#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Riders Republic

Купити комп'ютер для Riders Republic

Riders Republic - комп'ютерна гра в жанрі спортивного симулятора, розроблена студією Ubisoft Annecy в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Series X / S, Luna, Stadia.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Riders Republic
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Riders Republic
  5. Огляд гри Riders Republic
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Riders Republic від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Riders Republic пропонує вам море екстремальних відчуттів у віртуальному просторі. Вас чекають гонки на велосипедах і сноубордах, а також багато інших цікавих змагань.

Даний огляд є попереднім. Реліз гри намічений на 28 жовтня 2021 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Riders Republic

 

Системні вимоги Riders Republic середні. Знадобиться бюджетна ігрова відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті, а також 4-ядерний процесор. Гра підтримує DirectX 11, працює тільки на 64-розрядній операційній системі Windows 10. Займає 20 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги Riders Republic

  • Процесор: Intel Core i5-4460 / AMD Ryzen 5 1400
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD RX 470
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Riders Republic

  • Процесор: Intel Core i7-4790 / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD RX 570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Riders Republic

 

Який процесор потрібен для Riders Republic

Для Riders Republic можна використовувати 4-ядерний процесор. Реалізувати вибір рекомендуємо в новому сегменті компанії Intel, а саме - в 9-му, 10-му поколінні. Відповідні чіпи: Intel Core i3-9100F / Intel Core i3-10100F. Не буде зайвим і 6-ядерний чіп. Модель AMD Ryzen 5 3600 прекрасно підійде для цієї гри.

 

Яка відеокарта потрібна для Riders Republic

Для Riders Republic потрібна ігрова відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті. Відмінним варіантом стане Nvidia GeForce GTX 1650 на архітектурі Turing, а також AMD Radeon RX 5500 XT. Для максимальних графічних налаштувань вибираємо Nvidia GeForce RTX 2060 або AMD Radeon RX 5700 XT.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Riders Republic

Автори Riders Republic не виставляють високі вимоги до кількості ОЗУ - всього лише 8 гігабайт стандарту DDR4. Встановлювати гру можна як на SSD, так і на HDD-диск, довгими завантаженнями вона «не грішить».

 

 

Огляд гри Riders Republic

 

Атмосфера

Сучасний світ - різнобарвне поле з насиченими фарбами. Сьогодні кожен намагається виразити себе по максимуму, використовуючи для цього гіпертрофовані образи і власну сміливість. Для нових поколінь це норма, тоді як покоління старші дивляться на тренди з подивом і побоюванням. Друга сторона - колірна насиченість в плані маркетингу. Чим більше кольорів, тим привабливішим стає товар, і компанія Ubisoft знає про це. Свої ігри Ubisoft орієнтує на молоді покоління. Згадайте хоча б одну іграшку з серйозним підтекстом і риторичними питаннями? Ubisoft створює ігри для казуального гравця, і в третьому кварталі 2021-го року ми побачимо ще один такий проект під назвою Riders Republic.

Riders Republic - спортивний симулятор, розрахований на широку аудиторію. З подібних проектів свій геймерський шлях починає велика кількість діточок: гучні назви, надто насичена колірна гамма, яка приваблює недосвідчені очі, заявлене море веселощів і відсутність будь-яких фізичних ушкоджень. Але чи настільки хороша вийшла Riders Republic? Дізнаємося вже зараз!

 

Геймплей

Геймплей Riders Republic розділяється на чотири частини: їзда на велосипеді, їзда на лижах і сноуборді, польоти на вінгсьюті. Про кожен пласт варто поговорити окремо, адже представлені спортивні дисципліни відрізняються один від одного не тільки в плані геймплею, але й в плані якості виконання.

Найбільш привабливими вийшли спуски на велобайком. Вони доставляють цілий вагон емоцій, дозволяючи відчути себе справжнім екстремалом. Кататися можна як від третьої, так і від першої особи - настійно рекомендуємо використовувати саме останній варіант. Від першої особи ви зможете відчути повноцінний спектр емоцій. Коли швидкість на електронному спідометрі досягає 70 кілометрів на годину, дух захоплює. Діяти треба швидко, адже зіткнення стануть вашим постійним супутником. Розробників варто похвалити за чудові траси з великою кількістю перешкод, а також місць для виконання трюків. Кожен спуск здасться унікальним навіть незважаючи на кількість часу, проведену в грі.

Як говорилося вище, Riders Republic розрахована на казуального гравця. Саме тому на самому початку вас чекає виснажливе тренування з навчанням для нубів. Цікавим є той факт, що в грі не можна подивитися список трюків. Всім фінтам ви повинні навчатися самі, хаотично протискуючи кнопки для відкриття чогось нового. Зроблено це навмисно, адже в іншому випадку масові змагання втратили б свою основну рису. Добре це, чи погано - вирішувати тільки вам.

У Riders Republic ви побачите величезну карту, розділену різними біомами. Тут все, як завжди: хвойні ліси, засніжені схили, піщані і пустельні стежки, скелясті гори і швидкі ріки. Гра не дозволяє нудьгувати, і використовує для цього не тільки швидкість. Виконана карта відмінно, завжди є цікаві місця і красиві пейзажі. Величезна кількість місць для трюків - основа, в якій розбираються автори.

Їзда на лижах і сноуборді виглядає і відчувається відмінно. Тим не менш, сноуборд в Riders Republic виконаний набагато краще. Не скажеш, що цей геймплейний пласт претендує на призові місця в ігровому світі, але задоволення доставить - це точно. Трюки, прикольні траси, посередній рівень реалізму, що ще потрібно сучасним дітлахам? Дане питання доповнимо наступним - кастомізація. Самовираження в наш час видається вершиною «сучасної» піраміди Маслоу, і Ubisoft знають про це все. У грі є магазин зі шмотками, купити які можна, як за ігрову валюту, так і за реальні гроші. Також є скіни тільки за WMZ, але таких небагато, що дивно. Шмотки дуже різнотипні: від спортивного обмундирування до піжам і костюмів на дитячі ранки. Всі вони не впливають на геймплей і є лише додатковою косметикою.

Польоти на вінгсьюті вийшли дуже швидкими. З видом від першої особи все виглядає більш ніж екстремально, але доведеться постійно обіймати дерева. Здається, автори злегка переборщили з перешкодами. Як не крути, майстерність добувається наполегливою працею, ось тільки чи буде бажання проводити стільки часу в цій грі? Щоб внести різноманітність в такі польоти, розробники додали реактивні ранці. Якщо на вінгсьюті ви можете керувати тільки вліво і вправо, а також злегка підніматися, ранець реалізує вертикальний геймплей. Виглядає досить вражаюче, хоч на довго і не затримує.

У грі є відкритий світ. Якщо ви бажаєте взяти в руки байк і відправитися досліджувати його - завжди будь ласка. Також тут є мультиплеєр. Гравець завжди може позмагатися в режимі онлайн відразу з 32 іншими користувачами, але подібні заїзди виглядають не дуже привабливо. В очі кидаються баги і недоробки. Riders Republic не використовує ragdoll-фізику, персонажі прослизають крізь один одного, часто потопають у снігу. Погано працює система з чекпоінтами, змушуючи гравця повертатися, якщо той не потрапив в колечко.

Riders Republic має декілька режимів. У деяких присутня доза гумору - до вашого байку можуть причепити двигун або візок з морозивом. Є режими PvP з поділом на кілька команд. У них вам потрібно виконувати якомога більше трюків, набиваючи командні очки. Виглядає непогано, але даний режим вимагає ребаланус, адже деякі трюки можна спокійно абузити.

 

Графіка

Riders Republic відрізняється непоганим графічним рівнем. У грі великий світ з різними біомами, чиє виконання не викликає ніяких питань. Карта сповнена цікавими місцями і місцями для виконання трюків. Про високий рівень деталізації говорити не приходиться, гра злегка размилює зображення, що розчаровує. При цьому красивими пейзажами насолодитися можна, хоч крутого саундтреку не вистачає.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Riders Republic від ARTLINE

 

Щоб ігри працювали на максимальних налаштуваннях, потрібна ігрова збірка від ARTLINE. Високий рівень робочого потенціалу - те, від чого можна відмовитися. Ігрова збірка від ARTLINE - кращий вибір для комфортного геймінгу.

 

 

Стандартні системні вимоги Riders Republic для ПК

ARTLINE Gaming X33v14 - ігровий ПК в стильному корпусі QUBE FLASH з 6-ядерним процесором всередині. Чіп називається Intel Core i5-10400F, працює в тактовому діапазоні 2.9 - 4.3 GHz на 12 потоків, відноситься до 10-го покоління Comet Lake. Місце відеокарти займає рекомендована нами Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Встановлених накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Riders Republic для ПК

ARTLINE Gaming X51v11 - ігровий ПК в корпусі QUBE STRIKE з 6-ядерним процесором всередині. Встановлений CPU - Intel Core i5-9400F, функціонує в діапазоні тактових частот 2.9 - 4.1 ГГц на 6 потоків. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB), чия продуктивність на 20% вище, ніж у класичній 1660. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), накопичувачів два - SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Riders Republic для ПК

ARTLINE Gaming X56v23 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) в корпусі QUBE BREEZE. Збірка укомплектована ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB), просунутою системою охолодження з кулером Performa 10X, ARGB LED-підсвіткою і знімними пиловими фільтрами. Для підвищення швидкодії встановлений SSD-накопичувач (480 гігабайт) і 16 гігабайт оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (3200 Gaming). Основним файловим сховищем є HDD-диск (2 терабайта).

 

4К системні вимоги Riders Republic для ПК

ARTLINE Gaming X90v11 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i9-9900KF (3.6 - 5.0 GHz) в корпусі QUBE WIZARD. ПК обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою технології трасування променів і DLSS. Також є підтримка технології Reflex. Накопичувач - SSD-диск на 1 терабайт пам'яті. Кількість ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming).

 

 

Питання та відповіді

 

  • У Riders Republic буде кілька видів велосипедів?
  • Так, і в кожному з них відрізняється управління.

 

  • Скільки людей може змагатися в мультиплеєрі Riders Republic?
  • 50 гравців на одній карті.

 

  • Чи можна створювати власні маршрути Riders Republic і викладати їх в загальний доступ?
  • Так.

 

  • Де купити Riders Republic?
  • В офіційному магазині Epic Games