги Samurai Warriors 5 низькі. Можна використовувати 4-ядерний процесор і відеокарту на 2 гігабайти відеопам'яті. Гра працює тільки на 64-розрядних операційних системах з підтримкою DirectX 11, починаючи від версії Windows 8. Займає 25 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Samurai Warriors 5

  • Процесор: Intel Core i5-4460
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 370
  • Операційна система: Windows 8 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Samurai Warriors 5

  • Процесор: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 2600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 590
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Samurai Warriors 5

 

Який процесор потрібен для Samurai Warriors 5

Для Samurai Warriors 5 можна використовувати 4-ядерний процесор, але найкращим варіантом стане 6-ядерний чіп з підтримкою технологій Turbo Boost і Hyper-Threading. Щоб зберегти ваш час, ми порекомендуємо кілька моделей з останніх поколінь виробників: Intel Core i5-10400F / Intel Core i5-11400F / Intel Core i5-10600K / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Samurai Warriors 5

Вимоги до відеокарти в Samurai Warriors 5 найбільш високі, якщо ми говоримо про максимальний рівень графіки. Саме тому ми радимо зупинитися на Nvidia GeForce GTX 1660 на архітектурі Turing. Це відмінна відеокарта з бюджетного сегменту з 6 гігабайтами відеопам'яті.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Samurai Warriors 5

Для Samurai Warriors 5 вибираємо планку на 8 гігабайт оперативної пам'яті. Також рекомендуємо встановлювати гру на SSD-накопичувач.

 

 

Огляд гри Samurai Warriors 5

 

Атмосфера

Японські ігри - це окремий вид мистецтва, який розуміє далеко не кожен. То й не дивно, адже японська культура річ вельми багатогранна і зрозуміти її досить важко, особливо якщо ніколи не бував в Країні висхідного сонця. Але в епоху інтернету можливостей познайомитися з нею все більше. Сьогодні ми поговоримо про легендарного представника японського геймдева - гру під назвою Samurai Warriors 5.

Ігор зі схожою назвою багато, особливо люблять розробники слово Shadow. Ви запитаєте: «Якщо це п'ята частина серії, куди поділися ще чотири?». Все дуже просто - раніше серія виходила тільки на приставках і відбувалося це ще з 2004 року. На той час не кожен міг дозволити собі плойку або ящик, тому для багатьох гравців Samurai Warriors залишилася непоміченою. На YouTube ви рідко зустрінете розмови про цю гру, що сумно, адже вона - прекрасний спосіб провести час із задоволенням.

 

Геймплей

Всі ми знаємо про любов азіатів до перебільшення. Здається, цей фетиш буде переслідувати їх завжди, але він вже давно позиціонується як фішка. В Samurai Warriors 5 гіперболізація знаходиться на найвищому рівні. За сюжетом ми граємо за самурая Ода Нобунага, який разом з друзями і військом намагається об'єднати Японію. Країна терпить навалу жорстоких загарбників, також зсередини її роздирають постійні міжусобиці. Йдеться про період Сенгоку, XV століття. Незважаючи на любов до перебільшення, автори спробували висвітлити реальні історичні події з реальними персонажами. Подається сюжет в кат-сценах і займає добротну частину всього ігрового процесу. Але Samurai Warriors 5 - це не та гра, яка захоплює своїм наративом.

Фішка Samurai Warriors 5 криється в геймплеї. Перед нами дуже бадьора і весела гра, в якій ми приймаємо на себе роль супергероя. Без жартів, Samurai Warriors 5 не просто виконана в жанрі hack and slash, це hack hack and slash! Від вашого меча будуть не просто гинути, а відлітати в різні боки, при чому пачками.

Отже, ми запускаємо сюжетну кампанію, яка складається з ряду рівнів. Незважаючи на подачу сюжету, займатися на кожному рівні ми будемо одним і тим самим. Ми - командир, який володіє власним військом. Більш того, у нас є навіть власний кінь, зі спини якого ми можемо накидати ворогам! Ми з'являємося на коридорній карті з декількох проходів разом з армією ворога, яка розташована на іншій стороні. Війська відзначаються двома кольорами, як і сфера їхнього впливу. Вашим завданням є розгромити противника і знищити головного воєначальника. І виконувати поставлене завдання ми будемо не без усмішки.

Samurai Warriors 5 - це справжнісінький фантастичний бойовик в історичному антуражі. Наш самурай – обличчя смерті. Він не зважає на кількість противника, а також не знає про пощаду. Велика кількість воїнів бореться один проти одного, але тільки не проти вас - одним помахом меча ви відкидаєте відразу цілу пачку супротивників. Виглядає це дуже смішно, хоча японці тиснули на крутість того, що відбувається. Ми розрізаємо ворогів, як ніж масло, просуваючись по трупах повалених воїнів. Противники в цій грі - ляльки, які очікують своєї години смерті. Розправившись з багатьма, ви заповнюєте спеціальну шкалу мусоу, яка дозволяє активувати суперудар. Не варто думати, що якщо Samurai Warriors 5 гра про самураїв, тут немає інших типів зброї. Використовуючи лук, до прикладу, ви також можете підкидати в повітря величезну кількість противників, використовуючи суператаку. Відбувається це з максимальним пафосом, чи то жінка, чи чоловік. У грі 37 різних персонажів, кожен з яких володіє унікальними вміннями. Прийомів тут багато, до того ж їх потрібно відкривати.

Що стосується босів, ці хлопці тут не становлять особливої небезпеки. Бій з кожним з них однаковий - вам потрібно лише вчасно відбивати атаки і атакувати самому. Боси мають велику кількість ХП і болючіше б'ють, але не відрізняються інтелектом. Як і польові вороги, ці хлопці всього лише маріонетки в наших руках. У кооперативній грі битви з ними і зовсім нагадують побоїща.

Крім основної сюжетної лінії в грі є додаткові квести. За них ми отримуємо різні бонуси, за які прокачуємо свого персонажа між місіями. Також в грі можна покращувати зброю і отримувати нових коней.

В результаті Samurai Warriors 5 - це веселе мочилово, яке не здатно надовго утримати вашу увагу. Грі не вистачає повноцінного сюжету, а також різноманітності в плані сюжетних місій. Розправлятися з армією ворогів і вбивати воєначальника кожен раз стає нудно, але на допомогу приходить кооператив. Якщо ви хочете прикольно провести час або просто любите японську культуру, Samurai Warriors 5 прекрасно для цього підійде.

 

Графіка

Samurai Warriors 5 виконана в традиційній японській мальовці. Гра виглядає привабливо і автентично, намагається привернути до себе увагу яскравими характерами і ще більш яскравими бойовими сценами. Анімацій тут не так багато, як хотілося б, а поведінка штучного інтелекту і зовсім огидна. Кожна бойова одиниця в Samurai Warriors 5 - вата, яку ви повинні порубати.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Samurai Warriors 5 від ARTLINE

 

Як говорилося вище, Samurai Warriors 5 - гра з широкими можливостями налаштування. Будь-яка ігрова збірка від ARTLINE зможе з нею впоратися, тому нижче ми підібрали комп'ютери з більш широкими можливостями по продуктивності, розмістивши їх по рейтингу потужностей.

 

 

Стандартні системні вимоги Samurai Warriors 5 для ПК

ARTLINE Gaming X33v07 - ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE, всередині якого знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz), що відноситься до 9-го покоління Coffee Lake. Щоб справлятися з високими графічними налаштуваннями комп'ютерних ігор, використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB / GDDR6). Для зберігання даних комп'ютер укомплектований двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Samurai Warriors 5 для ПК

ARTLINE Gaming X35v31 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), який працює на 8 потоків. Комп'ютер укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) з типом пам'яті GDDR6. Також в збірці ви побачите два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги Samurai Warriors 5 для ПК

ARTLINE Gaming X53v22 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake, яке побачило світ у 2021-му році. Чіп функціонує на 12 потоків, збільшуючи показники продуктивності. Збірка укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB), а також 32 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Samurai Warriors 5 для ПК

ARTLINE Gaming X73v30Win - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F з 11-го покоління Rocket Lake. Цей продуктивний чіп працює з підвищенням тактової частоти від 2.6 до 4.9 ГГц на 16 потоків. Виконано збірку в корпусі QUBE BREEZE, для роботи з графікою використовується ігрова Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з типом пам'яті GDDR6. Є підтримка retracing і DLSS 2.0. Кількість оперативної пам'яті - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки персонажів в Samurai Warriors 5?
  • 37 персонажів.

 

  • Чи є мультиплеєр в Samurai Warriors 5?
  • Так.

 

  • Де купити Samurai Warriors 5?
  • В офіційному магазині Steam