#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для PowerWash Simulator

Купити комп'ютер для PowerWash Simulator

PowerWash Simulator – комп'ютерна гра у жанрі симулятора мийника, розроблена студією FuturLab у 2021 році для платформ Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для PowerWash Simulator
  4. Як підібрати оптимальний ПК для PowerWash Simulator
  5. Огляд гри PowerWash Simulator
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для PowerWash Simulator від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У PowerWash Simulator ви зможете попрацювати мийником, який використовує миючий пристрій високого тиску для очищення різних об'єктів.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для PowerWash Simulator

 

Системні вимоги PowerWash Simulator є низькими. Запустити гру можна на відеокарті з 2 гігабайтами пам'яті, головне – присутність 64-розрядної ОС Windows 8 та вище. Займає гра 6 гігабайт вільного простору та підтримує DX11.

 

Системні вимоги PowerWash Simulator

  • Процесор: Intel Core i5-760 / AMD Phenom II
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD R7-260X
  • Операційна система: Windows 8 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для PowerWash Simulator

 

Який процесор потрібний для PowerWash Simulator

Для PowerWash Simulator підбираємо 4-ядерний процесор із останніх поколінь. Він буде актуальним для нових ігор та дозволить спокійно запускати цей проект на максималках.

 

Яка відеокарта потрібна для PowerWash Simulator

Для цієї гри можна використовувати застарілі відеокарти, ось тільки актуальністю в 2022 така не відрізняється. Якщо бюджет невеликий, можемо вибрати Nvidia GeForce GTX 1650, якщо ж ви дивитесь у майбутнє, купуємо Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для PowerWash Simulator

У сучасну ігрову збірку встановлюємо 16 гігабайт оперативної пам'яті. Файловий накопичувач - SSD.

 

 

Огляд гри PowerWash Simulator

 

Атмосфера

Симулятори – це салат із мільйоном інгредієнтів, у якому кожен знайде собі власний смак. Ігри такого типу вже давно заполонили Steam та Epic Games і це зовсім не випадково. Якісні ААА-проекти виходять не так часто, а інді-іграшки заходять далеко не всім. На допомогу приходять симулятори, які пропонують займатися як звичайними, так і найбільш незвичайними речами. Предметом нашої розмови сьогодні стане PowerWash Simulator, у якому ми влаштуємося мийником.

PowerWash Simulator став справжнім хітом лише за кілька днів з моменту релізу. Він отримав високі оцінки від гравців ще на стадії бета-тестування, а повноцінний реліз суттєво збільшив їхню кількість. Гра схожа на безліч інших симуляторів за своїм принципом: ми відкриваємо невеликий бізнес, приймаємо замовлення, заробляємо гроші та отримуємо складніші завдання. Сюжету тут немає, окрім невеликих історій, які розповідають про об'єкти нашої роботи. То що саме нам доведеться робити?

 

Геймплей

У PowerWash Simulator все дуже просто. Ми беремо до рук мобільний пристрій для миття зі збільшеним тиском і вирушаємо відмивати все, що тільки можна відмити. Що найцікавіше, наша водяна гармата не має шлангу - таке собі Bluetooth-ноу-хау. Насправді це зроблено для того, щоб позбутися зайвих проблем, але до цього ми ще повернемося.

Так як бізнес ми розвиватимемо з нуля, починаємо з невеликих завдань. Насамперед нам запропонують відмити фургон, яким ми і їздитимемо на завдання за лаштунками. Коли робота буде зроблена, можна подивитися на прискорений варіант робочого процесу у всіх деталях - прикольна штука, дійсно доставляє. Потім нам пропонують взятися за більш серйозну роботу і відмити заднє подвір'я приватного будинку. Тут і починається найцікавіше.

У PowerWash Simulator ми будемо використовувати лише один інструмент – вищезгаданий пристрій із напором. Апарат модернізуватимемо та підганятимемо під різні потреби комплектом насадок для миття та різними миючими засобами. Насадок кілька, кожна відрізняється пропускною здатністю, яка визначає тиск та радіус очищення. Наприклад: для відмивання столу використовуємо 20-ку, а для паркану підійде 40-ка. Зайшовши у двір, ви побачите велику кількість речей. Кожна річ складається із компонентів, які потрібно відмити. Якщо у собачої будки чотири стіни, дах і миска біля входу, всі вони мають у своєму розпорядженні 100-у прогресію. Добиваємо до кінця і отримуємо гроші, за які купуватимемо миючі засоби та приємні доповнення. Гра підійде справжнім педантам, адже вимагає від гравця максимальної ретельності у роботі. Дрібних деталей дуже багато, тому доводиться кілька разів проходити туди-сюди, щоб вичистити все. Побачити бруд дозволяє механіка орлиного ока, як у «Відьмаку» чи RDR2.

Відмивати заднє подвір'я довго, тому після такого завдання нам запропонують щось невелике - автомобіль для гольфу, наприклад. Тут все теж цікаво, тому що складається такий автомобіль з багатьох компонентів, кожен з яких потрібно відмити. Історія повторюється, але що більш деталізований об'єкт, то важче дістатися забруднень і виконати поставлене завдання. А змодельовані речі дуже-дуже, та й бачити кожну деталь чистою дуже приємно.

Найцікавіше завдання на даний момент – робота з марсоходом. Нас відправляють на Марс, щоб очистити дослідний марсохід від пилу та бруду. Ось тут доведеться попрацювати! У машини дуже багато деталей, особливо прихованих, та й дуже інтригуюча конструкція, що викликає інтерес. Після вас будуть закидати такими завданнями як: відмий дитячий майданчик, відмий старий будинок тощо.

PowerWash Simulator оригінальна та медитативна гра. У ній приємна музика, розслаблюючі завдання, прикольний сетинг. Але довго в цей проект не пограєш, бо кожне завдання тут ідентичне. Дуже часто повторюються місцевості, деякі пригнічують одноманітністю – відмивання підлоги на дитячому майданчику можна прирівняти до справжньої каторги. Великі насадки використовуються вкрай рідко, здебільшого найкраща – це 25-ка. Миючі засоби потрібні лише в деяких випадках, у решті досить простої води. Також хотілося б кращої фізики, щоб собача миска відлітала при натиску і доводилося повертати її на місце (хоч інші об'єкти можна переносити). Та й завдань різного типу потрібно набагато більше. У всьому іншому проект заслуговує на увагу.

 

Графіка

Графіка в іграх-симуляторах – річ ефемерна. Як і в багатьох інших, тут вона досить мультяшна. Стиль повністю збігається з настроєм гри, адже PowerWash Simulator вийшла веселою та медитативною. Розробники добре попрацювали з освітленням, але забули про фізику. Є прикольний музичний супровід, але не вистачає механік та додаткових можливостей. З оптимізацією все гаразд.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для PowerWash Simulator від ARTLINE

 

Купити ігровий комп'ютер для PowerWash Simulator можна на сайті інтернет-магазину ARTLINE. Ми забезпечуємо величезну пропозицію, тому ви можете вибрати відповідну модель не тільки за системними характеристиками, а й за зовнішнім виглядом. Для PowerWash Simulator наші спеціалісти обрали чотири збірки.

 

 

Стандартні системні вимоги PowerWash Simulator для ПК

ARTLINE Gaming X31v15 – ігровий комп'ютер з бюджетної лінійки ARTLINE. Має 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz). CPU підтримує технології Turbo Boost та Hyper-Threading, працюючи на 8 потоків. У парі з ним функціонує ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB), яка досі вважається однією з найпопулярніших GPU у світі. Файловий накопичувач – SSD диск (480 гігабайт). ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги PowerWash Simulator для ПК

ARTLINE Gaming X31v11 – ігрова збірка з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Створена в класичному дизайні, який підійде як під робоче місце в офісі, так і під місце відпочинку в рідних стінах. Комп'ютер укомплектований відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Файлові накопичувачі: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги PowerWash Simulator для ПК

ARTLINE Gaming X39v41 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz). Працює такий чіп на 12 потоків, підвищуючи продуктивність в іграх, що підтримують DX12. Обробкою їхньої графіки займається ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Вона підтримує технологію Reflex підвищення FPS в іграх. Є однією з найкращих бюджетних відеокарт на даний момент. У збірці ви побачите 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming) та файловий накопичувач SSD на 480 гігабайт.

 

4К системні вимоги PowerWash Simulator для ПК

ARTLINE Gaming X75v23 – персональний ігровий комп'ютер з 8-ядерним процесором з 11-го покоління Rocket Lake від компанії Intel. Це Intel Core i7-11700F, який працює у тактовому діапазоні 2.5 – 4.9 ГГц. Комп'ютер укомплектований відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB). Даний GPU підтримує технологію трасування променів та технологію DLSS. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming). Кількість фізичної пам'яті визначено двома накопичувачами: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

Питання

+ PowerWash Simulator можна запустити Windows 7?
Ні, гра запускається на Windows 8 і вище
+ Як обернути сопло в PowerWash Simulator?
Використовуйте кнопки X та Z або переставте на колесо мишки
+ Де придбати PowerWash Simulator?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1290000/PowerWash_Simulator/